Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka Četvorosoban BW Victoria – zgrada za pobednike. Na prvoklasnoj lokaciji uz reku, sa direktnim pristupom Sava promenadi, nalazi se ova impresivna zgrada. Stanovi su, zavisno od orijentacije, sa vrhunskim pogledom na reku, Kalemegdan ili panoramu grada. Svaki stan u zgradi BW Victoria ističe se dizajnom enterijera i završnom obradom najvišeg kvaliteta:višeslojni drveni parket pokriva sve dnevne boravke, trpezarije, spavaće sobe i hodnike, a kuhinje su otvorenog tipa sa podovima od granitne keramike. Kupatila su opremljena sanitarnom opremom renomiranih proizvođača, podovima i zidovima obloženim granitnom keramikom, tuš kabinama sa staklenim zidovima i akrilnim kadama u sekundarnim kupatilima kod stanova sa dve, tri ili četiri spavaće sobe. Svi stanovi su priključeni na centralno daljinsko grejanje i opremljeni multi-split sistemom za klimatizaciju. Svaku prostoriju odlikuju najmodernija arhitektonska rešenja, a osećaj komfora pojačavaju plafoni visoki između 2,80m u svim stanovima i prozori od poda do plafona. Stanari zgrade BW Victoria imaće prednost direktnog pristupa poluprivatnom dvorištu sa bujnim zelenilom i zonom za opuštanje. Objekat sadrži i garažu koja je projektovana na pet nivoa (dva ispod i tri iznad zemlje) sa punjačima za električna vozila, spa i wellness centar sa zatvorenim bazenom i modernom teretanom, kao i svlačionice sa tuševima, Residents Club sa zajedničkim prostorom za društvene aktivnosti, isključivo namenjen stanarima zgrade, glavni hol sa recepcijom koji ima dva ulaza (jedan sa ulice i jedan sa Sava Promenade), prostor sa poštanskim sandučićima i obezbeđenjem, stanicu za kućne ljubimce, ostavu za bicikle i dečija kolica, kao i otvore za odlaganje smeća. U prizemlju se nalaze sadržaji za podmirenje svakodnevnih potreba stanara kao što su kafići, restorani, prodavnice i uslužne delatnosti. Bez provizije za kupca Pozovite nas i zakažite sastanak. Agent: Ivanka Bogosav br. licence 640 0642486996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Vračar Hram Braničevska Trosoban prodaja Za sve ljubitelje stanova sa dušom, nudimo salonac u zgradi spomenika kulture koja je potpuno restaurirana. Stan je pripadao našoj čuvenoj vajarki Olgi Jevrić što ovu zgradu dodatno razlikuje od drugih. Nalazi se na prestižnoj lokaciji odmah ispod Hrama Svetog Save. Škole, vrtići, parkovi, sve uslužne delatnosti neophodne za savremen život se nalazi na samo par koraka od zgrade. Stan je potpuno renoviran, vodilo se računa o svim detaljima i korišćeni su najkvalitetniji ma-terijali i oprema (podna betonska i plafonska ploča, odlična termo izolacija, grejanje na el-ektrični kotao Valiant sa smart sistemom, aluminijumska stolarija punjena argonom sa termo prekidom- 4 season stakla, Vimar električna oprema, hrastov parket slog Chevron sa trafik lakom, italijanske keramičke pločice CE.SI, sanitarije Laufen, Bosal premium ulazna i sobna vrata sa sakrivenim šarkama, kuhinjski elementi i plakari od medijapana, bela tehnika Bosch, Elica aspirator) Stan je trostrano orijentisan sa puno prirodne svetlosti. Vrlo ekonomičan sa mesečnim troškovima. Uz stan se može kupiti i garažno mesto koje se nalazi u Šumatovačkoj ulici u blizini zgrade. Agencijska provizija 2% Agent: Nebojša Bucalo br. licence  509   “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MK .
Voždovac Vojvode Vlahovića Jednosoban Vojvode Vlahovića stan U novijoj zgradi, gradnja 2010.godine, funkcionalan jednosoban stan, bez ulaganja. ULazno predsoblje, desno je ulaz u kupatilo, pravo prostrana soba sa trpezarijskim delom i odvojenom kuhinjom. U stanu se kratko živelo tako da je stan očuvan, severoistočno orjentisan, ima dovoljno svetla. Stan je u prizemlju, nema pešačkog prolaza ispod prozora stana, ispod stana su garaže. Sređen i uredan ulaz u zgradu. Ukoliko kupac bude zainteresovan, sa prodavcem se može dogovoriti da kupi stan sa kompletnim nameštajem. U neposrednoj blizini je autobusko stajalište. Agencijska provizija 2%
prodaja Palilula Botanička bašta Trosoban Bulevar despota Stefana Odličan, svetao, dvostrano orijentisan (jug-zapad). Bez buke, gleda na dvorište. Dnevna soba sa izlazom na lođu, kuhinja sa izlazom na drugu lođu, kupatilo u spavaćem bloku, gostinski toalet u produžetku, špajz koji može da se pretvori u još jedno komforno kupatilo, dve spavaće sobe. Lep raspored, nema prolaznih soba, sve funkcioniše iz hodnika. Stan je uknjižen na 85m2, mereno ima 89m2. Stan je u izvornom stanju, dobra zgrada sa 4 lifta, održavan ulaz, ima video nadzor, interfon. Stan pogodan i za poslovni prostor. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Beograd Zvezdara Mali mokri lug Slobodana Principa Kvalitetno građena višenamenska kuća iz 2018. godine. U mirnom okruženju. Kuća ima 4 nivoa (npr+vpr+I+ptk) i sastoji se od više stanova sa terasama. Grejanje na toplotne pumpe. Pogodna kako za stanovanje tako i za poslovni prostor. Sama na placu 5.2 ara koji je vlasništvo 1/1. Poseduje 6 ograđenih parking mesta. Nisu potrebna nikakva ulaganja. Useljiva odmah. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Zemunska Petosoban Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 5.0, 114m2, CG, lift, II/V, telefon, interfon. Uknjiženo 114m2 Retko u ponudi, dupleks u novijoj gradnji iz 2016. godine. Stan se nalazi na drugom i trećem spratu u zgradi od pet spratova sa liftom. Grejanje je centralno i plaća se po utrošku. Stan se sastoji od dva nivoa. Na donjem nivou se nalazi dnevno-trpezarijski deo sa kuhinjom, spavaća soba, kupatilo i toalet kojimje pretvoren u vešeraj, ostavu i terasu. Na gornjem nivou se nalaze tri spavaće sobe, kupatilo, toalet i terasa. Stan je orijentisan suprotno od ulice pa je samim tim zaštićen od buke. Očuvan, ne zahteva dodatna ulaganja. Agencijska provizija 2%
Zvezdara Mirijevo I II III IV Jovanke Radaković Dvosoban prodaja Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 2.0, 53m2( terasa 4m2), gas, II/IV, telefon, interfon, podrum, parking. Uknjiženo 49m2. Novija zgrada iz 2007 godine. Nalazi se na odličnoj pozicije. Zgrada čista , održavana, povučena od ulice. Stan se sastoji od predsoblja, dnevne i spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom( prirodna ventilacija), kupatilom, zastakljenom terasom sa kliznim prozorima. Stan je u odličnom stanju, PVC-stolarija, kuhinja i plakari po meri. Grejanje na gas,po utrošku, niski računi. Iza zgrade se nalzi parking sa rampom za stanare zgrade i dečije igralište( bezbedna zona bez saobraćaja). Dobra povezanost sa svim delovima grada. Agencijska provizija 2%
Stari Grad Centar i Terazije Gospodar Jovanova kuca 100m2, dve etaže PR+I , EG, telefon, interfon. Uknjižena kao stan (bez kvadrature). Kuća u centru grada, u dvorišnom delu. Sastoji se od prizemlja u kome se nalazi dnevni boravak sa trpezarijom, toalet,kuhinja i ostava. Iz hodnika stepeništem se ide na sprat gde se nalaze tri spavaće sobe i kupatilo. Dvorište je zajedničko, održavano. Blizina marketa, škola, gradskog prevoza. Agent Milica 063/155-9448 Agencijska provizija 2%
prodaja Voždovac Voždovac lokacija Vojvode Stepe Trosoban Vojvode Stepe Prodajem stan u novoizgrađenom kompleksu Voždove kapije.Stan se nalazi na sedmom spratu sa pogledom na Ulicu Vojvode Stepe.Uz stan se dobija i podrum-ostava od 2m2.Postoji mogućnost kupovine parking mesta od 14000 ili 21000 eura u zavisnosti od pozicije istog.Zgrada se završava u novembru 2023 godine.
Trosoban prodaja Beograd Voždovac Banjica I II Radomira Markovića Trosoban stan u Rezidenciji Paun sa fenomenalnim pogledom na Banjicu! Svetao tokom celog dana, nalazi se na idealnom drugom spratu zgrade koja je u izgradnji. Savršeno je organizovan tako što su spavaće sobe odvojene u noćnu zonu. Dnevnu zonu čine dnevni boravak, trpezarija i kuhinja kao jedna otvorena celina. Iz dnevne zone izlazi se na terasu. Stan ima dva kupatila što pruža poseban komfor porodici! Kupovinom direktno od investitora nemate dodatne troškove bilo kakavih provizija. Stan možete kupiti i putem stambenih kredita. A možete iskoristiti i mogužnost povraćaja PDV-a.
Beograd prodaja Voždovac Voždovac lokacija Lekino brdo Vojvode Toze Trosoban Na prodaju lux stan na Lekinom brdu, odmah useljiv. Mogucnost kupovine garaznog mesta. Molim agencije koje nemaju kupce da me ne zovu!
Voždovac Voždovac lokacija Četvorosoban prodaja Davida Pajica, Lux, bez provizije Stan 80m2. Direktna prodaja, novogradnja, korisceni visokokvalitetni materijali- sistem grejanja i hladjenja: toplotna pumpa Michubichi voda-vazduh , fan coil radijatori, siroki hrastov parket, troslojno niskoemisiono staklo punjeno argonom, granitna italijanska keramika velikih formata, staklena tuš kabina, jacuzzi kada, lift u zgradi, fasada u kombinaciji demit fasade, kovanog gvoždja i travertina. Stan je trostrano orjentisan, u zgradi sa malim brojem stanova, na odlicnoj lokaciji (mirna ulica, nadomak glavnih saobracajnica,u blizini gradskog prevoza, skole, vrtica,marketa. Mogucnost kupovine parking mesta. U cenu nije uracunat PDV. Mogucnost povraćaja PDV-a.
Voždovac Voždovac lokacija Petosoban Kruševačka stan Uknjiženo Cena + pdv * Stan se nalazi na petom spratu stambeno-poslovnog objekta (sedmi i osmi nivo od nivoa ulice), i ima trajno dobar pogled i ka ulici i ka dvorištu. * Donji nivo: dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, terasa i gostinjski toalet. Povrsina 85m2 * Gornji nivo: master spavaca soba sa terasom, kupatilom i walk-in garderoberom, i jos dve spavace/radne sobe, kupatilo i garderober/loudry. Povrsina 120m2 Lokacija Objekat je smešten u mirnom delu Lekinog brda, u gornjem delu Kruševačke ulice - u neposrednoj blizini Hrama Preobraženja Gospodnjeg. Pozicionairan u blizini Auto-puta E75, Vračara i Južnog bulevara svojim novim stanarima omogućava odličnu povezanost sa svim delovima grada. U pogledu edukacije i brige o deci u krugu od 200m od objekta nalaze se vrtić, osnovna škola, gimnazija i II ekonomska škola, Fakultet bezbednosti, sportski centar Šumice i zatvoreni bezen za decu. U blizini objekta takođe se nalaze supermarketi, pošta, apoteke, pijaca, zatvoreni bezen&Spa Objekat je udaljen 1km do Kalenić pijace i 1,5km od Hrama Svetog Save Plaćanje: - Cena +PDV - Mogućnost kupovine 2 parking mesta i ostave u zatvorenoj garaži, - Mogućnost kupovine stana na kredit, - Pomoć oko povraćaja PDV-a; - Minimalno učešće za kreditne kupce. Kvalitet gradnje: - Chevron hrastov parket, - Italijanska granita keramika, - Uvozna sigurnosna vrata, - Aluminijumska fasadna stolarija i Velux krovni prozori, - Interfon i video nadzor, - Sistem centralnog grejanja sa kalorimetrom, - Energetski efikasna zgrada, - Hodnik obložen kamenom, - Dizajnirani gelenderi, - Lift...
prodaja Zlatibor Zlatibor Jednosoban Panta Mijailović 30B Mesto gde se stvaraju uspomene! Mesto: Zlatibor Lokacija: Panta Mijailović 30B Rok završetka izgradnje: Decembar 2024 Kvadratura: 35-46 m2 Povraćaj PDV-a: DA Dobrodošli u ekskluzivni svet apartmana u novom luksuznom delu All Seasons hotela na Zlatiboru, a uz profesionalno upravljanje, saradnju sa All Seasons hotelom i izuzetne pogodnosti dobijate brz povrat novca. Uz profesionalno upravljanje i saradnju sa All Seasons recepcijom vi ne kupujete nekretninu, već ulažete u budućnost. Dodatni sadržaj: bazen, SPA, beauty centar, teretana, konferencijska sala, dečija igraonica, SKY bar. Mogući načini plaćanja: plaćanje u kešu, na rate, preko kredita. Kontakt telefon: +381 64 8240 621
Trosoban prodaja Beograd Zvezdara Denkova bašta Križanićeva U blizini Šumica, kod Vera, Lidla, Beocentra, nadomak škole, gradskog prevoza..nalazi se ova vrlo lepo održavana zgrada u kojoj je na 7. spratu ovaj stan-duplex. U donjem nivou se nalazi dnevno-kuhinjsko-trpezarijski deo, spavaća soba, terasa od 5m2, i kupatilo, a u gornjem delu koji je povezan polukružnim drvenim stepenicama, spavaća soba, Iz stana se pruža perfektan pogled i vrlo je svetao, sa lepom energijom . Potpuno je namešten modernim i funkcionalnim nameštajem. Grejanje je etažno, ali postoji mogućnost vraćanja na centralno. Retko u ponudi. Uknjižen. Ag. provizija 2%
Beograd prodaja Savski venac Beograd na vodi BW King's Park Residences Dvosoban Prodajemo dvosoban stan, u Beogradu na vodi, u zgradi King's Park, koja je u procesu izgradnje. Stan se nalazi na prvom spratu objekta, sastoji se iz dnevnog boravka, spavaće sobe, kupatila i terase. Zgrada poseduje elegantan lobi sa recepcijom i obezbeđenjem BW King's Park Residences je zgrada od 15 spratova, sa 233 stambene jedinice, projektovane tako da zadovolje sve kriterijume ekskluziviteta i udobnosti. Bilo da ste u potrazi za investicijom ili novim mestom stanovanja, očekuje Vas jedinstven izbor od jednosobnih do četvorosobnih stanova. Zgrada je pozicionirana uz Savski park, između Bulevara Vudroa Vilsona i nove saobraćajnice paralelne sa Savskom ulicom. Pored toga što je novim saobraćajnicama povezana sa ključnim delovima grada, BW King's Park je smeštena u izuzetno zeleno okruženje. Svaki stan ima terasu, i visoke prozore odakle se pružaju direktni pogledi na park ili panoramu grada u zavisnosti od orijentacije. U prizemlju zgrade nalazi se lobi sa recepcijom i obezbedjenjem. Jednostavan, a moderan izgled zgrade savršeno se uklapa u zeleno okruženje i stavlja fokus na život okružen prirodom. Garažna mesta su smeštena na dva podzemna nivoa sa 257 parking mesta. Očekivani datum završetka objekta je 15.5.2025. Prvi korak u procesu kupovine je Ugovor o rezervaciji, nakon čega sledi relaksirana dinamika plaćanja podeljena u 7 rata, sve do useljenja koje se očekuje sredinom 2025. godine. Cena stana izražena je sa PDV-om. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 25.000 EUR Sve dodatne informacije oko stanova u projektu BW King's Park Residences možete dobiti kod našeg agenta Anđele Murganić, na broj telefona 0621916575. Napomena: Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garaže na projektu BW.
Novi Beograd Naselje Dr Ivan Ribar Dr. Ivana Ribara prodaja U delu ulice kod okretnice autobusa 95, nalazi se ova kvalitetna zgrada od fasadne cigle. Stan je u očuvanom stanju i sa velikom zastakljenom terasom od 11m2. Ag. provizija 2%.
Savski venac Senjak Kuršumlijska kuca Prodajemo novu tek izgrađenu pametnu kuću nedaleko od Majdana u mirnoj ulici na Senjaku. Ova nekretnina kompletno je opremljena i prostire se na 250m2 i tri etaže. Na prizemlju se nalaze ulazni deo, spavaća soba, kupatilo, kuhinja, trpezarija i dnevni boravak. Na drugoj etaži je spavaći blok sa tri spavaće sobe od kojih je jedna master koja ima izlaz na prelepu terasu. U suterenu kuće se nalazi tehnička prostorija/perionica. Ispred i unutar kapije mogućnost parkiranja četiri vozila. Jedna od izuzetno traženih lokacija u Beogradu koja pruža mirno i bezbedno okruženje, a u blizini je svih bitnih sadržaja i saobraćajnica kao i internacionalnih skola. Mogućnost za dobijanje dodatnog prostora površine 60m2 u potkrovlju. Retko na tržistu nekretnina i za svaku preporuku! Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
prodaja Vračar Kalenić Troiposoban Njegoševa Lep salonski stan, sa tri sobe , odvojenim dnevnim boravkom, , kuhinjom i velikom terasom Stan se vrlo lako može adaptirati na razne načine, u skladu sa potrebama budućeg kupca.. Stan ima 65m2 grejne površine i terasu od 12m2, kao i ostavu i pripadajući podrum. Stan je trostrano orijentisan, bez buke, jer je zgrada uvučena od glavne ulice. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
prodaja Beograd Čukarica Banovo brdo Zrmanjska Odličan lokal u novoj zgradi sa tri ulaza, izlogom prema ulici, parking mestom. Idealan za sve namene. Agencijska provizija je 2% Kontakt: Srđan 066/ 6 111 222
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane