Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Zvezdara Slavujev venac Mariborska

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Čukarica Filmski grad Arčibalda Rajsa Troiposoban Funkcionalan stan, u novogradnji, svetao, izdaje se nenamešten. Prostrani dnevni boravak, povezan sa trpezarijom i kuhinjom, dve lođe, dva mokra čvora, sa odvojenim spavaćim delom, sa jednom većom i dve manje spavaće sobe. U Filmskom gradu, u najlepšem delu Čukarice. Agencijska provizija 50% od prve mesečne rente Agent: Ana Gavrilović, br. licence:4721 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 AG07 .
Zlatibor Centar Drinske divizije Jednoiposoban prodaja U prilici smo da vam ponudimo LUX stan u centru Zlatibora u neposrednoj blizini jezera. Kompletno opremljen od poda do plafona. Vlasnik je stan sređivao za sebe po najvišim standardima. Vaše je samo da unesete ličnu garderobu i uselite se u ovaj prelep prostor. Smešten je na trećem spratu nove i uređene zgrade sa liftom.Prodaje se kompletno namešten i opremljen. Neposredna blizina svih infrastrukturnih sadžaja neophodnih za lagodan život. Odmah useljiv. Zgrada je iz 2022. godine.Prostorije: Ulazni hodnik, kuhinja sa dnevnim boravkom i trpezarijom, spavaća soba, kupatilo, terasa. Agencijska provizija 2% Agent: Milivoje Đorđević br. licence 2498 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br. 339. 011/2620734 .
Čukarica Banovo brdo Dvosoban Paštrovićeva stan Prelep dvosoban stan u kvalitetnoj novogradnji sa lepim pogledom, moderno namešten. Hodnik, dnevni boravak, kuhinja, spavaća soba, kupatilo, terasa. U neposrednoj blizini Ada mall-a kao i Ade Ciganlije, Hipodroma. Odmah useljiv. Depozit u visini mesečnog zakupa. Agencijska provizija 50% od jedne mesečne zakupnine Agent: Dragana Stoiljković br. licence 919 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 .
prodaja Vračar Južni bulevar Jednoiposoban Južni Bulevar U prilici smo da oglasimo prodaju stana na Južnom bulevaru, orijentisan suprotno od ulice. Stan se sastoji od predsoblja, kuhinjsko-trpezarijskog dela i dnevne sobe (open-space koncept) odvojene spavaće sobe i kupatila sa tuš kabinom. Stan je u izvornom, održavanom stanju. Mikrolokacija je izuzetna, na samo 2km od Autokomande i 5km od centra grada. U neposrednom okruženju se nalaze svi sadržaji neophodni za kvalitetan život Odlična povezanost sa svim krajevima grada linijama gradskog prevoza. Stan je za svaku preporuku. Odličan i za život i kao investicija. Agencijska provizija 2% Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 IK05 .
Četvorosoban prodaja Beograd Savski venac Dedinje Mladena Stojanovića U zgradi kvalitetne gradnje, na Dedinju, na odličnoj lokaciji, prodaje se kompletno renoviran stan, koji se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije u open space konceptu i tri spavaće sobe, kupatila, hodnika i ostave. Stanu pripada i garaža u dvorištu, sa dva garažna mesta. Stan je za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 AG07 .
Beograd prodaja Savski venac Beograd na vodi Bulevar Vudroa Vilsona Jednosoban Lux jednosoban stan u BW Libera, smešten unutar Park Distrikta uz tržni centar Galerija sa pogledom na Kulu. BW Libera je pravo mesto za moderan život, gde su Vam prednosti centra grada na dohvat ruke, a ujedno imate mirnu luku koja nudi stabilnost i spokoj. Stan je polunamešten, odmah useljiv. Vredi pogledati. Agencijska provizija 2% Agent: Jelica Jevtović br. licence 4742 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .
Voždovac Mitrovo Brdo Trosoban prodaja Uknjižen nov 3.0 soban stan na II spratu. Stan ima dnevnu sobu sa kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupatilo, 2 lođe i ulazni hodnik. U cenu je uračunat privatni parking sa rampom. Grejanje je na gas. U neposrednoj blizini se nalazi gradski prevoz, market, vrtić. Stan za svaku preporuku. Agencijska provizija 2%. Agent: Dragan Vučićević br. licence 836 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .
Palilula Cvijićeva Trosoban Cvijićeva stan Namešten, renoviran, 3.0, 82m2, III/V, CG, depozit. Na dobroj lokaciji u urednoj zgradi nalazi se ovaj renoviran i biranim detaljima namešten salonac uz spoj klasike i modernog. Svetao, dvostrano orijentisan, poseduje ulazni antre, dnevni boravak, spavaću sobu, drugu prostranu sobu koja može biti soba za rad ili odmor (ili spavaća soba), izdvojenu kuhinju i kupatilo. Komotna spavaća soba sa walk in garderoberom, a sa druge strane radnim delom sa relax foteljom i komjuterskim stočićem, okrenuta je prema mirnom dvorištu Izdaje se na duži vremsnki period. Depozit je obavezan. Odlična mikrolokacija i blizina svih bitnih sadržaja velika su prednost ove nepokretnosti, koja takođe svojim salonskim šarmom pruža ugodnost budućem zakupcu. Agenc. provizija 50% od prve rente Agent Marina Stefanović broj licence 4018 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MS03 .
prodaja Savski venac Savski venac lokacija Troiposoban Kraljevića Marka Uknjižen 3.5-soban stan, 115 m2, cg na toplanu (u stanu postoji kotao za eg grejanje, po potrebi), dva mokra čvora, bez lifta, interfon, dve klime, garaža montažna u ograđenom dvorištu zgrade. Stan je trostrano orijentisan, jako svetao. Visina plafona je 2,75 metara, a u najnižem delu je 2 metra. Stan se nalazi u nadogradnji koja je rađena 2000.godine, jako kvalitetno. Iznad stana se nalazi tavanski prostor pa kosi krov, pokriven najvećim delom crepom, samo jedan mali deo je pokriven limenim krovom. Raspored prostorija : ulazni hodnik u kome se nalazi mnogo skladišnog prostora za odlaganje, velika trpezarija iz koje se prolazi sa jedne strane do prostrane dnevne sobe, kuhinje sa špajzom, male radne sobe i gostinjskog toaleta, a sa druge strane dve spavaće sobe i kupatilo sa prirodnom ventilacijom. U stanu ostaju svi ugradni garderoberi i ugradna kuhinja bez bele tehnike. Uknjižen u katastru na 107m2, a izmereno ima 115m2, bez tereta i zabeležbi. Stan je uživo mnogo atraktivniji, jer pruža prelep pogled iz svake prostorije, od Brankovog mosta do Beograda na vodi. Stan je odličan za život, ali i kao investicija za biznis zbog svoje mikrolokacije. Na istom spratu postoji još jedan stan, koji je takođe u prodaji, tako da je moguće spajanje. Prednost stana je lični parking u centru grada, montažna garaža u dvorištu zgrade. Agencijska provizija 2 % Agent: Milica Cagić broj licence 241 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/2620734 .
Dvosoban izdavanje Beograd Zemun Zemunske kapije Šumadijska U ponudi je izuzetan, nov stan u Zemunskim kapijama. Zgrada je nova i u stanu niko nije živeo. Stan se sastoji iz hodnika, dnevne sobe koja je povezana sa kuhinjom i trpezarijom, prostrane spavaće sobe sa velikim američkim plakarom, kupatila kao i velike terase. Sav nameštaj i tehnika su novi. Grejanje je centralno, po utrošku. Sjajna mikrolokacija Zemunskih kapija omogućava stanarima uživanje u mnogobrojnim kafićima i mini restoranima. Kompleks je odlično održavan i poseduje fizičko obezbeđenje. Prostor je za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% od prve rente Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 MR06 .
Beograd izdavanje Voždovac Banjica I II Bulevar oslobođenja Trosoban Izdaje se trosoban komforan stan na Banjici. Sadrzi veliku dnevnu sobu sa trpezarijom, 2 spavaće sobe, kuhinju, kupatilo, wc, terasu i lođu. Idealan za porodicu i studente. Ispred zgrade se nalazi veliki parking i igralište za decu. Veoma miran, tih i prijatan kraj. Agencijska provizija 50% od prve mesečne rente Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 ST05 .
Zvezdara Cvetkova pijaca Generala Zaha prodaja Uknjiženo parking mesto u podzemnoj garaži stambene zgrade - klackalica. Odličan prilaz i ulaz u garažu. U samoj garaži dovoljno mesta za komunikaciju i parkiranje. Prodaje se donje mesto na klackalici. Agencijska provizija za kupca 700 eura u dinarskoj protivvrednosti. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Cvetkova pijaca Generala Zaha garaža Uknjiženo parking mesto u podzemnoj garaži stambene zgrade - klackalica. Odličan prilaz i ulaz u garažu. U samoj garaži dovoljno mesta za komunikaciju i parkiranje. Prodaje se donje mesto na klackalici. Agencijska provizija za kupca 700 eura u dinarskoj protivvrednosti. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Generala Zaha Uknjiženo parking mesto u podzemnoj garaži stambene zgrade - klackalica. Odličan prilaz i ulaz u garažu. U samoj garaži dovoljno mesta za komunikaciju i parkiranje. Prodaje se donje mesto na klackalici. Agencijska provizija za kupca 700 eura u dinarskoj protivvrednosti. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Garsonjera prodaja Beograd Palilula Palilula lokacija Smederevska U prodaji fantastčna garsonjera u Profesorskoj koloniji ,neposredna blizina centra grada, Odlična povezanost sa svim delovima naše prestonice . Blizina vrtića , škola, doma zdravlja, reke...Garsonjera se nalazi natrećem spratu u potkrovlju najniža tačka 170 cm. Odlična investicija. Kupac plaća proviziju 2% od ugovorene cene.
Beograd prodaja Zvezdara Rudo Rudo Četvorosoban Na poklon osiguranje nepokretnosti u trajanju od 1 godine. 4.0, 78m2 (dve lođe 5m2), CG, 4 lifta, 13/28, telefon, interfon, parking.Uknjižena grejna površina 73m2. Čuvene istočne kapije Beograda, Rudo 3. Potpuno renoviran 4 soban stan sa predivnim pogledom. Stan ima fantastičan raspored: ulazni hodnik, dnevna soba sa otvorenom kuhinjom, 3 spavaca sobe, veliko kupatilo i 2 lodje. Sve je kompletno renovirano do poslednjih detalja i spremno za useljenje. Zgrada se odlicno odrzava kako investicionim tako i tekucim odrzavanjem. Stanari ne placaju odrzavanje jer zgrada ima prihode i samoodrziva je. U toku su i pregovori za renoviranje fasade. Kontakt 062/853 0990 Agencijska provizija 2%
Voždovac Banjica I II Bulevar oslobođenja Trosoban prodaja Na poklon osiguranje nepokretnosti u trajanju od 1 godine. 3.0, 77m2 + dve lođe 7m2, CG, 7/10, dva lifta, interfon, internet, telefon, podrum. Uknjižen na 77m2. Funkcionalan, izuzetno svetao stan u najlepšem delu naselja. Nalazi se u neposrednoj blizini pijace, osnovne škole, tržnog centra i novog Lidla. Nalazi se u lepo održavanoj zgradi od crvene fasadne cigle. Severoistočno je orijentisan i sasvim izolovan od buke. Izuzetno dobar raspored prostorija. Sastoji se od: ulaznog hodnika, kuhinje, trpezarije, dnevne sobe, dve spavaće sobe, kupatilo i toalet, dve zastakljene lođe. Kontakt 069/394-5605 Agencijska provizija 2%
Stari Grad Dorćol donji Dvosoban Kralja Petra stan Prodajemo komforan i veoma prostran dvosoban stan površine 66m2 na Dorćolu u ulici Kralja Petra. Stan se nalazi na četvrtom spratu uredne zgrade sa liftom. Sastoji se od ulaznog hodnika, velikog dnevnog boravka u okviru kog su trpezarija i kuhinja (open-space), spavaće sobe i kupatila. Kompletno je renoviran tako da ne iziskuje nikakva dodatna ulaganja. Adaptibilan je u trosoban. Uknjižen. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o
prodaja Zvezdara Olimp Četvorosoban Milana Rakića Prodajemo odličan četvorosoban dupleks površine 93m2 u izuzetno kvalitetnoj novogradnji iz 2023. godine u neposrednoj blizini Olimpa koja je završena i useljiva. Sastoji se od dve etaže. U donjem delu su dnevni boravak sa izlazom na terasu, kuhinja i kupatilo, dok se na gornjoj etaži nalaze tri spavaće sobe i kupatilo. Cena je sa PDV-om. Garažno mesto po ceni od 15.000 evra+ PDV. Za svaku preporuku. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o
Trosoban prodaja Beograd Zemun Naselje Save Kovačević Pionirska U naselju Save Kovačević, u lepoj i mirnoj ulici gde se nalaze tipske kuće, prodaje se stan od 80m2 po strukturi trosoban i tavanski prostor od 50m2. Stan je u izvornom održavanom stanju a tavanski prostor je za rad, povezan je sa stanom ali može da bude i posebna stambena jedinica. Zaseban ulaz i pravo korišćenja dvorišta. Samo za keš kupca.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane