Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zvezdara Olimp Dusana Radovica

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Voždovac Medaković 2 Medakovićeva Dvosoban Odlicno održavan dvosoban stan, lako adaptibilan u dvoiposoban. Uknizen je na vlasnika, te je moguca je kupovina na kredit. Nalazi se na dobroj lokaciji u blizini prevoza, TC Stadion, prodavnica, vrtića i ostalih sadržaja bitnih za udoban zivot. U sve prostorije se ulazi iz hodnika, a sastoji od kuhinje sa trpezarijom i ostavom, dnevne sobe, spavace sobe i kupatila. Ulazna vrata su sigurnosna, Pvc stolarija, parket je u dobrom stanju. Grejanje je na norveške radijatore. Režijski troškovi.su niski. Kupac placa proviziju 2%
Stari Grad Politika Kosovska Dvoiposoban prodaja U prilici smo da vam ponudimo dvoiposoban stan od 78m2,koji se nalazi u jednoj od najlepših ulica u samom centru grada,prekoputa skupštine. Tih i prijatan za život ima i dorište koje koristi. Agencijska provizija 2% Za više informacija kontakt telefon br.2 Mateja
Savski venac Dedinje Pivljanina Baja kuca Iznajmljuje se kuća u Pivljanina Baje, mereno 285m2, pogodna za stanovanje i za poslovni prostor. Kuća sa centralnim grejanjem na gas ili struju ima četiri nivoa: suteren (2 garaže, prostorija sa saunom, vesernica i kupatilo), prizemlje (dnevni boravak sa kuhinjom, trpezarija i kupatilo), prvi sprat (3 sobe svaka sa terasom i 2 kupatila) i potkrovlje (velika soba sa velikim kupatilom i terasom od 35m2). Dvorište je oko 100m2 sa travnatom i betoniranom povrsinom za sedenje. Namestaj koji je u kući može biti uklonjen za potrebe zakupaca. Kuća može da se izdaje i opremljena i neopremljena. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Maja Vodovar, br. licence:3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/2620734 MV04 .
izdavanje Vračar Neimar Lamartinova Lep i prostran poslovni prostor u samom srcu Vračara, u neposrednoj blizini Hram i Autokomanda. Idealan za kozmetički ili frizerski salon. Odmah useljiv. Obavezan depozit u visini jedne mesečne rente. Izdaje se na duži vremenski period. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent:Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 BS07 .
Dvosoban prodaja Beograd Palilula Borča Drinske divizije Prodaje se stan površine 59m2 na II spratu stambene zgrade u ulici Drinske divizije u Borči. Sastoji se od hodnika, kuhinje, trpezarije, ostave, dnevne sobe, spavaće sobe, kupatila i terase. Stan je delimično renoviran, u stanu ostaju ugradni i američki plakar, Izuzetna lokaija, svi sadržaji za svakodnevni život u neposrednoj blizini. Dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. Zgrada je u zoni slobodnog parkiranja tako da nema problema sa parkiranjem. Agencijska provizija 2 % Agent: Olivera Gostimir broj licence 5196 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/4016-236 011/4016-236 OG .
Beograd izdavanje Čukarica Banovo brdo Kneza Višeslava Izuzetna kuća u nizu, sa sopstvenim dvorištem od 1ar. Nalazi se u zatvorenom kompleksu sa rampom i video nadzorom. Sastoji se od dva nivoa i garaže. Na prvom nivou se nalazi veliki dnevni boravak sa otvorenim pogledom na park, kuhinja, toalet i garderober. Na drugom nivou su 3 spavaće sobe, predivno kupatilo i galerija pogodna za različite namene (biblioteka, prostor za druženje…) Poseduje garažno mesto i dodatno spoljno parking mesto. Agencijska provizija 50% jedne mesečne zakupnine Agent Ana Jovanović broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 AJ01 .
Savski venac Beograd na vodi Bulevar Vudroa Vilsona Dvosoban izdavanje Nov, 2.0, namešten, CG, 2 klime, terasa, internet, video-nadzor, obezbeđenje 24/7, garaža. U prilici smo da ponudimo za izdavanje, nov, neuseljavan, kompletno namešten stan u Beogradu na vodi-zgrada Metropolitan. Stan se sastoji od predsoblja iz koga se ulazi u sve prostorije. Kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom (open space koncept) sa izlazom na terasu sa pogledom na Beograd, odvojene spavaće sobe, kupatila sa tuš kabinom. Mikrolokacija odlična. Svi sadržaji neophodni za kvalitetan život su u neposrednom okruženju (TC Galerija, šetalište, maloprodani objekti, restorani i dr.). Stan se izdaje na duži period i odmah je useljiv. Napomena: Obavezan je depozit u visini 1 mesečne rente Garažno mesto uz doplatu od 100e Ostali troškovi su cc 150e Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 IK05 .
Zvezdara Cvetkova pijaca Dvosoban Vitezova Karađorđeve zvezde stan Prostran dvostrano orijentisan svetao stan, velika dnevna soba sa trpezarijom koja izlazi na terasu, prostrana kuhinja sa šankom, spavaća soba sa velikim ugradnim američkim plakarom. Lokacija je odlična, blizu velikog broja linija javnog prevoza, sportskog centra, škole, Olimp bazena… Ispred zgrade ima parking koji je dostupan za stanare. Stan je u mirnoj zgradi sa svega 13 stanova. Zgrada je odlično održavana i redovno se čisti. Stan je bez ulaganja i za svaku preporuku. Agenc. provizija 2%. Agent: Jovana Popović broj licence 5225 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 .
prodaja Palilula Krnjača Igora Vasiljeva Prodaje se uknjižen stambeno poslovni objekat koji se sastoji od kuće površine 230 m2 i magacinskog prostora površine 260 m2. U prizemlju kuće su 3 kancelarije i kupatilo, na prom spratu stambeni deo koji se sastoji od kuhinje, trpezarije i velikog dnevnog boravka, ostave i toaleta. Celom dužinom kuce prostire se terasa. Drugi sprat se sastoji od 3 spavaće sobe, kupatilo, terase i lođe. Magacinski prostor je kompletno opremljen sa svim priključcima za velike sisteme (hidrant, protivpožarni sistem). Predviđen je ulazak šlepera u dvorište. U dvorištu takođe postoji još jedan prizemni objekat od 60 m2 dvosoban po strukturi i magacin površine 120 m2. funkcionišu zasebno od glavnog objekta. Plac je površine 10 ari i ima izlaz na dve ulice. Dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. Agencijska provizija 2 % Agent: Olivera Gostimir broj licence 5196 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/2620734 OG .
prodaja Beograd Palilula Krnjača Igora Vasiljeva Prodaje se uknjižen stambeno poslovni objekat koji se sastoji od kuće površine 230 m2 i magacinskog prostora površine 260 m2. U prizemlju kuće su 3 kancelarije i kupatilo, na prom spratu stambeni deo koji se sastoji od kuhinje, trpezarije i velikog dnevnog boravka, ostave i toaleta. Celom dužinom kuce prostire se terasa. Drugi sprat se sastoji od 3 spavaće sobe, kupatilo, terase i lođe. Magacinski prostor je kompletno opremljen sa svim priključcima za velike sisteme (hidrant, protivpožarni sistem). Predviđen je ulazak šlepera u dvorište. U dvorištu takođe postoji još jedan prizemni objekat od 60 m2 dvosoban po strukturi i magacin površine 120 m2. funkcionišu zasebno od glavnog objekta. Plac je površine 10 ari i ima izlaz na dve ulice. Dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. Agencijska provizija 2 % Agent: Olivera Gostimir broj licence 5196 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/2620734 .
Beograd prodaja Zemun Meandri Prvomajska Trosoban Odličan 3.0 soban stan na II spratu.Stan ima 74 m2 (izmereno) korisne površine i sastoji se od dnevne sobe ,2 spavaće sobe,kuhinje,trpezarije,kupatila,gostinskog wc-a,3 lođe,ostave,ulaznog hodnika i predsoblja.Grejanje je CG-gradska toplana.Zgrada ima 3 lifta i parking ispred.U neposrednoj blizini se nalazi dom zdravlja,škola,gradski prevoz... Agencijska provizija 2% Agent: Dragan Vučićević br. licence 836 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Zemun Naselje Save Kovačević Mića Radakovića Jednosoban prodaja Prodaje se sjajan, svetao stan na odličnoj lokaciji u Zemunu. Stan ima 37m2 i terasu od 4m2. Sastoji se iz ulaznog hodnika, kuhinje sa trpezarijom, prostranog dnevnog boravka, kupatila i terase. Stan je jednosoban, ali vrlo lako adaptilan u jednoiposoban. Parket je nov, skoro postavljen. Kuhinja je takođe nova i sa ukusom osmišljena. Kupatilo je rađeno pre nekoliko godina. Stan je sjajno pozicioniran, otvoren i svetao. Zgrada je održavana i uredna. Poseduje dva lifta. Ispred zgrade se nalazi park za decu. Ovaj deo Zemuna je bogat prodavnicama, pekarama, bankama, školama i obdaništima. Zgrada je udaljena 1.5km od Glavne ulice u Zemunu. Stan je za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 MR06 .
Vrnjačka Banja centar Trosoban Kopaonički venac stan Vrnjačka Banja je najveća banja u Srbiji, odlična za život. Nalazi se u centralnoj Srbiji u Raškom okrugu. Udaljena je oko 200 km od Beograda, 25 km od Kraljeva i 7 km od Trstenika. Smeštena je između planine Goč i Zapadne Morave. U Vrnjačkoj Banji se nalazi sedam mineralnih izvora. Glavna privredna grana u Vrnjačkoj Banji je turizam. Vrnjačka Banja kao turističko mesto ima tradiciju dugu gotovo 150 godina i za to vreme se razvila u jednu od najbolje organizovanih destinacija, a po broju gostiju predstavlja najposećenije balneološko lečilište u Srbiji.Zbog njene lepote zovu je i Kraljica srpskog turizma. Zasigurno najlepša banja u našoj zemlji, a zbog svoje lepote i svega onoga što pruža gostu i najposećenija. Mnogi je svrstavaju u top 5 destinacija koje morate posetiti u Srbiji. Odlična novogradnja, trosoban stan na drugom spratu.Zgrada broj 2 ''CROSS HILL'' nalazi se u brdu iznad ''Jezera'' i ima predivan pogledan na celu banju. Na ovoj zgradi imamo 3 slobodna stana odmah useljiva, zgrada je uknjižena. Parking mesto - 2500e sa pdv-om. Termo izolacija temelja je 20 cm stirodura, termo izolacija krova je 25 cm, dok je na medjuspratnim pločama 5 cm. -Zvucna izolacija na svim plocama je 2 cm termosilent. -Termo izolacija na fasadi je 8 cm tvrdo presovana kamena vuna, zavrsna fasada je silikatna. -Keramika je domaće proizvodnje. -Sanitarije Grohe. -Cini sušaci sa peskom u sebi. -Ulazna i sobna vrata su Block lock doors. -Fasadna stolarija je aluminijumska sa aluminijumskim roletnama prozvodjaca Alumil, sve u ralu 7016. -Lift proizvodjaca Kone. -Ugradjene su inverter klime. -Viseslojni hrastov parket. -Grejanje je na struju (norveski radijatori) -Objekat ima video interfon i kamere u krug. Agencijska provizija 2% Agent: Jasna Stojić br. licence 2646 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
izdavanje Vračar Karađorđev park Dvosoban Hadži Melentijeva Odličan salonac na Vračaru u blizini Karađorđevog parka. Renoviran ,sve stvari su u potpunosti nove. Veliki dnevni boravak ,kuhinja i trpezarija ,wc i spavaća soba sa pogledom na unutrašnje dvorište. Krevet u spavaćoj sobi je na razvlačenje i dobija se bračni krevet Odmah useljiv. Depozit obavezan u visini jedne mesecne rente. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent:Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 BS07 .
Dvosoban prodaja Beograd Savski venac Palata pravde Savska Izvorno dvosoban, renoviran stan. Visina od trotoara do simsa prozora je više od 2m. Stan je dvostrano orjentisan, dvorišno i prema Risanskoj ulici. U dvorištu zgrade je ograđen parking prostor za stanare zgrade. Ulazno predsoblje, dnevna soba, odvojena kuhinja, spavaća soba, dva mokra čvora. U stanu su promenjene sve instalacije, alu-drvo stolarija, promenjena unutrašnja stolarija i ulazna vrata, centralna klima, izvorno visina plafona 3m, plafoni spušteni na 2,7m. Ispod stana je podrum koji pripada stanu, površine 14m2, uređen prostor sa metalnim vratima, priključak za vodu, na podu su keramičke pločice. Agencijska provizija 2%
Beograd izdavanje Vračar Južni bulevar Gospodara Vučića Dvoiposoban Nov, neuseljavan stan, sа kompletno novim nameštajem. Sa dve spavaće sobe, dve lođe, istočno orijentisan, svetao, divan pogled. Perfektan ulaz u zgradu sa dva lifta. Useljiv. Obavezan depozit. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Stara Bežanija Zemunska Dvoiposoban prodaja U prilici smo da Vam ponudimo dvosoban stan koji je veoma dobro adaptiran u dvoiposoban. Uknjižen je bez tereta i zabeležbi na 52m2. Sa dve redukovane terase 57m2, jedna terasa je zastakljena i koristi se kao ostava i vešeraj. Kompletno je renoviran. Postavljeno i podno i etažno grejanje. Uradjena unutrašnja izolacija spoljašnjeg zida. U cenu uračunati kuhinjski elementi. Za ostatak nameštaja je moguć dogovor. Zapadno je orijentisan. Okružen zelenilom. Kraj je izuzetno miran. Zaštićen od ulične buke, a veoma blizu marketa, prevoza i vrtića. Pripadajući podrum. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Barajevo Barajevo okolina Karađorđeva kuca Nova, uknjižena kuća, na imanju od 1,61 ha pogodnim za uzgoj više različitih kultura. Od prostorija u prizemlju: dnevni boravak, kuhinja, kupatilo. U potkrovlju: dve spavaće sobe, kupatilo i terasa. Podrum zidan od kamena, bunar, pomoćni objekti, odmah useljiva. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Voždovac FON Jednosoban Vojvode Stepe 1.0, 27m2, terasa, CG, 6/7, lift, telefon, interfon. Svetao, namešten jednosoban stan na odličnoj lokaciji, u blizini više fakulteta - FON, FPN... Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Kontakt 069/394-5605 Agencijska provizija 50%
Dvoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Gandijeva Novi Beograd, Blok 64, Gandijeva; 75m2, 2.5, V/14, cg, klima, tri lifta, interfon, internet, kablovska; U ponudi je odličan, istočno orijentisan, dvoiposoban (lako adaptibilan u troiposoban) stan na petom spratu uredne zgrade u bloku 64. Struktura: ulazni hodnik (sa velikim ugradnim plakarom), dnevna, dve spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo i lođa (9m2). Nalazi se u mirnom okruženju, te je idealan za porodično stanovanje. Odlična mikrolokacija: blizina Immo centra, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane