Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jurija Gagarina

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Cvetanova ćuprija Ristin Potok Jednoiposoban Uknjižen, 1.5, eg, novija gradnja, 3/3, terasa, parking Odličan nov stan iz 2017 god. na 3 spratu. Stan je 1.5 soban i sastoji se od dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje, kupatila i terase. Prodaje se sa kompletnim nameštajem i belom tehnikom. Grejanje je Etažno na struju a ispred zgrade je parking. U neposrednoj blizini se nalaze marketi, vrtić, škola kao i stajalište gradskog prevoza. Stan za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 DV .
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Omladinskih brigada Trosoban prodaja Uknjižen, 3.0, cg, dva mokra čvora, 8/8, lift, terasa Prodaje se trosoban stan na odličnoj lokaciji u Bloku 70a u blizini Savskog šetališta. Prostor je sjajan za proširenje budući da poseduje ogromnu terasu sa panoramskim pogledom. Uskoro će početi rekonstrukcija krova te bi se umanjili troškovi renoviranja. Stan trenutno funkcioniše kao dve zasebne jedinice. Uknjižen je na 87m2, mereno ima 125m2. U neposrednij blizini se nalazi puno marketa, Savsko šetalište, Delta city i još mnogo ostalih sadržaja. Stan je uknjižen na vlasnika i bez opterećenja. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. MR06 011/2620734 .
Palilula Cvijićeva Trosoban Cvijićeva stan Odličan trosoban stan u Cvijićevoj ulici kod Lidla. Kompletno renoviran i opremljen stvarima za svakodnevni život. Odlična povezanost ka svim delovima grada. Ulaz uredan i čist. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MV07 .
prodaja Zemun Zelena avenija Dvosoban Vase Pelagića Prodaja odličnog dvosobnog stana u sklopu novoizgrađenog kompleksa Zelena avenija. Lokacijski je odlično pozicioniran, u blizini sve neophodne infrastrukture za udoban život. Prodaje se sa opremljenom kuhinjom i ugradnim plakarima (bez doplate). Prostorije: predsoblje, dnevna soba sa kuhinjom, terasa, spavaća soba, kupatilo. Postoji mogućnost da se uz stan dokupi parking mesto. Agencijska provizija 2% Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Trosoban prodaja Beograd Voždovac Pašino i Lekino brdo Kralja Bodina Uknjižen, lux, 3.0, 70m2, IV/V, CG, francuski balkon, parking mesto, lift. Odličan porodični stan u kvalitetnoj novogradnji na savršenoj lokaciji u blizini vrtića, škola, SC Šumice, marketa kao i više linija gradskog prevoza. Prostorije: hodnik, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, odvojen spavaći blok sa dve spavaće sobe, kupatilo, toalet, dva francuska balkona. U ceni je i parking mesto ispred zgrade. Prodaje se sa ugradnom kuhinjom i ukoliko kupac to želi i sa postojećim nameštajem. Izuzetna prilika. Agenc. provizija 2% Agent: Dragana Stoiljković br. licence 919 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Beograd prodaja Rakovica Vidikovac Patrijarha Joanikija Jednoiposoban Patrijarha Joanikija, 1/6, 2 lifta, lođa, očuvan stan, u blizini pijace, vrtića, škole, Lidl-a, gradskog prevoza s više autobuskih linija 23, 53, 59, 89, 534, E2, 504, Ada 1, miran i lep kraj za stanovanje, okružen zelenilom i parkovima, pored zgrade je veliki parking, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Palilula Karaburma Danteova Dvosoban prodaja Danteova, 2/4, terasa, lep, veoma funkcionalan, manji dvosoban, očuvan stan, u dobro održavanoj zgradi sa renoviranom fasadom, u mirnom delu Karaburme, u blizini škole, prevoza, prodavnica, mogućnost prodaje sa nameštajem, pogodan kao investicija, samo za keš kupce. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Lion Trosoban Bulevar Kralja Aleksandra stan Bulevar Kralja Aleksandra, 2/5, lift, lođa, odličan stan u urednoj zgradi od fasadne cigle, u izvornom stanju, svetao, dvostrano orijentisan, od prostorija: dnevni boravak (izlaz na lođu), dve spavaće sobe, kuhinjsko-trpezarijski deo, hodnik, ostava, dva mokra čvora, na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Doma zdravlja, pijace, škole, marketa, prevoza i ostalih infrastrukturnih sadržaja, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Šabac Predvorica Stefana Nemanje Veoma lepa i održavana kuća, prizemlje i sprat sa 2 terase. Plac je idealno ravan i redovno održavan, sa puno četinara i raznog cveća. Direktan pristup sa asfalta. Kuća je pogodna kako za stalni boravak tako i za vikendicu, 73 km od Beograda, 14km od Šapca. Od Beograda se stiže direktno autoputem Miloš Veliki. U kući se koristi kablovska Total Tv i internet a postavljene su i kamere za video nadzor, u kući i izvan kuće, za nadzor sa daljine putem mobilnog telefona. Za grejanje se koristi termo-akumulaciona peć i peć na drva. Kuća je komplet nameštena i postoji mogućnost dogovora oko prodaje nameštaja.Kuća je uknjižena na 36m2 sa placem od 1958m2, bez tereta. Odmah useljivo! Kupac plaća proviziju 2%+20%PDV.
Četvorosoban prodaja Beograd Vračar Kalenić Maksima Gorkog 4.0, 107m2, terasa, 3/4, lift, CG, telefon, interfon. Uknjiženo 107m2. Svetao, funkcionalan stan ukupne kvadrature 106,55m2 na trećem spratu stambeno-poslovnog objekta. Stan se nalazi na odličnoj lokaciji, u samom srcu Vračara, kod Kalenić pijace. Sastoji se od ulaznog dela, velikog dnevnog boravka , kuhinjsko trpezarijskog dela, tri prostrane sobe sa dosta dnevne svetlosti, dva mokra čvora i terase. Zgrada je uvučena u odnosu na ulicu tako da je izuzetno mirno i tiho. Pogodan za stanovanje i kao poslovni prostor. Kontakt 069/394-5605 Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Zvezdara Cvetanova ćuprija Miodraga Ibrovca Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! Po porojektu 385m2 od kojih je pet terasa 68m2, GAS, PR+I, garaža Rešenje o ozakonjenju. Na uknjižbi. Porodična, kvalitetno zidana kućana dva nivoa sazidana na placu od 6,5 ari. Prizemlje i sprat su povezani unutrašnjim stepeništem. U prizemlju kuće nalaze se četvorosoban stan i garaža, a na spratu je trosoban stan sa 4 terase. Kuća je sređena i pogodna je kako za stanovanje tako i za poslovni prostor. Agent Mirjana 063/770-8837 Agencijska provizija 2%
Voždovac Medaković 2 Brane Ćosića Trosoban prodaja Stan trosoban, ulica Brane Ćosića, Medaković II, opština Voždovac, nalazi se na prvom spratu od pet spratova. Stan ima 72 m2 od toga 65 m2 + 7 m2 dve terase. Jedna terasa je zastakljena. Stan poseduje podrum. Parking ispred zgrade je veliki. U stanu je sve rađeno od građevinskih radova počevši od nove instalacije struje i vode. Ponovo gletovan, krečen i rađeni gipsarski radovi, spušteni plafoni u dnevnoj, hodniku i jednoj sobi. Nove pločice u kupatilu, kuhinji, trpezariji kao i terasama. Parket hoblovan i lakiran sa četiri sloja laka. Nova PVC stolarija u celom stanu ukljućujući i aluminijumske roletne na terasi. Nova sva vrata u stanu. Nov ugradni plakar u hodniku. Blindirana vrata takođe postavljena-ulazna. Blizina tržnog centra Stadion, škola, vrtića, marketa. Autobuske linije 26, 29 i 30 Može sa komplet svim stvarima ili bez njih. Stan je uknjižen.
Novi Beograd Naselje Dr Ivan Ribar Trosoban Dr Ivana Ribara stan Prodajemo namešten trosoban stan na Novom Beogradu kod Savskog keja, u ulici Dr Ivana Ribara. Nalazi se na petom spratu kvalitetne zgrade starije gradnje sa liftom. Stan se sastoji se od dnevnog boravka, odvojene trpezarije i kuhinje, hodnika, dve spavaće sobe dok se iz jedne izlazi na lođu, dva mokra čvora i ostave. Stan je jugoistočno orijentisan sa pogledom na park. Lako je adaptabilan u troiposoban. Stan poseduje podrumsku prostoriju, parking oko zgrade je slobodan sa dosta parking mesta. Zbog lokacije i strukture ova nepokretnost je odlična za porodični zivot ali i kao investicija za izdavanje. Uknjižen na vlasnika bez tereta i zabeležbi. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" DOO
prodaja Stari Grad Stari Grad lokacija Trosoban Svetogorska Prodajemo trosoban salonski stan u samom centru grada u Svetogorskoj ulici kod Ateljea 212 u zgradi koja datira iz 1936. godine sa liftom. Dvostrano orijentisan, osunčan tokom celog dana. Stan poseduje dva ulaza i sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, dve prostrane spavaće sobe, odvojene kuhinje, trpezarije, ostave, gostinskog toaleta, kupatila i velike zastakljene terase. U izvornom je stanju i budućem vlasniku pruža različite mogućnosti adaptacije, uređenja i proširenja za još jednu spavaću sobu. Poseduje tri kaljeve peći koje dodatno daju čar ovom salonskom stanu. Visina plafona 3.2m. Centralno grejanje. Stan poseduje podrumsku prostoriju. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Uknjižen na 84m2, mereno ima 108m2. Bez tereta i zabeležbi. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Dvosoban prodaja Beograd Zemun Gardoš Sinđelićeva Autentična kuća u odličnom stanju, na najlepšoj lokaciji u srcu Zemuna, na Gardošu. Kuća se sastoji od dva nivoa, sa dva ulaza, što daje mogućnost i da se odvoji u dve zasebne jedinice. Donji nivo izlazi na glavnu ulicu, sadrži dva mokra čvora, čajnu kuhinju i otvoren prostor (38m2). Gornji nivo (32m2) ima i zaseban ulaz kroz zajedničko dvorište. Sastoji se od kuhinje, kupatila i otvorenog prostora sa mogućnošću pregrađivanja i sa prelepim pogledom na centar Zemuna. Kuća je interesantna kako za stambeni tako i za poslovni prostor. Zajedničko dvorište ima prelep i jedinstven pogled na kej i Dunav. Kuća je pod zaštitom države, između spratova se nalazi ojačan karatavan koji ima blagi pad, postoji i poseban kontrolni sat za gornji sprat. Kuća je renovirana 2010god. Tada je postavljanjen i novi krov. Prošle godine obnovljena je fasada, popločane spoljne stepenice. Kuća je uknjižena.
Beograd prodaja Palilula Palilula lokacija Vračar (Centar) Krunska Četvorosoban Salonski stan u Krunskoj ulici, jednoj od najlepših beogradskih ulica u srcu Vračara. U blizini su Tašmajdanski park, Narodna skupština, brojne ambasade, javne ustanove, trgovački i ugostiteljski objekti... Stan je izuzetan, nalazi se na drugom spratu predratne trospratnice, po strukturi je četvorosoban, površine 100m2, ugovorna površina 86 kvm. Grejanje je centralno podno u svim prostorijama uključujući i terasu, a sve sobe imaju i klima uređaj. Stan je svetao, prostran i odličnog rasporeda, funkcionalan u svakom pogledu, renoviran. Prodaje se kompletno luksuzno opremljen. Sve je novo u stanu, stan nikad nije korišćen niti izdavan. Uknjižen. U cenu je uračunato i jedno pripadajuće parking mesto. Za svaku preporuku! Prostorije : ulazni hodnik, dnevna soba, trpezarija, kuhinja, tri spavaće sobe, kupatilo, toalet i terasa Agencijska provizija 2%
Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Novi Beograd Blok 11c (Stari Merkator) Otona Župančiča Dvosoban prodaja Komforan, svetao dvosoban stan, na odličnoj lokaciji, okrenut prema parku i zelenilu, apsolutna zaštita od buke. U neposrednoj blizini nalaze se dve osnovne škole, vrtići, gimnazija, Stari Merkator, Dom zdravlja, pijaca i drugi važni objekti za komforan i kvalitetan život. Potrebno renoviranje, lako adaptibilan. Obezbeđeno parking mesto. Prostorije: hodnik, dnevna soba, spavaća soba, kuhinja, trpezarija, kupatilo, ostava, lođa. Agencijska provizija
Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino brdo Trosoban Kralja Bodina stan Kvalitetan, funkcionalan, porodičan stan u novoj kvalitetnoj zgradi. Trostrano orijentisan, svetao, divan pogled na ceo Voždovac. Raspored stana je odličan, spavaći blok sa kupatilom je odvojen antreom od dnevnog bloka stana. Kako u kuhinji tako u kupatilu je prirodna ventilacija. Iz dnevnog boravka se izlazi na terasu, a stan ima i dva francuska balkona. U stana je Alu stolarija sa roletnama, blind vrta, klima, rasveta. Stan se nalazi u najlepšoj ulici na lekinom brdu, u blizini parka Šumice, takođe škole, vrtića, marketa i odlična povezanost sa ostalim delovima grada. Stan je kompletno opremljen kuhinjom sa el. uređajima i nekim delovima nameštaja. Stan ima parking mesto ispred zgrade. Useljiv odmah. Prostorije: predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, dve spavaće sobe, kupatilo, toalet gostinski, terasa. Agencijska provizija 2%.
izdavanje Čukarica Banovo brdo Jednosoban Požeška Izdaje se prazan jednosoban stan. U standardnom stanju, orijentisan zapadno. Izuzetno svetao u lepom zelenom okruženju. Režije niske. Infostan oko 4.000 dinara i električna energija po potrošnji. Zakupac zasniva pravo za kablovsku-internet kod provajdera. Odlična povezanost sa ostalim delovima grada. Depozit obavezan. Nisu dozvoljeni kućni ljubimci. Prednost imaju domaći zakupci. Prostorije: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, kupatilo. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
prodaja Beograd Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Blok 45 ,TC Enjub Jurija Gagarina Lokal od 18m2, Enjub tržni centar u Bloku 45, Novi Beograd Sastoji se iz poslovnog prostora sa izlogom, mini kuhinje i wc-a. Na prvom spratu, spoljna strana. Tržni centar ima parking, lokal ima klimu, struju, vodu, pogodan za razne delatnosti, dobar kao investicija i uknjižen je.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane