Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd izdavanje Čukarica Čukarička padina Čukaricka Padina

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Voždovac Braće Jerković I II Braće Jerković Trosoban Kompletno renoviran, sa potpuno novim nameštajem, odmah useljiv stan na odličnoj lokaciji. Poseduje dve spavaće sobe, dnevnu sobu sa trpezarijom, terasu, kupatilo i kuhinju. U blizini stana nalaze se autobuska stajališta, parkovi, supermarket Maxi koji radi 24/7, osnovne škole, vrtići, kao i tržni centar Stadion. Stan je izrazito svetao, okružen drvećem. Grejanje je centralno, a mesečni troškovi iznose oko 100€. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Minimum zakupa je godinu dana, a depozit u visini jedne mesečne zakupnine je obavezan. Agencijska provizija 50% Completely renovated apartment with fully new furniture available for an immediate move in on an amazing location . Apartment has two bedrooms Living room with dining area, kitchen, balcony, and bathroom. Located near bus stops, parks, 24/7 working supermarket Maxi, schools, kindergartens, as well as shopping mall Stadion. Apartment is very bright and surrounded by trees. Heating is central and monthly bills are around 100 euros. Pets are not allowed. Minimum is one year and one month rent deposit is mandatory. Agency commission 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Internet, Kablovska, Klima, Nije poslednji sprat Odmah useljiv Stara gradnja.
Zvezdara Denkova bašta Svetog Klimenta Dvoiposoban prodaja SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Denkova basta, Svetog Klimenta, 2.5, 53 m2 sa terasom, III od III sprata, eg, bez lifta, interfon, ktv, internet, klima, useljiv po dogovoru, renoviran, uknjizen na 53 m2, podrum od 12 m2, obavezna kupovina 2 garazna mesta, zgrada iz 2011. godine. Prodaje se uknjizen stan u blizini Beo shopping centra, Aviv parka, skola, vrtica, Doma zdravlja, prodavnica. Posebnu pogodnost karakterise blizina auto-puta, kao i vise linija gradskog saobracajnog prevoza 5,7,14,6,46,79,55,21. Stan je juzno orijentisan. Kupatilo i kuhinja imaju prozor i prirodnu ventilaciju. Stan poseduje podrum i 2 garazna mesta (mogu da stanu 2 manja automobila ili jedan veliki). Nisu potrebna nikakva dodatna ulaganja. Prodaje se kompletno namesten. Uz kupovinu stana obavezna je i kupovina 2 garazna mesta i njihova cena iznosi 20 000 evra. Prostorije: hodnik, dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, dve odvojene spavace sobe, kupatilo i terasa. Cena 145 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056054 || dokumentacija : uknjizen
Savski venac Savski venac lokacija CENTAR Jednoiposoban Savska stan SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Centar, Palata pravde, Savska, 1.5, 23 m2, bez terase, IV od IV sprata, ta, lift (ide do 3. sprata), uknjizen, izvorno stanje, stara gradnja. Stan je koncipiran tako da se jedan deo sastoji od sobe sa trpezarijom, male kuhinje i kupatila, a u drugu sobu se ulazi iz hodnika zgrade. Pogodan je za izdavanje. Zgrada se nalazi u blizini stanica gradskog prevoza, prodavnica, a stan ima pogled ka Beogradu na vodi. Cena 65 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056064 || dokumentacija : uknjizen
prodaja Vračar Vračar lokacija VRACAR Troiposoban Mlade Bosne SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! RETKO U PONUDI! Vracar, Mlade Bosne, 3.5, 84 m2, terasa, I od I sprata, eg, telefon, bez lifta, interfon, video nadzor, ktv, internet, 2 klime, useljiv po dogovoru, renoviran, uknjizen na 84 m2, podrum, starogradnja. RETKO U PONUDI! Prodaje se odlican luksuzno opremljen stan koji se prostire na prvom spratu stambene zgrade sa 3 stana. Izuzetno svetao, trostrano orijentisan, sa velikom terasom i uredjenim dvoristem ispred i iza zgrade. U postupku renoviranja ugradjeni su najkvalitetniji materijali, opremljen je kvalitetnim namestajem, tehnika je nova, nekoriscena, u garantnom roku (masina za pranje vesa, masina za susenje vesa, sudo masina, ugradna rerna, ugradna ploca, frizider, 5 televizora, robot usisivac). Stan ima opticku infrastrukturu, IP kamere sa NVR uredjajem, smart home wi-fi interfonom, centralnu smart wi-fi jedinicu za kontrolu grejanja. Prostorije: predsoblje, dnevni boravak sa trpezarijom, odvojena kuhinja, tri spavace sobe, degazman, kupatilo, toalet i terasa. Sve prostorije imaju prirodnu ventilaciju. Nalazi se u mirnoj zoniranoj ulici. Ono sto ovaj stan i zgradu izdvaja od drugih je informacija o lokaciji po kojoj postoji mogucnost nadogradnje jos jednog sprata i potkrovlja. Cena 370 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056057 || dokumentacija : uknjizen
izdavanje Beograd Voždovac Banjica I II Paunova U TC Banjica izdaje se odličan poslovni prostor od 34m2, u donjem nivou 24m2 + 10m2 galerije do koje vode kružne stepenice. Prostor je nalazi na II spratu, grejanje je centralno, sa velikog prozora pruža se lep pogled na naselje, mokri čvor je u odličnom stanju – bez ulaganja. Odmah useljivo. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Jasna Živković br. licence 2645 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Beograd izdavanje Vračar Čubura Sazonova Dvoiposoban U prilici smo da Vam ponudimo jedinstven stambeni prostor, retko u ponudi. Stan se nalazi u novoj zgradi u mirnom delu Vračara. Kalenić pijaca je na 5 minuta hoda, javni prevoz se nalazi na svega par minuta. U blizini se nalazi sve što je potrebno za kvalitetan i komforan život. Stambena jedinica ima 55m2, a dvorište je 60m2. Stan (55m2) se sastoji od dugačkog hodnika iz koga se pristupa kuhinji i trpezariji, dnevnom boravku, dvema spavaćim sobama, kupatilu i zasebnom toaletu. Postoji izlaz na dvorište koje je ograđeno i samo stanari imaju pristup. Dvorište ima zaseban ulaz koji se takođe može koristiti za pristup celini. Stan je potpuno opremljen novom belom tehnikom i novim nameštajem, kupatila su modrnog dizajna. Dvorište će Vam pružiti dimenziju uživanja koja se retko može pronaći na Vračaru. Uveden je optički internet, grejanje je podno, zgrada i dvorište su tehnički obezbeđeni. U cenu je uključeno garažno mesto. Može se koristiti kao stambena jedinica, kao poslovni prostor ili kombinacija stambenog i poslovnog prostora. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 JB01 .
Vračar Čubura Sazonova Dvosoban izdavanje U prilici smo da Vam ponudimo jedinstven stambeni prostor, retko u ponudi. Stan se nalazi u novoj zgradi u mirnom delu Vračara. Kalenić pijaca je na 5 minuta hoda, javni prevoz se nalazi na svega par minuta. U blizini se nalazi sve što je potrebno za kvalitetan i komforan život. Stambene jedinica ima 46m2, a dvorište je 60m2. Stan (46m2) se sastoji od prostranog dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije otvorenog koncepta u prvom delu stana, a na to se nadovezuju spavaća soba i kupatilo. Postoji izlaz na dvorište koje je ograđeno i samo stanari imaju pristup. Dvorište ima zaseban ulaz koji se takođe može koristiti za pristup celini. Stanovi su potpuno opremljeni novom belom tehnikom i novim nameštajem, kupatila su modrnog dizajna. Dvorište će Vam pružiti dimenziju uživanja koja se retko može pronaći na Vračaru. Uveden je optički internet, grejanje je podno, zgrada i dvorište su tehnički obezbeđeni. U cenu je uključeno garažno mesto. Može se koristiti kao stambena jedinice, kao poslovni prostori ili kombinacija stambenog i poslovnog prostora. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 JB01 .
Aranđelovac Bukovička Banja Cerska plac Plac sa pogledom na Venčac, Bukulju, Oplenac, mikroklimom i ružom vetrova. U blizini su tri izvora prirodne vode od kojih dva nikad ne zamrzavaju. Tip je voćnjaka pet decenija starog, a moguća je prenamena zemljišta, gradska voda i struja su u na 5-10 m. Ravan je sa izlazom na put, i u blizini je plantaža Fortuna agrara. Minimalna gencijska provizija prema opštim uslovima poslovanja Agent: Zdenka Babović br.licence 674 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/2620734 ZBO6 .
izdavanje Novi Beograd Paviljoni i Institut za majku i dete Trosoban Generala Ždanova Izdaje se kompletno renoviran trosoban stan, dvostrano orijentisan, sa pogledom na park. Opremljen je novom stolarijom i novom belom tehnikom. U neposrednoj blizini nalaze se škole, vrtići, marketi, pijaca, autobuska stanica sa više linija ka svim krajevima grada. Obavezan depozit u visini jedne rente. Odmah useljiv. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 KR06 .
Dvosoban prodaja Beograd Palilula Botanička bašta Vojvode Dobrnjca Prodajemo odličan stan od 61m2, u ulici Vojvode Dobrnjca. Nalazi se u suterenu predratne zgrade i predstavlja odličnu investiciju za izdavanje. Zgrada ima uredan i održavan ulaz. Stan je podeljen na dve zasebne jedinice i kompletno je i kvalitetno renoviran u skladu sa svrhom izdavanja stana na dan. Oba stana se sastoje iz kuhinje, kupatila, zajedničke prostorije u kojoj se nalazi dnevni i spavaći deo. Velika prednost je lokacija, jer se nalazi blizu centra i ima odličnu povezanost sa centrom grada. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Beograd prodaja Stari Grad Dorćol gornji Carigradska 18 Dvosoban Prodaje se uknjižen lux stan sa nameštajem na drugom spratu u Carigradskoj 18 u Beogradu, u mirnom kraju kod Botaničke bašte, veličine 41m2 i to: dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavaćom sobom, kupatilom i terasom, CG sa kalorimetrima, lift, kablovska , ineternet-optički (SBB I TELEKOM) , video nadzor, video interfon. Na ovu cenu se dodaje i PDV. Moguć je povraćaj PDV-a, za kupca prvog stana. Obavezna je pored stana kupovina i garažnog mesta u istoj zgradi po ceni 30.000e sa uračunatim PDV-om. Zvati od 10 do 17h 066/8866-570 063/208-695
Stari Grad Stari Grad lokacija Simina Trosoban prodaja U najlepšem delu gornjeg Dorćola, u Siminoj ulici salonski stan od 77m2 ( mereno par m2 više). Raskošan, svetao, dvostran (otvoren pogled sa obe strane), za renoviranje. Deljiv na dve stambene jedinice, razne mogućnosti za adaptaciju, parket hrastov orginalni očuvan. Centralno grejanje, ima i orginalnu kaljevu peć. Zgrada sa malo stanova. Stan je na 4 spratu od 4, bez lifta, iznad stana je tavan. Ima pripadajući podrum u suterenu zgrade. Stan je uknjižen na prodavca, prodaje isključivo lično bez posrednika. AGENCIJE STOP! O zgradi: Stambena četvorospratnica je podignuta 1936. godine prema projektu arhitekte Jovana Bjelovića, u stilu Moderne. Kao dosledno koncipiran stilski objekat predstavlja arhitektonsku vrednost i učestvuje u formiranju ambijenta Simine ulice. Na susednoj parceli nalazi se spomenik kulture Spomen-dom vajara Radeta Stankovića. Locirana je u okviru prostorne celine "Stari Beograd" koja uživa status prethodne zaštite. ZVATI NA TEL. 060/644-2246
Zemun ZEMUN-BUSIJE Bogdana Stojsavljevića kuca U najboljem delu Busija idealna kuća za dve porodice, novije gradnje. Kuća kao i garaža i pomoćni objekat su ozakonjeni. Kuća je 174m2, pomoćni objekat 56m2. Kuća ima prizemlje, sprat i potkrovlje. U dvorištu garaža sa pomoćnim objektom na 6 ari placa. Agencijska nadoknada 2% uknjizen PR/2 Bogdana Stojsavljevića || dokumentacija : uknjizen
prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Dvosoban Vitezova Karađorđeve Zvezde Prodajemo, dvosoban stan površine 62m2 na drugom spratu zgrade u završnoj fazi izgradnje u lepom delu naselja Mirijevo. Stan se sastoji od hodnika, kupatila, spavaće sobe, prostrane dnevne sobe, koja je odvojena od kuhinje i trpezarije i dve terase. Lako adaptibilan u trosoban. Materijali i oprema korišćeni tokom gradnje su vrhunskog kvaliteta (sigurnosna vrata, kvalitentna ALU stolarija, hrastov parket, uvozna italijanska keramika). U ponudi imamo identičan stan na prvom spratu, sa terasom od 10m2. Stan je uknjižen, uskoro useljiv. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Garsonjera prodaja Beograd Rakovica Kneževac Humski put U prilici smo da vam ponudimo očuvan, svetao stan sa terasom od 7m2, u PSUT trospratne zgrade na Opštini Rakovica, u mirnom kraju blizu škole i Opštine. Agencijska provizija je 2%
Beograd prodaja Voždovac Braće Jerković I II Braće Jerković Braće Jerković Dvosoban Uknjižen i funkcionalan dvosoban stan na odličnoj lokaciji. Stan je orijentisan jugoistočno, odlično je osvetljen tokom celog dana. Kompletno je renoviran, ima nove instalacije, novu PVC stolariju i kompletno renoviranu i opremljenu kuhinju i kupatilo. Stan se nalazi na petom spratu, u urednoj zgradi sa dva lita i interfonom. Zgrada je okružena zelenilom, ima odličan prilaz i dovoljno mesta za parkiranje. Priključena je na gradsko centralno grejanje i ima protočnu toplu vodu iz gradske toplane 24/7. U neposrednoj blizini stana postoji škola, vrtići, veliki objekti snabdevanja i stajalište gradskog prevoza 18, 26, 50. Stan je uknjižen na 59m2 grejne površine, a sa lođom ima 63m2. Prostorije: predsoblje, dnevna soba, kuhinja, trpezarija, spavaća soba, kupatilo i lođa. Agencijska provizija 2%
Palilula Tašmajdan 27. marta Dvoiposoban prodaja Oličan 2.5 stan, mereno sa lođama 68 kvm, na izuzetnoj lokaciji u blizini Tašmajdana, palililske pijace i poštanske štedionice. Svetao je i sunčan, dvostrano orjentisan. Kvalitetno i kompletno renoviran, bez ulaganja (zamenjene elektro i vodovodne intalacije, stolarija, ugrađena bosalova sigurnosna vrata). Retko u ponudi. Prostorije:Predsoblje, kuhinja, dnevno trpezarijski deo, dve spavaće sobe, dva mokra čvora, dve lođe. Agencijska provizija 2%.
Čukarica Sremčica Dvosoban Žila Verna stan Izuzetno funkcionalan stan, dvostrano orijentisan. Uknjižena je grejna površina od 42kvm, a lođa od 6kvm je pripojena stanu, pa je stvarna površina 48kvm, Zgrada je okružena zelenilom, u blizini vrtića, škole, Maxi-jai tri autobuske linije. Stan je za svaku preporuku. Prostorije: predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo, lođa. Agencijska provizija 2%.
prodaja Dedinje (Rtv Pink) Četvorosoban Borivoja Drobnjakovića Odličan dupleks na trećem spratu stambene zgrade u srcu Dedinja. Stan je kompletno renoviran. Visina plafona je preko 3m, standardni prozori. Stan uknjižen na 115m2 grejne površine, a izmerena sa 4 terase iznosi 135m2. Garažno mesto ispred zgrade je uračunato u cenu. Za svaku preporuku. Prostorije: I nivo - hodnik, dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, toalet, dve terase; II nivo - spavaći blok sa tri spavaće sobe, kupatilo dve terase. Agencijska provizija 2%
Garsonjera prodaja Beograd Zemun Zemun Gornji grad Zemun (Gornji grad) Konstantina Lekića Odlična, sređena garsonjera, u novogradnji, uknjižena. Odmah useljiva, prodaje se i sa stvarima (po želji kupca). Prostorije: Predsoblje, soba sa kuhinjom, kupatilo. Agencijska provizija 2%.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane