Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Voždovac Braće Jerković I II Dragice Končar

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Zvezdara Učiteljsko naselje Gusinjska Dvoiposoban Lux duplex preko puta TC Aviv Park u Učiteljskom naselju. Dvostrano orijentisan i kompletno opremljen stilskim nameštajem. Na prvoj etaži se nalazi kupatilo, dnevni boravak sa kuhinjom čini jednu celinu i ima izlazak na ogromnu zastakljenu terasu. Na drugoj etaži su dve sobe, spavaća i radna, kao i walk in garderober. U blizini su supermarketi , linije gradskog prevoza. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 MV07 .
Stari Grad Dorćol gornji Tadeuša Košćuška Jednoiposoban izdavanje Lux, smart stan na Dorćolu. Premium kućni uređaji i nameštaj. Biometrijska vrata na otisak prsta, smart sistemi, daljinska kontrola uređaja. U blizini supermarketa, linija gradskog prevoza. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MV07 .
Savski venac Dedinje Petosoban Kronštatska stan Uknjižen, 225m2, 5.0, duplex, III/IV, 3 kupatila, terasa, EG, renoviran. Kompletno renoviran prostor 2017/2018 godine, ne zahteva dodatna ulaganja. Uknjižen na punu kvadraturu, bez tereta. I Nivo: antre, prostran dnevni boravak, trpezarija, velika kuhinja, gostinjska soba, kupatilo i terasa sa predivnim pogledom na prirodu. II nivo: dve spavaće sobe koje dele kupatilo, masterbedroom sa walk in plakarom i sopstvenim kupatilom. Uredna zgrada iz 70ih godina sa malim brojem stanova i dvorištem sa dovoljno parking mesta za stanare i njihove goste. Agenc. provizija 2% Agent Ana Jovanović broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 AJ01 .
prodaja Pančevo Misa Vinogradi Jednoiposoban Dalmatinska Kompletno namešten, renoviran stan (nove instalacije, podovi, kupatilo, kuhinja po meri-Medijapan, pvc stolarija). Zgrada u rezidencijalnom delu grada, sa slobodnim parkingom za stanare zgrade. Na 200m od kompleksa parka, sa trim stazom, sportskim terenima, stadionom. Od prostorija: hodnik, kupatilo, spavaća soba, dnevna soba, kuhinjsko-trpezarijski deo, prostrana terasa duž celog stana. Dvostrano orijentisan. Kompletan nameštaj sa tehnikom uračunati u cenu ostaju kupcu (osim bračnog kreveta). Grejanje na norveške radijatore i inverter klimu (energetski razred A). Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Beograd Čukarica Banovo brdo Požeška Odličan lokal sa izlogom, mokrim čvorom, pogodan za razne namene. Dobro pozicioniran, nalazi se u prizemlju Tržnog centra. Postoji mogućnost dodavanja mini izloga i na spoljnom delu Tržnog centra. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Zemun Meandri Rade Končara Dvoiposoban Prodaja stana u Zemunu. kupac plaća 2%
Voždovac Autokomanda Bože Jankovića Garsonjera izdavanje Na poklon osiguranje nepokretnosti u trajanju od 1 godine. 0.5, 25m2, VPR/5, lift, internet, interfon. Uknjižen. Luksuzna garsonjera na Voždovcu, u blizini velikog broja fakulteta. Garsonjera se nalazi u novoj zgradi na prestižnoj lokaciji Vozdovca u ulici Bože Jankovića. Stan je funcionalno i moderno namešten a prostor je maksimalno iskriscen. Kuhunja je modernog dizajna i potpuno opremljena a dnevna soba je osmisljena tako da vrlo lako moze da se transformise u spavacu sobu. Naime pored kauča koji se rasklapa postoji jos jedan krevet za spavanje koji se mehanizmom spusta i podize po potrebi. Zgodno je dizajniran da spolja izgleda kao orman  a kada se spusti postaje klasican 90×200 krevet sa normalnim kvalitetnim dusekom. Pored ulaznih vrata stana nalazi se prostran garderober sa kliznim vratima. Grejanje je etazno na struju a dopunjuje je potpuno nov klima uredjaj koji hladi i greje. Samim tim troskovi su jako niski. Poseduje takodje internet i tv paket. U kupatilu modernog i toplog dizajna nalazi se i masina za ves. Stan je odmah useljiv. Depozit u visini mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Blok 45 Dvosoban Nehruova stan 2.0, 46m2(lođa), 1/4, CG, ktv, interfon, internet, klima, podrum Novobeogradski blok 45, koji se prostire pored Savskog keja, u okruženju je više zelenih površina sa dečijim igralištima. U neposrednoj je blizini više tržnih centara, osnove škole, vrtića i Doma zdravlja. Odlično je povezan sa gradom linijama gradskog prevoza. Postoji dovoljno mesta za parkiranje u okolini zgrade. U prilici smo da vam ponudimo komforan dvosoban stan na prvom spratu uredno održavane četvorospratne zgrade bez lifta, koja se nalazi u najboljem delu bloka do Savskog keja. Zgrada je urednog i čistog ulaza, kvalitetne gradnje iz sedamdesetih godina. Sam stan je jednostrano istočno orijentisan, ušuškan i bez buke, pogleda na zelenilo oko zgrade a veliki prozori omogućavaju dovoljnu dozu dnevnog dvetla tokom celog dana. Izvorno jednosoban adaptiran u dvosoban (proširenjem na deo lođe), funkcionalnog rasporeda prostorija (iz hodnika se ulazi u sve prostorije) i maksimalno iskorišćene kvadrature. Spavaća soba je velika sa izlaskom na lođu koja se prostire celom dužinom iste. Kompletno renoviran pre tri godine nakon čega je dobro održavan pa nisu potrebna veća ulaganja (PVC stolarija, laminat, kompletno zamenjene elektro i hidro instalacije, kupatilo renovirano). U stanu ostaju kuhinjski elementi sa belom tehnikom ukoliko to kupac bude hteo. Grejanje je centralno a stan takođe ima i pripadajući podrum. Stan je za svaku preporuku, kako za stanovanje ili kao investicija za rentiranje zbog svoje odlične lokacije. Od prostorija: ulazni hodnik, dnevni boravak objedinjen sa kuhinjom i trpezarijskim delom, spavaća soba, kupatilo, lođa. Uknjižen na 46m2 građevinske površine i odmah useljiv. Kontakt: 065/ 233 52 60 R-ID: #5097Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
izdavanje Voždovac Dušanovac Jednosoban Izdaje se luksuzna garsonjera od 26m2, locirana u ulici Bože Jankovića na Voždovcu. Jako miran kraj koji pruža idealno mesto za život. Prostor poseduje ugradni plakar, kompletno opremljenu kuhinju marke DAN KUCHEN, klima uređaj, televizor i odličan internet. Grejanje je etažno na struju, što rezultuje niskim troškovima grejanja. Napominjemo da nije dozvoljen boravak kućnih ljubimaca u ovoj garsonjeri. Idealna je za pojedince ili parove koji uživaju u modernom prostoru. Agencijska provizija 50% A luxury studio apartment of 26m² is available for rent, located in Bože Jankovića Street in Voždovac. It's a very peaceful neighborhood that offers an ideal living space. The space includes a built-in wardrobe, a fully equipped DAN KUCHEN kitchen, air conditioning, TV, and excellent internet. Heating is electric and individual, resulting in low heating costs. Please note that pets are not allowed in this studio apartment. Ideal for individuals or couples who appreciate modern living spaces. Agency commission is 50%.TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Internet, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
Dvosoban izdavanje Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo II Izdaje se dvosoban namešten stan u Mirijevu. Stan ima ukupno 48m2. Smešten na 3 spratu od 5 ukupno spratova u zgradi. Predstavlja idealnu priliku za udoban i miran život u urbanom delu Beograda. Dvosobna struktura ovog stana čine: Hodnik, veliki dnevni boravak u vidu open space koncepta sa lepo opremljenom kuhinjom i trpezarijskim delom iz koga se izlazi na terasu sa koje se pruza lep pogled, velika spavaća soba i prostrano kupatilo. Dvostrano orijentisan stan sa pogledom na glavnu ulicu i na dvoriste između zgrada. Stan ima odlicnu zvučnu izolaciju tako da gužva u saobraćaju se i ne oseti takom boravaka u prostorijama stana. Mesecni troškovi režija su dosta niži i iznose oko 80eur. Odlična lokacija koja nudi brojne prednosti. U blizini su marketi, pošta, restorani i ostali lokali raznih delatnosti što ovu lokaciju čini praktičnom i živopisnom. Dobra povezanost sa centrom grada putem gradskog prevoza za koji pristupate ne daleko od zgrade jer je stanica u blizini ili sopstvenim vozilom za koje naravno postoji parking mesta u ulici ili ispred zgrade koja nisu zonirana. Ako tražite stan u mirnom delu grada sa svim potrebnim sadržajima u blizini, ovaj stan na Mirijevu je definitivno vredan razmatranja. Za više informacija i zakazivanje pregleda stana, slobodno nas kontaktirajte.TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Odmah useljiv
Beograd izdavanje Zvezdara - Bulevar kralja Aleksandra Izdaje se renoviran lokal od 17m2 u prizemlju preko puta pijace Djeram. Idealan je za različite delatnosti, osim za hranu. Lokal poseduje grejanje na struju i klimu, a ranije je bio salon za lepotu. Spreman je za useljenje odmah. Agencijska provizija iznosi 50%. For rent: a 17m2 commercial space located opposite the Djeram Market. Situated on the ground floor, this renovated unit previously operated as a beauty salon. It features electric heating, air conditioning, and is available for immediate occupancy. Suitable for various businesses, excluding food-related activities. Agency fee is 50%. Klima, Odmah useljiv Stara gradnja.
Čukarica Banovo brdo Banovo Brdo Trosoban izdavanje Izdaje se prostran stan na Banovom Brdu površine 60m2, idealan za jednu do tri osobe. Stan ima centralno grejanje, parking ispred zgrade i kompletno opremljenu kuhinju, osim sudomašine. Nažalost, kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Takođe, poseduje staklenu terasu koja pruža dodatni prostor za uživanje. Agencijska provizija je 50%. For rent: a spacious 60m2 apartment in Banovo Brdo, suitable for one to three persons. The apartment features central heating, parking in front of the building, and a fully equipped kitchen, excluding a dishwasher. Unfortunately, pets are not allowed. Additionally, there is a glassed-in terrace providing extra space for enjoyment. Agency fee is 50%.TV, Veš mašina, Kuhinjski elementi, Interfon, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Stara gradnja.
Čukarica Čukarička padina Jednosoban Svetolika Lazarevića-Laze stan U prilici smo da vam ponudimo jednosoban stan od 36m2 grejne površine ,+4m2 lođe u izvornom stanju,lako adaptibilan u jednoiposoban. Od prostorija ima hodnik,kuhinjsko-trpezarijski deo,dnevni boravak,kupatilo , lođu i ostavu.Visina od zemlje je jedan metar. Na 30 metara od gradskog prevoza,parking oko zgrade i dvorište. Odličan je kao investicija,trenutno je podstanar,koji može i da ostane. Agencijska provizija 2%. Za više informacija kontakt telefon br.2 Miroslav
prodaja Stari Grad Dorćol gornji Strahinjića Bana Dvoiposoban Stan je u izvornom stanju.Stan ima i dve terase ukupne kvadrature 6 mk i podrum.
Trosoban prodaja Beograd Vračar Vračar lokacija Hram svetog Save Mačvanska Prodajemo stan od 117 kvadrata sa pogledom na Hram u Mačvanskoj ulici, lux, novogradnja, dve spavaće sobe i dva kupatila, veliki dnevni boravak, kuhinja, parking mesto u garaži, ostava, podrum. Molimo agencije da nas ne kontaktiraju.
Beograd prodaja Vračar Hram Šumatovačka Jednosoban Dodatni opis U Beogradu, kod Hrama Svetog Save, u srcu Vračara, prodaje se prostran, jednosoban stan, oko 35m2 sa terasom. Stan je na 1. spratu , uknjizen. Vlasnik.
Novi Beograd Paviljoni i Institut za majku i dete Sremskih odreda Dvosoban prodaja Prodajemo odličan dvosoban stan u Paviljonima, u zgradi sa liftom iz 70-ih godina. Nalazi se na trećem spratu. Jednostrano je orijentisan, svetao je i gleda na unutrašnje dvorište. U izvornom je stanju, ali održavan i trenutno je u zakupu. Sastoji se iz ulaznog hodnika, kuhinje i trpezarije kao zajedničke prostorije, kupatila, dnevne sobe i velike spavaće sobe sa još jednom terasom. Uknjižen na prodavca, bez tereta i zabeležbi. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Novi Beograd Paviljoni i Institut za majku i dete Dvosoban Sremskih odreda stan Prodajemo odličan dvosoban stan u Paviljonima, u zgradi sa liftom iz 70-ih godina. Nalazi se na trećem spratu. Jednostrano je orijentisan, svetao je i gleda na unutrašnje dvorište. U izvornom je stanju, ali održavan i trenutno je u zakupu. Sastoji se iz ulaznog hodnika, kuhinje i trpezarije kao zajedničke prostorije, kupatila, dnevne sobe i velike spavaće sobe sa još jednom terasom. Uknjižen na prodavca, bez tereta i zabeležbi. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
prodaja Stari Grad Dorćol donji Trosoban Dubrovačka Prodajemo odličan trosoban stan koji se nalazi u urednoj zgradi iz sedamdesetih godina na 3. spratu od šest sa liftom. Stan je severozapadno orijentisan osunčan i osvetljen tokom celog dana. Stan se nalazi u blizini sportskog kompleksa 25. maj, na svega 5 minuta od glavnog šetališta Kalemegdana i u blizini škola Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, dve spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijskim delom, ostave, kupatila i tri terase. Pre 5 godina stan je delimočno renoviran i tom prilikom je zamenjena i postavljena nova PVC stolarija, komarnici i elektro podizači roletni. Takođe,zamenjene su elektro instalacije u celom stanu, a vodovodne instalacije u kupatilu i postavljene su nove pločice. Uknjižena površina stan je 58m2, dok je merena 70m2. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO
Trosoban prodaja Beograd Stari Grad Dorćol donji Dubrovačka Prodajemo odličan trosoban stan koji se nalazi u urednoj zgradi iz sedamdesetih godina na 3. spratu od šest sa liftom. Stan je severozapadno orijentisan osunčan i osvetljen tokom celog dana. Stan se nalazi u blizini sportskog kompleksa 25. maj, na svega 5 minuta od glavnog šetališta Kalemegdana i u blizini škola Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, dve spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijskim delom, ostave, kupatila i tri terase. Pre 5 godina stan je delimočno renoviran i tom prilikom je zamenjena i postavljena nova PVC stolarija, komarnici i elektro podizači roletni. Takođe,zamenjene su elektro instalacije u celom stanu, a vodovodne instalacije u kupatilu i postavljene su nove pločice. Uknjižena površina stan je 58m2, dok je merena 70m2. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane