Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Grocka Grocka okolina Karađorđeva

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Novi Beograd Fontana i Hala sportova Bulevar Zorana Đinđića Dvosoban Prodaja dvosobnog stana na Novom Beogradu, u ulici Bul.Zorana Đinđića. Lokacijski odlično pozicioniran, sva neophodna infrastruktura nalazi se u neposrednoj blizini. Poseduje podrum, a besplatnih parking mesta ima dovoljno ispred zgrade. Zgrada ima rampu za invalide, kao i agregat za struju za liftove. Stan je u izvornom stanju, potrebna su izvesna ulaganja. Uknjižen je na 61 m2, mogu i kreditni kupci. PROSTORIJE: ulazni hodnik, dve spavaće sobe, dnevna soba, kuhinja, trpezarija, kupatilo, terasa. Stan je izuzetno adaptibilan. Za svaku preporuku! Agencijska provizija: 2% Agent Ana Jovanović broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 AJ01 .
Stari Grad Centar i Terazije Koste Stojanovića Dvosoban izdavanje Prazan, 2.0, ta, kaljeva peć, salonac, 1/4, terasa. Izdaje se prazan salonski stan u srcu grada, pogodan za poslovni prostor ili za život. Razrađena lokacija za kozmetički/frizerski salon, pogodan i za kancelarijski prostor različitih namena. Stvarna kvadratura 50m2 (47m2 korisne površine + 3m2 terasa). Obavezan depozit u visini mesečne rente. Odmah useljiv. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ana Jovanović, broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 AJ01 .
Stari Grad Centar i Terazije Koste Stojanovića poslovni prostor Prazan, 2.0, ta, kaljeva peć, salonac, 1/4, terasa. Izdaje se prazan salonski stan u srcu grada, pogodan za poslovni prostor ili za život. Razrađena lokacija za kozmetički/frizerski salon, pogodan i za kancelarijski prostor različitih namena. Stvarna kvadratura 50m2 (47m2 korisne površine + 3m2 terasa). Obavezan depozit u visini mesečne rente. Odmah useljiv. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ana Jovanović, broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 AJ01 .
prodaja Palilula Karaburma Garsonjera Mirijevski Bulevar Kompletno renovirana garsonjera na Mirijevskom bulevaru ispod okretnice na Karaburmi. Zgrada povučena od ulice, stan orijentisan prema parku. Ispred zgrade stanica javnog prevoza. Odlična prilika za stanovanje ili izdavanje. Uknjižena na vlasnika 1/1 bez tereta. Agenc. provizija 2% Agent: Darko Slivar br. licence 4162 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Trosoban izdavanje Beograd Savski venac Dedinje Veljka Lukića-Kurjaka Namešten stan u blizini VMA, bolnice Dragiše Mišovic, Vojne akademije, Ortopedske klinike, interenacionalne škole ,British international, Chartwell. Dve spavaće sobe sa jednim bračnim i dva singl kreveta, dva mokra čvora, kupatilo i wc, kuhinja i trpezarija i dnevna soba. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Maja Vodovar, br. licence:3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MV04 .
Beograd prodaja Novi Beograd Naselje Dr Ivan Ribar Mileve Marić Ajnštajn Dvosoban Uknjižen, polunamešten, 2.0, cg po potrošnji, nov, 6/7, lift, lođa. Odlican dvosoban stan u veoma kvalitetnoj novijoj gradnji iz 2018.godine. Prodaje se polunamešten, u dogovoru sa kupcem. PROSTORIJE: ulazni hodnik, dnevna soba i trpezarija sa izlazom na lođu, kuhinja, spavaća soba i kupatilo. Stan za svaku preporuku. Agencijska provizija: 2% Agent Ana Jovanović broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 AJ01 011/2620734 .
Čukarica Banovo brdo Nikolaja Gogolja Dvosoban izdavanje Lep i prostran stan u mirnom kraju Banovog brda, U neposrednoj blizini se nalazi Ada Ciganlija, sportski centar Košutnjak, kao i hipodrom. Iza zgrade koja se odlično održava, nalazi se lep park sa sportskim terenom. Struktura stana je sledeća: predsoblje, garderober, kupatilo, dnevna i odvojena spavaća soba, kuhinja, trpezarija, terasa sa veštačkom travom, kao i pripadajući podrum koji se zaključava metalnim vratima. Stan je u potpunosti opremljen. Useljiv je od 01.11. Depozit obavezan u visini mesecne rente. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent:Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 BS07 .
Palilula Botanička bašta Trosoban Cvijićeva stan Namešten, 3.0, 73m2, I/XIV, CG, 3 mokra čvora. Izdaje se namešten stan na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini Botaničke bašte, u Cvijićevoj ulici. Stan se sastoji i velikog dnevnog boravka,dve velike spavaće sobe,odvojenog kuhinjskog dela,toaleta i kupatila. Stan je useljiv od 16.10.2023. Ugovor o zakupu na godinu dana,depozit u visini mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 MG06 011/2620734 .
prodaja Novi Beograd Fontana i Hala sportova Jednoiposoban Pariske komune Prodaja funkcionalnog jednoiposobnog stana na odličnoj lokaciji, u ulici Pariske komune. U stanu su pre par godina renovirani kuhinja i kupatilo, parket je u dobrom stanju, dok bi stolarija trebala da se zameni. Stan je uknjižen na 48m2, mogu i kreditni kupci. PROSTORIJE: ulazni hodnik, dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba i kupatilo. Agencijska provizija: 2% Agent: Valentina Aranđelović, licenca br. 2575 „Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/4016-236 011/4016-237 .
prodaja KOLUBARSKI OKRUG Mionica centar U ponudi je na prodaju veliki kompleks za odmor,uživanje,rad,i rekreaciju a na samo 94 km od centra Beograda,3km od Mionice,2km od auto puta u Divcima, 12 km od Valjeva,od Divčibara 36km i banje Vrujci 15km,a za ljubitelje prirode i svega što ona pruža, Od privatnosti i prelepog pogleda do mogućnosti bavljenja rekreaacijom i poslom. imanje je na raspolaganju budućim vlasnicima za transformaciju prema ličnim afinitetima. Zemljište se prostire na 47 ari i u središnjem delu se nalazi spratna kuća od 63 m2 sa spoljnom terasom sa roštiljem.Sastoji se od dnevnog boravka sa kaminom, trpezarije,kuhinje,toaleta,a na spratu spavaće sobe i terase. Druga kuća od 42 m2 se sastoji od 2 ulaza sa spoljnim terasama,kuhinje,trpezarije,dnevne sobe,spavaće sobe i kupatila. Na imanju se nalazi veliki teniski teren sa reflektorom,bazen 9x4x1.5m sa ležajkama,sistemom za prečišćavanje i solarnim tušem, dva proizvodna objekta hale od 240 m2 i 200m2 sa sopstvenim toaletima,sušara,furuna,ostava za drva,4 česme na imanju,fontana i poljski wc. Grejanje je na čvrsto gorivo ili struju. Mogućnost parking mesta na imanju za 15 i više automobila. Postoje kapije-dva ulaza i ulaz za šleper.Na imanju postoji nekoliko vrsta drveća kao što su šljiva,trešnja,višnja,breza,platan i mušmula. . Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Palilula Borča Bratstva i jedinstva Dvosoban Bratstva i jedinstva, 2/4, lift, terasa, svetao, jugoistočno orijentisan, iz hodnika se ulazi u sve prostorije: dnevni boravak (izlaz na terasu) u čijem je sklopu kuhinja sa trpezarijom, komotna spavaća soba, garderober, kupatilo, na odličnoj lokaciji, u blizini prevoza i svih infrastrukturnih sadržaja, prodaje se kompletno moderno opremljen (uračunato u cenu), uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zemun Retenzija Zemun Prve pruge Jednosoban prodaja Prve pruge, vpr/7, lift, lođa, u izvornom stanju, u sve prostorije se ulazi iz hodnika, sastoji se od sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila i lođe na koju se izlazi iz sobe i trpezarije, pravo visoko prizemlje, uredna zgrada, sa pripadajućim podrumom oko 5-6m2. Na samoj granici sa Novim Beogradom, u okruženju park sa puno zelenila, mirno bez buke, u blizini doma zdravlja, objekata za snabdevanje, fakulteta, škole i drugih sadržaja potrebnih za ugodan život. Po potrebi stan je moguće adaptirati u jednoiposoban, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Vukov spomenik Vojvode Brane poslovni prostor Vojvode Brane, 1/1, renoviran stan, salonac, sa terasom, idealan kao poslovni prostor, za kancelarije, ordinacije, na fantastičnoj lokaciji kod Vukovog spomenika, dvostrano orijentisan, svetao, polunamešten (mogućnost kompletno namešten), odličnog rasporeda: antre, dve spavaće sobe, dnevna soba, kuhinja, dva kupatila, za preporuku, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Novi Beograd Fontana i Hala sportova Trosoban Bulevar Zorana Đinđića Bulevar Zorana Đinđića, 5/8, lift, terasa, lep, svetao, 3.0 stan, od prostorija: dnevna soba, trpezarija, kuhinja sa ostavom, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa, stan se izdaje polunamešten ( kuhinja je kompletno opremeljena+veš mašina u kupatilu), u svakoj sobi su ugradni plakari, pvc stolarija, parket je hoblovan i lakiran, centralno grejanje i klima, nalazi se u lepo održavanoj zgradi sa novim liftom, u mirnom kraju, pored škole i vrtića, marketa, autobuskih stajališta, odlična povezanost sa svim delovima grada, pogodan za porodice, ali i kao poslovni prostor, izdaje se na duži vremenski period, obavezan je depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Trosoban izdavanje Beograd Zvezdara Vukov spomenik Vojvode Brane Renoviran stan, salonac, sa terasom. Na fantastičnoj lokaciji kod Vukovog spomenika. Dvostrano orijentisan, svetao, polunamešten (mogućnost kompletno namešten). Odličnog rasporeda: antre, dve spavaće sobe, dnevna soba, kuhinja, dva kupatila. Idealan kako za stanovanje tako i za poslovni prostor (kancelarije, ordinacije). Za preporuku, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Zemun Zemun centar Lazara Savatića Jednosoban Svaku kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 1.0, 43m2( terasa 4,40m2), CG, IV/IV, lift, telefon, interfon. Uknjižen( na preknjižbi). Lep svetao stan, na odličnoj lokaciji u zgradi od crvene fasade okružena zelenilom. Stan se sastoji od hodnika, dnevne sobe, kuhinje, trpezarije i toaleta. U blizini se nalazi vrtić i osnovna škola ,,Rade Končar,,, pijaca, supermarket, autobusko stajalište. Mogućnost korekcije cene. Agent Milica 063/155-9448 Agencijska provizija 2%
Voždovac Autokomanda Vojvode Stepe Dvosoban prodaja Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 2.0, 66m2( terasa 3m2), CG,I/VI, lift, telefon, interfon. Uknjiženo 66m2 . U prilici smo da Vam ponudimo lep, svetao i komforan stan u blizini autokomande. Sastoji se od kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom, velikom spavaćom sobom sa mogućnošću adaptiranja u dve manje sobe, kupatilom i terasom. Blizina fakulteta i iškola. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. Kontakt 069/394-5605 Agencijska provizija 2%
Voždovac Vojvode Vlahovića Garsonjera stan Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine. 0.5, 35m2( terasa 8m2), CG, telefon, interfon, inverter klima, kotao na struju. Uknjiženo 27m2 Potpuno renoviran spreman za useljenje stan u novom naselju Veljko Vlahović. Stan se nalazi u prizemlju sa velikom terasom. Po strukturi je garsonjera sa otvorenom kuhinjom i kupatilom. Terasa je velika i postoji mogucnost adaptacije u jos jednu prostoriju. Stan ukupno ima 35 m2 ukljucujuci i terasu od 8 m2. Grejanje je na kotao mada ima i inveter klimu koja je dovoljna za grejanje. Prodaje se potpuno namesten spreman za useljenje ili za izdavanje. Kontakt 062/853 0990 Agencijska provizija 2%
izdavanje Čukarica Banovo brdo Dvoiposoban Udbinska Na poklon osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 2.5, 75m2( terasa 5m2), EG, II/II, telefon, interfon, video-nadzor.Uknjižen. Lep, svetao, kompletno namešten stan na odličnoj lokaciji. Odvojen spavaći blok, prelep pogled sa terase. Nalazi se 100m od Požeške ulice, kao i u blizini škola, vrtića, prodavnica i ada mall-a. U cenu zakupa od 700e su uračunati svi troškovi! Stan za svaku preporuku! Agencijska provizija 50%
prodaja Beograd Čukarica Banovo brdo Udbinska Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! Kuća, 82m2 uknjižena, stvarna kvadratura 415m2, terase 35m2, EG, PR+II, Uknjižena na 82m2 Kuća ukupne kvadrature 415m2( terasa 35m2), uknjižena na 82m2 podeljena na pet stanova, 100m od Požeške ulice na odličnoj lokaciji. Nalazi se u blizini vrtića, škole, ada mall-a. Prodaje se sa nameštajem. Agencijska provizija 2%
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane