Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd izdavanje Savski venac Senjak Istarska

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Čukarica Cerak Vinogradski Venac Četvorosoban U naselju Cerak vinogradi, koje predstavlja zaštićeno kulturno dobro kao stambena celina, prodajemo izuzetan četvorosoban stan, dvostrane orijentacije sa prelepom baštom od 50m2. Stan je izvorno trosoban ali je uspesno adaptiran u četvorosoban i podeljen na dve zasebne stambene jedinice sa odvojenim ulazima. Sastoji se od: dnevnog boravka, dve kuhinje, tri spavaće sobe, dva kupatila, toaleta i velike bašte od 50m2. Stan ima pripadajući podrum i ostavu. Zgrada se nalazi u neposrednoj blizini svih infrastrukturnih sadržaja , TC Vidikovac, vrtića, škola, marketa i velikog broja linija gradskog prevoza. Stan je uknjižen. Agencijska provizija 2% Agent: Violeta Drobac Bucalo br. licence 755 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Savski venac Senjak Kablarska izdavanje Iznajmljuje se poslovni prostor na Senjaku u neposrednoj blizini francuske internacionalne škole. Sastoji se od dve prostorije za rad, open space je u pitanju. Od zajedničkih prostorija imamo kuhinju i wc. Ispred je terasa za druženje u prelepom ambijentu Senjaka, parkovsko okruženje. Grejanje je na klimu i TA, a sam prostor je odlično izolovan i osunčan tako da su niski troškovi grejanja. Parking ispred objekta slobodna zona, uvek ima mesta. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Maja Vodovar, br. licence:3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MV04 .
Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Trosoban Antifašističke borbe stan Uknjižen, 3.0, cg, namešten, lux, renoviran, dvostrano orijentisan, 5/5, lift, ostava, parking, odmah useljiv. ART nekretnine vam nude odličan, kompletno renoviran i opremljen, veoma svetao i odmah useljiv stan, na top lokaciji u bloku 23. Stan je po strukturi trosoban, uknjižen na 66m2, mogu i kreditni kupci. Zgrada je dobro održavana petospratnica, sa liftom. Uz stan ide i ostava na spratu. Parking mesta ima dovoljno ispred zgrade. Sva neophodna infrastruktura za lep i udoban život se nalazi u neposrednoj blizini. Prostorije: Ulazni hodnik, dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo i garderober (izvorno toalet). Iskrena preporuka kako za stanovanje, tako i za izdavanje. Agencijska provizija 2% Agent: Raško Jorović br. licence 015 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. RJ 011/2620734 .
prodaja Zvezdara Rudo Jednoiposoban Rudo Stan sa velikim potencijalom na 25. spratu istočne kapije Beograda. Izvorno jednosoban,adaptiran u jednoiposoban, sastoji se od kuhinje sa trpezarijom, dnevne sobe, spavaće sobe, lođe i velike terase.Uknjižen je na 36m2 korisne površine (mereno 40m2) sa izlazom na terasu od 30m2 koju koristi samo ovaj stan. Odličan za izdavanje zbog spektakularnog pogleda na ceo grad i same zgrade koja je jedan od simbola grada i brutalističke arhitekture sedamdesetih.Grejanje je centralno,zgrada ima četiri lifta. Potrebno je kompletno renoviranje. Uknjižen na vlasnika. Agenc. provizija 2% Agent: Darko Slivar br. licence 4162 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Dvoiposoban prodaja Beograd Voždovac Dušanovac Vojvode Skopljanca 2.5 stan, 4-ti (povučeni sprat) od 4 sprata, 61m2, u ulici Vojvode Skopljanca. Sastoji se od predsoblja, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupatila. Stanu pripada garažno mesto na nivou - 2. Svetao, jugozapadno orijentisan. Dobra komunikacija sa gradom, blizu gradskog prevoza, škole, pijace. Cena je sa garažnim mestom. Agencijska provizija 2% Agent: Raško Jorović br. licence 015 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. RJ 011/2620734 .
Beograd izdavanje Stari Grad Botanička Bašta Budimska Dvosoban Namešten, 2.0, eg, renoviran salonac, 2/3, terasa. Kompletno renoviran i odmah useljiv stan kod Botaničke bašte. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije, kupatila, toaleta, ulaznog dela koji funkcioniše kao radna soba, ostave i velike terase. Obavezan depozit u visini mesečne rente. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Ana Jovanović, broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 AJ01 .
Vračar Vračar lokacija Mlatišumina Trosoban prodaja Odlična investicija! Stan u prizemlju dvorišne zgrade u mirnoj ulici, na samo 50m od Bulevara Kralja Aleksandra. Izuzetno adaptibilan prostor, pogodan za život ili kao poslovni prostor. Uredan i lepo održavan ulaz. Poseduje i podrum od dodatnih 15m2. Retko u ponudi. Agencijska provizija 2% Agent: Ana Jovanović, broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/2620734 .
Savski venac Zeleni venac Dvosoban Kraljevića Marka stan Izdaje se stan u strogom centru grada, na Zelenom vencu. Stan se sastoji iz dnevnog boravka, trpezarijskog dela, kuhinje, spavaće sobe i kupatila. U neposrednoj blizini su kafići, lokali, restorani i Knez Mihailova ulica. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Jelena Nikolić br. licence 5056 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 JN06 .
izdavanje Zvezdara Olimp Trosoban Vjekoslava Kovača Lux renoviran, namešten, 100m2, 3,0, terasa 20m2, inverter klime, vpr/2, depozit. Lokacijski je u blizini Olimpa i sportskih terena, Zvezdarske šume, Bulevara, Cvetkove pijace, raskrsnice pravaca ka Centru, autoputu i Smederevskom putu. Dvostrano je orijentisan, okružen parkom na koji gleda prostrana terasa, pruža veoma ugodan boravak. U formi dupleksa, sastoji se u gornjem delu iz hodnika, kuhinje, trpezarije, dnevnog boravka, spavaće sobe, kupatila, velike terase, a u donjem nivou je master soba. Svaki njegov deo odiše kvalitetom, modernim i veoma atraktivnim dizajnom, što ga svrstava u grupu luksuznih nekretnina u Beogradu. Agenc. provizija 50%. Agent: Zdenka Babović br.licence 674 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 0112620734 ZBO6 .
Petosoban izdavanje Beograd Stari Grad Centar i Terazije Nušićeva Izdaje se stan u samom centru grada, blizu Terazija, sa 5 spavaćih soba, dnevnim boravkom, kupatilom, wc-om,2 ostave i terasom. Stan je salonski sa visokim plafonima, ima centralno grejanje. Dozvoljeni kućni ljubimci. Moze se izdavati i kao pp, bez stvari, u tom slučaju cena mesečnog zakupa je 3.000eura. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 OB05 011/2620734 .
Beograd prodaja Stari Grad Politika Makedonska Dvoiposoban Uknjižen, 2.5-osoban, 5/5 sprat, lift do 5-og, eg. Grejanje na struju. Adaptibilan ( zid između dnevne i spavaćih soba je od gipsa). Održavan ali zahteva radove, pvc prozori. Odličan za poslovni prostor i za život. Nalazi se na odličnoj lokaciji. Svetao. Prostorije: predsoblje, veliki otvoren prostor - dnevna soba sa trpezarijom, kuhinja, 2 spavaće sobe, kupatilo. Agencijska provizija 2%. Agent: Vladimir Jovanović br. licence 1773 "Art nekretnine " d.o.o. Beograd Reg br. 339 011/2620734 .
Rakovica Miljakovac Stanka Paunovića Veljka Dvosoban prodaja U prilici smo da vam ponudimo divan stan na Miljakovcu. Pruža osećaj pravog doma za porodicu. Stan je uknjižen na prodavca i bez tereta. Poseduje zastakljenu lođu sa pogledom na zelenilo i park. Kupatilo je renovirano. U neposrednoj blizini škole, odmah useljiv. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Palilula Kotež Garsonjera Jovana Isailovića stan Na najboljoj lokaciji u Kotežu. Nudimo lepo organizovanu garsonjeru, nedavno renoviranu, sa PVC stolarijom, parket, ugrađena sigurnosna vrata. Postoji mogućnost pravljenja lođe. Niski režijski troškovi. Agencijska provizija za kupca 700 eura u dinarskoj protivvrednosti. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Voždovac Braće Jerković I II Jednoiposoban Jovana Bijelića Uknjižen stan na 39m2. Kompletno renoviran 2023. (uključujući spoljnu i unutrašnju izolaciju). Nov nameštaj, sa kućnim aparatima u garanciji. Sastoji se od: hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom, spavaće sobe i velikog kupatila. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Trosoban prodaja Beograd Rakovica Miljakovac Borska Uknjižen stan, zgrada bliže opštini Rakovica. Dvostrano orijentisan stan sa dve terase i dva mokra čvora. Okružen zelenilom. U izvornom stanju, odmah useljiv. Moguća kupovina garaže koja nije u ceni stana. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd izdavanje Voždovac Pašino i Lekino brdo Todora Dukina Petosoban 5.0, 149m2( terasa 17m2), EG, inverter klima, lift, IV/IV, telefon, interfon, podrum, garaža, parking. Građevinska dozvola na 94m2 ( u postupku uknjižba stana ). Luksuzan duplex od ukupno izmerenih 149m2, nalazi se u jednoj od najkvalitetnijih zgrada, u mirnom delu grada, nedaleko od Šumica. Svetao stan u mirnom delu jednosmerne ulice nalazi se na 4. spratu. Trostrano orijentisan – severno, istočno i zapadno. Ovaj duplex u prvom nivou poseduje: ulazni foaje, dnevni boravak otvorenog tipa koji je povezan sa trpezarijom i kuhinjom, kupatilo sa tuš kabinom i terasu od oko 4m2. Na drugom nivou se nalazi dnevni boravak sa prelepom velikom terasom od oko 13m2, tri spavaće sobe, ostava-garderober i kupatilo sa djakuzi hidromasažnom kadom. Grejanje je na struju. Sprovedeni su radijatori u celom stanu. Stan je opremljen sa dva inverter klima uredjaja, po jedan na svakom nivou. Podne obloge su od kvalitetnog parketa i pločica. Zgrada je održavana – veoma uredna sa lepim i prostranim hodnikom. U neposrednoj blizini je kompletna infrastruktura potrebna za kvalitetan život. Stan se izdaje opremljen vrhunskim nameštajem, opremom i uredjajima. Mogućnost zakupa garažnog mesta. Odlična preporuka zbog lokacije i strukture i opremljenosti stana. Agencijska provizija 50%
Stari Grad Dorćol donji Žorža Klemansoa izdavanje Stari grad, Dorćol, Žorža Klemansoa; 86m2, 3.0, VPR/3, eg, podno, inverter klime, interfon, internet, kablovska; U ponudi je luksuzno opremljen salonac u blizini crkve Aleksandra Nevskog. Stan se nalazi na visokom prizemlju i dvostrano je orijentisan. Struktura: predsoblje, ulazni salon, dve prostrane sobe (međusobno povezane), kuhinja sa trpezarijom i kupatilo. Etažno grejanje na struju u sobama, a podno grejanje u kuhinji i kupatilu, inverter klime. Spoljna stolarija sa žaluzinama - vrhunskog kvaliteta. Ka dvorištu je okrenuta prostrana terasa idealna za opuštanje i uživanje. Kuhinja i kupatilo su kompletno opremljeni, a po potrebi može se opremiti i ostatak stana. Nepokretnost je idealna kako za stanovanje, tako i za poslovni prostor. Sjajna mikrolokacija: na samo par minuta hoda od Skadralije, Bajlonijeve pijace, Kalemegdana, Trga Republike, ali i Dunavskog keja. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Aleksandar Milovanović tel: 064/11-55-737 Uverenje broj: 3314 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Stari Grad Dorćol donji Trosoban Žorža Klemansoa stan Stari grad, Dorćol, Žorža Klemansoa; 86m2, 3.0, VPR/3, eg, podno, inverter klime, interfon, internet, kablovska; U ponudi je luksuzno renoviran salonac u blizini crkve Aleksandra Nevskog. Stan se nalazi na visokom prizemlju i dvostrano je orijentisan. Struktura: predsoblje, ulazni salon, dve prostrane sobe (međusobno povezane), kuhinja sa trpezarijom i kupatilo. Etažno grejanje na struju u sobama, a podno grejanje u kuhinji i kupatilu, inverter klime. Spoljna stolarija sa žaluzinama - vrhunskog kvaliteta. Ka dvorištu je okrenuta prostrana terasa idealna za opuštanje i uživanje. Kuhinja i kupatilo su kompletno opremljeni, a po potrebi može se opremiti i ostatak stana. Nepokretnost je idealna kako za stanovanje, tako i za poslovni prostor. Sjajna mikrolokacija: na samo par minuta hoda od Skadralije, Bajlonijeve pijace, Kalemegdana, Trga Republike, ali i Dunavskog keja. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Aleksandar Milovanović tel: 064/11-55-737 Uverenje broj: 3314 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
prodaja Stari Grad Centar i Terazije Centar Petosoban Andrićev venac IZUZETAN SALONSKI STAN !. Izuzetan, salonski stan, na odličnoj lokaciji u centru Beograda, u neposrednoj blizini Pionirskog parka- jednog od centralnih beogradskih parkova. Današnji Pionirski park, a nekadašnja Dvorska bašta, čini zaštićenu okolinu nepokretnih kulturnih dobara: zgrade Starog dvora - danas zgrada Skupštine grada Beograd i Novog dvora - danas sedište predsednika Republike Srbije. Ovaj stan je zbog svoje prestižne lokacije, odlična investicija i pogodan je za sve namene, kako za stambeni, tako i za poslovni prostor. Sastoji se od: predsoblja, dve kuhinje, dve ostave, centralnog salona, 4 spavaće sobe, jednog kupatila, dva wc-a, terase od 7m2 sa izlazom na unutrašnje dvorište. Velika prednost pri adaptaciji i funkcionalnoj organizaciji ovog prostranog salonca su i postojeća tri ulaza u stan. Visina plafona je oko 3 m. Uknjižen je i merena kvadratura stana je oko 171m2. Hvala Vam na pregledu oglasa. Za svako dodatno intresovanje ili razgledavanje nekretnine slobodno nas kontaktirajte. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. POSREDNIČKA NAKNADA 2%
Jednosoban izdavanje Beograd Stari Grad Dorćol gornji Gornji Dorcol Gundulićev venac Izdaje se namešten stan u polusuterenu uredno održavane zgrade, u ulici Gundulićev venac. Odlična lokacija. Grejanje je na struju - mermoterm radijatori. Uknjižen na 29m2. Odmah useljiv, obavezan depozit. Prostorije: predsoblje, soba, trpezarija, kuhinja, kupatilo. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane