Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Bulevar Arsenija Čarnojevića

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jurija Gagarina Jednoiposoban Prazan, odmah useljiv stan. Stan ima kuhinjske elemente i mašinu za sudove. Depozit. Agencijska provizija je 50% od prve zakupnine
Voždovac Šumice Vladimira Tomanovića Jednoiposoban izdavanje Izdajemo renoviran, namešten i odmah useljiv stan ozbiljnim zakupcima na duži vremenski period. Depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Ag.provizija je 50% prve zakupnine.
Palilula Krnjača Jednoiposoban Zrenjaninski put stan Odličan, renoviran, jednoiposoban stan u stambenoj zgradi uz Zrenjaninski put u neposrednoj blizini EPS-a, doma zdravlja i Metroa. Više stambenih zgrada u kvartu, sa dosta zelenila i parking mesta za stanare zgrada. Sastoji se od:ulaznog hodnika, kupatila, velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom i spavaće sobe od 16m2. Kontakt:Nenad Raškov 061/240-9737. Agencijska provizija 2%
prodaja Palilula Karaburma Dvoiposoban Patrisa Lumumbe Odličan porodični stan na najboljoj lokaciji na Karaburmi.Nalazi se na prvom spratu zgrade sa liftom i CG pored Maxija i pošte u ulici Patrisa Lumumbe.U krugu od 300m su BIG tržni centar,dve škole,dva vrtića,banke,pijaca,dom zdravlja,više linija javnog prevoza.Stan je dvostrano orijentisan i sastoji se od kuhinje sa izlazom na manju terasu,velikog dnevnog boravka sa trpezarijom,dve spavaće sobe i kupatila.Kuhinja i kupatilo renovirani pre desetak godina kada su zamenjene elektro i vodovodne instalacije.Parket u korektnom stanju,spoljna stolarija izvorna,drvena održavana. Pripadajući podrum.Uredna dokumentacija. Agencijska provizija 2% Agent: Darko Slivar br. licence 4162 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Trosoban izdavanje Beograd Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jurija Gagarina U prilici smo da ponudimo za izdavanje renoviran, potpuno namešten i sa ukusom sređen stan, na odličnoj lokaciji na Novom Beogradu, nadomak Savskog šetališta. Stan je izuzetno svetao, dvostrano orijentisan i nalazi se u održavanoj zgradi starije gradnje, koja je okružena zelenilom i parkovima. Sastoji se od predsoblja iz koga se ulazi u sve prostorije, kompletno opremljene kuhinje sa dnevno-trpezarijskim delom open-space koncepta sa izlazom na terasu veličine 10m2 sa koje se pruža predivan pogled, veće spavaće sobe, druge manje spavaće/radne sobe koja takođe ima izlaz na terasu, prostorije koja može biti garderober ili ostava u zavisnosti od potreba, kupatila sa tuš kabinom i toaleta. Mikrolokacija odlična. Na par minuta od stana nalazi se veliki broj različitih maloprodajnih objekata, pijaca, Maxi, TC Piramida,, apoteke, banke, restorani, kafići, škole, vrtići, šetalište. Linijama gradskog prevoza je odlično povezan sa svim krajevima grada. Stan se izdaje na duži period i odmah je useljiv. Napomena: Ostali troškovi cc 200eur Obavezan je depozit u visini 1.5 mesečne rente Slobodan parking van zonskog režima plaćanja. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 IK05 .
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Kapetana Miloša Žunjića Jednoiposoban Prodaje se stan u Mirijevu, na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini okretnice više autobusa, kao i vrtića i osnovne škole. Stan se nalazi u niskom prizemlju (visina prizemlja), sastoji se iz dnevnog boravka sa kuhinjskim delom i dve odvojene sobe. Mesečni troškovi su niski jer je grejanje etažno. U cenu je uračunato i parking mesto koje se nalazi ispred zgrade. Predati papiri za uknjižbu u Katastar. Agencijska provizija 2% Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MG06 .
Novi Beograd Blok 65 Omladinskih brigada Četvorosoban izdavanje U ponudi za izdavanje je stan na prestižnoj lokaciji West 65 kula , sa uračunatim parking mestom i svim mesečnim troškovima. Stan je četvorosoban , nalazi se na 26-tom od 40 spratova , ukupne površine 110,45 kvadrata . Stan je na odličnoj poziciji , orijentisan ka Savi . U blizini objekta , na pešačkoj udaljenosti se nalaze brojni sadržaji koji obezbedjuju visok kvalitet života na ovoj lokaciji : vrtići , škole , brojni restorani ,tržni centri , šetaliste na reci Savi . Idealna lokacija kako za stanovanje , tako i za posao. Odlična saobraćajna povezanost sa svim delovima grada, na samo 13 km od aerodroma Nikola Tesla i 1 km od autoputa.Objekat je vrhunski obezbeđen i pruža maksimalnu sigurnost zakupcima. Stan se izdaje namešten. Slobodan je za useljenje od 1.10. 2023. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 BS07 .
Vračar Kalenić Četvorosoban Kneza Od Semberije stan Uknjižen, 4.0, cg, 5/5, terasa. U prilici smo da vam ponudimo odličan 4.0 stan (dupleks) u izvornom stanju, stan se nalazi u mirnom delu Vračara, u neposrednoj blizini prevoza, škole, vrtića, doma zdravlja, Kalenić pijace. Prostorije: ulazni antre, dnevna soba, trpezarija, kuhinja, četiri spavaće sobe, kupatilo, terasa. Zgrada je starije gradnje, ali je održavana. Bez lifta. Agenc. provizija 2%. Agent: Jovana Popović br. licence 5225 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .
prodaja Rakovica Miljakovac Četvorosoban Dr Selimira Đorđevića Stan je uknjižen na 66m2 bez tereta i zabeležbi, 1/1. Sa dve terase od 20m2 i 30m2 koje nisu ušle u kvadraturu. Stan se nalazi u prizemnoj zgradi novije gradnje, sa mogućnošću nadogradnje. Miran kraj nadomak okretnice 505L i u blizini okretnice 48. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvosoban prodaja Beograd Rakovica Kanarevo Brdo Roze Luksemburg Roze Luksemburg, 1/1, terasa, stan u kući, 50m2 + dograđenih 6m2 na već postojeću terasu, zbog konfiguracije terena deluje kao drugi sprat, odličan pogled, sunčan, svetao, okrenut ka jugu, parket, drvena stolarija, renovirano kupatilo, svi stanari imaju pristup dvorištu. Sastoji se od kuhinje sa trpezarijom, 2 sobe, kupatila i velike terase. Miran i tih kraj, stan gleda na zelenilo, u neposrednoj blizini dva vrtića, sve osnovne škole, pošte, tržnog centra, doma zdravlja, autobuskih linija 47, 48, 50, 54, 59, 94, 502, 506, 505L i tramvaja 3, mogućnost nadogradnje, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Bulevar Arsenija Čarnojevića Troiposoban Na poklon osiguranje nepokretnosti u trajanju od 1 godine!!! 3.5, 119m2, terasa, CG, 7/8, 2 lifta, telefon, interfon, podrum. Uknjižen. U prilici smo da Vam ponudimo idealno pozicioniran i izuzetno funkcionalan troiposoban stan u kvalitetnim vojnim zgradama od fasadne cigle. Stan se nalazi u urednoj zgradi sa dva lifta. Stan je izuzetno svetao sa otvorenim pogledom. U stanu je postavljena spoljna PVC stolarija i unutrašnja stolarija je medijapan. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Zgrada je okružena zelenilom. Veliki broj javnih parkinga oko i ispred zgrade. Agent Mirjana 063/770-8837 Agencijska provizija 2%
Vračar Južni bulevar Južni Bulevar Dvosoban prodaja 2.0, 51m2, CG, 3/3, telefon, interfon, podrum. Uknjižen bez kvadrature. Stan u izvornom stanju u neposrednoj blizini Neimarskog parka. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, 2 sobe, kupatila i ostave. Kontakt 069/394-5605 Agencijska provizija 2%
Voždovac Trošarina Trosoban Bulevar oslobođenja stan 3.0, 70m2+30m2+30m2, CG, VPR/12, lift, terasa, telefon, interfon, podrum, parking. Uknjiženo 70m2. Komfiran stan na visokom prizemlju sa divnom terasom (baštom). Stan je okružen zelenilom. Sastoji se od hodnika, kuhinje sa trpezarijom, dnevnog boravka, dve spavaće sobe, ostave i kupatila. Ispred zgrade ima dosta mesta za parking koji nije zoniran. Kontakt 069/394-5605 Agencijska provizija 2%
prodaja Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Četvorosoban Aleksinačkih rudara Prodajemo četvorosoban stan na Novom Beogradu, u Bloku 11, u blizini Hotela Jugoslavija. Nalazi se na četvrtom spratu, zapadno orijentisan ka mirnoj ulici sa zelenilom. Sastoji se od ulaznog hodnika, tri spavaće sobe sa novim PVC prozorima, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, kupatila, gostinskog toaleta i lođe. Potrebna su ulaganja. Iznad stana je urađena krovna ploča sa garancijom od 10 godina. Zbog lokacije i strukture ova nepokretnost je odlična investicija kako za porodični život tako i za izdavanje. Stan je uknjižen, u procesu je preknjižbe na sadašnjeg vlasnika. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Jednosoban prodaja Beograd Vračar Neimar Nebojšina RETKO U PONUDI. Prodajem garsonjeru na Vračaru, površine 12 m2 + 4 m2 galerijskog prostora, klasično visoko prizemlje, orijentisana ka dvorištu. Garsonjera je kompletno renovirana pre dve godine i od tada se izdaje kao poslovni prostor. Odlična lokacija, dobra investicija, može se koristiti i kao kancelarijski/poslovni prostor ili za stanovanje. Stanu pripada i još jedan eksterni mokri čvor površine 1.5 m2, sa priključkom za veš mašinu i bojlerom. Uknjižen na 12 m2, vlasnik 1/1. CG, infostan 3000 din. Direktna prodaja od vlasnika - bez posrednika i provizije. Molim agencije da me kontaktiraju samo i isključivo ukoliko imaju ozbiljnog kupca, za posredovanje u prodaji nisam zainteresovan. Hvala. Sve troškove kupoprodaje snosi kupac. Za dodatne informacije stojim Vam na raspolaganju. Pozivi posle 16h radnim danima, ili može ranije SMS, Viber, E-mail pa ću Vam se javiti kad budem u prilici zbog posla. Srećna kupovina!
Beograd prodaja Voždovac FON Bilećka Dvosoban Prodajemo odličan,veoma svetao, dvosoban stan, na trećem spratu iznad koga je tavanski prostor visine 3m, u zgradi iz 2004g. u mirnom kraju između ulica Bulevar oslobođenja i Vojvode Stepe u neposrednoj blizini FON-a i FPN-a. Zgrada je veoma uredna sa 24/7 obezbeđenjem i uprkos maloj spratnosti (3 sprata) poseduje lift. Stan se sastoji od predsoblja, kuhinje sa šank stolom odvojene od dnevnog boravka, trpezarije, spavaće sobe sa walk in garderobom, kupatila i prostrane terase na kojoj su sa obe bočne strane ugradni plakari za odlaganje stvari potrebnih za održavanje stana. Stan je potpuno renoviran kvalitetnim materijalima, na podovima su hrastov parket i granitna keramika većih dimenzija, na zidovima su korišćene wall decor tehnike (Travertin i Africa), stolarija je alu-drvo sa komarnicima i roletnama, grejanje je centralno, klima. Stan se prodaje komplet namešten. Iza zgrade je parking mesto sa stubićem, koje pripada ovom stanu. Uknjižen, bez tereta i zabeležbi, brzo useljiv. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Zvezdara Bulbuder BULBULDER Krfska Dvoiposoban prodaja Stan se nalazi u okruženju novih luksuznih zgrada. Infrastruktura na naj višem nivou udobnosti, a pozicija zgrade u mirnom delu. Dvostrano je orijentisan, Izuzetno funkcionalnog rasporeda i u izgradnji dodatno opremljen. Aluminijumska stolarija. Sve detaljnije informacije dobicete u razgovoru sa agentom. Postoji mogucnost kupovine garažnog mesta. Cena garžnog mesta je 25.000 evra. Agencijska nadoknada 2% uknjizen 3/5 Krfska || dokumentacija : uknjizen
Vračar Vračar lokacija Jednosoban Niška stan Prodajemo stan 34 m² , na prvom spratu u Niškoj ulici, u neposrednoj blizini bul. Kralja Aleksandra i Kalenić pijace. Odlična povezanost sa drugim delovima grada. Opremljen, svetao, alu stolarija, pogodan za dve osobe. Uknjižen, vlasništvo 1/1. Cena: 135.000 Eura. Svi troškovi kupoprodaje na teret kupca.
prodaja Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Obilićev venac Trosoban Maršala Birjuzova A bright, renovated, fully furnished apartment is for rent for a longer period in the very centre of Belgrade, in a quiet street, on the edge of the pedestrian zone. The apartment is the only one on the third floor of a well-preserved building, built in the classic style at the beginning of the last century. Although the apartment exudes the spirit of old Belgrade, it is fully furnished and equipped in accordance with the needs of modern life. With the apartment you get a discount for a parking space in the public garage, which is located in the immediate vicinity.
Jednosoban prodaja Beograd Palilula Padinska Skela Glogonjski rit Odličan jednosoban stan. Prodaje se sa stvarima. Brzo useljiv, uknjižen. Agencijska nadoknada 2% uknjizen 2/2 Glogonjski rit || dokumentacija : uknjizen
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane