Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Savski venac Dedinje

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Vračar - Bulevar kralja Aleksandra Dvosoban Izdaje se namešten dvosoban stan na Vračaru kod Vukovog Spomenika. U blizini Tašmajdana i Crkve Svetog Marka Lokacija nudi odličnu povezanost sa svim delovima grada u koliko koristite gradski prevoz ili sopstveno vozilo. Takodje pruža dosta sadržaja za urban život u centru grada. Stan se nalazi na 1 spratu i sastoji se od: predsoblja, dnevnog boravka u vidu open space koncepta sa modernom kuhinjom i trpezarijom iz koje se izlazi na lođu, ostava, moderno kupatilo i spavaće sobe koja takođe izlazi na terasu. Orijentisan na unutrašnje dvorište. Stan ima dobru zvučnu izolaciju gde se buka od ulice ne čuje i pruža prijatan boravak. Stan ima centralno grejanje koje predstavlja prednost u zimskim periodima. Agencijska provizija 50%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Ostava
Rakovica Rakovica lokacija Rakovica Dvoiposoban prodaja Prodaje se dvoiposoban stan u Rakovici u blizini zgrade Opštine Rakovica i trznog centra BIG-Rakovica Lokacija nudi odličnu povezanost sa svim delovima grada u koliko koristite gradski prevoz ili sopstveno vozilo.Za sopstevno vozilo je omogućen slobodan parking u okolini zgrade. Takodje pruža dosta sadržaja za miran i urban život u ovom delu grada Stan se nalazi na 9 spratu i sastoji se od: hodnika, dnevnog boravka koji izlazi na terasu, moderna kuhinja koja takođe izlazi na terasu, radna soba, velika spavaća soba, kupatilo i ostava koja moze služiti kao garderober. Orijentisan ka ulici. Stan ima dobru zvučnu izolaciju gde se buka od ulice ne čuje i pruža prijatan boravak. Stan ima centralno grejanje koje predstavlja prednost u zimskim periodima. Agencijska provizija 2% Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Izvorno stanje.
Zvezdara Vukov spomenik Vukov Spomenik Trosoban stan Izdaje se prostran trosoban stan u mirnoj ulici kod Vukovog spomenika. Stan je dvostrano orijentisan, pružajući dosta prirodne svetlosti. U neposrednoj blizini se nalaze apoteke, Vero supermarket, osnovna škola, fakulteti i stanice za linije: 27, 25, 12, 25p, 74, 32, 65, 66. Stan, smešten na prvom spratu, poseduje dve prostrane spavaće sobe, udobnu dnevnu sobu, opremljenu kuhinju, dva moderna kupatila i veliku terasu. Sve sobe su već nameštene, ali postoji mogućnost prilagođavanja nameštaja prema vašem ukusu. Ovo je idealan prostor koji se može koristiti i kao poslovni prostor. Dozvoljeni su kućni ljubimci, a pušenje je ograničeno na terasu. Minimumalni zakup je na 6 meseci. Za sve dodatne informacije ili zakazivanje razgledanja, slobodno nas kontaktirajte. Agencijska provizija je 50% od prve mesecne zakupnine. For rent: Spacious three-bedroom apartment in a quiet street near the Vukov spomenik monument. The apartment is double-oriented, providing ample natural light. Nearby amenities include pharmacies, Vero supermarket, elementary school, universities, and bus stops for lines: 27, 25, 12, 25p, 74, 32, 65, 66. Situated on the first floor, the apartment features two large bedrooms, a comfortable living room, a equipped kitchen, two modern bathrooms, and a large terrace. All rooms come furnished, but there is the option to customize the furniture to your taste. This is an ideal space suitable for both residential and commercial use. Pets are allowed, and smoking is restricted to the terrace. The minimum lease is 6 months. For additional information or to schedule a viewing, feel free to contact us. Agency fee is 50% of the first month's rent.Veš mašina, Kuhinjski elementi, Internet, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Odmah useljiv
izdavanje Čukarica Čukarička padina Troiposoban Mladena Mitrića U vojnoj kvalitetnoj zgradi, fasadne cigle, izdaje se 3,5 namešten stan, ozbiljnoj i odgovornoj porodici na duži vremenski period i odmah je useljiv. Ne dolaze u obzir kućni ljubimci. Stan je renoviran, svetao, funcionalan sa lepim pogledom. U blizini stana nalazi se obdanište, dom zdravlja, Maxi, Ada, gradski prevoz (56, 56L, 55, 89). Prostorije: presoblje, dva mokra čvora, kuhinja, trpezarija, ostava, dečija polusoba, veliki dnevni boravak sa izlazom na terasu, dve spavaće sobe (iz jedne sobe izlazi se na zastakljenu tersu). Spavaći blok odvojen od dnevno-trpezarijskog dela. Ispred zgrade ima parking. Ulaz u zgradu uredan i održavan. Poštovani zakupci, stan vredi pogledati.
Garsonjera prodaja RAŠKI OKRUG Kopaonik Kraljevi čardaci Stefana Prvovenčanog U prilici smo da vam ponudimo apartman od 21,34m2 koji se nalazi u nivou recepcije,u sklopu hotela Harmonija risorts. Apartman je veoma funkcionalan,grejanje na norveške radijatore. U sklopu hotela ima vešeraj,skijašnica,dečija igraonica,bioskop,zatvoren bazen,spa centar, fitnes centar,bar,masaža,parking prostor ispred hotela,luks,za svaku preporuku. Kupovinom ovog apartmana imate mogućnost da se bavite izdavanjem u sopstvenoj režiji, kao i u saradnji sa hotelskim menadžmentom, a sam kompleks vam nudi i fiksni deo( kao povrat investicije) na mesečnom nivou. Odlična investicija, za brz povrat uloženih sredstava, kao i za uživanje u čarima planinskog ugođaja. Agencijaska provizija u skladu sa ugovorom o posredovanju- član 5 Za više informacija kontakt telefon br.2 Aleksandar
Beograd prodaja Čukarica Sremčica Ibarski put U ponudi je plac na Ibarskoj magistrali, uknjižen na 2 vlasnika sa po 1/2. Plac se trenutno vodi kao poljoprivredno zemljište i nalazi se sa desne strane magistrale, pre skretanja za Ripanj. Širina placa je oko 67m a dubina 115m. Kontakt agent Dejana Papić 065/693-9200 Agencijska provizija 2%
Voždovac Autokomanda Admirala Vukovića Garsonjera izdavanje Izdaje se kompletno namešten studio. Nalazi se kod Autokomande. Odlična povezanost sa drugim delovima grada. U blizini se nalazi veliki broj autobuskih i tramvajskih stajališta. Stan se sastoji iz jedne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, velikog kupatila, hodnika i terase od 25m2 idealnom za uživanje. Bez kućnih ljubimaca. Stan je idealan za samce. Mesečni troškovi su 100 e (infostan, grejanje, struja, topla voda i internet). Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MG01 .
Stari Grad Centar i Terazije Četvorosoban Obilićev Venac stan U strogom centru grada, kod TC ,,Millenium'', na Obilićevom vencu, izdaje se odličan prostor, na dva nivoa. Pruža mogućnosti za razne vrste delatnosti (advokatska kancelarija, arhitektonski biro, stomatološka ordinacija, prostor za razne vrste predavanja, centar za jogu i sl.) Sastoji se od tri velike prostorije, kuhinje, prijemnog pulta na prvom nivou i prostrane prostorije na drugom, sa kupatilom i toaletom. Odmah je useljiv. Za preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ana Gavrilović, br. licence:4721 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 AG07 .
prodaja Rakovica Rakovica lokacija Trosoban Majora Omera Mehića Odličan stan, izvorno 2.0 adaptiran u 3.0, delimično renoviran prošle godine. Nalazi se na viskom prizemlju u urednoj zgradi sa liftom. Uknjižen na 56m2 plus terasa dodatnih 8m2. Prostorije: ulazni deo, 2 spavaće sobe, kupatilo, kuhinja, dnevna soba i zastakljena terasa celom dužinom stana. Dobra pozicija zgrade, blizina autobuskog stajališta i svih ostalih sadržaja. Agencijska provizija: 2% Agent Ana Jovanović broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 AJ01 .
Trosoban prodaja Beograd Voždovac Voždovac lokacija Ljube Nedića Prodajemo prelep 3.0 stan na Voždovcu, novogradnja, sa prostranom terasom pristupačnom iz dnevne i spavaće sobe. Stan je dizajniran u open space stilu, pružajući luksuznu atmosferu. Stan ima velike prozore sto ga čini svetlim. Moderan kompleks sa video nadzorom garantuje vašu sigurnost. Povezanost sa ostatkom grada čini ovu lokaciju savršenom. Dodatno, imate mogućnost kupovine garažnog parking mesta po ceni od 25 000€. Ovo je prilika za udoban i elegantan život u srcu Beograda. Agencijska provizija 2% Agent: Jovana Popovic br. licence 5225 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Beograd prodaja Zvezdara Konjarnik Dolenjska Jednoiposoban Odličan 1.5 soban stan u mirnoj ulici iza Beo Šoping Centra. Stan ima 45m2 mereno, uknjižen na 42m2. Sastoji se od dnevne sobe, spavaće sobe,kuhinje ,kupatila i terase kao i mogućnost korišćenja velike zajedničke terase. Grejanje je gradsko-CG a stan ima i pripadsjući podrum. Zgrada ima parking sa rampom na daljinsko otvaranje kao i uredjen park sa klupama za odmor. Stan se prodaje sa svim stvarima i trenutno se izdaje na dan. Agencijska provizija 2%. Agent: Dragan Vučićević br. licence 836 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Savski venac Savski venac lokacija Sarajevska Dvosoban izdavanje Namešten, 2.0, 61m2, III/VIII, lift, CG sa kalorimetrima, klima, terasa, obezbeđenje 24/7. Stan se nalazi u kompleksu Kneza Miloša Residence tako da fizičko obezbeđenje 24/7, recepcija, teretana, bazen, spa centar, kompletni sadržaji u samom komplesu prestavljaju poseban dodatak ovom stanu. Garažno mesto uz doplatu. Depozit je obavezan u visini jednog mesečnog zakupa. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MVO7 .
Pančevo Strelište kuca Kuća spratnosti Sut+Vpr+Ptk, u delu grada Strelište, u mirnoj ulici. Pogodna za velike porodice, 300m2 bruto, uknjižena na 156m2. Prelepo ograđeno dvorište. Dve terase, na spratu i velika ka dvorištu (nisu ušle u 300m2). U suterenu garaža i stambeni deo. Vpr čine dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, kupatilo, dve spavaće sobe. Potkrovlje: velika dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, tri spavaće sobe. Grejanje na toplotnu pumpu (voda-voda), što omogućava energetsku efikasnost. Nov kotao. Urađena izolacija kuće. Ispred slobodan parking do 6 vozila. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Palilula Hadžipopovac Dvosoban Primorska Na poklon osiguranje nepokretnoati u trajanju od 1 godine. 2.0, 50m2, terasa, CG, 2/3, telefon, interfon. Uknjižen na 50m2. U prilici smo da Vam ponudimo kompletno renoviran stan u mirnom kraju sa dosta zelenila. Stan je dvostrano orijentisan. Visina plafona u stanu je 2.80m. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevno trpezarijskog dela sa kuhinjom, spavaće sobe sa izlazom na terasu koja gleda na dvorište, garderobera i kupatila sa prirodnom ventilacijom. Stan se prodaje kompletno opremljen modernim nameštajem. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agencijska provizija 2%
Dvosoban prodaja Beograd Čukarica Bele vode Zdravka Jovanovića Komforan, renoviran, dvosoban stan u polusuterenu dvospratne zgade. Dvostrano je orijentisan, istok-zapad. Sve prostorije imaju prozore s prirodnim izvorom svetlosti. Ispred i iza zgrade je ograđeno dvorište puno zelenila, a na udaljenosti od 50m je jedan od najlepših i najvećih parkova, park Bele Vode. Mogućnost parkiranja za sve stanove (5 stanova) što daje privilegiju i komfor stanovanja. Zgrada je kvalitetno izgrađena sa debelim zidovima, grejanje je centralno priključeno na Beogradske elektrane. Blizina autobuske stanice i Trgovačke ulice, odlična povezanost sa drugim delovima grada. U neposrednoj blizini se nalazi market, pijaca, škola, obdanište, pošta, apoteke... Završen je proces legalizacije, a uskoro se očekuje upis u katastar. Stan za svaku preporuku. Prostorije: ulazni hodnik, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, toalet Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo I Koste Nađa Trosoban Prodaje se komforan trosoban stan od 69m2 sa 2 lođe ukupne površine 8 m2 koje nisu uračunate u kvadraturu stana i pripadajućim podrumom. Stan je dvostrano orijentisan, funkcionalnog rasporeda. Sastoji se od ulaznog hodnika, kuhinje sa trpezarijom i lođom, dnevne sobe sa izlazom na drugu lođu i wC-a, drugog hodnika koji odvaja spavaći blok i toalet. Iznad stana je tavanski prostor i kosi krov. Odlična lokacija i infrastruktura - škola, vrtić, Dom zdravlja, pijaca, okretnica autobusa... Mogućnost zamene za manji stan na Karaburmi uz doplatu. Agencijska provizija 2%
Voždovac Autokomanda Vojvode Stepe izdavanje Odličan lokal, uknjižen na 167 kvm, na dva nivoa 330 kvm, početak ulice Vojvode Stepe. Poseduje tri parking mesta. Prirodna ventilacija. Lokal ima dve klime na svakoj etaži.. Dva mokra čvora. Grejanje je Etažno na struju. Pogodno za sve vrste delatnosti. Mogućnost bašte. Izlog ka ulici. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Čukarica Banovo brdo Banovo Brdo Petosoban Požeška poslovni prostor Čukarica, Banovo brdo - Požeška poslovni prostor, 220m2 (terasa 37m2), 5/5, CG, lift, parking. Izuzetan poslovni prostor u samom centru Banovog brda, renoviran 2021. godine. Jedno parking mesto. Zgrada ima obezbeđenje i video nadzor. Idealan prostor za IT kompanije. Prostorije: prijemno odeljenje, opremljena kuhinja, kupatilo, toalet i pet kancelarija od kojih je jedna velika prostorija za servera. Agent: Violeta Gašparević 062/270-945 R-ID: #2816 Video nadzor,
izdavanje Savski venac Savski venac lokacija Centar (Savski venac) Dvosoban Kneza Miloša Na atraktivnoj lokaciji u blizini Beograda na Vodi nalazi se ovaj kompletno renoviran stan. Poseduje odličnu povezanost gradskim prevozom sa ostatkom grada. Stan je luksuzno opremljen novim nameštajem. Sastoji se od hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe i kupatila. Stan odlikuje dosta prirodne svetlosti, a okrenut je ka unutrašnjem dvorištu što vam garantuje mir. Na vrhu zgrade je terasa ekskluzivno za stanare zgrade. Odmah je useljiv uz obavezan depozit u visini mesečne kirije. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Agencijska provizija 50% On a very attractive location, nearby Belgrade Waterfront, is located this completely renovated apartment. It has a great public transport connection with all other parts of the city. Apartment is luxury furnished with completely new furniture. It cointains of hallway, living room with kitchen and dining area, bedroom and bathroom. It is very well lit, with a lot of natural light, and it is oriented towards inneryard, meaning you will be protected from traffic noise. On top of the building there is a terrace exclusevly for tenants. Immediately moveable, with deposit of one months rent. Pets are not allowed. Agency commission 50% Klima, Telefon, Internet, Interfon, Video nadzor, Topla voda
Trosoban izdavanje Beograd Voždovac Autokomanda Izdaje se trosoban stan u mirnom delu Vozdovca s lako dostupnim prevozom (linije 9, 10, 14, 39, 18). U neposrednoj blizini se nalaze fakulteti, škole, park i autoput. Stan se nalazi na trećem spratu, bez lifta, sa dve spavaće sobe, idealan za tročlanu porodicu. Opremljen je, a u manjoj sobi može se dodatno nabaviti krevet. Stan je trostrano orijentisan. Idealan za par koji radi od kuće. Prostor je svetao, udoban, a kuhinja je opremljena sudomašinom, frižiderom, šporetom i svim potrebnim elementima, uključujući šank za dodatnu udobnost. Garazno mesto je uključeno u cenu. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Minimum zakup je godinu dana. Agencijska provizija iznosi 50% od prve mesečne zakupnine. A three-bedroom apartment is available for rent in the quiet part of Vozdovac with easily accessible transportation (lines 9, 10, 14, 39, 18). Nearby are faculties, schools, a park, and the highway. The apartment is on the third floor, without an elevator, with two bedrooms, ideal for a family of three. Furnished, with the option to additionally purchase a bed for the smaller room. The apartment is triple-oriented, perfect for a couple working from home. The space is bright, comfortable, and the kitchen is equipped with a dishwasher, refrigerator, stove, and all necessary elements, including a bar for added comfort. A garage space is included in the price. Pets are allowed. Minimum lease is one year. Agency fee is 50% of the first monthly rent.Kuhinjski elementi, Šporet, Frižider, Veš mašina, Mašina za sudove, TV, Klima, Kablovska, Telefon, Internet, Interfon, Odmah useljiv Nije prizemlje
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane