Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Palilula Poštanska štedionica-Tašmajdan Ivankovačka

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Čukarica Cerak Petefijeva Četvorosoban Uknjižen, 4.0, cg, 1/5, lift, dve lođe, podrum. Na Ceraku, u ulici bez buke i sa puno zelenila, u kvalitetnoj zgradi, odličan stan, 3.0 adaptiran u 4.0, u očuvanom izvornom stanju. Sa prostranim dnevnim boravkom, adaptiranom jednom spavaćom sobom, velikom trpezarijom i kuhinjskim delom, odvojenim delom sa dve spavaće sobe, sa dva kupatila i dve lođe. Dvostrano orjentisan, uknjižen, bez tereta. Agencijska provizija 2% Agent: Ana Gavrilović, br. licence:4721 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 AG07 011/2620734 .
Stari Grad Skadarlija Bulevar Despota Stefana Dvoiposoban izdavanje Nenamešten dvoiposoban stan u centru Beograda u neposrednoj blizini Skadarlije. Idealan je za poslovni prostor, a posebna pogodnost je što ima dva ulaza. Stan je klimatizovan, poseduje norveške radijatore. Niski mesečni troškovi. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent:Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MV07 .
Čukarica Žarkovo Četvorosoban Dušana Vlajića stan Polunamešten, 4.0, eg gas, 2/3, dve terase, parking mesto. U prilici smo da ponudimo za izdavanje, polunamešten stan na odličnoj lokaciji u Žarkovu. Stan se prvenstveno izdaje kao poslovni prostor i sastoji se od jedne velike sobe cc 50m2 koja ima izlaz na dve terase, još tri manje sobe, 2 kupatila i kuhinje. Poseduje jedno parking mesto. Mikrolokacija odlična. Stan se izdaje na duži period i odmah je useljiv. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 IK05 .
izdavanje Zvezdara Mirijevo I II III IV Dvoiposoban Jovanke Radaković Izdaje se polunamešten stan na dobroj lokaciji u Mirijevu u ulici Jovanke Radaković. Stan se sastoji iz velikog dnevnog boravka sa kuhinjom, dve odvojene sobe i kupatilo. Stan se može koristiti kako za stambeni tako i za poslovni prostor, grejanje je na inverter klimu tako da su niski mesečni troškovi. Kućni ljubimci su dozvoljeni. U cenu zakupa uračunata i dva parking mesta. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MG06 .
Jednoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Paviljoni i Institut za majku i dete Otona Župančiča Uknjižen, 1,5-soban stan, svetao, renoviran, namešten, sa prelepim pogledom ! Atraktivan, mladalački stan na izuzetnoj lokaciji, u parkovskom okruženju, pozicioniran u lepoj, tihoj i bezbednoj ulici, okruženoj zelenilom i dečjim igralištima, u urednoj i održavanoj zgradi. Strateški dobro povezan sa ostalim delovima grada i poseduje sve infrastrukturne sadžaje. Na parkingu ispred zgrade, uvek ima slobodnih mesta za parkiranje. Odlično organizovan, funkcionalan prostor, izuzetne osvetljenosti, jugozapadne orijentacije i sa otvorenim, panoramskim pogledom na zelenilo. Uknjižen, poseduje 43 m2, od kojih je zastakljena lođa površine 6 m2. I dnevna i spavaća soba imaju izlaz na lođu. Prodaje se namešten, bez tehničkih uređaja i trpezarijskog stola. Odlična lokacija i funkcionalnost, čine ovaj prostor savršenim za stanovanje kao i odličnom investicijom. Agencijska provizija 2% Agent: Daniela Mladenović , br. licence 2837 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 .
Beograd izdavanje Čukarica Sremčica Krečanska Izdaje se kuća u mirnom delu Sremčice u neposrednoj blizini stajališta autobusa 511.Kuća se sastoji iz velikog dnevnog boravka sa kuhinjskim delom i dve spavaće sobe,koje trenutno nisu nameštene,ali mogu biti u zavisnosti od potrebe zakupca.Kuća ima i pripadajući podrum od 70m²,koji može služiti kao magacinski prostor ili kao radionica.Grejanje na norveške radijatore ili TA peć,tako da su mesečni troškovi niski.Kućni ljubimci su dozvoljeni,parking ispred kuće za 5 automobila. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MG06 .
Zvezdara Vukov spomenik Dimitrija Tucovića Jednoiposoban prodaja U izuzetno kvalitetno urađenoj zgradi, gradnja "GREDA" Valjevo, izvorno jednoiposoban stan. Stan je očuvan, bez dodatnih ulaganja. Prema tehničkoj dokumentaciji stan je na prvom spratu, zbog terena ima visinu VPR i sa terase stana je napravljen izlaz na dvorište (25m2) koje koristi samo ovaj stan. Ulazno presoblje sa dva plakara, otvoren dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo sa izlaskom na terasu, spavaća soba sa ugradnim plakarom, kupatilo. U stanu ostaje kompletan ugradni nameštaj, kompletna kuhinja sa ugrađenom belom tehnikom. Dobra povezanost sa svim delovima grada, blizina marketa, škole, obdaništa. Agencijska provizija 2%
Zvezdara Mirijevo I II III IV Garsonjera Nikole Simića stan Uknjižena garsonjera na prvog vlasnika, bez tereta i zabeležbi, korisne površine 22m2. Zgrada stara 15-tak godina, stan južno orijentisan, sa lođom, očuvan, prazan. U neposrednoj blizini prevoza, škole, marketa. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Zvezdara Slavujev venac Jednosoban Dimitrija Tucovića Kompletno renoviran, opremljen stan novim nameštajem i tehnikom. Zgrada sa liftom, na odličnoj lokaciji, pozicioniran blizu Ruzveltove. Dvorišno orijentisan, zaklonjen od buke. Plaćanje zakupa mesečno, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvosoban prodaja Beograd Rakovica Rakovica lokacija Prvoboraca Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 2.0, 41m2 od toga stambena površina 39m2, terasa 2m2, EG, II/V,telefon, interfon, parking. Predato na legalizaciju. Dvoiposoban stan na 5 min peske do Vidikovackog venca. Stan se nalazi u novijoj zgradi i sastoji od ulaznog hodnika sa ugradnim ormanom odakle se ulazu u spavacu sobu i kupatilo. Kuhinja je izdvojena, iz dnevne sobe se izlazi na terasu. Stan se prodaje kompletno namesten sa kompletnom kuhinjom i uredjajima. U odlicnom je stanju i spreman za useljenje. Grejanje je etazno. Zgrada ima svoj izdvojen parking iza zgrade. Kontakt 062/853 0990 Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Čukarica Čukarička padina Majdanska Čukarica Četvorosoban Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 4.0, 89m2, dve terase 6m2, CG sa kalorimetrima, lift, VI/VI, telefon, interfon, mogućnost garažnog mesta. Uknjiženo 89m2 Luksuzan penthouse sa pogledom na Ada - mall i hipodrom. Sastoji se od tri spavaće sobe, dva kupatila, dnevnog boravka, izdvojenom kuhinjom, dve terase. Stan poseduje centralnu klimu, CG na kalorimetre. Prodaje se kompletno optremljen modernim nameštajem i novom belom tehnikom. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 20.000,00 evra. Agent Ljuba 060/559-3691 Agencijska provizija 2%
Palilula Karaburma Vojvode Micka Krstića Trosoban prodaja Na pokon osiguranje nepokretnosti u trajanju od 1 godine!!! 3.0, 54m2, terasa, CG sa kalorimetrima, 1/8, lift, EG U ponudi je luksuzan, trosoban stan izuzetno lepog rasporeda prostorije. Nalazi se u najlepšem delu Karaburme, u kompleksu Dunavske terase. Stan se prodaje kompletno opremljen novim, modernim nameštajem. Centralno grejanje je sa kalorimetrima, tako da je veoma ekonomično i plaća se po potrošnji. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Za svaku preporuku. Agent Nikola 069/4847-001 Agencijska provizija 2%
Zlatibor Vodice kuca Novoizgrađeni objekat sa građevinskom dozvolom, uknjižen, na odličnoj lokaciji Vodice u blizini Zlatibora, Park prirode zona tri, 20m od reke Crni Rzav. U kompleksu od četiri nove brvnare i mirnog okruženja prodaje se zasebna kuća, uknjižena na 90m2 sa 30m2 dodatne galerije. Kuća se nalazi se na 6 ari placa, modernog je dizajna, sa sendvič zidovima, termo izolacijom, antracid stolarijom, video-nadzorom, alarmom i podnim grejanjem. Sastoji se od dve spavaće sobe, kupatilom, velikim dnevnim boravkom koji izlazi na terasu i galerijom koja ima pokretno stepenište. Kuća se prodaje u viđenom stanju, a može se opremiti i urediti po želji kupca uz doplatu. Agent Ljuba 060/559-3691 Agencijska provizija 2%
prodaja Čukarica Banovo brdo Jednosoban Stevana Brakusa Jednosoban stan od 36m2, opština Čukarica, ulica Stevana Brakusa, Banovo brdo Sastoji se od kuhinje sa trpezarijom, jedne sobe, predsoblja, kupatila i terase Na trećem spratu od pet, nema lifta, u izvornom je stanju, ima klimu i centralno grejanje. Nalazi se na uglu Stevana Brakusa i Lješke u neposrednoj blizini TC Stankom u lepom, mirnom kraju.
Dvosoban prodaja Beograd Vračar Kalenić Mileševska Stan se nalazi u Mileševskoj ulici kod Kalenić pijace, po strukturi je dvosoban stan na IV spratu od VII spratova, sa liftom, centralnim grejanjem, na najlepšoj lokaciji u Beogradu, uknjižen. Od prostorija stan ima: predsoblje, kuhinju i trpezariju sa ostavom, soba 1, soba 2, kupatilo i dve terase ( lođe ).
Beograd prodaja Stari Grad Stari Grad lokacija Terazije Nušićeva Trosoban U strogom centru grada u pešačkom delu Nušićeve ulice. Stan se sastoji od dve spavaće sobe, velike prostrane dnevne sobe sa kuhinjom, kupatila i terase. Dvostrano je orijentisan a spavaća soba je okrenuta ka dvorišnoj strani. Stan je kompletno renoviran vrhunskim materijalima, zamenjene su vodovodne instalacije, alu stolarija, tarket parket velikog formata, italijanska keramika i sanitarije itd... Stan je uknjižen na 76m2 plus ima terasu od 7m2. Poseduje i pripadajući podrum od 20m2.
Vračar Vračar lokacija Krunski venac Kumanovska Trosoban prodaja Stan u Kumanovskoj, tiha ulica na 100m od Krunske. Stan je orijentisan ka ulici, na 3 spratu kvalitetne zgrade iz 90-h sa podzemnom garazom i podrumom. Liftom se spusta do garaze i podruma. Potpuno je renoviran pre 7 god, zamena instalacija, struje i vode, ali bez izmena rasporeda prostorija. Italijanska granitna keramika, Alumil aluminijumski prozori sa roletnama, kuhinja i ugradni ormani su od masiva hrasta, ugradna tehnika Bosch (frizider, sudo masina, indukciona ploca, rerna), radna povrsina i simsovi su od granita. Stan ima 2 spavace sobe (14m2 i 10m2), 1 kupatilo, 1 wc, garderober, spavaci deo je odvojen, dnevna soba od 22m2, i odvojena kuhinja sa trpezarijom, terasu i podrum. Ugradni ormani i kuhinja ostaju u stanu. Uknjizen je na 80m2 - grejne povrsine, dodatno je cela vertikala pripojila hodnik od 16m2, koji je u procesu legalizacije. Stanu pripada parking mesto u podzemnoj garazi, koje nije ukljuceno u cenu. (cena je 30000eur, prodaje se samo uz stan) Retka ponuda, svetao i suncan stan u novijoj zgradi sa parkingom Agencije molim da me kontaktiraju samo ako imaju zainteresovane klijente.
Savski venac Savski venac lokacija Klinički centar Trosoban Višegradska stan Lux stan u Višegradskoj ulici, trostrano orijentisan, na idealnom drugom spratu. Visina plafona je 2,7m u celom stanu. U stanu ostaje stilska ugradna kuhinja sa španskom keramikom i kovanim gvožđem. U kupatilu Hanter Daglas plafon, digitalni protočni Bosch bojler, jacuzzi sa dva motora, alu roletne+komarnici, zastori sa elek. motorima sa daljinskom komandom. Dnevna soba površine 20m2, dve spavaće sobe od po 20 i 22m2. Veća soba ima dva ulaza i samim tim je deljiva na dve manje po potrebi. Zgrada je renovirana, video nadzor, interfon, CG. Uknjižen. Vlasnik (bez posredstva agencije !)
prodaja Voždovac FARMACEUTSKI FAKULTET Troiposoban Hajduk Stojka Novogradnja uknjižena na korisnih 104m2 koja se sastoji iz dva nivoa (dupleks). Stan poseduje velike staklene površine zbog čega je stan veoma svetao, a sa gornjeg nivoa pruža se prelep panoramski pogled. Sastoji se od ulaznog dela, trpezarije sa kuhinjom, dnevne sobe i kupatila na prvom nivou, a od dnevne sobe , kupatila i 2 spavaće sobe na drugom nivou. Moguća je adaptacija i dobijanje još jedne spavaće sobe. Agencijska nadoknada 2% uknjizen 2/2 Hajduk Stojka || dokumentacija : uknjizen
Petosoban prodaja Beograd Savski venac Senjak Temišvarska Prodajem vilu na Senjaku 600mkv, sa 13 ari placa, prizemlje, sprat i podkrovlje, CG na kombinovani kotao, 2 garažna mesta, bazen, letnjikovac, kuća mala za obezbeđenje, vlasnik, uknjiženo, bez posrednika, izlaz na 2 ulice.Cena 3.000.000 e.Tel. 062-239-991
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane