Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zvezdara Mali mokri lug Mate Miloševića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Jurija Gagarina Dvoiposoban Prodajemo potpuno renoviran i opremljen stan, spreman za useljenje. Nalazi se na Novom Beogradu, u bloku 61, u blizini sve potrebne infrastrukture potrebne za udoban život. Zgrada je dobro održavana, sa dva lifta. Odlična iskorišćenost prostora, tako da na realnih 44m2 poseduje dve manje spavaće sobe. Stan je uknjižen na 40m2, mogu i kreditni kupci. Poseduje pripadajući podrum, a parking mesta ispred zgrade nisu zonirana. Prostorije: dnevna soba sa trpezarijom, kuhinja, kupatilo, dve spavaće sobe i ostava (garderober). Agencijska provizija: 2% Agent Ana Jovanović broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 AJ01 011/2620734 .
Savski venac Dedinje Krupanjska Trosoban izdavanje LUX namešten stan u najlepšem delu Dedinja, retko u ponudi, bizina internacionalnih škola, 2 mokra čvora, 2 spavaće sobe, prostrani open space koji čini dnevna soba sa kuhinjom, trpezarijomi terasom. Zgrada ima samo 3 sprata, mali broj stanara, poseduje lift koji ide do stana iz garaže. Dozvoljeni kućni ljubimci. Niski režijski troškovi. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Maja Vodovar, br. licence:3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MV04 .
Voždovac Vojvode Vlahovića Dvoiposoban Vojvode Vlahovića stan Vojvode Vlahovića (novi naziv Mate Miloševića), vpr/2, visina prvog sprata, ispod stana čitavom površinom je stambeni prostor, sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, terase, hodnika i kupatila, nova i odlično održavana zgrada iz 2016. godine, odlična izolacija, komarnici na svim prozorima i vratima terase na koju se izlazi iz dnevne sobe, tri duboka ugradna plakara ostaju kupcu kao i kuhinja sa radnom pločom od kvarca, rađena po meri, moguć dogovor za belu tehniku (frižider, pećnicu, veš mašinu, mašinu za sušenje veša), visina plafona je 2.80m, kupatilo veliko i lux opremljeno, stan okrenut suprotno od ulice, miran i svetao, jugozapadno orijentisan, zgrada ima svoja parking mesta, dovoljna za sve stanare zgrade, stajalište autobusa 26L je u neposrednoj blizini, u okolini se nalaze 3 vrtića, marketi, igraonica, dom za stara lica, stan bez ikakvkih ulaganja, bez tereta i hipoteke, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Vračar Crveni krst Dvoiposoban Vojislava Ilića Vojislava Ilića, 4/8, lift, lođa, top ponuda, na izuzetnoj lokaciji, u zgradama od fasadne cigle, sa video nadzorom, izuzetno uredno održavana, odlična povezanost sa svim delovima grada, nedaleko od Crvenog krsta, idealne strukture sa dve spavće sobe, okrenut suprotno od ulice tako da je ovaj prelepi stan zaštićen od buke. Stan je kompletno renoviran, prilikom adaptacije vodilo se računa o svakom detalju. Sigurnosna ulazna vrata, sobna vrata izuzetno lepa, kvalitetna od punog hrastovog drveta, spušteni plafoni sa ambijentalnim osvetljenjem, hrastov parket, prvoklasna keramika, sve instalacije zamenjene, komforno kupatilo sa đakuzi kadom i prvoklasnom keramikom, kuhinja i plakari rađeni izuzetno kvalitetno i po meri, pripadajući podrum. Jedinstvena prilika za sve koji žele da obezbede predivan ambijent za svoju porodicu i sebe, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Trosoban prodaja Beograd Zvezdara Konjarnik Mihaila Todorovića U prilici smo da Vam ponudimo nov, neuseljavan stan na Konajarniku, funkcioniše kao duplex, moderno koncipiran, izgrađen kvalitetnim i luksuznim materijalima i opremom, sa dva mokra čvora. Iskazana cena je sa uračunatim PDV-om. Kupci prvog stana imaju povraćaj PDV-a, mogućnost kupovine garažnog mesta, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Zvezdara Konjarnik Mihaila Todorovića Četvorosoban U prilici smo da Vam ponudimo nov, neuseljavan stan, na Konjarniku. Funkcioniše kao duplex, moderno koncipiran, izgrađen kvalitetnim i luksuznim materijalima i opremom, dva mokra čvora. Iskazana cena je sa uračunatim PDV-om. Kupci prvog stana imaju povraćaj PDV-a. Zgrada je sa liftom. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Čukarica Cerak Kosmajska izdavanje Poslovni prostor u centralnoj ulici u naselju Cerak. U blizini škole, vrtića, marketa. Sastoji se od lokala u prizemlju od 46m2 sa dva mokra čvora, dve klime, spušetim plafonom sa centralnim grejanjem i podruma od 19m2 koji ima prirodnu ventilaciju kao i izlaz u garažu zgrade. Zakupac plaća proviziju 50% od jedne ugovorene mesečne rente.
Stari Grad Centar i Terazije Trosoban Kralja Milana stan Na poklon osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 3.0, 102m2( terasa 5m2), CG, lift, V/VI, telefon, interfon, podrum. Uknjižen bez kvadrature. Potpuno renoviran salonac, preko puta ,, Londona,, Idealan za stambeni i poslovni prostor. Izdaje se prazan. Slobodan od 15.03.2024. Agent Snežana 064/81 32 137 Agencijska provizija 50%
prodaja Savski venac Savski venac lokacija Jednoiposoban Admirala Geprata Sunčan i miran stan, i u dobrom stanju. PVC stolarija, hrastov parket na podu. Uknjižen 1/1. Prostorije: dnevna soba, spavaća soba, kuhinja, kupatilo, terasa. Visina plafona viša od standardne (visina je 2.70m). Poslednji sprat, ali iznad stana je tavan i kosi krov. Lift ide do 4. sprata; stepenište udobno i s prozorom. Pored stana je velika i uredna vešernica sa naznačenim mestom za svaki stan u zgradi i sopstvenom žicom za sušenje veša. Ima veliki pripadajući podrum s prozorom. Stan se i jako dobro izdaje. Mogućnost kupovine i stana pored ovog i proširenje (treba videti na licu mesta). Kontakt vlasnika: 065 222 6882 ili 064 24 78 770
Petosoban prodaja Beograd Palilula Višnjička banja Isaka Njutna Vertikala kuće na 7.16 ari placa. Satoji se od dva stana, petosobnog od 132 m2, dvosobnog od 50 m2 i garaže od 34 m2.. Petosobni stan je u dva nivoa, u nivou prizemlja su dnevna soba, radna soba, kuhinja, trpezarija , toalet i terasa sa koje se silazi u zadnje dvorište, na prvom spratu su tri spavaće sobe i kupatilo. Dvosobni stan je u prizemlju i okrenut je ka zadnje dvorištu. Iz prostranog dvorišta i sa terase se pruža pogled na Dunav. Kuća je u korktnom stanju, s tim da su potrebna dodatna ulaganja. Agencijska provizija je 2%
Beograd prodaja Voždovac TC STADION Mickijevičeva Dvosoban Novogradnja sa dvorištem od 55 m2 u maloj zgradi, izuzetnog kvaliteta. Miran deo u blizini tržnog centra "Stadion". Stan-apartman je odmah useljiv, uknjižen, lux. Agencijska nadoknada 2% uknjizen PR/2 Mickijevičeva || dokumentacija : uknjizen
Voždovac TC STADION Mickijevičeva Garsonjera prodaja Novogradnja sa dvorištem od 30m2 u maloj zgradi, izuzetnog kvaliteta. Miran deo u blizini tržnog centra "Stadion". Stan-apartman je odmah useljiv, uknjižen, lux. Agencijska nadoknada 2% uknjizen PR/2 Mickijevičeva || dokumentacija : uknjizen
Voždovac Voždovac lokacija Trosoban Bože Jankovića stan Agencijski ID : 1793. Izdaje se Poslovni prostor u PR porodične stambene zgrade, sa posebnim ulazom i interfonom. Mogućnost delimično opremanja PP. PP ima opremljenu kuhinju, kupatilo i poseban mokri čvor, veliku prostoriju za sastanke, veliku prostoriju za prijem i posebnu sobu. Ima i mali deo svog dvorišta. Agencijska provizija 50% Poseduje 2 mokra cvora.
prodaja Čukarica Avala Šator njive Plac je na prelepom mestu pored jezera na Trešnji. Nalazi se uz asfaltni put i omogućeno je priključenje na struju i vodu i u građevinskom području. Uknjižen, tačne površine 40,97 ara. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Dvosoban prodaja Beograd Voždovac Braće Jerković I II Braće Jerković Piva Karamatijevića Voždovac, Braće Jerković - Piva Karamatijevića 2.0, 49m2, 1/4, TA, parking, podrum, interfon. Funkcionalan dvosoban stan, lako adaptibilan u dvoiposoban. Istočno orijentisan, ka dvorištu. Stan je u izvornom stanju, zahteva ulaganja. Urađena je termoizolacija (stiropor 10cm). Odlično održavana i okrečena zgrada, ulaz uredan. Ispred se nalazi veliki parking. Nalazi se u mirnom delu naselja, bez buke i saobraćaja. Neposredna blizina stajališta gradskog prevoza 25, 25P, 26, 18, škole, pijace, doma zdravlja, tržnog centra. Prostorije: hodnik iz kog se ulazi u sve prostorije, dnevna soba, spavaća soba, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo i ostava. Uknjižen i odmah useljiv. Agent: Aleksandar Terzić 060/33-50-300 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2712 Interfon, Odmah useljiv Izvorno stanje.
Beograd prodaja Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Bežanijska kosa 2 Marka Čelebonovića Troiposoban Novi Beograd, Bežanijska kosa II, Marka Čelebonovića Dvostran, 3,5, 86m2 + (lođa 6m2), lift, CG, ktv, interfon, podrum, uknjižen Retko u ponudi, veoma prostran i komforan stan. Funkcionalan i svetao stan na dobroj lokaciji u vojnoj zgradi kvalitetne gradnje (fasadna cigla) iz 2008. godine. Ulaz je prostran i održavan. Stan je dvostrano orjentisan (istok i zapad) sa otvorenim prelepim pogledom na zelenilo sa idealnom pozicijom za udoban porodični život. U odličnom stanju. Infrastruktura odlična: neposredna blizina osnovne škole, vrtića, uređeni parkovi za decu, Maxi 24/7, pijaca. Parking ispred zgrade sa dovoljnim brojem parking mesta. Raspored prostorija je odličan: ulazni hodnik, predsoblje, veliki dnevni boravak sa izlazom na lođu, kuhinja, ostava, trpezarija, degažman, tri spavaćs sobe, toalet i kupatilo; pripadajući podrum. Stan je prostran, funkcioniše kao troiposoban. Stan ima 86m2 korisne površine, u otkupu je od Ministarstva,odbrane, može kreditni kupac. Aencijska provizija koju plaća kupac iznosi 2%. R-ID: #575 Interfon, Kablovska, Odmah useljiv
Voždovac Trošarina Saobraćajni fakultet Vojvode Stepe Trosoban prodaja Voždovac, Voždove kapije - Vojvode Stepe 3.0, 84m2 (terasa 4m2), CG, 6/12, lift, interfon, garaža Trosoban stan sa pogledom na panoramu grada. Prodaje se kompletno opremljen! Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 20.000e. Građevinska dozvola. Agencijska provizija 2%. Agent Nikola Kostadinović: 064/11-77-112 (licenca br.3259) Interfon, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Odmah useljiv Gradska kanalizacija
Palilula Tašmajdan Troiposoban Ilije Garašanina stan Palilula, Tašmajdan - Ilije Garašanina 3.5, 78m2, VPR/3, EG, podrum, parking Prodajemo kompletno, moderno renoviran stan, dvorišno orijentisan, na odličnoj lokaciji. Sastoji se iz dva nivoa: Prvi nivo: ulazni hodnik, dnevno-trpezarijski prostor, kuhinja, dve spavaće sobe, toalet. Drugi nivo: prostrana spavaća soba, kupatilo, garderober. Sve prostorije imaju prirodnu ventilaciju. Stan ima izlaz na dvorište. Poseduje parking mesto ispred zgrade i pripadajući podrum. U blizini se nalaze Tašmajdanski park, pijace, škole, fakulteti. Ima dobru povezanost sa svim delovima grada. Pogodan je za stanovanje, kao i za poslovni prostor. Za svaku preporuku! Uknjižen na 56m2. Agencijska provizija 2% Agent: Mirjana Stanojević 063/367-021 (licenca br.1378) Nije poslednji sprat Gradska kanalizacija
prodaja Palilula Tašmajdan Troiposoban Ilije Garašanina Palilula, Tašmajdan - Ilije Garašanina poslovni prostor, 3.5, 78m2, VPR/3, EG, podrum, parking Prodajemo kompletno, moderno renoviran stan, dvorišno orijentisan na odličnoj lokaciji, koji je pogodan i za poslovni prostor. Sastoji se iz dva nivoa: Prvi nivo: ulazni hodnik, dnevno-trpezarijski prostor, kuhinja, dve spavaće sobe, toalet. Drugi nivo: prostrana spavaća soba, kupatilo, garderober. Sve prostorije imaju prirodnu ventilaciju. Stan ima izlaz na dvorište. Poseduje parking mesto ispred zgrade i pripadajući podrum. U blizini se nalaze Tašmajdanski park, pijace, škole, fakulteti. Ima dobru povezanost sa svim delovima grada. Za svaku preporuku! Uknjižen na 56m2. Agencijska provizija 2% Agent: Mirjana Stanojević 063/367-021 (licenca br.1378) Nije poslednji sprat Gradska kanalizacija
Četvorosoban prodaja Beograd Voždovac Braće Jerković I II Braće Jerković Mate Miloševića Voždovac, Braće Jerković (Vojvode Vlahovića) - Mate Miloševića 4.0, 78m2 (terasa 3m2), 4/4, TA/gas, lift, telefon, interfon, podrum U ponudi odličan stan - dupleks, na mirnoj lokaciji, u novijoj zgradi sa liftom i širokim hodnicima. Stan se vodi kao četvorosoban, s tim što je potrebna adaptacija na gornjoj etaži. Stan je svetao zbog velikih prozora koji poseduju roletne. Gornja etaža ima ukupno 40m2, od kojih je uknjiženo 28m2 i zahteva adaptaciju (već su projektovane dve sobe). Takođe, na gornjoj etaži izvedeno je grejanje, voda i struja. Do druge etaže trenutno vode merdevine, ali je urađen gips, tako da je spremno za pravljenje stepenica. Donja etaža je odmah useljiva. Grejanje je na gas, po potrošnji i donja etaža ne zahteva dodatna ulaganja. Prostorije na donjoj etaži: hodnik, spavaća soba, kupatilo, kuhinja i veliki dnevni boravak koji vodi do terase sa odličnim pogledom na naselje Braće Jerković i VMA. Stan poseduje i pripadajući podrum. U blizini se nalazi prodavnica, kao i stanica mini autobusa koji ide na svakih 6-7 minuta. Uknjižen na 78m2 korisne površine. Agencijska provizija 2%. Agent: Snežana Krstić 065/34-35-128 (licenca br.4106) Interfon, Telefon, Nije prizemlje Gradska kanalizacija
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane