Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Rakovica Miljakovac Stanka Paunovića Veljka

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Čukarica Rušanj Moravska 1. deo Uknjižena vertikala kuće, na samom početku naselja, koja se sastoji od prizemlja, prvog sprata i drugog sprata iznad koga je tavanski prostor. Ukupna površina kuće je 140m2 i sastoji se od tri stana i to: U prizemlju je stan u sivoj fazi, površine 40,9m2, uknjižen kao garaža sa pomoćnim prostorijama, sa visinom, plafona od 2m i postavljenom PVC stolarijom. Na prvom spratu je dvosoban, kompletno renoviran stan, koji se sastoji od dnevne sobe sa izlaskom na terasu, spavaća soba sa svojim kupatilom i garderoberom, gostinski toalet, kuhinja sa trpezarijom i antre sa ugradnim plakarom. Na drugom spratu je identičan stan, u sivoj fazi, sa razvedenom vodom, strujom i instalacijama za grejanje i postavljenom keramikom u kupatilu. Oba stana karakterišu prelep i direktan pogled ka Avali, koji se pruža iz dnevog boravka koji imaju izlaz na terase. Kuća je na sredini placa ukupne površine 368,5m2 a osnova kuće je 89,5 m2 te je slobodnog placa ispred i iza kuće u ukupnoj površini od 2,79 ari. Grejanje je etažno, na čvrsto gorivo, sa razvedenom instalacijom, bakarnim cevima i radijatorima u celoj kući. Stanovi su povezani širokim stepenicama, obloženi mermerom a ograda je od kovanog gvožđa kao i klizna kapija u dvorištu koje je ograđeno. Plac je ravan i na njemu je česma i kućica za roštilj. Kuća je izolovana stiroporom 8cm, nema gradsku kanalizaciju i ne može se kupiti sredstvima iz stambenog kredita. Kontakt agent Dragoljub Burdžić 063/575-359. Agencijska provizija 2%
Vračar Južni bulevar Južni Bulevar Četvorosoban izdavanje U prilici smo da vam ponudimo prelep funkcionalan četvorosoban stan. Na odličnoj lokaciji sa slobodnim parkingom iza zgrade i zonom 3 ispred, nalazi se ovaj dvostrano orijentisan stan na VI spratu novije zgrade. Stan ima dva kupatila , veliki dnevni boravak sa izlazom na terasu sa koje se vide krovoi prelepog kraja Beograda. Kuhinju sa izdvojenom trpezarijom koja se konceptom otvorenog prostora spaja sa dnevnom sobom. Stan ima tri spavaće sobe, lepe veličine i još jednu manju terasu. Stan je useljiv od 1.januara u njegovoj blizini se nalazi više vrtića i škola. Namešten. Depozit u visini jedne kirije. Agent Sandra Bolić, 060/090-6660 Agencijska provizija 2%
Palilula Karaburma Dvosoban Drenovačka stan Na odličnoj lokaciji na Karaburmi, možemo Vam ponuditi dvosoban, komforan stan, u dobroj održavanoj zgradi starije gradnje, sa liftom. Uknjižen na 46m2, grejne površine 50m2(stanu pripojena lođa), plus terasa 2m2. Sastoji se od manje kuhinje sa trpezarijom, dve prostrane sobe, kupatila, terase i ostave. Renoviran; PVC stolarija, zamenjene strujne instalacije, postavljen laminat, sigurnosna vrata, okrečen. Kupatilo renovirano pre 5 godina. Dvostran, jugoistočno orjentisan, svetao, osunčan. Stan ima pripadajući podrum. Preporuka za porodice sa decom ili kao investicija, jer se nalazi u blizini tri osnovne škole, vrtića, doma zdravlja, TC "BIG", gradskog prevoza 16,23,25. Kontakt:Radmila Topić, 064/4010-676. Agencijska provizija 2%
izdavanje Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Dvosoban Jurija Gagarina U ponudi je dizajnerski sređen stan u čuvenom kompleksu Petica. Prostor se sastoji iz prostrane dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i prelepe terase. Stan je kompletno opremljen nameštajem i tehnikom.Svaki detalj je sa pažnjom biran, te budućim stanarima pruža poseban ugođaj. Sjajna mikrolokacija. U cenu zakupa je uračunato i parking mesto u garaži. Pet friendly. Stan je za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 MR06 .
Dvosoban izdavanje Beograd Novi Beograd Studentski grad ( blokk 34) Bulevar heroja sa Košara Izdaje se potpuno nov, neuseljivan dvosoban stan u kompleksu Elixir garden. Prostor je kompletno namešten i opremljen tehnikom. Smart sistem je povezan u celom stanu. Lokacija je izuzetna, kompleks se nalazi u novoj novobeogradskoj četvti kojoj pripadaju i West, Airport city, Zepptera i Wellport. U cenu rente je uključeno i parking mesto u garaži. Stan je za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/2620734 MR06 .
Beograd izdavanje Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jurija Gagarina Dvosoban Izdaje se dvosoban, nov stan u novogradnji na odličnoj lokaciji na Novom Beogradu. Prostor je luksuzno opremljen sa modernim nameštajem po meri. Sastoji se iz ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe, kupatila, toaleta i terase sa panoramskim pogledom. Grejanje je centralno, po utrošku. Garažno mesto u garaži je opciono, po ceni od 100e. Stan je za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% od prve rente Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 MR06 .
Čukarica Banovo brdo Karpoševa Trosoban prodaja Imamo u ponudi Lux Penthouse sa velikom terasom iznad stana sa koje se pruža prelep pogled ka reci. Ova luksuzna zgrada je osmišljena da ponudi budućim stanarima komfor u prelepom delu Banovog brda u blizini Ade Ciganlije i TC Ada Mall-a. Ova lokacija je savršen izbor za mlade porodice. Takođe obdanište, dom zdravlja kao i osnovna i srednja škola nalaze se u neposrednoj blizini. U kvadraturu stana (101 m2) ne ulazi velika terasa iznad stana. Etažno grejanje (kotao na struju) plaćanje po utrošku, izuzetno niski troškovi. Parket, keramika i sanitarije I klase. Blindirana sigurnosna vrata. Aluminijumska stolarija. Lift (od garaže) direktno izlazi u stan. Video nadzor. Alarm. Mogućnost kupovine garažnog mesta cena 18.000 Eur+Pdv. Rok završetka: Maj 2024 Cena stana 330.000 Eur bez Pdv-a. Cena stana sa Pdv-om 363.000 Eur. Mogućnost kupovine na kredit. Mogućnost dogovora dinamike otplate. Mogućnost povratka Pdv-a za kupce prvog stana. Pozovite nas i zakažite sastanak. Bez provizije za kupca Agent: Srđan Milovanović broj licence 3970 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 SM03 .
Čukarica Banovo brdo Dvosoban Karpoševa stan Ova luksuzna zgrada je osmišljena da ponudi budućim stanarima komfor u prelepom delu Banovog brda u blizini Ade Ciganlije i TC Ada Mall-a. Ova lokacija je savršen izbor za mlade porodice. Takođe obdanište, dom zdravlja kao i osnovna i srednja škola nalaze se u neposrednoj blizini. U ponudi dvosoban stan dvostrano orjentisan (ka Adi Ciganliji i ka Požeškoj ulici) sa velikom terasom i prelepim pogledom ka reci. Etažno grejanje (kotao na struju) plaćanje po utrošku, izuzetno niski troškovi. Parket, keramika i sanitarije I klase. Blindirana sigurnosna vrata. Aluminijumska stolarija. Lift (od garaže). Video nadzor. Alarm. Mogućnost kupovine garažnog mesta cena 18.000 Eur+pdv. Rok završetka: Maj 2024 Cena stana 165.000 Eur bez Pdv-a. Cena stana sa Pdv-om 181.500 EUR. Mogućnost povratka Pdv-a za kupce prvog stana. Mogućnost kupovine na kredit. Mogućnost dogovora dinamike otplate. Pozovite nas i zakažite sastanak. Bez provizije za kupca Agent: Srđan Milovanović broj licence 3970 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 SM03 .
prodaja Čukarica Banovo brdo Troiposoban Karpoševa Ova luksuzna zgrada je osmišljena da ponudi budućim stanarima komfor u prelepom delu Banovog brda u blizini Ade Ciganlije i TC Ada Mall-a. Ova lokacija je savršen izbor za mlade porodice. Takođe obdanište, dom zdravlja kao i osnovna i srednja škola nalaze se u neposrednoj blizini. U ponudi troiposoban stan dvostrano orjentisan (ka Adi Ciganliji i ka Požeškoj ulici) u visokom prizemlju (u visini prvog sprata) sa dve lođe. Etažno grejanje (kotao na struju) plaćanje po utrošku, izuzetno niski troškovi. Parket, keramika i sanitarije I klase. Blindirana sigurnosna vrata. Aluminijumska stolarija. Lift (od garaže). Video nadzor. Alarm. Mogućnost kupovine garažnog mesta cena 18.000 Eur+Pdv. Rok završetka: Maj 2024 Agent: Srđan Milovanović broj licence 3970 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Dvoiposoban prodaja Beograd Čukarica Banovo brdo Karpoševa Ova luksuzna zgrada je osmišljena da ponudi budućim stanarima komfor u prelepom delu Banovog brda u blizini Ade Ciganlije i TC Ada Mall-a. Ova lokacija je savršen izbor za mlade porodice. Takođe obdanište, dom zdravlja kao i osnovna i srednja škola nalaze se u neposrednoj blizini. U ponudi dvoiposoban stan dvostrano orjentisan (ka Adi Ciganliji i ka Požeškoj ulici) sa velikom terasom i prelepim pogledom ka reci. Etažno grejanje (kotao na struju) plaćanje po utrošku, izuzetno niski troškovi. Parket, keramika i sanitarije I klase. Blindirana sigurnosna vrata. Aluminijumska stolarija. Lift (od garaže). Video nadzor. Alarm. Mogućnost kupovine garažnog mesta cena 18.000 Eur+Pdv. Rok završetka: Maj 2024 Cena stana 165.000 Eur bez Pdv-a. Cena stana sa Pdv-om 181.500 EUR. Mogućnost kupovine na kredit. Mogućnost dogovora dinamike otplate. Mogućnost povratka Pdv-a za kupce prvog stana. Pozovite nas i zakažite sastanak. Agent: Srđan Milovanović broj licence 3970 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 SM03 .
Beograd prodaja Rakovica Kanarevo Brdo Kanarevo Brdo Jednosoban Odlična prilika kako za život tako i za investiciju. Uknjižen, jako lep jednosoban stan u održavanoj zgradi koja je pozicionirana na odličnoj lokaciji u strogom centru Kanarevog brda. Stan je nedavno kompletno renoviran, veoma svetao sa dosta staklenih površina, jednostran i odmah useljiv. Zbog izuzetne pozicije pogodan je za poslovni prostor. Pripadajući podrum. Dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. U blizini sva potrebna infrastruktura neophodna za udoban život. Agenc. provizija 2% Agent: Snježana Brašnjović br. licence 2704 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .
Voždovac Pašino i Lekino brdo Gospodara Vučića Dvosoban izdavanje Izdaje se dvosoban, namešten stan, u jako lepom kraju u Gospodara Vučića. Stan poseduje ulazni hodnik, dnevni boravak, odvojenu kuhinju i trpezariju, spavaću sobu sa krevetom na razvlačenje, kupatilo i terasu. Grejanje je na struju. Ima klimu i internet. Nalazi se na 4- tom spratu bez lifta. Zgrada je lepo održavana. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 SC05 .
Stari Grad Centar i Terazije Trosoban Balkanska stan Namešten, 3.0, ta, renoviran, pr/4, lift, KATV, pet friendly. Izdaje se namešten moderan trosoban stan u samom centru grada u Balkanskoj ulici blizu hotela Prag. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe i kupatila. Stan je kompletno namešten i opremljen (tv, frižider, veš mašina, mašina za pranje sudova, šporet, mali kućni aparati, posuđe...). Uljani radijatori. Niski troškovi, KATV uračunata u cenu stana. Odmah useljiv. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent Srđan Milovanović broj licence 3970 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 SM03 .
izdavanje Vračar Čubura Petosoban Sazonova U prilici smo da Vam ponudimo jedinstven stambeni prostor redak u ponudi. Stan se nalazi u novoj zgradi u mirnom delu Vračara. Kalenić pijaca je na 5 minuta hoda, javni prevoz se nalazi na svega par minuta. U blizini se nalazi sve što je potrebno za kvalitetan i komforan život. Celinu čine dve stambene jedinice povezane spoljnim hodnikom, a mnogo važnije i privatnim dvorištem sa zasebnim ulazom, što garantuje intimu i privatnost života. Stambene jedinice su 55m2 i 46m2, dvorište je 60m2. Prvi stan (46m2) se sastoji od prostranog dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije otvorenog koncepta u prvom delu stana, a na to se nadovezuju spavaća soba i kupatilo. Drugi stan (55m2) se sastoji od dugačkog hodnika iz koga se pristupa kuhinji i trpezariji, dnevnom boravku, dvema spavaćim sobama, kupatilu i zasebnom toaletu. Oba stana imaju izlaz na dvorište koje je ograđeno i samo stanari imaju pristup. Dvorište ima zaseban ulaz koji se takođe može koristiti za pristup celini. Stanovi su potpuno opremljeni novom belom tehnikom i novim nameštajem, kupatila su modrnog dizajna. Dvorište će Vam pružiti dimenziju uživanja koja se retko može pronaći na Vračaru. Uveden je optički internet, grejanje je podno, zgrada i dvorište su tehnički obezbeđeni. U cenu su uključena dva garažna mesta. Stanovi se mogu koristiti kao stambene jedinice, kao poslovni prostori ili kombinacija stambenog i poslovnog prostora. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 JB01 .
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevski Venac Lep, funkcionalan, održavan stan, uknjižen na 60m2. Ulaz u sve prostorije iz hodnika: dnevna, spavaća soba, kuhinja, trpezarija, lođa, kupatilo (renovirano). Održavana zgrada sa tri lifta, u najboljem delu Mirijeva. U neposrednoj blizini prevoza, pijace, Doma zdravlja, škole, vrtića. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd izdavanje Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Jurija Gagarina Dvoiposoban Izdaje se namešten stan na prvom spratu u ulici Jurija Gagarina sa dve spavaće sobe. Useljiv od 20.12.2023. Mesečno plaćanje. Obavezan je depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% . Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Hram Mačvanska Trosoban izdavanje Luks novogradnja u centru Vračara. Stan ima 80m2, komforan, trosoban, + 10m2 lođa. Kompletno opremljen kvalitetnim nameštajem i tehnikom. Izdaje se sa garažnim mestom koje se doplaćuje + 100 eura. Plaćanje je na mesečnom nivou. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Slavujev venac Garsonjera Dimitrija Tucovića stan Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1godine! 0.5, 29m2, CG, lift, III/VI, telefon, interfon. Uknjižen. Garsonjera, na odličnoj lokaciji. Kompletno nameštena, u održavanoj zgradi. Postoji mogućnost iznajmljivanja garažnog mesta. Bez dodatnih ulaganja, odlična kako za život tako i kao investicija. Za svaku preporuku. Agent Nikola 069/4847-001 Agencijska provizija 2%
izdavanje Voždovac Voždovac lokacija Garsonjera Danila Bojovića Na poklon osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 0.5, 35m2, I sprat, EG, telefon, interfon. Garsonjera u mirnom kraju Vozdovca u blizini Vera u Vojvode Stepe. Sastoji se od ulaznog hodnika, trpezarije sa kuhinjom i velike dnevne sobe. Pogodno za studente. Agencijska provizija 50%
izdavanje Beograd Voždovac Voždovac lokacija Danila Bojovića Poslovni prostor od 150m2 Automehanicarska radionica u blizini Vera, Vojvode Stepe. Izdaje se kompletna, opremljena automehanicarska radionica. Sastoji se od dve velike prostorije gde se nalazi radni deo sa kanalom, kancelarijom, ostavom, radnom sobom i toaletom. Mogućnost dogovora,sugestija vezano za namenu prostora koji moze da posluzi i kao magacin ili neki drugi radni prostor po zelji zakupca. Agencijska provizija 50%
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane