Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Otona Župančiča

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Palilula Karaburma Vlade Ilića Jednoiposoban U ponudi funkcionalan stan u prizemlju, svetao, okružen zelenilom, u mirnom kraju, nedavno okrečen.Stan se sastoji iz dnevnog boravka u kome je ležaj na rasklapanje , spavaće sobe, kuhinje, hodnika i kupatila. Svi aparati u kuhinji i kupatillu potpuno novi. Kuhinja moderno opremljena, poseduje i mašinu za pranje sudova.U stanu ima internet, kablovska, ostaje i TV. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 OB05 .
Savski venac Dedinje Kronštatska Jednosoban izdavanje Namešten, 1.0, cg, 1/4, podrum, odmah useljiv. Izdaje se jednosoban namešten stan na Dedinju, u mirnom kraju, u parkovskom okruženju. Stan je veoma svetao, sunčan, i nalazi se u blizini bolnice i kasarne Dragiša Mišovic, Maxija koji radi 24h, pošta, apoteka, više trolejbuskih i autobuskih linija kao i svih ostalih sadržaja neophodnih za udoban život. Infostan je 1000 din. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Maja Vodovar, br. licence:3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MV04 .
Stari Grad Centar i Terazije Dvosoban Balkanska stan Izdaje se dvosoban stan u centru, ulaz iz Pajsijeve, zaklonjen od gradske vreve. Stan ima svoje garažno mesto od 17m2 u prostranoj garazi, a u neposrednoj blizini je i javna garaža. Stan je kompletno opremljen, grejanje je na dve klime ili na elektricne radijatore, plus garaža 100 eura. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne zakupnine Agent: Maja Vodovar, br. licence:3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MV04 .
prodaja Čukarica Žarkovo Troiposoban Poručnika Spasića i Mašere Dupleks - 3,5 stan - ukupne površine = 135 m2 (izmereno), ukupno uknjiženo = 90 m2 Stan ima 96 m2 grejne površine + 39 m2 u sklopu stana iznose dugačka velika terasa sa lođom na donjem nivou + velika terasa na gornjem nivou sa koje se ulazi u prostranu betonsku ostavu (7 m2) koja je sastavni deo stana. Donji nivo stana : prostran hodnik, velika spavaća soba, trpezarija, kuhinja, dnevni boravak, toalet, velika prostrana terasa - lođa + Gornji nivo stana : predsoblje, velika soba (20m2), manja soba, kupatilo, velika terasa sa koje se ulazi u veliku ostavu. Stan je u izvornom, dobrom stanju po originalnom projektu. Lamelna zgrada sa više ulaza, okružena zelenilom između ulica:Trgovačke i Poručnika Spasića i Mašare a pored velikog Maxi-ja. Kvalitetno zidana zgrada sa armiranim betonskim pločama, dobrom izolacijom i aluminijumskom opšivkom krova. Stan ima perfektan raspored sa velikim i prostranim sobama, kao kuća na zgradi. Zgada ima dva lifta : manji lift + veliki teretni lift. Izvorno stanje stana sa mogućnošću adaptacije u veći na račun velikh terasa, lođe, ostave. Infostan se plaća na 90 m2 (grejanje + topla voda). Zgrada izgrađena i useljena - 1989/1990. Izvođač radova građevinsko preduzeće "Komgrap" – Beograd. Idealno pozicioniran u blizini : Škole, obdaništa i mnogobrojnih trgovinskih prodavnica, na 100 metara buduće stanice Metroa . Odlična veza sa svim delovima grada. Agencijska provizija 2% Agent: Aleksandar Ocokoljić br. licence 2029 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/2620734 .
Jednoiposoban prodaja Beograd Čukarica Sremčica Sare Bernar Naselje Gorica se nalazi na ulazu u Sremčicu, a ulica Sare Bernar je jedna od glavnih u njemu. Čine je tipske zgrade iz 2000 - tih, okružene zelenim površinama, stazama i sa dovoljno parking mesta. Zgrada u kojoj je stan ima dva ulaza, panoramski pogled i otvorenost, zbog koje je stan izuzetno svetao. Iako u niskom prizemlju, u nivou je jednog od ulaza u zgradu, koji ima i platformu. Stan je nedavno renoviran, a u njemu ostaje i ugradna kuhinja. Sastoji se iz hodnika, kupatila, kuhinje odvojene pultom od trpezarijskog i dnevnog boravka, i spavaće sobe. Udobnost, toplina, osvetljenost i mir karakterišu boravak u njemu. Zgrada je sa građevinskom dozvolom, tako da je stan opredeljen za keš kupce, i odmah je useljiv. Agenc. provizija 2% Agent: Zdenka Babović br.licence 674 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/2620734 ZBO6 .
Beograd prodaja Zemun Zemun polje naselje Vlajka Đuranovića Trosoban 3.0 stan, 62 m2 u ul. Vlajka Đuranovića, na drugom spratu od 2 (potkrovlje),sa kosinama i krovnim prozorima, za kompletno sređivanje, TA grejanje. Prostorije: dnevna soba sa trpezarijom, kuhinja, 2 spavaće sobe kupatilo i ostava (može biti i manja soba) Uknjižen. Agenc. provizija 2% Agent: Uroš Jovanović br. licence 594 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 RJ .
Palilula Poštanska štedionica-Tašmajdan Ivankovačka Četvorosoban izdavanje Komforan stan na atraktivnoj lokaciji nedaleko od Mašinskog fakulteta, lux namešten odličan raspored soba omogućava privatnost svakog ukućana, stan je pet frendly uz obavezu plaćanja 2 depozita. Mogućnost iznajmljivanja garažnog mesta uz doplatu. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 SS01 .
Čukarica Čukarička padina Jednoiposoban Lazarevački drum stan Na Čukaričkoj padini, na visokom prizemlju (ali u visini 1.sprata), u održavanoj zgradi, stan, izvorno 1.5, uknjižen na 54m2, grejne površine 48m2, trenutno adaptiran u 2.5 sa mogućnošću i drugačije adaptacije. Delimično renoviran. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijskim delom, spavaće sobe, manje pregrađene prostorije, hodnika, kupatila, sa dve lođe, velikom, zastakljenom lođom sa izlazom iz dnevnog boravka i sa manjom, otvorenom, sa izlazom iz kuhinje. Stan je svetao i topao. U blizini je Banovog brda, Ade Ciganlije, škole, vrtića i svih potrebnih sadržaja za savremeni život. Za preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 AG07 .
izdavanje Savski venac Beograd na vodi Jednoiposoban Bulevar Vudroa Vilsona Odličan stan na atraktivnoj lokaciji, pogodan i za poslovni prostor. Zgrada je nova sa recepcijom 24/7. U stanu se nalaze kuhinjski elementi sa rernom, grejnom pločom i kombinovanim frižiderom. Stan se izdaje na duže. Nalazi se na I spratu i ima lep pogled na park i TC Galerija. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović broj licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/4016-236, 011/4016-237 SS01 .
Dvosoban prodaja Beograd Čukarica Žarkovo Dušana Vlajića Funkcionalan dvosoban stan u urednoj i održavanoj zgradi. Dvostrano orijentisan, sa dosta prirodne svetlosti. Lociran u mirnom kraju, u blizini Vodovodske ulice kroz koju prolazi gradski prevoz. Krovna konstrukcija je odlična, nema prokišnjavanja ili bilo kakvog kondenza. Zgrada i stan uknjiženi bez tereta i zabeležbi. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd izdavanje Palilula Poštanska štedionica-Tašmajdan Vladetina Dvoiposoban Odličan stan kako za poslovni prostor tako i za stanovanje. Zgrada od fasadne cigle. U blizini više fakulteta, više linija gradskog prevoza, škole, vrtića. Poseduje 4 telefonske linije, internet. Stan je potpuno prazan i odmah useljiv. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jurija Gagarina Dvoiposoban prodaja U prilici smo da vam ponudmo uknjižen, dvosoban stan adaptiran u dvoiposoban. Zapadno je orijentisan. Renovirana je kuhinja, odličan parket. Stan je u dobro očuvanom stanju. Zamenjeni su liftovi, dobar ulaz. U mirnom delu bloka, okružen zelenilom. Blizu škole, vrtića, marketa i šetališta. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Jednoiposoban Dušana Vukasovića stan U prilici smo da vam ponudimo stan na visokom prizemlju, ( u visini prvog sprata), uknjižen 1/1 na vlasnika bez tereta. Stan je kompletno renoviran. Prodaje se sa nameštajem rađenim po meri i svom belom tehnikom. Iz trpezarije se izlazi na ograđen prostor koji se može urediti kao terasa (10m2). Odličan ulaz, rampa za invalide, pripadajući podrum. Odmah useljiv. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Vračar Kalenić Četvorosoban Bulevar Kralja Aleksandra U prilici smo da ponudimo veoma lep duplex u staroj salonskoj zgradi. Stan je površine 116m2, nadogradnja iz 2000 godine. Na prvom nivou se nalazi dnevna soba, kuhinja, trpezarija i toalet dok se na drugom nivou nalaze tri spavaće sobe, garderober, terasa i veće kupatilo. U izvornom stanju, veoma dobro održavan. Dvorišno orijentisan tako da je zaklonjen od buke. Uknjižen na vlasnika bez tereta i zabeležbi. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvoiposoban prodaja Beograd Palilula Borča III Uknjižen stan na prodavca, bez tereta i zabeležbi. Po strukturi dvoiposoban, funkcionalan, u sve prostorije se ulazi iz predsoblja. Ima centralno grejanje i toplu vodu iz gradskog toplovoda. Kvalitetna gradnja, zgrada useljena 1986. godine, izuzetno održavana, sa malim brojem stanara. Stan je dvostrano orijentisan, većim delom južno. Poseduje veliku lođu od 7m2 dužinom celog dnevnog boravka. Kvalitetna slovenačka spoljna stolarija u odličnom stanju. Mogućnost adaptacije u troiposoban po potrebi. Stanu pripada podrum u prizmlju zgrade. Sa redukovanom lođom stan ima površinu od 63,49m2 a grejna površina stana je 58m2 i to je kvadratura na koju je stan uknjižen. Moguća kupovina putem stambenog kredita. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
RAŠKI OKRUG prodaja Kopaonik Kraljevi čardaci Momira Trifunovića Dvosoban Na poklon osiguranje nepokretnoti u trajanju od 1 godine!!! 2.0, 35m2, terasa, 1/5, grejanje norveški radijatori, telefon, interfon, parking. Uknjižen Luksuzna novogradnja u najlepšem delu Kopaonika. Nalazi se u Vikend naselju odlično pozicioniranom, a koje je još uvek zadržalo šarm planinske oaze. Postoji mogućnost kupovine kompletno opremljenog stana. Odlična prilika. U ponudi su stanovi od 23m2 do 38m2 po ceni od 1700e/m2 do 2000e/m2. Kontakt 069/4847 001 Agencijska provizija 2%
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevski venac Dvosoban prodaja Prodaja 2-sobnog stana, adaptibilnog u 2,5-soban, na prvom spratu u Mirijevu na odličnoj lokaciji, u urbanom delu, planski građenom. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini suprmarketa (MAXI), vrtića, osnovne škole, parka, pijace, pošte, doma zdravlja, više banaka, veci broj linija gsp-a (46, 27e,27, 25P, 74, 79)koje povezuju kraj sa svim delovima grada... Stan se nalazi na idealnom prvom spratu sa pogledom na park. Zgrada je dobro (higijenski) održavana, ima 3 lifta, interfon. Stan je na prvom spratu, zbog konfiguracije terena visina je kao na drugom. Raspored: ima lepo predsoblje sa prostorom za plakare, deganžman iz kojeg se ulazi u kupatilo i spavaću sobu,kupatilo je renovirano, spavaća soba prostrana i lepog kvadratnog oblika, dnevni boravak lep i prostran, kuhinja dvostrana sa prozorom (kuhinjski elementi ostaju u stanu), prostrana trpezarija i lepa prostrana lođa. Od trpezatije (bez mnogo ulaganja) može se napraviti soba. Stan za svaku preporuku. Jovanka 063651926
Zvezdara Zvezdara lokacija To je bliže MMLugu Dvoiposoban Ustanička stan Prodajemo useljiv stan u novogradnji u blizini Bulevara. Odlična zgrada kvalitetno urađena savremenim materijalima. Dobra lokacija nadomak tržnog centra Aviv park, Beo centra, pijace, škole, vrtića, prevoza. U stanu je ugrađena PVC stolarija, troslojni hrastov parket, kvalitetna keramika, klima, zvučna i termo izolacija objekta. Prodaja stan je od vlasnika. Nema povraćaja PDVa.
prodaja Palilula Tašmajdan Jednoiposoban Stanoja Glavaša Retko u ponudi! Na 500-600m od Skupštine, Glavne Pošte i fakulteta. Škola, vrtić, pijaca, sve u blizini Zgrada sa mermernim ulazom i stepeništem, odmah preko puta novog kondominijuma "Central Garden" koji postiže cenu stanova 6000 eur/m2. Zgrada ima garažu Odlično i kao investicija! Slični se u okolini izdaju preko 1500 eur kao "Stan na dan" ili oko 900-1200 eur dugoročno, gledano na mesečnom nivou. Moguć dogovor Kontakt: +381 65 3667755 (Tel, Viber, WhatsApp) Vlasnik *mogućnost povoljnog renoviranja stana
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Zvezdara lokacija Dimitrija Tucovića Dimitrija Tucovića Prodajem odlican stan u Dimitrija Tucovica 66, zgrada pored pekare Trpkovic. Uz stan se prodaje garazno mesto po ceni od 23000 evra u zgradi koja se nalazi prekoputa stana. Stan je kompletno namesten,postoji opcija da se kupi i kao takaV. Stan je uknjizen
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane