Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Čukarica Banovo brdo Karpoševa

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Čukarica Banovo brdo Karpoševa Dvosoban Ova luksuzna zgrada je osmišljena da ponudi budućim stanarima komfor u prelepom delu Banovog brda u blizini Ade Ciganlije i TC Ada Mall-a. Ova lokacija je savršen izbor za mlade porodice. Takođe obdanište, dom zdravlja kao i osnovna i srednja škola nalaze se u neposrednoj blizini. U ponudi dvosoban stan dvostrano orjentisan (ka Adi Ciganliji i ka Požeškoj ulici) sa velikom terasom i prelepim pogledom ka reci. Etažno grejanje (kotao na struju) plaćanje po utrošku, izuzetno niski troškovi. Parket, keramika i sanitarije I klase. Blindirana sigurnosna vrata. Aluminijumska stolarija. Lift (od garaže). Video nadzor. Alarm. Mogućnost kupovine garažnog mesta cena 18.000 Eur+pdv. Rok završetka: Maj 2024 Cena stana 165.000 Eur bez Pdv-a. Cena stana sa Pdv-om 181.500 EUR. Mogućnost povratka Pdv-a za kupce prvog stana. Mogućnost kupovine na kredit. Mogućnost dogovora dinamike otplate. Pozovite nas i zakažite sastanak. Bez provizije za kupca Agent: Srđan Milovanović broj licence 3970 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 SM03 .
Čukarica Banovo brdo Karpoševa Troiposoban prodaja Ova luksuzna zgrada je osmišljena da ponudi budućim stanarima komfor u prelepom delu Banovog brda u blizini Ade Ciganlije i TC Ada Mall-a. Ova lokacija je savršen izbor za mlade porodice. Takođe obdanište, dom zdravlja kao i osnovna i srednja škola nalaze se u neposrednoj blizini. U ponudi troiposoban stan dvostrano orjentisan (ka Adi Ciganliji i ka Požeškoj ulici) u visokom prizemlju (u visini prvog sprata) sa dve lođe. Etažno grejanje (kotao na struju) plaćanje po utrošku, izuzetno niski troškovi. Parket, keramika i sanitarije I klase. Blindirana sigurnosna vrata. Aluminijumska stolarija. Lift (od garaže). Video nadzor. Alarm. Mogućnost kupovine garažnog mesta cena 18.000 Eur+Pdv. Rok završetka: Maj 2024 Agent: Srđan Milovanović broj licence 3970 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Čukarica Banovo brdo Dvoiposoban Karpoševa stan Ova luksuzna zgrada je osmišljena da ponudi budućim stanarima komfor u prelepom delu Banovog brda u blizini Ade Ciganlije i TC Ada Mall-a. Ova lokacija je savršen izbor za mlade porodice. Takođe obdanište, dom zdravlja kao i osnovna i srednja škola nalaze se u neposrednoj blizini. U ponudi dvoiposoban stan dvostrano orjentisan (ka Adi Ciganliji i ka Požeškoj ulici) sa velikom terasom i prelepim pogledom ka reci. Etažno grejanje (kotao na struju) plaćanje po utrošku, izuzetno niski troškovi. Parket, keramika i sanitarije I klase. Blindirana sigurnosna vrata. Aluminijumska stolarija. Lift (od garaže). Video nadzor. Alarm. Mogućnost kupovine garažnog mesta cena 18.000 Eur+Pdv. Rok završetka: Maj 2024 Cena stana 165.000 Eur bez Pdv-a. Cena stana sa Pdv-om 181.500 EUR. Mogućnost kupovine na kredit. Mogućnost dogovora dinamike otplate. Mogućnost povratka Pdv-a za kupce prvog stana. Pozovite nas i zakažite sastanak. Agent: Srđan Milovanović broj licence 3970 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 SM03 .
prodaja Rakovica Kanarevo Brdo Jednosoban Kanarevo Brdo Odlična prilika kako za život tako i za investiciju. Uknjižen, jako lep jednosoban stan u održavanoj zgradi koja je pozicionirana na odličnoj lokaciji u strogom centru Kanarevog brda. Stan je nedavno kompletno renoviran, veoma svetao sa dosta staklenih površina, jednostran i odmah useljiv. Zbog izuzetne pozicije pogodan je za poslovni prostor. Pripadajući podrum. Dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. U blizini sva potrebna infrastruktura neophodna za udoban život. Agenc. provizija 2% Agent: Snježana Brašnjović br. licence 2704 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .
Dvosoban izdavanje Beograd Voždovac Pašino i Lekino brdo Gospodara Vučića Izdaje se dvosoban, namešten stan, u jako lepom kraju u Gospodara Vučića. Stan poseduje ulazni hodnik, dnevni boravak, odvojenu kuhinju i trpezariju, spavaću sobu sa krevetom na razvlačenje, kupatilo i terasu. Grejanje je na struju. Ima klimu i internet. Nalazi se na 4- tom spratu bez lifta. Zgrada je lepo održavana. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 SC05 .
Beograd izdavanje Stari Grad Centar i Terazije Balkanska Trosoban Namešten, 3.0, ta, renoviran, pr/4, lift, KATV, pet friendly. Izdaje se namešten moderan trosoban stan u samom centru grada u Balkanskoj ulici blizu hotela Prag. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe i kupatila. Stan je kompletno namešten i opremljen (tv, frižider, veš mašina, mašina za pranje sudova, šporet, mali kućni aparati, posuđe...). Uljani radijatori. Niski troškovi, KATV uračunata u cenu stana. Odmah useljiv. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent Srđan Milovanović broj licence 3970 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 SM03 .
Vračar Čubura Sazonova Petosoban izdavanje U prilici smo da Vam ponudimo jedinstven stambeni prostor redak u ponudi. Stan se nalazi u novoj zgradi u mirnom delu Vračara. Kalenić pijaca je na 5 minuta hoda, javni prevoz se nalazi na svega par minuta. U blizini se nalazi sve što je potrebno za kvalitetan i komforan život. Celinu čine dve stambene jedinice povezane spoljnim hodnikom, a mnogo važnije i privatnim dvorištem sa zasebnim ulazom, što garantuje intimu i privatnost života. Stambene jedinice su 55m2 i 46m2, dvorište je 60m2. Prvi stan (46m2) se sastoji od prostranog dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije otvorenog koncepta u prvom delu stana, a na to se nadovezuju spavaća soba i kupatilo. Drugi stan (55m2) se sastoji od dugačkog hodnika iz koga se pristupa kuhinji i trpezariji, dnevnom boravku, dvema spavaćim sobama, kupatilu i zasebnom toaletu. Oba stana imaju izlaz na dvorište koje je ograđeno i samo stanari imaju pristup. Dvorište ima zaseban ulaz koji se takođe može koristiti za pristup celini. Stanovi su potpuno opremljeni novom belom tehnikom i novim nameštajem, kupatila su modrnog dizajna. Dvorište će Vam pružiti dimenziju uživanja koja se retko može pronaći na Vračaru. Uveden je optički internet, grejanje je podno, zgrada i dvorište su tehnički obezbeđeni. U cenu su uključena dva garažna mesta. Stanovi se mogu koristiti kao stambene jedinice, kao poslovni prostori ili kombinacija stambenog i poslovnog prostora. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 JB01 .
Zvezdara Mirijevo I II III IV Dvosoban Mirijevski Venac stan Lep, funkcionalan, održavan stan, uknjižen na 60m2. Ulaz u sve prostorije iz hodnika: dnevna, spavaća soba, kuhinja, trpezarija, lođa, kupatilo (renovirano). Održavana zgrada sa tri lifta, u najboljem delu Mirijeva. U neposrednoj blizini prevoza, pijace, Doma zdravlja, škole, vrtića. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Dvoiposoban Jurija Gagarina Izdaje se namešten stan na prvom spratu u ulici Jurija Gagarina sa dve spavaće sobe. Useljiv od 20.12.2023. Mesečno plaćanje. Obavezan je depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% . Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Trosoban izdavanje Beograd Vračar Hram Mačvanska Luks novogradnja u centru Vračara. Stan ima 80m2, komforan, trosoban, + 10m2 lođa. Kompletno opremljen kvalitetnim nameštajem i tehnikom. Izdaje se sa garažnim mestom koje se doplaćuje + 100 eura. Plaćanje je na mesečnom nivou. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Zvezdara Slavujev venac Dimitrija Tucovića Garsonjera Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1godine! 0.5, 29m2, CG, lift, III/VI, telefon, interfon. Uknjižen. Garsonjera, na odličnoj lokaciji. Kompletno nameštena, u održavanoj zgradi. Postoji mogućnost iznajmljivanja garažnog mesta. Bez dodatnih ulaganja, odlična kako za život tako i kao investicija. Za svaku preporuku. Agent Nikola 069/4847-001 Agencijska provizija 2%
Voždovac Voždovac lokacija Danila Bojovića Garsonjera izdavanje Na poklon osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 0.5, 35m2, I sprat, EG, telefon, interfon. Garsonjera u mirnom kraju Vozdovca u blizini Vera u Vojvode Stepe. Sastoji se od ulaznog hodnika, trpezarije sa kuhinjom i velike dnevne sobe. Pogodno za studente. Agencijska provizija 50%
Voždovac Voždovac lokacija Danila Bojovića poslovni prostor Poslovni prostor od 150m2 Automehanicarska radionica u blizini Vera, Vojvode Stepe. Izdaje se kompletna, opremljena automehanicarska radionica. Sastoji se od dve velike prostorije gde se nalazi radni deo sa kanalom, kancelarijom, ostavom, radnom sobom i toaletom. Mogućnost dogovora,sugestija vezano za namenu prostora koji moze da posluzi i kao magacin ili neki drugi radni prostor po zelji zakupca. Agencijska provizija 50%
izdavanje Voždovac Voždovac lokacija Danila Bojovića Lokal od 200m2 Deo ovog lokala se nalazi u prizemlju zgrade gde je smestena prostorija od 15m2 sa toaletom i odvojenim kupatilom. Stepenicama se silazi do polusuterena. U polusuterenu se nalaze dve velike prostorije, kupatilo, dva toaleta. Prethodna namena prostora je bila teretana ali bilo kakva vrsta delatnosti bi mogla da dodje u obzir. Zakupodavac je otvoren za sve sugestije sredjivanja prostora u skladu sa namenom. Agencijska provizija 50% Agencijska provizija 50%
Dvosoban prodaja Beograd Zemun Plavi Horizonti Mihajla Bandura Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godina! 2.0, 48m2, EG, I/II, telefon, interfon. Uknjižen. Uknjižen dvosoban stan u zgradi novije gradnje. Izrazito funkcionalan raspored prostorija. Ne zahteva dodatna ulaganja, brzo useljiv. Ispred zgrade se nalazi parking za stanare. Agencijska provizija 2%
Beograd izdavanje Voždovac Pašino i Lekino brdo Pirotska Jednoiposoban 1.5, 34m2, CG, II/III, telefon, interfon. Kompletno opremljen stan. Dvorišno okrenut što znači izolovan od buke. Kontakt 060/34 11 341 Agencijska provizija 50%
Stari Grad Dorćol donji Kapetan Mišina Garsonjera izdavanje Na poklon osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 2.0, 48m2, terasa, CG, VPR/VI, telefon, interfon, garaža uz doplatu 150e Dvosoban stan u mirnom delu Dorcola. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe sa kuhinjom odvojenom sankom, spavace sobe sa ugradnim ormanima, kupatila i velike terase od skoro 30 kvadrata. Nalazi se u novosagradjenoj zgradi a postoji i mogucnost iznajmljivanja garaznog mesta po ceni od 150 e mesecno. Tv i internet pretplata je na racun zakupodavca. Ostali racuni se placaju po potrosnji. Agencijska provizija 50%
Vračar Hram Garsonjera Internacionalnih brigada stan 0.5, 27m2, CG, VPR/3, lift, telefon, interfon. Renovirana garsonjera u Internacionalnih Brigada blizu Hrama. Sastoji se iz ulaznog hodnika, sveze renoviranog kupatila, otvorene kuhinje i sobe. Stan je pozicioniran ka unutrasnosti zgrade pa je veoma mirno bez gradske buke. Agencijska provizija 50% Agencijska provizija 50%
prodaja Palilula Karaburma Trosoban Danteova Zgrada je sa izolacijom i treba minimum grejanja preko zima keko bi stan bio topao. Podrum je oko 8 m2.
prodaja Indjija Indjija Indjija Kuća se nalazi u neposrednoj blizini centra grada, blizina Doma zdravlja, Lidlove prodavnice, škole i dr. Izgrađena je na 195 m2 placa i u strukturi sastoji se od hodnika, dve sobe do ulice, kupatila i kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom. Patosi u kući su laminatu i keramici. Stolarija je drvena. U dvorištu kuće nalazi se garaža iznad koje postoji prostor koji se takođe može pretvoriti u stambeni prostor. U dvorištu se nalaze i dve nus prostorije od kojih jedna predstavlja letnju kuhinju iz koje se dolazi do podruma i jedna ostava za alat i dr. Grejanje u kući je na peći na gas. Gradska kanalizacija, struja, voda i dr. Moguća manja korekcija cene.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane