Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Vitezova Karađorđeve zvezde

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Palilula Krnjača Igora Vasiljeva Prodaje se uknjižen stambeno poslovni objekat koji se sastoji od kuće površine 230 m2 i magacinskog prostora površine 260 m2. U prizemlju kuće su 3 kancelarije i kupatilo, na prom spratu stambeni deo koji se sastoji od kuhinje, trpezarije i velikog dnevnog boravka, ostave i toaleta. Celom dužinom kuce prostire se terasa. Drugi sprat se sastoji od 3 spavaće sobe, kupatilo, terase i lođe. Magacinski prostor je kompletno opremljen sa svim priključcima za velike sisteme (hidrant, protivpožarni sistem). Predviđen je ulazak šlepera u dvorište. U dvorištu takođe postoji još jedan prizemni objekat od 60 m2 dvosoban po strukturi i magacin površine 120 m2. funkcionišu zasebno od glavnog objekta. Plac je površine 10 ari i ima izlaz na dve ulice. Dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. Agencijska provizija 2 % Agent: Olivera Gostimir broj licence 5196 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/2620734 OG .
Palilula Krnjača Igora Vasiljeva prodaja Prodaje se uknjižen stambeno poslovni objekat koji se sastoji od kuće površine 230 m2 i magacinskog prostora površine 260 m2. U prizemlju kuće su 3 kancelarije i kupatilo, na prom spratu stambeni deo koji se sastoji od kuhinje, trpezarije i velikog dnevnog boravka, ostave i toaleta. Celom dužinom kuce prostire se terasa. Drugi sprat se sastoji od 3 spavaće sobe, kupatilo, terase i lođe. Magacinski prostor je kompletno opremljen sa svim priključcima za velike sisteme (hidrant, protivpožarni sistem). Predviđen je ulazak šlepera u dvorište. U dvorištu takođe postoji još jedan prizemni objekat od 60 m2 dvosoban po strukturi i magacin površine 120 m2. funkcionišu zasebno od glavnog objekta. Plac je površine 10 ari i ima izlaz na dve ulice. Dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. Agencijska provizija 2 % Agent: Olivera Gostimir broj licence 5196 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/2620734 .
Zemun Meandri Trosoban Prvomajska stan Odličan 3.0 soban stan na II spratu.Stan ima 74 m2 (izmereno) korisne površine i sastoji se od dnevne sobe ,2 spavaće sobe,kuhinje,trpezarije,kupatila,gostinskog wc-a,3 lođe,ostave,ulaznog hodnika i predsoblja.Grejanje je CG-gradska toplana.Zgrada ima 3 lifta i parking ispred.U neposrednoj blizini se nalazi dom zdravlja,škola,gradski prevoz... Agencijska provizija 2% Agent: Dragan Vučićević br. licence 836 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
prodaja Zemun Naselje Save Kovačević Jednosoban Mića Radakovića Prodaje se sjajan, svetao stan na odličnoj lokaciji u Zemunu. Stan ima 37m2 i terasu od 4m2. Sastoji se iz ulaznog hodnika, kuhinje sa trpezarijom, prostranog dnevnog boravka, kupatila i terase. Stan je jednosoban, ali vrlo lako adaptilan u jednoiposoban. Parket je nov, skoro postavljen. Kuhinja je takođe nova i sa ukusom osmišljena. Kupatilo je rađeno pre nekoliko godina. Stan je sjajno pozicioniran, otvoren i svetao. Zgrada je održavana i uredna. Poseduje dva lifta. Ispred zgrade se nalazi park za decu. Ovaj deo Zemuna je bogat prodavnicama, pekarama, bankama, školama i obdaništima. Zgrada je udaljena 1.5km od Glavne ulice u Zemunu. Stan je za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 MR06 .
Trosoban prodaja RAŠKI OKRUG Vrnjačka Banja centar Kopaonički venac Vrnjačka Banja je najveća banja u Srbiji, odlična za život. Nalazi se u centralnoj Srbiji u Raškom okrugu. Udaljena je oko 200 km od Beograda, 25 km od Kraljeva i 7 km od Trstenika. Smeštena je između planine Goč i Zapadne Morave. U Vrnjačkoj Banji se nalazi sedam mineralnih izvora. Glavna privredna grana u Vrnjačkoj Banji je turizam. Vrnjačka Banja kao turističko mesto ima tradiciju dugu gotovo 150 godina i za to vreme se razvila u jednu od najbolje organizovanih destinacija, a po broju gostiju predstavlja najposećenije balneološko lečilište u Srbiji.Zbog njene lepote zovu je i Kraljica srpskog turizma. Zasigurno najlepša banja u našoj zemlji, a zbog svoje lepote i svega onoga što pruža gostu i najposećenija. Mnogi je svrstavaju u top 5 destinacija koje morate posetiti u Srbiji. Odlična novogradnja, trosoban stan na drugom spratu.Zgrada broj 2 ''CROSS HILL'' nalazi se u brdu iznad ''Jezera'' i ima predivan pogledan na celu banju. Na ovoj zgradi imamo 3 slobodna stana odmah useljiva, zgrada je uknjižena. Parking mesto - 2500e sa pdv-om. Termo izolacija temelja je 20 cm stirodura, termo izolacija krova je 25 cm, dok je na medjuspratnim pločama 5 cm. -Zvucna izolacija na svim plocama je 2 cm termosilent. -Termo izolacija na fasadi je 8 cm tvrdo presovana kamena vuna, zavrsna fasada je silikatna. -Keramika je domaće proizvodnje. -Sanitarije Grohe. -Cini sušaci sa peskom u sebi. -Ulazna i sobna vrata su Block lock doors. -Fasadna stolarija je aluminijumska sa aluminijumskim roletnama prozvodjaca Alumil, sve u ralu 7016. -Lift proizvodjaca Kone. -Ugradjene su inverter klime. -Viseslojni hrastov parket. -Grejanje je na struju (norveski radijatori) -Objekat ima video interfon i kamere u krug. Agencijska provizija 2% Agent: Jasna Stojić br. licence 2646 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Beograd izdavanje Vračar Karađorđev park Hadži Melentijeva Dvosoban Odličan salonac na Vračaru u blizini Karađorđevog parka. Renoviran ,sve stvari su u potpunosti nove. Veliki dnevni boravak ,kuhinja i trpezarija ,wc i spavaća soba sa pogledom na unutrašnje dvorište. Krevet u spavaćoj sobi je na razvlačenje i dobija se bračni krevet Odmah useljiv. Depozit obavezan u visini jedne mesecne rente. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent:Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 BS07 .
Savski venac Palata pravde Savska Dvosoban prodaja Izvorno dvosoban, renoviran stan. Visina od trotoara do simsa prozora je više od 2m. Stan je dvostrano orjentisan, dvorišno i prema Risanskoj ulici. U dvorištu zgrade je ograđen parking prostor za stanare zgrade. Ulazno predsoblje, dnevna soba, odvojena kuhinja, spavaća soba, dva mokra čvora. U stanu su promenjene sve instalacije, alu-drvo stolarija, promenjena unutrašnja stolarija i ulazna vrata, centralna klima, izvorno visina plafona 3m, plafoni spušteni na 2,7m. Ispod stana je podrum koji pripada stanu, površine 14m2, uređen prostor sa metalnim vratima, priključak za vodu, na podu su keramičke pločice. Agencijska provizija 2%
Vračar Južni bulevar Dvoiposoban Gospodara Vučića stan Nov, neuseljavan stan, sа kompletno novim nameštajem. Sa dve spavaće sobe, dve lođe, istočno orijentisan, svetao, divan pogled. Perfektan ulaz u zgradu sa dva lifta. Useljiv. Obavezan depozit. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Novi Beograd Stara Bežanija Dvoiposoban Zemunska U prilici smo da Vam ponudimo dvosoban stan koji je veoma dobro adaptiran u dvoiposoban. Uknjižen je bez tereta i zabeležbi na 52m2. Sa dve redukovane terase 57m2, jedna terasa je zastakljena i koristi se kao ostava i vešeraj. Kompletno je renoviran. Postavljeno i podno i etažno grejanje. Uradjena unutrašnja izolacija spoljašnjeg zida. U cenu uračunati kuhinjski elementi. Za ostatak nameštaja je moguć dogovor. Zapadno je orijentisan. Okružen zelenilom. Kraj je izuzetno miran. Zaštićen od ulične buke, a veoma blizu marketa, prevoza i vrtića. Pripadajući podrum. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Beograd Barajevo Barajevo okolina Karađorđeva Nova, uknjižena kuća, na imanju od 1,61 ha pogodnim za uzgoj više različitih kultura. Od prostorija u prizemlju: dnevni boravak, kuhinja, kupatilo. U potkrovlju: dve spavaće sobe, kupatilo i terasa. Podrum zidan od kamena, bunar, pomoćni objekti, odmah useljiva. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd izdavanje Voždovac FON Vojvode Stepe Jednosoban 1.0, 27m2, terasa, CG, 6/7, lift, telefon, interfon. Svetao, namešten jednosoban stan na odličnoj lokaciji, u blizini više fakulteta - FON, FPN... Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Kontakt 069/394-5605 Agencijska provizija 50%
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Gandijeva Dvoiposoban prodaja Novi Beograd, Blok 64, Gandijeva; 75m2, 2.5, V/14, cg, klima, tri lifta, interfon, internet, kablovska; U ponudi je odličan, istočno orijentisan, dvoiposoban (lako adaptibilan u troiposoban) stan na petom spratu uredne zgrade u bloku 64. Struktura: ulazni hodnik (sa velikim ugradnim plakarom), dnevna, dve spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo i lođa (9m2). Nalazi se u mirnom okruženju, te je idealan za porodično stanovanje. Odlična mikrolokacija: blizina Immo centra, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Stari Grad Dorćol gornji Trosoban Strahinjića Bana stan Prodajemo fantastičan trosoban, salonski stan u najlepšem delu ulice Strahinjića Bana. Nekretnina se nalazi u lepoj, održavanoj, kvalitetnoj predratnoj zgradi sa liftom na 4. spratu. Stan je trostrano orijentisan, svetao i iznad samih krošnji drvoreda, što ga takođe čini izuzetno intimnim i odaje utisak povučenosti od ulice. Stan je pre par godina kompletno renoviran i ne iziskuje ulaganja. Sastoji od predsoblja, dnevnog boravka, dve spaće sobe, kupatila, toaleta, kuhinje, trpezarije, špaiza, balkona i terase. Stan je opremljen vrhunskom ugradnom kuhinjom i ugradnim plakarima. Poseduje pripadajući podrum i veliku, lepu šupu u dvorištu zgrade. Uknjižen na 80m2, ukupne površine 90m2. Izuzetna nekretnina, retka u ponudi! Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO
prodaja Vračar Vračar lokacija Trosoban Patrijarha Gavrila Prodajemo odličan, funkcionalan stan sa dve spavaće sobe, u mirnom delu Vračara, ulici Patrijarha Gavrila. Stan se nalazi na 4. spratu zgrade novije gradnje sa liftom. Sastoji se iz ulaznog dela, dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije koji imaju izlaz na terasu, dve prostrane spavaće sobe sa velikim prozorima, kupatila i toaleta. Stan se prodaje kompletno opremljen novim, kvalitetnim nameštajem, kao i garažnim mestom u okviru objekta po ceni od 30.000 €. Preporučujemo ovu nekretninu kao udoban, funkcionalan dom namenjen višečlanoj porodici, u mirnom kraju i jednoj od lepših ulica Vračara, izolovanoj od gradske buke. Uknjižen je na 80m2, koliko ima i mereno. U procesu uknjižbe na vlasnika. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO
Trosoban prodaja Beograd Voždovac Pašino i Lekino brdo VojislavaNanovića Prodajemo prelep, potpuno moderno opremljen stan u Merin Hill-u, na prvom spratu zatvorenog porodičnog kompleksa. Prodaje se potpuno namešten sa ugradnim elementima, ugradnim uređajima i nameštajem. Stan ima 75 uknjiženih kvadrata plus 23m2 terase/bašte i vrlo je lepo pozicioniran. Sastoji se od hodnika, kuhinje, dnevne sobe, dve spavaće sobe od koje je jedna master sa sopstvenim kupatilom, terase i još jednim kupatilom. Grejanje je centralno po utrošku, izolacija samog stana je odlična i potrebe za grejanjem su minimalne, samim tim i troškovi. Postoji bezbednosni nadzor 24h, igralište u dvorištu. U cenu stana je uključena i ostava od 6m2. Mogućnost kupovine dva garažna mesta, jedno regularno po ceni od 25.000e i jedno na klackalica sistemu za 15.000e. Ukupna površina stana sa terasom je 98m2. Izuzetna nekretnina, retko u ponudi! Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO
Beograd prodaja Zvezdara BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA Bulevar kralja Aleksandra Dvoiposoban Dvoiposoban stan uknjižen na 68m2, a mereno ima 76m2. Nalazi se na 3 spratu od 5, sa zajedničkom prostorijom na spratu. Renoviran, dvostran, svetao, odmah useljiv, opremljen kuhinjom. Agencijska nadoknada 2% uknjizen 3/5 Bulevar kralja Aleksandra || dokumentacija : uknjizen
Savski venac Savski venac lokacija Dobropoljska 66 Četvorosoban prodaja U mirnom delu Autokomande, u okruženju porodičnih stambenih objekata, nalazi se kvalitetna novoizgrađena zgrada investitora velikog iskustva na tržištu nekretnina. Objekat nudi idealno utočište od gradske vreve, na lokaciji koja je odlično povezana sa centrom grada. Na mikrolokaciji se nalazi sav potreban sadržaj, neophodan za svakodnevan život, poput vrtića, osnovne škole, prodavnica i uslužnih delatnosti. Stan se sastoji od tri spavaće sobe, kuhinjsko-trpezarijsko dnevnog prostora, dva kupatila od kojih jedno ima predprostor za servis (mašine za pranje i sušenje veša) i ostave. Na podu je kombinacija parketa i italijanske keramike. Dnevni boravak i sve tri spavaće sobe imaju izlaz na terasu i to francuske prozore pa samim tim mnogo svetla. Stan je orjentisan jugozapadno, svetao je i osunčan i gleda na mirnu ulicu. Toplotne pumpe su posebna pogodnost i ušteda za buduće stanare. Direktna prodaja stana
Savski venac Savski venac lokacija Dvosoban Oblakovska stan Dvosoban stan, u suterenu, orijentisan prema ulici. Direktna prodaja od investitora, bez provizije. Stolarija je drvo-aluminijum. Geotermalno grejanje na toplotnu pumpu voda-voda. Mogućnost kupovine garažnog mesta u podrumu objekta. Useljenje do kraja 2024.
prodaja Savski venac Savski venac lokacija Dedinje Trosoban Mihaila Avramovića Odličan stan u mirnom kraju Dedinja. Stan je u zgradi iz 2014. Kompletno urađen i sređen. Sve instalacije u stanu, voda, struja, izolacija urađene pre dve godine. Prednost stan je što ima svoj zaseban ulaz, sa bočne strane zgrade sa još jednim prelepim stanom. Ispred stana imate zelenilo.
prodaja Indjija Indjija Indjija Kuća blizu centra, na svega tri minuta od železničke stanice.Izgrađena je na ukupno 820 m2 sa širinom placa od 16,50 metara. Poseduje dva zasebna ulaza sa dve odvojene stambene jedinice koje se mogu prepraviti u jednu jer su povezane istim krovom. Prva stambena jedinica sastoji se od hodnika, kupatila i dve sobe. Stolarija u tom delu je drvena, i patos je u laminatu i betonu. U tom delu je potrebno izvršiti manje renoviranje. U drugom delu objekta nalazi se renoviran stambeni deo koji se sastoji od kupatila, dve spavaće sobe ( jedna veća i jedna manja ), te velikog prostora koje čini kuhinju, trpezariju i dnevni boravak. Stolaraija u tom delu jeste komplet PVC, patosti u odličnoj keramici i parketu. Ispred tog dela nalazi se lepa velika terasa. U drugom delu dvorišta nalaze se objekti koji su predviđeni kao radionica i koji su u sivoj fazi u osnovi 10 x 7 metara, koji se mogu dovršiti kao radionica ili pretvoriti takođe u stambeni prostor.Iza svega toga nalazi se lepa velika bašta. Kuća je izolovana bez fasade. Prodaje se sa stvarima.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane