Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Čukarica Sremčica Sare Bernar

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zemun Zemun polje naselje Vlajka Đuranovića Trosoban 3.0 stan, 62 m2 u ul. Vlajka Đuranovića, na drugom spratu od 2 (potkrovlje),sa kosinama i krovnim prozorima, za kompletno sređivanje, TA grejanje. Prostorije: dnevna soba sa trpezarijom, kuhinja, 2 spavaće sobe kupatilo i ostava (može biti i manja soba) Uknjižen. Agenc. provizija 2% Agent: Uroš Jovanović br. licence 594 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 RJ .
Palilula Poštanska štedionica-Tašmajdan Ivankovačka Četvorosoban izdavanje Komforan stan na atraktivnoj lokaciji nedaleko od Mašinskog fakulteta, lux namešten odličan raspored soba omogućava privatnost svakog ukućana, stan je pet frendly uz obavezu plaćanja 2 depozita. Mogućnost iznajmljivanja garažnog mesta uz doplatu. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 SS01 .
Čukarica Čukarička padina Jednoiposoban Lazarevački drum stan Na Čukaričkoj padini, na visokom prizemlju (ali u visini 1.sprata), u održavanoj zgradi, stan, izvorno 1.5, uknjižen na 54m2, grejne površine 48m2, trenutno adaptiran u 2.5 sa mogućnošću i drugačije adaptacije. Delimično renoviran. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijskim delom, spavaće sobe, manje pregrađene prostorije, hodnika, kupatila, sa dve lođe, velikom, zastakljenom lođom sa izlazom iz dnevnog boravka i sa manjom, otvorenom, sa izlazom iz kuhinje. Stan je svetao i topao. U blizini je Banovog brda, Ade Ciganlije, škole, vrtića i svih potrebnih sadržaja za savremeni život. Za preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 AG07 .
izdavanje Savski venac Beograd na vodi Jednoiposoban Bulevar Vudroa Vilsona Odličan stan na atraktivnoj lokaciji, pogodan i za poslovni prostor. Zgrada je nova sa recepcijom 24/7. U stanu se nalaze kuhinjski elementi sa rernom, grejnom pločom i kombinovanim frižiderom. Stan se izdaje na duže. Nalazi se na I spratu i ima lep pogled na park i TC Galerija. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović broj licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/4016-236, 011/4016-237 SS01 .
Dvosoban prodaja Beograd Čukarica Žarkovo Dušana Vlajića Funkcionalan dvosoban stan u urednoj i održavanoj zgradi. Dvostrano orijentisan, sa dosta prirodne svetlosti. Lociran u mirnom kraju, u blizini Vodovodske ulice kroz koju prolazi gradski prevoz. Krovna konstrukcija je odlična, nema prokišnjavanja ili bilo kakvog kondenza. Zgrada i stan uknjiženi bez tereta i zabeležbi. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd izdavanje Palilula Poštanska štedionica-Tašmajdan Vladetina Dvoiposoban Odličan stan kako za poslovni prostor tako i za stanovanje. Zgrada od fasadne cigle. U blizini više fakulteta, više linija gradskog prevoza, škole, vrtića. Poseduje 4 telefonske linije, internet. Stan je potpuno prazan i odmah useljiv. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jurija Gagarina Dvoiposoban prodaja U prilici smo da vam ponudmo uknjižen, dvosoban stan adaptiran u dvoiposoban. Zapadno je orijentisan. Renovirana je kuhinja, odličan parket. Stan je u dobro očuvanom stanju. Zamenjeni su liftovi, dobar ulaz. U mirnom delu bloka, okružen zelenilom. Blizu škole, vrtića, marketa i šetališta. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Jednoiposoban Dušana Vukasovića stan U prilici smo da vam ponudimo stan na visokom prizemlju, ( u visini prvog sprata), uknjižen 1/1 na vlasnika bez tereta. Stan je kompletno renoviran. Prodaje se sa nameštajem rađenim po meri i svom belom tehnikom. Iz trpezarije se izlazi na ograđen prostor koji se može urediti kao terasa (10m2). Odličan ulaz, rampa za invalide, pripadajući podrum. Odmah useljiv. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Vračar Kalenić Četvorosoban Bulevar Kralja Aleksandra U prilici smo da ponudimo veoma lep duplex u staroj salonskoj zgradi. Stan je površine 116m2, nadogradnja iz 2000 godine. Na prvom nivou se nalazi dnevna soba, kuhinja, trpezarija i toalet dok se na drugom nivou nalaze tri spavaće sobe, garderober, terasa i veće kupatilo. U izvornom stanju, veoma dobro održavan. Dvorišno orijentisan tako da je zaklonjen od buke. Uknjižen na vlasnika bez tereta i zabeležbi. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvoiposoban prodaja Beograd Palilula Borča III Uknjižen stan na prodavca, bez tereta i zabeležbi. Po strukturi dvoiposoban, funkcionalan, u sve prostorije se ulazi iz predsoblja. Ima centralno grejanje i toplu vodu iz gradskog toplovoda. Kvalitetna gradnja, zgrada useljena 1986. godine, izuzetno održavana, sa malim brojem stanara. Stan je dvostrano orijentisan, većim delom južno. Poseduje veliku lođu od 7m2 dužinom celog dnevnog boravka. Kvalitetna slovenačka spoljna stolarija u odličnom stanju. Mogućnost adaptacije u troiposoban po potrebi. Stanu pripada podrum u prizmlju zgrade. Sa redukovanom lođom stan ima površinu od 63,49m2 a grejna površina stana je 58m2 i to je kvadratura na koju je stan uknjižen. Moguća kupovina putem stambenog kredita. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
RAŠKI OKRUG prodaja Kopaonik Kraljevi čardaci Momira Trifunovića Dvosoban Na poklon osiguranje nepokretnoti u trajanju od 1 godine!!! 2.0, 35m2, terasa, 1/5, grejanje norveški radijatori, telefon, interfon, parking. Uknjižen Luksuzna novogradnja u najlepšem delu Kopaonika. Nalazi se u Vikend naselju odlično pozicioniranom, a koje je još uvek zadržalo šarm planinske oaze. Postoji mogućnost kupovine kompletno opremljenog stana. Odlična prilika. U ponudi su stanovi od 23m2 do 38m2 po ceni od 1700e/m2 do 2000e/m2. Kontakt 069/4847 001 Agencijska provizija 2%
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevski venac Dvosoban prodaja Prodaja 2-sobnog stana, adaptibilnog u 2,5-soban, na prvom spratu u Mirijevu na odličnoj lokaciji, u urbanom delu, planski građenom. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini suprmarketa (MAXI), vrtića, osnovne škole, parka, pijace, pošte, doma zdravlja, više banaka, veci broj linija gsp-a (46, 27e,27, 25P, 74, 79)koje povezuju kraj sa svim delovima grada... Stan se nalazi na idealnom prvom spratu sa pogledom na park. Zgrada je dobro (higijenski) održavana, ima 3 lifta, interfon. Stan je na prvom spratu, zbog konfiguracije terena visina je kao na drugom. Raspored: ima lepo predsoblje sa prostorom za plakare, deganžman iz kojeg se ulazi u kupatilo i spavaću sobu,kupatilo je renovirano, spavaća soba prostrana i lepog kvadratnog oblika, dnevni boravak lep i prostran, kuhinja dvostrana sa prozorom (kuhinjski elementi ostaju u stanu), prostrana trpezarija i lepa prostrana lođa. Od trpezatije (bez mnogo ulaganja) može se napraviti soba. Stan za svaku preporuku. Jovanka 063651926
Zvezdara Zvezdara lokacija To je bliže MMLugu Dvoiposoban Ustanička stan Prodajemo useljiv stan u novogradnji u blizini Bulevara. Odlična zgrada kvalitetno urađena savremenim materijalima. Dobra lokacija nadomak tržnog centra Aviv park, Beo centra, pijace, škole, vrtića, prevoza. U stanu je ugrađena PVC stolarija, troslojni hrastov parket, kvalitetna keramika, klima, zvučna i termo izolacija objekta. Prodaja stan je od vlasnika. Nema povraćaja PDVa.
prodaja Palilula Tašmajdan Jednoiposoban Stanoja Glavaša Retko u ponudi! Na 500-600m od Skupštine, Glavne Pošte i fakulteta. Škola, vrtić, pijaca, sve u blizini Zgrada sa mermernim ulazom i stepeništem, odmah preko puta novog kondominijuma "Central Garden" koji postiže cenu stanova 6000 eur/m2. Zgrada ima garažu Odlično i kao investicija! Slični se u okolini izdaju preko 1500 eur kao "Stan na dan" ili oko 900-1200 eur dugoročno, gledano na mesečnom nivou. Moguć dogovor Kontakt: +381 65 3667755 (Tel, Viber, WhatsApp) Vlasnik *mogućnost povoljnog renoviranja stana
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Zvezdara lokacija Dimitrija Tucovića Dimitrija Tucovića Prodajem odlican stan u Dimitrija Tucovica 66, zgrada pored pekare Trpkovic. Uz stan se prodaje garazno mesto po ceni od 23000 evra u zgradi koja se nalazi prekoputa stana. Stan je kompletno namesten,postoji opcija da se kupi i kao takaV. Stan je uknjizen
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Jednosoban Direktna prodaja Lux stana od vlasnika. Odmah useljiv! Stan se prodaje sa nameštajem koji ulazi u cenu stana.Stan ima svu potrebnu dokumentaciju.Zgrada je tek završena.
Zvezdara Mirijevo I II III IV mirijevski venac 12 Dvosoban prodaja Zgrada je od žute fasadne cigle, drugi sprat od osam, renovirano kupatilo, nova kuhinja, PVC stolarija, metalna sigurnosna ulazna vrata.Svetao stan, orijentisan prema glavnoj ulici sa puno zelenila u okolini zgrade, prozori celom dužinom stana. Sastoji se od predsoblja, kupatila, prostrane i funkcionalne kuhinje, trpezarije koja se nadovezuje na lođu, velike dnevne sobe, spavaće sobe i pripadajućeg podruma. Izuzetno čist i uredan ulaz sa interfonom i video-nadzorom, tri lifta (jedan teretni). Odlična lokacija, u sred naselja, nedaleko od Bulevara kralja Aleksandra, Cvetkove pijace i zvezdarske šume. Blizina pijace i velikih marketa, odlična autobuska veza za sve gradske pravce, trasa nove metro linije, parking mesta ispred zgrade, kao i svi ostali prateći sadržaji (osnovna škola, vrtic, prodavnice, itd.). Uknjižen, prodaje vlasnik bez posrednika.
Zvezdara Zvezdara lokacija Dvosoban Bulevard kralja Aleksandra 515 stan U mogućnosti smo da Vam ponudimo izuzetnu novogradnju u Bulevaru kralja Aleksandra 515. Stan je useljiv, opremljen sa kuhinjom bez uredjaja. Sastoji od spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila i dvorista od 30 kvadrata. Stan je uknjizen na 44 kvadrata. Nalazi se na prvom spratu ali zbog konfiguracije terena izlazi na terasu od 30 kvadrata . Terasa pripada samo ovom stanu . Sistem grejanja je putem norveških radijatora, a stan ima klima jedinicu. Aluminijumska stolarija, tarket parket. Visina stanova 270 cm. Postoji mogućnost priključenja na SBB ili MTS mrežu. Mogusnost kupovine parking mesta u okviru dvorišta zgrade. Cena:9000 Eura Zgrada ima dva lifta i luksuzno sredjen ulaz. Izuzetna lokacija, dobra povezanost sa svim delovima grada. Moguca kupovina na kredit.
prodaja Palilula Karaburma Dvoiposoban Marijane Gregoran Vlasnik prodaje lep, svetao, ušuškan stan na staroj okretnici na Karaburmi, centralna lokacija, u Marijane Gregoran na samoj stanici autobusa. Ispred zgrade su stanice 16,23 i 25 autobusa. Stan je okrenut ka parku a ne ka glavnoj ulici. Stan je adaptiran u 2.5, izvorno je dvosoban. Sve elektro instalacije i vodovodne zamenjene. Nova pvc stolarija i nova ulazna vrata. Zgrada ima novu fasadu, okrečena skoro unutra, Zamenjena struja i ormarići u celoj zgradi, podrumi izbetonirani i redovno odrzavani. Stan ima 55m2 sa terasom. Iz hodnika, koji ima ugradjen plakar ulazi se u sve prostorije. U stanu bi ostali plakar i ugradna kuhinja sa šankom, veš mašina u garanciji i 2 ta peći.Minimalna ulaganja u stanu potrebna. Vredi pogledati. Stan je na trećem spratu od pet. Izolacija odlicna, infostan 1500 din, struja po potrošnji, odrzavanje zgrade 300 din mesečno. Stan se prodaje zbog kupovine većeg. Na 50m škola, vrtic, iza zgrade veliki park. Stan je nasleđen 2009.god, papiri regularni, knjiženje direktno na kupca.
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Ljube Tadića Prelep nov dvosoban stan u ulici Ljube Tadića 28 .Stan ima pripadajuću baštu od 40m2.Mogućnost kupovine parking mesta ,miran kraj bez mnogo saobraćaja i buke. 0616006810
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane