Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zvezdara Konjarnik Živka Davidovića

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Zvezdara Đeram Vojvode Savatija Jednoiposoban Renoviran, namešten stan, grejne površine 36m2, sa lođom 41m2. Na odličnoj lokaciji u blizini Đeram pijace. Održavana, uredna zgrada iz 2012., sa liftom, odličnim prilazom. Odvojena spavaća soba. Svetao, komforan, kompletno opremljen (nova bela tehnika i nameštaj). Odlična povezanost sa svim delovima grada. Niski režijski troškovi, idealan za samce ili parove. Obavezan depozit u visini mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Hayat (6 Kaplara- savograd) Bulevar Zorana Đinđića Dvosoban izdavanje Izvanredan, kompletno renoviran i opremljen stan u Bloku 21, kod hotela Hayatt. Uredna i održavana zgrada sa liftom. Prostorije funkcionalno raspoređene, sa dugačkom terasom. Svetao, komforan, na jednoj od najatraktivnijih lokacija na Novom Beogradu. Depozit obavezan u visini jedne mesečne kirije. Odmah useljiv, pet friendly, mesečno plaćanje. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Šejkina poslovni prostor Izuzetan poslovni prostor u blizini Mol pumpe na Mirijevskom bulevaru. Pogodan za trgovinske objekte, klinike, ordinacije, izložbene salone, sale za razne događaje, igraonice, teretane kao i za restoranski prostor. Mogućnost adaptacije po želji, deljenja na manju kvadraturu kao i proširenje na veću spajanjem sa gornjim prostorom od 280m2. Veliki javni parking za dosta vozila u sklopu samog objekta. Obavezan depozit u visini dve mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Troiposoban Koste Nađa U najlepšem delu Mirijeva, u blizini škole, vrtića, Maxija, okretnice autobusa , pijace, nalazi se ova zgrada i stan dvostrano orijentisan, odličnog rasporeda, jer se iz hodnika ulazi u sve prostorije. Stan se nalazi na visokom prizemlju. Stan ima divan dnevno trpezarijski deo, odvojenu kuhinju sa ostavom, 3 spavaće sobe, 2 mokra čvora, i terasu, kao i pripadajući podrum od 7m2. Vrlo je očuvan , u odličnom stanju. Uknjižen. Retko u ponudi. Za svaku preporuku. Ag. provizija 2%.
Dvoiposoban prodaja Beograd Palilula Karaburma Dr. Nika Miljanića Stan se nalazi u ulici Dr. Nika Miljanića, okružen zelenilom., u zgradi sa urađenom izolacijom na celoj zgradi i renoviranom fasadom. Lociran je u prizemlju, ali zbog kosine terena je u visini drugog sprata. Ceo je okrenit ka parku. U sve prostorije se ulazi iz prostranog predsoblja. Ima PVC stolariju, etažno grejanje, peć na pelet, klimu 18, a sama zgrada ima i priključak za gas.. Od prostorija ima predsoblje, kupatilo, ostavu, kuhinju, dnevnu sobu, jednu veliku i drugu manju spavaću sobu. Stan zahteva minimalna ulaganja, u očuvanom je stanju, osim kupatila koje treba da se renovira. Uknjižen je na 66m2. Ag. provizija 2%.
Beograd prodaja Čukarica Cerak Kosmajska Trosoban U prelepoj ulici, punoj zelenila, marketa, kafića, nalazi se ova zgrada odličnog kvaliteta, stara samo 15 godina. Stan je bez ulaganja, raskošan, izuzetnog rasporeda, iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Stan ima 2 mč, prelepu terasu za uživanje. iznad stana se nalazi tavanski prostor, tako da stan ima samo blage kosine u malom delu stana, koje prate liniju krova. Retko u ponudi. Uknjižen.. Ag. provizija 2%.
Rakovica Miljakovac 3 Miljakovačke šume Petosoban prodaja Kuca je gradjena u skladu sa konceptom savremenog zivljenja - puno svetlosti, zivot uz zelenilo, izlaz na 3 velike terase - a opet je izolovana od spoljnjeg sveta. Nalazi se na samom pocetku Miljakovca lll, gde je i bus-okretnica 48- ce.U prizemlju su prostrani dnevni boravak, kuhinja, garderober, 3 sobe i kupatilo, a suteren je veliki /120m2 /, otvoren prostor u kojem su objedinjeni dnevni boravak, kuhinja sa sankom i kupatilo. U njega se ulazi iz baste, ali i sa sprata iznad. Do kuce je garaza i pomocna prostorija. Okruzuje je basta od 7 ari koja, sa drvenastim zelenilom, funkcionalno i estetski nadopunjuje objekat. Vlasnik je kucu gradio za sebe i porodicu, te se kvalitet gradnje ne dovodi u pitanje. Moguca kupovina na kredit. Ag. provizija 2%.
Palilula Borča Zrenjaninski put kuca Na najlepšem mestu, u mirnoj uvučenoj uličici , udaljeno minut od glavnog Zrenjaninskog puta, na 200m od škole, vrtića, Tržnog centra, Lidla, Maxija, Hotela Tara, nalazi se ova prelepa kuća sa garažom, najkvalitetnije gradnje, sa bazenom i dvorištem , na 5,5 ari placa. Kuća u donjem delu ima veliki dnevno kuhinjsko trpezariski boravak, spavaću sobu, kupatilo i dve lepe terase, a u gornjem delu veliki dnevni boravak, kupatilo , dve spavaće sobe i terase. U okviru kuće postoji garaža od 45m2, koja može služiti i za druge namene.. kao poslovni prostor npr. Kuća je uskoro useljiva..još su ostale finese da se urade na njoj i dvorištu. Kuća za svaku preporuku, kuća za uživanje i lagodan život,. Retko u ponudi.
prodaja Rakovica Miljakovac Dvosoban Stevana Opačića Prodajemo odličan stan na Miljakovcu, u ulici Stevana Opačića, u mirnom kraju sa svim pratećim sadržajima za kvalitetan život. Nalazi se na petom spratu uredne zgrade, sa liftom koji ide do 4. sprata. Renoviran, lepo sređen, svetao stan koji se prodaje namešten i potpuno opremljen. Stan je jednoiposoban po strukturi, vrlo funkcionalnog rasporeda sa sobama lepog oblika. Sastoji se od ulaznog hodnika iz kog se ide u sve prostorije, komfornog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijskim delom, spavaće sobe sa ugradnim garderoberom na kome su klizna vrata i kupatila. Iz dnevnog boravka se izlazi na terasu površine 7m2 sa otvorenim pogledom. Stan ima i pripadajući podrum. Uknjižen sa upisanom kvadraturom. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Trosoban prodaja Beograd Stari Grad Zeleni venac Kraljice Natalije Na prodaju salonac kod garaže " Zeleni venac" uknjižen 1/1. Odlična investicija za rentu - stan na dan. Trenutno je podeljen na dve celine, ali se lako vraća u prvobitno stanje. Instalacije su promenjene pre 10-ak godina. Agencijska nadoknada 2% uknjizen 3/7 Kraljice Natalije || dokumentacija : uknjizen
Beograd prodaja Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Novi Beograd Blok 11 (Hotel Jugoslavija) Palmira Toljatija Dvosoban Uknjižen stan na odličnoj lokaciji, izuzetno sunčan, pogled na park. Blizina kompletne infrastrukture. Izvorno stanje. Stan ima pripadajući podrum. Krov zgrade pod garancijom, rađen 2022 godine. Prostorije. Predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo, terasa. Agencijska provizija 2%.
Voždovac Voždovac lokacija Voždovac Vojvode Stepe Dvosoban prodaja Na prodaju stan sa jednom spavaćom sobom u kondominijumu Voždove kapije. Stan nije useljavan i nalazi se na visokom prvom spratu čija visina počinje na 6m. Lepo osvetljen i ušuškan je od buke sa ulice ili iz privatnog parka. Kompleks sadrži igralište za decu, ograđeni deo za kućne ljubimce, teretanu. U okviru kompleksa postoji centralna recepcija sa 24/7 obezbeđenjem, podzemna garaža na 2 nivoa, mali tržni centar. Uz stan je moguće kupiti i parking mesto u garaži, na prvom nivou (cena 22.000 eur). Prostorije: predsoblje, kuhinja, dnevna soba, spavaća soba, terasa Agencijska provizija 2%
Palilula Jabučki rit Dvosoban Jabučki rit stan Odličan 2.0 stan na II spratu lepe zgrade. Centralni hodnik i iz njega se ulazi u sve prostorije. Iz kuhinje izlaz na terasu. Useljiv do 45 dana po dogovoru. Prostorije: predsoblje, dnevna soba, kuhinja + trpezarija, spavaća soba, kupatilo, terasa Agencijska provizija 2%
prodaja Palilula Jabučki rit Dvosoban Jabučki rit Odličan 2.0 stan na pravom visokom parteru. Iz predsoblja se ulazi u sve prostorije, nema prolaznih soba. Vlasnik je uradio i dodatnu izolaciju - spoljnu sa stiroporom i time izolovao stan. Potrebno je renovirati kupatilo. Prostorije: predsoblje, dnevna soba, kuhinja + trpezarija, spavaća soba, kupatilo Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća
Dvosoban prodaja Beograd Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Blok 70 Gandijeva 2.0, 73m2(terasa), 1/4, CG, LUX, klima, internet, interfon, ktv, garderober, podrum. Blok 70 jedan je od traženijih savskih blokova. Oivičen je ulicama Gandijevom, Jurija Gagarina , Omladinskih brigada i rekom Savom.Sa istočne strane preko ulice se graniči sa Blokom 70a, sa zapadne sa Blokom 44, sa severne sa Blokom 64, dok sa južne strane izbija na reku Savu. Odlikuju ga šetalište, blizina šoping mola "Delta city", T. C "Piramida", kao i kompletna infrastruktura neophodna za ugodan život u tom delu grada. U prilici smo da Vam ponudimo izuzetnu, vrlo luksuznu dvosobnu nepokretnost koja se nalazi na prvom popularnih i vrlo traženih četvorospratnica. Dobro održavana zgrada bez lifta nalazi se u sred zelene oaze, u neposrednoj blizini Savskog keja i reke. Sam stan je dvostrano orijentisan, bez buke zbog položaja zgrade, sa puno prozora i prirodnog svetla, funkcionalnog rasporeda prostorija i maksimalno iskorišćena kvadrature. Spavaći deo je odvojen sa svojim garderoberom (walking wardrobe). Potpuno i temeljno je renoviran po svetskim standardima prateći trendove modernog enterijera i upotrebom najkvalitetnijih materijala poslednje generacije. Unutrašnji prostor je perfektno dizajniran i osmišljen do najsitnijih detalja, pa je funkcionalno doveden do savršenstva. Noti luksuza doprinosi dobro dizajnirana konvencionalna i ambijentalna rasveta koja je savršeno uklopljena u enterijer. Grejanje je centralno. Dragulj ovog stana je prelepa terasa koja je kao stvorena za uživanja. Stan se prodaje potpuno namešten sa nameštajem rađenim po meri i kompletnom belom tehnikom. Zbog svojih karakteristika i položaja ovo je prava prilika za kupce koji žele izuzetno kvalitetan stan na idelanoj lokaciji na par minuta od Savskog keja. Od prostorija: predsoblje, dnevni boravak, kuhinja sa radnim ostrvom koje je ujedno i mesto za ručavanje, manji hodnik, spavaća soba, garderober, kupatilo, terasa Uknjižen na 73m2 građevinske odnosno 66m2 korisne površine. Brzo useljiv. Agent: Dragana Kojić 062/963 66 50 R-ID: #5127 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Beograd prodaja Palilula Hadžipopovac Vojvode Vuka Četvorosoban 4.0, 69m2(terasa), 1/1, grejanje na struju (norveški radijatori), klima, internet, ktv, ostava. Hadžipopovac kao deo opštine Palilula, nalazi se u njenom centralnom delu i predstavlja odličnu lokaciju za stanovanje. Relativno mirna ulica Vojvode Vuka povezuje Ruzveltovu sa Bistričkom ulicom (kod hotela Zira). Deo grada koji je kompletno infrastrukturno razvijen, sa svim sadržajima potrebnim za život. Takođe pešačke je udaljenosti od centra, a zbog velikih saobraćajnica u neposrednoj blizini, povezan gradskim prevozom sa drugim delovima grada. U prilici smo da Vam ponudimo izuzetan manji, renoviran četvorosoban stan na prvom spratu jednospratne zgrade iz posleratnog perioda, koja ima samo osam stanova. Hodnik zgrade je održavan i uredan. Iznad stana se nalazi tavanski prostor, sa kosim krovom. Sam stan je trostrano orijentisan (istok-jug-zapad), bez buke, funkcionalnog rasporeda prostorija i maksimalno iskorišćene kvadrature. Zbog svoje orijentacije ima dovoljno dnevnog svetla preko celog dana. Kompletno, temeljno i kvalitetno je renoviran 2020. godine pa dalja ulaganja nisu potrebna. Zamenjene su elektro i vodovodne instalacije, hoblovan parket, menjana stolarija i stavljena PVC, postavljena moderna keramika.... Visina plafona je 2.85m. Vlasnici su pri sređivanju od originalnog raspreda prostor uspešno adaptirali u stan sa tri spavaće sobe (oko 12m2 svaka). Grejanje je na struju (norveški radijatori) čime se omogućava racionalizacija troškova. Stan ima pripadajuću prostoriju-ostavu površine oko 10m2 u dvorištu zgrade. Idealna prilika za klijente sa višečlanom porodicom koji traže kvalitetan stan na dobroj lokaciji nadomak centra grada. Od prostorija: ulazna zastakljena terasa, hodnik, dnevni boravak objedinjen sa kuhinjom i trpezarijskim delom, tri spavaće sobe, kupatilo. Stan je u katastru uknjižen bez kvadrature (površina nije evidentirana). Po rečima i tvrdnji vlasnika stana ukupna merena površina sa zastakljenom terasom iznosi 69m2. Grejna površina po vlasničkoj dokumetaciji je 62m2. Brzo useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #5128 Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja. Ostava
Palilula Profesorska kolonija Profesorska Kolonija Miše Vujića Dvosoban prodaja 2.0, 48m2, 2/3, TA, internet, ktv, klima, interfon, podrum, salonac. Ulica Miše Vujića je smeštena u mirnom delu Profesorske kolonije, između Bulevara despota Stefana i ulice Mitropolita Petra, kod Hale Pionir. U ovom delu grada, nadomak centra, kompletno je razvijena infrastruktura, a posebno izuzetna povezanost sa ostalim delovima grada mnogobrojnim linijama gradskog prevoza. U prilici smo da Vam ponudimo manji dvosoban salonski stan drugom spratu održavane trospratne zgrade. Zgrada je kvalitetne stare gradnje sa malim brojem stanova i debelim zidovima koji pružaju dodatnu zvučnu i toplotnu izolaciju. Na zgradi je upravo završena izolacija i nova fasada. Stan je trostrano orjentisan (istok-jug-zapad), svetao i bez buke. Funkcionalnog rasporeda prostorija i maksimalno iskorišćene kvadrature. Zbog svoje orijentacije ima dovoljno dnevnog svetla preko celog dana. Sve prostorije su dobrih veličina a visina plafona je 3 metra. Kompletno je zamenjena stolarija novim PVC prozorima (u spavaćoj sobi i kupatilu stavljeni Salamander prozori u oktobru 2023 godine). Ostava je srušena i pripojena grejnoj površini stana. Grejanje je na struju (TA peć, norveški radijator i nova inverter klima) čime se omogućava racionalizacija troškova. Zgrada ima zajedničku baštu i vešernicu (podrum). Ovo je prilika za kupce kojima treba kvalitetan, funkcionalan i komforan stan, bez ulaganja, u vrlo lepom kraju za život, blizu centra grada Od prostorija: hodnik 2.5 m2, dnevni boravak 17.8 m2, spavaća soba 17.8 m2, kupatilo 4.0 m2, kuhinja sa trpezerijom 5.9 m2. Uknjižen na 44m2, po premeru i tvrdnji vlasnika nekretnine ukupna površina iznosi 48m2. Kontakt : 065 233 52 60. R-ID: #5129 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Salonski stan. Stara gradnja.
Rakovica Labudovo Brdo Labudovo brdo Četvorosoban Gočka stan 4.0, 101m2(terasa 5.18m2), 2/5, lift, CG, internet, interfon, ktv, klima, podrum. Ulica Gočka se nalazi na Labudovom brdu, naselju koje pripada opštini Rakovica. Sama lokacija poseduje svu potrebnu infrastrukturu potrebnu za lep, miran porodični život. U neposrednoj blizini su prodavnice, vrtići, škole kao i puno zelenih površina. U prilici smo da Vam ponudimo četvorosoban stan na drugom spratu kvalitene i održavane petospratne vojne zgrade od crvene fasadne cigle okružene zelenilom, građene 1980-ih godina, sa liftom i prilazom za invalide. Sam stan je trostrano orijentisan, svetao i bez buke, izuzetno funkcionalnog rasporeda koji je tipičan za tu vrstu gradnje. Sve prostorije su pravilnog oblika i dobrih veličina. Spavaći blok je potpuno odvojen od dnevnog dela. Stan je sređen i bez potrebe za većim ulaganjem, sve instalacije su promenjene, jedino je gostinjski toalet u izvornom stanju. Grejanje je centralno. Dragulj ovog stana je komotna terasa koja je kao stvorena za uživanja. Dva mokra čvora (kupatilo plus gostinjski toalet) dodatno povećavaju osećaj udobnosti. Korisna ostava kod kuhinje je savršena za skladištenje nepotrebnih stvari. Grejanje je centralno. Stan ima i pripadajući podrum. Za svaku preporuku, odličan pravi porodični stan na mirnoj lokaciji. Od prostorija: ulazni hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, povezujući hodnik, tri spavaće sobe, kupatilo, toalet, ostava, terasa. Uknjižen na 94m2, po premeru vlasnika nekretnine ukupna površina sa terasom iznosi 100.72m2. Brzo useljiv. Agent: Slavka Vasić 060 131 89 08 R-ID: #5130 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja. Ostava
prodaja Čukarica Sremčica Sremčica Jednoiposoban Žila Verna 1.5, Sremčica, Žila Verna, 44m2, 3/3, TA, terasa, podrum. Prodaje se lep i sunčan stan u Sremčici. Izvorno jednoiposoban. U stanu je kompletno zamenjena PVC stolarija. Stan ima pripadajući podrum. Provizija 2%. 065/683-00-00 R-ID: #2349
Jednosoban prodaja Beograd Voždovac Braće Jerković I II Braće Jerković Vitanovačka Voždovac, Braće Jerković - Vitanovačka 1.0, 45m2 (terasa 6m2), 4/4, CG, parking, podrum, interfon, klima, ostava. Svetao, očuvan jednosoban stan. Prodaje se kompletno namešten (kuhinja sa belom tehnikom, garnitura na razvlačenje, polica za TV, klima, veš mašina u kupatilu). Ispred zgrade se nalazi slobodan parking. Veoma mirno okruženje. Pogodan i za studente jer je u blizini četiri fakulteta, kao i dve osnovne škole, marketa, stajališta gradskog prevoza 18, 25, 25P, 26, 39, tržnog centra Stadion. Prostorije: predsoblje, dnevna soba, odvojena kuhinja sa trpezarijom, kupatilo i terasa sa koje se pruža predivan pogled na ceo grad, kao i Hram Svetog Save. Uknjižen na 39m2 i brzo useljiv. Agent: Aleksandar Terzić 060/33-50-300 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2837 Interfon, Klima, Ostava
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane