Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Rakovica Rakovica lokacija Dr Milivoja Petrovića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Čukarica Žarkovo Ratka Mitrovića Dvoiposoban Odličan 2,5 soban , kompletno renoviran stan, neposredno iznad osnovne škole Miloš Crnjanski. Uknjižen je na 60m2 sa terasom. U blizini se nalaze svi sadržaji neophodni za komforan i lagodan život. EG na struju. Odmah useljiv. Stan je dosta je svetao. Lepa terasa dužinom celog stana. Prostorije: ulazni hodnik, kuhinja-trpezarija-dnevna soba sa izlazom na terasu, 2 spavaće sobe, kupatilo. Agenc. provizija 2% Agent: Milivoje Đorđević br. licence 2498 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 .
Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Bulevar Mihajla Pupina Jednosoban izdavanje Namešten, 1.0, cg, renoviran, 1/8, lift. U mirnom delu Novog Beograda lep i svetao stan sa pogledom na park. Isključivo za jednu osobu. Veoma dobra povezanost sa svim delovima grada. Odmah useljiv. Obavezan depozit u visini mesečne rente. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent:Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 BS07 .
Stari Grad Kalemegdan Dvosoban Strahinjića Bana stan Svetao, renoviran dvosoban stan na četvrtom, poslednjem spratu, dobro održavane, predratne zgrade bez lifta kraj samog Kalemegdana. Iz prostranog hodnika se ulazi u sve prostorije - dnevnu, spavaću sobu, kuhinju i kupatilo. Stan je kompletno renoviran te nema dodatnih ulaganja. Zbog svoje lokacije poželjan za stanovanje kao i za investiciju. Uknjižen 1/1. Jedinstven. Agencijska provizija 2% Agent: Dragana Stojanović, br. licence:3663 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 DS06 .
izdavanje Zemun Zemunske kapije Prizrenska Nudimo vam izuzetan poslovni objekat na tri etaže, ukupne površine 190m2, sa tri parking mesta (mogućnost za dodatna). Prizemlje sa izlogom se sastoji od jedne prostorije od 20m2 (mogućnost proširenja za još 60m2), gde se nalazi i toalet. Sprat se sastoji od prostorije od 20m2 iz koje se stepeništem ide ka potkrovlju koje se sastoji od dve prostorije od po 15m2. Objekat je opremljen sa PVC stolarijom, mermernom i granitnom keramikom, led osvetljenjem. Poslovni prostor idealan kako za kancelarije, tako i za razne ordinacije, salone lepote, kol centre, laboratorije i druge delatnosti. Blizina Zemunskih kapija i velika frekvencija ljudi daje izuzetne mogućnosti za početak novih i razvoj već postojećih biznisa. Agencijska provizija: 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Aleksandar Ocokoljić br. licence 2029 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/2620734 .
Troiposoban prodaja Beograd Rakovica Petlovo Brdo 11. krajiške divizije U prelepom naselju na Petlovom brdu, u zgradi okruženoj zelenilom, igralištima, preko puta srednje i osnovne škole, kao i vrtića, a u neposrednoj blizini Lidla, Maksija, Metroa, nalazi se ovaj funkcionalan stan. Stan se sastoji od ulaznog hodnika iz koga se ulazi u trpezariju koja je povezana sa jedne stane sa dnevnom sobom, koja ima izlaz na prelepu terasu, a sa druge strane je kuhinja, koja je proširena lođom. Spavaći blok je odvojen i se sastoji od tri sobe, kupatila i prostranog toaleta, oba sa prirodnom ventilacijom. Jedna soba ima izlaz na zastakljenu terasu, koja se moze pripojiti sobi, ili pretvoriti u garderober. Stan je pre 10 godina potpuno renoviran. Uknjižen na 83m2, mereno 89m2. Prodaje se potpuno namešten. Stan je svetao, dvostrano orjentisan. Stan se nalazi na prvom, od dest spratova, uredno održavane zgrade, koja ima lift i interfon. Poseduje pripadajući podrum. U blizini je i stanica sa velikim broj autobuskih linija. Miran i porodičan deo grada. Za svaku preporuku Agenc. provizija 2%. Agent: Ljiljana Rajković br. licence 4966 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 LJR 011/2620734 .
Beograd prodaja Voždovac Braće Jerković I II Kraljevačka Četvorosoban Uknjižen ,sređen 3.0 soban stan na 3 spratu.stan ima veliku dnevnu sobu,kuhinju sa trpezarijom,2.spavaće sobe kupatilo i gostinski wc.Dvostrano je orijentisan:severozapad (dnevna soba i trpezarija)i jugoistok (spavaće sobe).zgrada je okružena parkom sa sportskim i dečjim igralištima. Grejanje je CG-gradska toplana, a zgrada ima lift.Stan ima i pripadajuci podrum.U neposrednoj blizini se nalaze škola,maxi kao gradski prevoz (bus-18,25,25p,39).stan idealan za višečlanu porodicu.Vredi da se pogleda. Cena je fiksna. Agencijska provizija 2% Agent: Dragan Vučićević br. licence 836 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Palilula Borča Julije Delere Trosoban prodaja Uknjižen, 3.0, 77m2, I/V, CG, terasa, podrum, 2 mokra čvora, lift. Renoviran, uknjižen trosoban stan bez dinara ulaganja na odličnoj lokaciji kod osnovne škole Jovan Ristić. Nalazi se u kvalitetnoj, održavanoj zgradi od crvene fasadne cigle sa liftom. Stan se nalazi na prvom spratu i sastoji se od kuhinje povezane sa trpezarijom i dnevnom sobom, dve komforne spavaće sobe, kupatila, posebnog toaleta, ostave i velike terase. Stan je kvalitetno renoviran od poda do plafona uključujući sve instalacije. Grejanje je centralno, topla voda 24h. Uknjižen na 70m2 koliko iznosi grejna površina plus terasa od 7m2. U stanu ostaju ugradni elementi i klima uređaj. Uknjižen na vlasnika 1/1 bez tereta. Agenc. provizija 2% Agent: Darko Slivar br. licence 4162 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Novi Beograd Belvil (A blok) Dvosoban Bulevar heroja sa Košara stan Namešten, 2.0, 51m2, III/VIII, CG, terasa, parking mesto, lux. U ponudi je nov, namešten stan u novoizgrađenom kompleksu Elixir garden. Nekretnina se sastoji iz hodnika, dnevnog boravka povezanog sa kuhinjskim delom, prostrane spavaće sobe, kupatila i predivne terase orijentisane ka mirnom i tihom unutrašnjem dvorištu. Mikrolokacija je odlična. Lidl se nalazi na 5 minuta udaljenosti kao i dva velika tržna centra, a za 10 minuta šetnje se stiže do Savskog šetališta. Zgrada se nalazi na raskrsnici Tošinog bunara i Bulevara heroja sa Košara, te se brzo stiže do izlaza za autoput, kao i do svih ostalih delova grada. U cenu rente je uključeno i parking mesto u garaži. Stan je za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 MR06 .
izdavanje Vračar Kalenić Dvoiposoban Mutapova Izdaje se potpuno sređen dvoiposoban stan u centru,u mirnoj ulici. Nalazi se na drugom spratu bez lifta, od ukupno četiri sprata. Poseduje dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, hodnik, kupatilo i lođu. Dobro je izolovan od buke, ima PVC stolariju, 2 klime, centralno grejanje, internet, interfon, video nadzor. Za svaku preporuku. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Depozit je obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 SC05 011/2620734 .
Dvoiposoban prodaja Beograd Stari Grad Skupština Milutina Bojića Dvoiposoban stan uknjižene povrsine 61m2, površna premerena od strane sudskog veštaka je 76,5m2. Stan se nalazi u odličnoj predratnoj, tzv. salonskoj zgradi sa liftom i cg, na 2 1/2 spratu . Lokacija je jedna od najatraktivnijih gradskih i prava je mirna oaza u samom centru grada. Nekretnina na ovoj lokaciji se izuzetno retko pojavi na tržištu. Bez sumnje, perfektna investicija bilo da se stan kupuje za život, rentiranje ili očuvanje kapitala. Stan je orijentisan ka dvorištu punom zelenila i sa širokim pogledom. Sunčan je i svetao , zahteva adaptaciju. Stan ima sledece prostorije : dnevnu sobu, spavaću sobu, malu radnu ( ili deciju sobu), kuhinju, mali antre, ekonomsku lođu i lepu terasu. Visina plafona je 3m. Agenc. provizija 2% Agent: Aleksandra Jovančević br. licence 406 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339 011/4016-237 011/4016-236 .
Beograd izdavanje Vračar Crveni krst Dvosoban Kajmakčalanska, 3/6, lift, terasa, izuzetan stan, na odličnoj lokaciji kod SC Vračar, zgrada novije gradnje, kompletno opremljen novim nameštajem i tehnikom, sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom (open space), spavaće sobe, kupatila, svetao, ušuškan sa svih strana, grejanje na inverter klimu i norveški radijator, niski režijski troškovi, useljiv od 10.oktobra 2023., za preporuku, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Lion Koste Abraševića Dvosoban prodaja Koste Abraševića, vpr/10, lift, terasa, stan na idealnoj lokaciji, na 100m od pijace, Doma zdravlja, gradskog prevoza, adaptibalan, dve velike prostrane sobe, izdvojena kuhinja, toalet, terasa gleda na dvorište, izdavao se kao poslovni prostor, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Stepa Stepanović Dvosoban Generala Štefanika stan 2.0, 60m2( otvorena terasa 4m2), CG, klima, lift, VPR/IV, telefon, interfon, parking. Uknjiženo 54m2. Dvosoban stan u naselju Stepa Stepanović, od 60m2, nalazi se na visokom prizemlju nove, kvalitetno gradjene zgrade sa liftom. Funkcionalan, moderno opremljen stan sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i otvorene terase oko 4m2. Stan se izdaje namešten i opremljen svim potrebnim uredjajima za kvalitetan i ugodan život. Kuhinja je opremljena mašinom za pranje sudova, električnim roštiljem, aparatom za kuvanje vode, tosterom, Dolce gusto aparatom za kafu, itd. Grejanje je centralno. U dnevnom boravku se nalaze klima uredjaj. Podne obloge su od parketa u svim prostorijama izuzev u kuhinji i kupatilu gde su postavljene kvalitetne pločice, stolarija je PVC. Ulaz u zgradu je obezbedjen interfonom. Zgrada je uredna, redovno se održava. Zgrada se nalazi u naselju koje ima sve bitne objekte neophodne za komforan život – marketi, apoteka, frizerski i kozmetičarski saloni, vrtić, ...). Ova lokacija je odlično povezana sa ostalim delovima grada autobuskim prevozom (49, 25, 25P, 50, E5). Cena zakupa je 550,00 EUR na mesečnom nivou + deposit u visini jedne mesečne zakupnine. Mesečne režije iznose: od oko 50 eur leti do oko 80 eur zimi (infostan i troškovi investicionog i tekućeg održavanja) + struja po potrošnji. Paket za kablovsku i internet uzima Zakupac na svoje ime, odn. prenosi ukoliko već poseduje isti. Parkiranje je u slobodnoj zoni, tako da se može parkirati u ulici ispred i pored zgrade. Odlična preporuka zbog lokacije, cene i kvaliteta stana. Stan se nije izdavao ranije. Agent Svetlana 060/340-7077 Agencijska provizija 50%
prodaja Stari Grad Dorćol gornji Dvosoban Strahinjića Bana Svaki kupac na poklon dobijaosiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 2.0, 36m2, CG, IV/IV, telefon, interfon. Uknjižen Renoviran, stan u staroj gradnji na odličnoj lokaciji u blizini Kalemegdana. Idealan kao investicuja za izdavanje ili ,,stan na dan,,. Odmah useljiv. Stan za svaku preporuku. Agent Nikola 069/4847-001 Agencijska provizija 2%
Troiposoban prodaja Beograd Zvezdara Đeram Bulevar Kralja Aleksandra Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti istvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 3.5, 71m2( dve terase 7m2), struja, kaljeva peć, I/IV, telefon, interfon, podrum. Na preknjižbi. Očuvan, svetao salonski stan u staroj gradnji na odličnoj lokaciji. Dvostrano orijentisan, poseduje dve terase. Stan za svaku preporuku. Agent Nikola 069/4847-001 Agencijska provizija 2%
Beograd izdavanje Voždovac Autokomanda Vojvode Stepe Agencijski ID : 1797. Poslovni prostor u neposrednoj blizini Autokomande, 260m2, na prvom od dva sprata, sastoji se iz 4 dela (2 po 65m2) i (2 po 32m2) preostalu kvadraturu cine hodnik, 4 toaleta, 1 kuhinja ( sa terasom) i 1 prostorija za ostavu ili nesto sl. Visok plafon. Prostor je kompletno renoviran: struja,voda, kanalizacija, internet sa tri opcije vezivanja (optički), telefonske linije,rasveta led sa panik rasvetom (u slucaju nestsnka struje),interfon, kamere, inverter klime, pvc stolarija sa roletnama na motorski pogon, alu vrata sa peskiranim staklom (unutrasnja), laminatni pod (nemacki I klase). Depozit u iznosu dvomesečne rente. Postoji prostor za korekciju rente na duzi period. U cenu uracunato jedno parking mesto u garaži preko puta kancelarija. Mogucnost zakupa polovine prostora od 125m2, po ceni 1350e Agencijska provizija 50% od prve kirije
Voždovac Autokomanda Vojvode Stepe izdavanje Agencijski ID : 1798. Poslovni prostor u neposrednoj blizini Autokomande, 125m2, na prvom od dva sprata, sastoji se od 2 velike kancelarije 65m2 i 32m2, ima mogućnosti pregradjivanja u manje kancelarije, ima hodnik, čajnu kuhinju i mokri čvor. Visok plafon. Prostor je kompletno renoviran: struja,voda, kanalizacija, internet sa tri opcije vezivanja (optički), telefonske linije,rasveta led sa panik rasvetom (u slucaju nestsnka struje),interfon, kamere, inverter klime, pvc stolarija sa roletnama na motorski pogon, alu vrata sa peskiranim staklom (unutrasnja), laminatni pod (nemacki I klase). Depozit u iznosu dvomesečne rente. Postoji prostor za korekciju rente na duži period. U cenu uracunato jedno parking mesto u garaži preko puta kancelarija. Mogucnost zakupa polovine prostora od 260m2, po ceni 3700e Agencijska provizija 50% od prve kirije
Indjija Indjija stan Kuća u mirnom delu grada koja se u strukturi sastoji od prizemlja, sprata i potkrovlja. Izgrađena je na 454 m2 sa pripadajućim pomoćnim objektom koji se sastoji od velike garaže sa 4 parking mesta i ostave. Ispod kuće nalazi se podrum. Prizemlje kuće sastoji se od hodnika, kuhinje, velike trpezarije sa dnevnim boravkom, kupatila i spavaće sobe. Sprat kuće sastoji se od hodnika, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom sa izlaskom na terasu,kupatila i spavaće sobe. Potkrovolje kuće sastoji se od hodnika, dve spavaće sobe, ostave, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Stolarija na kući je pvc i drvena. Patosi u kući su mermeru i laminatu. Grejanje na gas sa odvojenim kontrolnim satovima, struja takođe ima odvojene kontrolne satove. Na spratu nalazi se i klima. Kuća se prodaje sa većinom stvari.
prodaja Indjija Indjija okolina Petosoban Dve kuće na udaljenosti od 10-tak kilometara od Inđije, na placu od 30 ari koji izlazi na dve ulice.Prva kuća do ulice je stare gradnje,tzv Sremačka kuća koja je delimično adaptirana i sastoji se od velikog gonka tri spavaće sobe, kupatila, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom. Stolarija je drvena, sem ulaznih vrata koja su PVC. Grejanje je na peći na drva. Patosi su u podu i etisonu. Građena ciglom i malterisana blatom delimično adaptirana sa rabic žicom i izmalterisana. Uz ulaganja prelepa stara kuća, bez vlage za miran i opušten život. Druga kuća iza ove je nove gradnje, građena ciglom i sastoji se od terase, velike kuhinje, velikog dnevnog boravka sa trpezarijom, dve spavaće sobe. Sa terase je predviđeno stepenište koje vodi do potkrovlja koje je u sivoj fazi i predviđene su dve velike spavaće sobe. Grejanje je na peći na drva. Stolarija je drvena sa griljama, patosi u etisonu i laminatu. Kupatilo je novo. Ispod kuće se nalazi podrum. U ekonomskom delu dvorišta nalazi se velika kotobanja a ispod nje svinjci. Pušnica je uz kuću. Započeta je i izgradnja farme. Dvorište je popločano ciglom. Predivno seosko imanje u samom centru sela koje je odlično povezano sa komplet infrastrukturom. Inače samo mesto ima školu, dom zdravlja, nekoliko prodavnica, apoteke i dr.
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Konjarnik Begejska Dobra lokacija same zgrade i spratnost samog stana daju prostoru posebnu draž. Zgrada je okružena parkom, novije je gradnje, održavana, lokacijski dobro povezana linijama gradskog prevoza. Stan je po strukturi dvosoban, svetao, sa divnim pogledom na grad, ali može da se adaptira u dvoiposoban. U blizini škole, vrtića, Aviv park, BEO Centar. Prostorije: predsoblje, dnevni boravak, kuhinjsko-trpezarijski deo, spavaća soba, kupatilo, 2 terase Agencijska provizija 2%
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane