Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Čukarica Cerak vinogradi Cerak Vinogradi Crvenih hrastova

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Zvezdara Ðeram Đeram Jednoiposoban Dostupan renoviran stan, odmah useljiv. Veoma dobro povezan sa ostatkom grada, nalazi se između Bulevara Kralja Aleksandra i ulice Dimitrija Tucovića. Okružen je mnogobrojnim kafićima, prodavnicama, restoranima brze hrane, teretanama… Poseduje spavaću sobu sa ležajem na razvlačenje, dnevnu sobu (sofa se takođe može razvući u krevet), čajnu kuhinju, trpezariju i kupatilo. Dvostrano je orijentisan, dosta svetao. Grejanje je na TA peć, a mesečni troškovi su oko 80€. Postoji priključak za optički internet. Kućno ljubimci nisu dozvoljeni, a obavezan je depozit u visini jedne mesečne kirije. Agencijska provizija 50% Available for immediate move-in completely renovated apartment. very well-connected with other parts of city located in between King Aleksandars Boulevard and Dimitrija Tucovica street. Surrounded by many coffee shops, supermarkets, fast food restaurants, and gyms. Apartment contains of bedroom, living room (sofa can be made into a bed), kitchen, dining room, and bathroom. Double sided apartment, with a lot of natural light. Heating is using TA stove, and monthly bills are around 80€. There is a possibility for a fiber optic internet connection. No pets allowed. Mandatory deposit of one months rent. Agency commission 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Klima, Nije poslednji sprat Odmah useljiv Stara gradnja.
Čukarica Banovo brdo Nodilova Trosoban prodaja SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Banovo brdo, Nodilova, 3.0 (adaptibilan u 4.0), 120 m2 sa 3 terase, V od VI spratova, cg, telefon, lift, interfon, video nadzor, ktv, internet, 3 klime, odmah useljiv, gradjevinska dozvola (placeno gradsko gradjevinsko zemljiste), mogucnost kupovine garaznog mesta, novogradnja iz 2023. godine. Prodaje se odlican penthouse koji se prostire povrsinom celog V sprata u novoizgradjenoj stambenoj zgradi u izuzetno mirnoj ulici na Banovom brdu. Ovaj trosoban stan, adaptibilan u cetvorosoban, sa puno svetlosti, dvostrano orijentisan (jug-sever). Iz spavacih soba se izlazi na veliku terasu sa pogledom na hipodrom. Zgrada je izgradjena po najvisim standardima gradnje, sa odlicnom zvucnom izolacijom, ventilisanom fasadom kombinovanom sa ukrasnim panelima. Prostorije: predsoblje, ogroman dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, koji izlazi na dve terase, dve spavace sobe koje izlaze na jednu veliku terasu i dva kupatila. Postoji mogucnost kupovine garaznog mesta. U neposrednoj blizinu su Ada, trzni centar Ada-mol, nekoliko skola, vrtica, marketa i svi drugi sadrzaji neophodni za zivot. Tramvajskim i autobuskim prevozom dobro je povezan sa svim delovima grada. Cena 315 000 evra + PDV. Kupite ovaj stan preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa kupac iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056057 || dokumentacija : gr.dozvola
Vračar Kalenić Dvosoban Niska stan SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Kalenic, Niska, 2.0, 69 m2, terasa, IV od VI spratova, cg, tel, lift, interfon, ktv, internet, klima, brzo useljiv, uknjizen na 69 m2, mogucnost kupovine garaznog mesta, novogradnja iz 2006. godine. Izuzetno luksuzan stan u odlicnoj novogradnji u neposrednoj blizini Kalenic pijace. Orijentisan je dvostrano - ka dvoristu i bocno. Prostorije: ulazni hodnik, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavaca soba, kupatilo sa prirodnom ventilacijom i terasa na koju izlaze i dnevna i spavaca soba. Mogucnost kupovine garaznog mesta, mogucnost parkiranja za 2 vozila. Cena 269 900 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 065/452-77-77 || dokumentacija : uknjizen
prodaja Palilula Tašmajdan Jednosoban Stanoja Glavaša Odličan jednosoban stan na atraktivnoj gradskoj lokaciji u blizini Tašmajdana i Paliluske pijace. Sastoji se od ulaznog hodnika, kuhinje sa trpzarijom, jedne sobe, kupatila i terase. Uknjižen, površina stana sa terasom je 45m2 (terasa 5m2). Nalazi se u zgradi novije gradnje iz 2001. godine koju je gradila "Greda Valjevo", sa mermernim ulazom i fasadnom ciglom. Svetao, istočno orjentisan i veoma lako adaptabilan u jednoiposoban. Osim PVC stolarije, stan je u izvornom stanju i potrebna su ulaganja (parket, kuhinja, kupatilo). U zgradi ima garaža sa 130 parking mesta, mogućnost iznajmljivanja ili kupovine istog. Retko u ponudi! Preporuka! Odličan kao investicija za izdavanje. Kontakt:Radmila Topić, 064/4010-676 Agencijska provizija 2%
Petosoban prodaja Beograd Vračar Hram Kneginje Zorke U prilici smo da vam ponudimo fantastičan i odlično koncipiran duplex na Vračaru u stambeno-poslovnoj zgradi sa 1 garažnim mestom, površine 128m2 + terase od18m2. Dvostrano orijentisan. Zgrada je odlično održavana i ima lift koji ide i do garaže. Stan je nov i niko nije u njemu živeo. Za svaku preporuku. Prostorije: I NIVO: Ulazni hodnik, kuhinja-trpezarija-dnevna soba (sa izlazom na terasu), spavaća soba, kupatilo, stepenice za sprat. II NIVO: 3 spavaće sobe (od kojih 2 imaju izlaz na veliku terasu sa predivnim pogledom), kupatilo. Agencijska provizija 2% Agent: Milivoje Đorđević br. licence 2498 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br. 339. 011/2620734 .
ZLATIBORSKI OKRUG prodaja Užice Centar Kneza Lazara U prilici smo da vam ponudimo ozbiljan lokal u centru Užica na atraktivnoj lokaciji, ulica Kneza Lazara. Pogodan za više namena, osnova je 250 m², ima visinu od 6 m², pa postoji mogućnost nadogradnje galerije još 160 m². Uz lokal ide i pripadajuća kancelarija na 1.spratu u zgradi od 40 m². Takođe, uz sam lokal idu i 3 parking mesta ispred ulaza. Pogodan je za različite delatnosti s obzirom na frekventnost lokacije, za restorane, klinike, kancelarije, kladionice, apoteke... Za svaku preporuku. Agenc. provizija 2% Agent: Mićko Đorđević br. licence 2498 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/2620734 .
Stari Grad Kalemegdan Tadeuša Košćuška prodaja U prilici smo da vam ponudimo ozbiljan lokal u srcu Beograda, kod Kalemegdana, Pjarona de Mondezira (Tadeuša Košćuška), površine 140m2 u dva nivoa - 52m2 i 88m2. Orijentisan je kompletno ka ulici, gleda na Kalemegdan, sa velikim izlogom. Prostor je sređen i ne zahteva veća ulaganja. Budući vlasnik odmah može da počne sa radom. Pogodan je za različite delatnosti s obzirom na frekventnost lokacije, za restorane, klinike, kancelarije, kladionice, apoteke... Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Milivoje Đorđević br. licence 2498 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/2620734 .
Stara Pazova Novi Banovci Zemunska plac Izuzetna investicija. Građevinsko zemljište, dozvoljena gradnja. Zemunska ulica. Agencijska provizija 2% Agent: Milivoje Đorđević br. licence 2498 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/2620734 .
prodaja Zemun Batajnica Jednosoban Nikole Suknjarevića Prike Stan se nalazi na ulazu u Batajnicu iz pravca Beograda. Sasatoji se iz dnevnog boravka ,kuhinje, trepezarije,kupatila i dve zastakljenje lođe . Udaljen oko 200 m od glavne ulice.Zgrada je nova od 2011 god. Agencijska provizija 2% Agent: Uroš Jovanović br. licence 594 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 MM .
Jednoiposoban izdavanje Beograd Zvezdara Bulbuder Mehmeda Sokolovića Svetao prostran stan na odličnoj lokaciji na Zvezdari. Stan je u novogradnji i izdaje se kompletno namešten. Praktičan raspored prostorija u stanu sa terasom, spavaćom sobom, dnevnom sobom, kunjinjom i kupatilom. Grejanje je na norveške radijatore. U blizini je prodavnica, škole, apoteke, autobuske stanice. Stan je odmah useljiv i depozit je u visini jedne kirije. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 JB01 .
Beograd prodaja Voždovac Dušanovac Ljube Nedića Dvoiposoban Stan je vrlo funkcionalan,sa izdvojenim spavaćim blokom, orijentisan je jednostrano prema dvorištu, prema jugozapadnoj strani. Stan je dupleks, čiji se donji deo od 36,86 m2 nalazi na potkrovlju, a deo od 29,75 m2 na galeriji potkrovlja, u stan se ulazi kroz manji hodnik i sa desne strane je odmah kupatilo sa tuš kabinom, a u nastavku je dnevna soba koja čini jednu celinu sa kuhinjom i trpezarijom. Iz dnevne sobe može da se izađe na terasu, koja je sunčana i pogled je odličan, jer je zgrada prema kojoj gleda dosta niža u odnosu na potkrovlje( a ta zgrada je skoro izgrađena) Iz dnevne sobe sobe se stepeništem koje je izrađeno od drveta sa metalnom konstrukcijom, izlazi na nivo spavaćeg bloka u koji se ulazi hodnikom na čijem se kraju nalazi jos jedno kupatilo sa tuš kabinom, a pored su dve spavaće sobe od kojih jedna ima krovni prozor a druga prozor na bočnom zidu. Pogodnosti Ovaj lepo osmišljen stan pruža mogućnosti za kvalitetan život jer je funkcionalno projektovan tako da su odvojeni spavaći blok i kupatilo od dnevne sobe kuhinje i terase, gde se najviše boravi, dovoljno svetao, sa dobrom izolacijom, lepo ušuškan, sa kvalitetnom PVC stolarijom sto sve čini da u stanu bude prijatna temperatura i leti i zimi. Podna obloga su pločice u hodniku, kupatilima i kuhinji tako da se po vlažnom vremenu ne upropasti parket koji je na podu u ostalim prostorijama.Grejanje je etazno i uz dobru izolaciju u stanu je i leti i zimi prijatna temperatura.U zgradi postoji lift koji je u funkciji. Pored funkcionalnosti, lokacija stana je takva da se nalazi u mirnoj ulici ali u neposrednoj blizini dušanovačke pijace i pešačkog mosta, tako da se do Ustaničke i pešice vrlo brzo stigne, gde su Pošta, Opština, Sud i prodavnice. Takodje blizina autoputa mnogo olaksava povezanost sa ostalim delovima grada. Cena je sa PDV-om Agenc. provizija 2% Agent: Dušica Babić, br. licence:4160 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/2620734 .
Zvezdara Denkova bašta Mis Irbijeve Garsonjera prodaja Garsonjera kvadrature 29m2 se nalazi u Denkovoj bašti na središnjem delu ulice Mis Irbijeve, na visokom prizemlju (u visini prvog sprata) objekta koji ima pet etaža. Odlično je locirana u blizini škole, vrtića, prodavnica , tržnog centra BEO shopping . Garsonjera se sastoji iz jedne velike prostorije, na čijem jednom bočnom zidu su postavljene pločice i predviđena kuhinja, ispred je mali ulazni hodnik u kome se nalazi kotao za etažno grejanje i kupatilo koje ima tuš kabinu. Funkcionalna garsonjera je jednostrano orijentisana prema ulici , tj prema jugu.Postoji mogućnost dobijanja odvojene spavaće sobe. Grejanje je etažno sa radijatorima koji imaju ventile za podešavanje. Agencijska provizija 2% Agent: Dušica Babić, br. licence:4160 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/2620734 .
Palilula Profesorska kolonija Dvosoban Smederevska stan Moderno opremljen stan na veoma atraktivnoj lokaciji. Stan se nalazi u Profesorskoj koloniji u neposrednoj blizini ledene dvorane Pionir i Cvijićeve ulice. Stan je kompletno namešten i spreman za useljenje. Raspolaže pokrivenom terasom sa pogledon na grad. Izuzetno dobro je povezan gradakim prevozom sa svim delovima grada. Dozvoljeni su kućni ljubimci. Depozit je u visini jedne mesečne kirije. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 JB01 .
prodaja Palilula Borča II Garsonjera Manja garsonjera od 11m2 u stambenoj zgradi starije gradnje iz '70-ih. Nalazi se u prizemlju (četiri stepenika podignuto od nivoa tla). Sastoji se od sobe sa kuhinjskom nišom i kupatila sa tuš kadom i mestom za uzanu veš mašinu. Urađena PVC stolarija, sigurnosna vrata, laminat na podu. Prodaje se kao nameštena. Na vrlo frekventnoj lokaciji kod pijace u centru Borče. Hvala na pregledu oglasa! Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvoiposoban prodaja Beograd Voždovac Autokomanda Stevana Jakovljevića Svetao, uknjižen, na odličnoj lokaciji. Mirna ulica između Kumodraške i Vojvode Stepe. Iznad stana je tavanski prostor. Škola, vrtić, objekti za snabdevanje, prevoz...sve u krugu od 100 metara. Nalazi se u odlično održavanoj zgradi, staroj 10 godina, sa malim brojem stanova. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Voždovac Braće Jerković I II Piva Karamatijevića Jednoiposoban Uknjižen stan na 45m2. Odmah useljiv. Dvostrano orijentisan, svetao. Renovirano kupatilo i kuhinja, zamenjena pvc stolarija. Zgrada odlična, održavana, sa urađenom fasadom i toplotnom izolacijom. Odlična lokacija, na uglu sa ul.Braće Jerković. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Savski venac Savski venac lokacija Gavrila Principa Trosoban prodaja Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti u trajanju od 1 godine! 3.0, 50m2, terasa, toplotne pumpe, lift,V/VI, telefon, interfon. Uknjiženo 49m2. Luksuzan , komplektno renoviran stan na odličnoj lokaciji. Blizina svih gradskih dešavanja. Sastoji se iz dva nivoa. Prvi nivo poseduje dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom i toalet. Na drugon nivou se nalaze dve spavaće sobe, kupatilo i terasa. Kontakt 069/394-5605 Agencijska provizija 2%
Stari Grad Dorćol gornji Dvosoban Tadeuša Košćuška stan Na poklon osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 2.0, 40m2, CG, lift, I/XII, telefon, interfon. Uknjiženo 30m2 Lux stan na Dorcolu na korak do Kalemegdana. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnevne sobe sa otvorenom kuhinjom, spavace sobe i prostranog kupatila. Namestaj u stanu je moderan i funkcionalan a kuhinja je potpuno opremljena. Ulazna vrata stana su unapredjena biometrijskim sistemom, sto je praktična i dodatna pogodnost ovog stana. Takodje, stan ima i smart, daljinski sistem podešavanja osvetljenja. U blizini je Dunavski kej, Sportski centar 25.maj kao i mnogobrojni kafići, restorani, prodavnice i ostale prednosti koje pruža sam centar grada. Agencijska provizija 50%
prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Novi Beograd Blok 70 (Kineski TC) Dvosoban Gandijeva Izuzetan dvosoban, useljiv, namešten, lux, dvostran, uknjižen stan. Dvostran kroz zgradu istok (dnevna)- zapad (kuhinja i spavaća soba). Prostorije: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, spavaća soba , kupatilo, lođa. Agencijska provizija 2%.
Jednosoban prodaja Beograd Palilula Tašmajdan Palilulska pijaca Stanoja Glavaša 1.0, 45m2(terasa oko 5m2), 3/8, CG, lift, interfon, internet, ktv. Adaptibilan u jednoiposoban. Ulica Stanoja Glavaša, locirana na par minuta hoda od Tašmajdanskog parka i Palilulske pijace, svojom pozicijom pripada najlepšem centralnom delu opštine Palilule. Neposredna blizina najrazličitijih objekata, škola, pijaca, doma zdravlja kao i komletne urbane infrastrukture, čini ovu lokaciju traženom na tržištu nekretnina, a time i sigurnom investicijom. U prilici smo da Vam ponudimo odlično organizovan jednosoban na trećem spratu višespratne zgrade lepe spoljašnosti koju je gradila renomirana firma Greda Valjevo 2001. godine. Uredna i dobro održavana osmospratnica mermernog ulaza i stepeništa, sa novijim liftom i fasadom od bele fasadne cigle, smeštena je nadomak Palilulaske pijace i kondominijuma Central Garden. Dvostrana orijentacija i ugaona pozicija, pruža stanu puno dnevnog svetla tokom celog dana. Prostorije su funkcionalnog rasporeda pa je shodno tome kvadratura maksimalno iskorišćena. Lako je adaptibilan u jednoiposoban stan jednostavnim dodavanjem vrata i pretvaranjem sadašnje trpezarija u manju spavaću sobu. Stan je u izvornom stanju i pruža budućem kupcu savršenu mogućnost da kroz adaptaciju i uređenja prostora po svojij želji dobije vrhunsku nekretninu na odličnoj lokaciji. Dodatnu dozu udobnosti pruža lepa terasa. Grejanje je centralno. Zbog svojih karakteristika i položaja, ovo je prava prilika za kupce koji traže kvalitetan stan za život ili izdavanje (mesečno ili dnevno) na dobroj lokaciji. Od prostorija: predsoblje, kuhinja, trpezarija, višenamenska soba, kupatilo i terasa. Stan je u katastru uknjižen bez kvadrature (površina nije evidentirana). Po navodima i premeru vlasnika stana ukupna površina sa terasom iznosi 45m2. Odmah useljiv. Kontakt: 065/ 233 52 60 R-ID: #5095 Interfon, Internet, Kablovska, Izvorno stanje. Stara gradnja.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane