Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Palilula Kotež Jovana Isailovića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Voždovac Ripanj Put za Petrino brdo Hitna prodaja. Prodaje se plac u centru Ripnja koji se sastoji iz dve parcele i na placu se nalazi objekat od 34m2. Odlična investicija. Minimalna agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja Agent: Jovana Popovic br. licence 5225 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Voždovac Ripanj Avalska 2. deo prodaja Prodaje se plac u Ripnju, odlična investicija. Plac se sastoji od više parcela i prodaje se kao jedna celina. Nalazi se na padini Avale, u delu naselja po imenu Čaršija. Agenc. provizija 2% Agent: Jovana Popovic br. licence 5225 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Voždovac Ripanj Avalska plac Hitna prodaja. Prodaje se plac u centru Ripnja, plac se sastoji od više parcela i prodaje se kao jedna celina. Odlična investicija. Agenc. provizija 2% Agent: Jovana Popovic br. licence 5225 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
prodaja Voždovac Ripanj Prodaje se plac u Ripnju, odlična investicija. Plac se sastoji od više parcela i prodaje se kao jedna celina, u pitanju je šuma. Agenc. provizija 2% Agent: Jovana Popovic br. licence 5225 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
prodaja Beograd Voždovac Ripanj Prodaje se plac u Ripnju, odlična investicija. Plac se sastoji od više parcela i prodaje se kao jedna celina. Prelep plac se nalazi do reke. Agenc. provizija 2% Agent: Jovana Popovic br. licence 5225 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Beograd prodaja Voždovac Kumodraž I II III Mitrovo brdo Plac na odličnoj lokaciji van gradske gužve a ipak blizu , građevinsko zemljište, na području izmedju Braće Jerković I Kumodraža . Po planu detaljne regulacije , novi kompleksi , višeporodično stanovanje, predviđena gradnja 4 nivoa P+2+PK/PS Zauzetost parcele 30% Podzemne etaže 70% Parcela je deo veće parcele, preparcelaciju treba uraditi.. Cena nije fiksna, dogovor Informacija o lokaciji na uvid . Struja , voda. Agencijska provizija 2% Agent: Smilja Stojadinovic br. licence 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Stari Grad Centar i Terazije Balkanska Trosoban izdavanje Izdaje se luksuzan stan u centru Beograda. Stan se sastoji iz dnevnog boravka, kuhinje, kupatila, trpezarije, spavaće sobe i još jedne prostorije koja ima krevet koji se izvlači iz zida. Stan poseduje smart sistem. Grejanje je centralno. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Jelena Nikolić br. licence 5056 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 JN06 .
Palilula Bulevar despota Stefana Porečka poslovni prostor Odličan lokal sa izlogom. Uknjižen na celu površinu, bez tereta i zabeležbi. Na dva nivoa. Gornji nivo je u prizemlju zgrade površine 48m2, a donji u suterenu površine 79m2 i može biti odličan kao magacinski prostor. Donji deo je suv sa pločicama. U gornjem nivou se nalaze kuhinja i toalet. Pogodan za razne delatnosti. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Alibunar širi centar Žarka Zrenjanina Kuća u Ilandži, kod Alibunara, uknjižene površine 125m2, na placu od 27ari. U izvornom stanju, za sređivanje. Sastoji se od tri spavaće sobe, dnevnog boravka, trpezarije i kupatila. Ispod kuće su podrumske postorije. Zbog veličine, po potrebi domaćinstva, plac može biti višenamenski, stovarište, uzgoj stoke, poljoprivrede, s'obzirom da je do asfalta, u užem delu naselja. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Trosoban izdavanje Beograd Rakovica Vidikovac Vidikovački venac Dvoiposoban stan na osmom spratu i odličnoj lokaciji u naselju Vidikovac. Blizina škole, pijace, marketa i velikog broja autobuskih linija. Stan se izdaje polunamešten a grejanje je na električni kotao. Mereno stan ima 84m2 sa velikim dnevnim boravkom povezanim sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo i gostinjski toalet. Depozit u visini jedne mesečne rente. Agencijska provizija 50% mesečnog zakupa.
Beograd prodaja Vračar Vračar lokacija Radivoja Koraća Jednosoban Prodajemo jednosoban stan na atraktivnoj lokaciji, u blizini sportskog centra "Vračar" u ulici Radivoja Koraća. Stan se sastoji se od predsoblja, sobe, kuhinje sa trpezarijom i kupatila. Stan je jako svetao, tih, dvorišno orijentisan. Prostorije su lepog kvadratnog oblika sto omogućava laku adaptaciju u jednoiposoban stan. Izuzetna nekretnina u lepoj i održavanoj zgradi na odličnoj lokaciji i spratu. Stan je uknjižen, bez tereta i odmah useljiv. Za svaku preporuku! Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Vladimira Popovića Trosoban prodaja Prodajemo izuzetan trosoban stan u bloku 19A, na sedmom, poslednjem spratu zgrade sa recepcijom i obezbeđenjem. Stan poseduje predivan, otvoren pogled na panoramu grada. Stan se sastoji iz prelepog prostranog dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, dve spavaće sobe od kojih svaka ima sopstveno kupatilo, još jednog toaleta, dve prostrane terase i lođe. Uz stan se prodaje i garažno mesto po ceni od 30000 evra. Ova nekretnina predstavlja idealnu opciju za svakoga ko traži porodičan stan na dobroj lokaciji ili kao investicija za rentu. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Čukarica Velika Moštanica Ibarska Magistrala plac Agencijski ID : 1832. Na Ibarskom putu, preko puta restorana " kod Momčila" u ponudi je poljoprivredno zemljište, njiva 4. klase, ukupne površine 4250 m2. Front do ulice 30-35m, Plac je do glavne ulice, prevoz na 100m. Do placa voda I struja. Na izuzetnoj lokaciji zemljište. Moja preporuka: vredi pogledati. Agencijska provizija 2%
prodaja Novi Beograd Fontana i Hala sportova Dvoiposoban Narodnih heroja Uknjižen, izvorno 2.5 stan, dvostrano orijentisan, miran, svetao, sunčan, odmah useljiv, iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Stan je kompletno renoviran pre 15 godina, tako da većih ulaganja nema.
Jednoiposoban prodaja Beograd Rakovica Vidikovac Vidikovačka padina Janković Stojana Prodajemo jednoiposoban stan u ulici Janković Stojana, površine 44m2 u kvalitetnoj zgradi pozicioniranoj u mirnom kraju Rakovice, u blizini svih sadržaja potrebnih za udoban život. Stan se sastoji se od ulaznog hodnika, dnevne sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila i terase. Grejanje je centralno. Orijentisan je ka istoku i ima dosta prirodnog svetla. Stan je useljiv. Uknjižba na sadašnjeg prodavca je u toku. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Beograd prodaja Zvezdara Zvezdara lokacija Bulevar kralja Aleksandra Dvosoban Agencijski ID : 1833. Bulevar kralja Aleksandra, zgrada od crvene fasadne cigle, gradnja 2006.g, u ponudi stan 2.0, stan ima 50m2 korisne površine +terasa, 4/7, cg, lift. Stan je uknjižen, funkcionalan, izuzetno svetao, u odličnom stanju, potrebno higijensko krečenje. Zgrada, prilaz kao i sam ulaz sređeni. Odlična povezanost sa drugim delovima grada. U blizini: škola, obdanište, više marketa, banaka i tržni centar. U ovom bloku zgrada retko su u ponudi stanovi na prodaju iz razloga što je odlična gradnja na izuzetnom lokaciji. Brzo je useljiv. Agencijska provizija 2% U zgradi ima lift.
Zvezdara Olimp Dr Vladana Đorđevića Troiposoban izdavanje Funkcionalan stan u kući izuzetno dobro pozicioniran, na odličnoj lokaciji. Stan je opremljen i useljiv. Novogradnja. Pored stambenog prostora na raspolaganju vam je dvorište, dva garažna mesta, letnjikovac pored kuće. Obavezan je depozit. Prostorije: predsoblje, dnevna soba, dve spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, terasa. Agencijska provizija se plaća u iznosu od 50% + pdv dogovorene jednomesečne zakupnine.
Vračar Vračar lokacija Vračar (Hram) Jednoiposoban Stojana Protića stan Stan je potpuno renoviran i sređen sa nameštajem, u samom centru Beograda. Toplo ga preporučujemo zakupcima da ga pogledaju. Obavezan depozit. Prostorije: Predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo, terasa. Agencijska provizija se plaća u iznosu od 50% + pdv dogovorene jednomesečne zakupnine.
prodaja Novi Beograd Blok 67 Trosoban Jurija Gagarina Trosoban stan, svetao, dvostrano orijentisan na atraktivnoj lokaciji. Prodaje se namešten sa najkvalitetnijim stvarima, dva kupatila moderno opremljena italijanskom keramikom, u jednom je đakuzi kada, plakari, komplet kuhinja sa Samsung kombinovanim frižiderom sa ledomatom, stolovi i stolice, klime... Uz stan se prodaje i uknjiženo garažno mesto za koje se doplaćuje 20.000 eura. Za svaku preporuku. Prostorije: hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, 2 spavaće sobe, 2 kupatila, 2 lođe Agencijska provizija 2%
prodaja Beograd Palilula Borča Borča I Vladimira Stanojevića Uknjižen plac, ravan, pravilnog oblika, poljoprivredno zemljište. Do placa je došao asfalt, struja i voda. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane