Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd izdavanje Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Palmira Toljatija

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Stari Grad Dorćol gornji Gospodar Jevremova Garsonjera Na odličnoj lokaciji u urednoj predratnoj zgradi sa liftom nalazi se ova u potpunosti renovirana nepokretnost. Svetao, mali salonac sa visinom plafona 3.05, poseduje izdvojenu čajnu kuhinju i kupatilo. Pogodan za poslovni prostor i kancelariju. Agenc. provizija 50% od prve rente Agent Marina Stefanović broj licence 4018 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MS03 .
Pećinci Deč Široka bara prodaja Plac od 2ha 30a, sa strujom, vodom na putu Deč – Pećinci. Zona poslovanja. Front 60m. Agenc. provizija 2% Agent: Ivanka Bogosav br. licence 640 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Voždovac Banjica I II Trosoban Crnotravska stan Namešten dupleks, 3.0, cg, renoviran, protočna topla voda, 21/21, lift, terasa, pet friendly. Izdaje se namešten duplex na Banjici sa prelepim pogledom na ceo Beograd. Stan se sastoji na prvom nivou od velikog dnevnog boravka sa odvojenom trpezarijom i kuhinjom, kupatila i velike zastakljene terase, na drugom nivou su dve spavaće sobe i kupatilo. Mikrolokacija izuzetna u blizini VMA, sportski centar Voždovac sa otvorenim i zatvorenim bazenima, Bajfordova šuma, Banjička pijaca, brojni marketi. Slobodan parking ispred zgrade. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MG06 .
prodaja Čukarica Novi Železnik Dvosoban Avalska 2,0 stan od 53 m2 plus terasa od 7 m2 u nalepšem delu Železnika. Stan se nalazi u prizemlju zgrade sa prelepim pogledom na zelenu površinu. Miran, tih, stan ne gleda na ulicu već na park sa druge strane zgrade. Odlično povezan gradskim prevozom sa ostalim delovima Beograda. Blizina škola,obdaništa, doma zdravlja, mnogobrojnih prodavnica....itd. Mali mesečni troškovi Infostana. Stan je u izvornom stanju. Agencijska provizija 2% Agent: Aleksandar Ocokoljić br. licence 2029 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 .
Dvosoban izdavanje Beograd Novi Beograd Hayat (6 Kaplara- savograd) Bulevar Zorana Đinđića Izdaje se kompletno renoviran lux stan sa prelepim pogledom. Stan se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, kupatila, spavaće sobe, ostave i terase. Stan poseduje smart home sistem upravljanja rasvetom, roletnama, klimama, bojlerom pomocu mobilnog telefona. Opremljen je novom belom tehnikom i novim nameštajem. Ispred zgrade je slobodna parking zona. Samo nekoliko minuta hoda deli ga od šetalista pored reke. U neposrednoj blizini nalazi se TC Ušce, banke, marketi, restorani i sve neophodno za porodičan i poslovan život. Lokacija je odlična, dobro povezana sa svim delovima grada. Obavezan depozit u visini jedne rente. Odmah useljiv. Za svaku preporuku, retko u ponudi. Agencijska provizija 50% od prve mesečne rente Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 KR06 .
Beograd prodaja Savski Venac Ekonomski fakultet - Sava Karađorđeva Šestosoban Prodaje se izuzetno funkcionalan salonac na odličnoj lokaciji u centru grada. Stan poseduje hodnik, 5 spavaćih soba, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, dva kupatila, toalet, dva umivaonika u predprostoru kupatila. Sve sobe su klimatizovane. Poseduje veliku terasu, ostavu od 5m2 i parking u dvorištu zgrade(samo za stanare). Nedavno je renoviran, struja,voda, pvc,parket. Zgrada se nalazi u dvorištu i izuzetno je mirno i tiho. Stan funkcioniše kao hostel. Odličan je i za stambeni i za poslovni prostor. Agencijska provizija 2% Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 SC05 .
Voždovac Trošarina Vojvode Stepe Jednosoban izdavanje Namešten, 1.0, cg-gas sa kalorimetrima, 3/7, lift, terasa. Odličan nov namešten 1.0 soban stan na Trošarini. Sastoji se od sobe sa trpezarijom, kuhinje, kupatila i terase. Veoma je svetao i okrenut je ka dvorišnoj strani tako da nema saobraćajne buke. U neposrednoj blizini je gradski prevoz, market, više fakulteta, dom zdravlja. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Dragan Vučićević br. licence 836 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Rakovica Kanarevo Brdo Jednoiposoban Vukasovićeva stan Odličan stan, renovirana kuhinja i kupatilo. Prodaje se sa novim nameštajem, aparatima i uređajima. Uknjižen na 47m2. Veoma svetao, zapadno orijentisan. Ima pripadajući sređen podrum. U sve prostorije se ulazi iz hodnika: kupatilo, odvojena kuhinja sa trpezarijom, spavaća i dnevna soba. Uredna zgrada, u samom centru Kanarevog brda. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Stari Grad Dorćol donji Venizelosova Parking mesto u nivou -1 garaže (parking sistem dva parking mesta-klackalica). Ulaz autoliftom na donji nivo. Ulaz u garažu iz Budimske ulice, objekat pripada Venizelosovoj. Ugovor o zakupu minimum 1 godina. Poželjno plaćanje 6 meseci unapred+depozit. Agencijska provizija za zakupca 100 eura u dinarskoj protivvrednosti. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Četvorosoban izdavanje Beograd Vračar Kalenić Krunska U prilici smo da vam ponudimo salonski stan u najlepšem delu Krunske ulice, na svega par minuta od Kalenić pijace. Stan se izdaje prazan ili sa nameštajem sa slika uz doplatu. Mogućnost zakupa garaže. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Voždovac Medaković 2 Rastka Petrovića Šestosoban Prelep porodični stan u mirnom kraju. Renoviran, kompletno sređen duplex koji funkcioniše kao dve odvojene celine. Na prvom spratu se nalazi prostrana dnevna soba, trpezarija, kuhinja, spavaća soba, radna soba, kupatilo i terasa. Na drugom spratu su dnevna soba, kuhinja, trpezarija, kupatilo i dve spavaće sobe. Gornji sprat ima izlaz na treći sprat. Moguće je preurediti stan da funkcioniše kao jedna celina. Kompletna stolarija je zamenjena, u stanu ostaju 4 klime, ugradni ormani i kuhinjski elementi. Idealno za višečlane porodice ili kao prilika za izdavanje. Zgrada okružena zelenilom i izolovana od saobraćajne buke. Neposredna blizina vrtića, osnovne škole, TC Stadion. Stan je u procesu uknjižbe, samo za keš kupce. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zemun Zemun Gornji grad Ohridska Jednosoban prodaja 1.0, 41m2, terasa, lođa, CG, tri lifta , I/XI, podrum, telefon, interfon, parking. Uknjižen. Svetao, jednosoban stan, adaptibilan u jednoiposoban sa velikom terasom. Nalazi se u dobro održavanoj zgradi sa tri lifta koja je okružena zelenom površinom i nezoniranim parkingom. Stan se sastoji od dnevnog boravka, kihinjsko-trpezarijskog dela, hodnika, kupatila i lođe, takođe ima i pripadjući podrum. Agent Pavle 060/7462-000 Agencijska provizija 2%
Palilula Višnjička banja Rajskih ptica plac Gradsko građevinsko zemljište na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Dunava. Ukupna površina je 10,83 ar. Pored placa prolaze i struja i voda. Izlazi na dve ulice (front prema jednoj ulici je 18metara a prema drugoj je 19metara). Sa placa se pruža predivan pogled na Dunav koji je na svega 50-tak metara od placa. Plac se nalazi u Vikend naselju Agencijska provizija 2%
prodaja Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Četvorosoban Milana Vujaklije Prodajemo odličan troiposoban stan na Bežanijskoj kosi u kvalitetnoj i održavanoj zgradi zidanoj 1995. godine. Stan je u dobro očuvanom stanju i ne zahteva prevelika ulaganja. Sastoji se od predsoblja, dva mokra čvora, dnevnog boravka , kuhinje sa trpezarijom, tri spavaće sobe i terase. Stan je dvostrano orijentisan i svetao. Zgrada je okružena zelenilom, sa parkingom ispred. U neposrednoj blizini se nalaze svi neophodni sadržaji za kvalitetan život u gradu: škola, obdanište, gradski prevoz, maxi,... Zgrada i sam stan su uknjiženi. Useljiv po dogovoru. Za svaku preporuku. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o
izdavanje Beograd Stari Grad Stari Grad lokacija Stari Grad Trg Nikole Pašića U prilici smo da ponudimo mali salonski stan u samom centru Beograda. 40 m2, na trećem spratu sa liftom, u reprezentativnoj i održavanoj zgradi. Stan poseduje mali antre, dve velike odvojene sobe, čajnu kuhinju i kupatilo sa tuš kadom. Stan je kompletno renoviran promenjene su strujne i vodovodne instalacije, prozori I radijatori. Reparirana je unutrašnja stolarija kao I parket. Stan gleda na dvorište, svetao je i tih. Zbog svoje lokacije i rasporeda pogodan je da bude poslovni prostor. Stan se izdaje bez namestaja. Prostorije: predsoblje, kuhinja, dnevna soba, 2 sobe, kupatilo Agencijska provizija se plaća u iznosu od 50%+PDV dogovorene jednomesečne zakupnine.
Beograd izdavanje Zvezdara Vukov spomenik Zahumska Četvorosoban Na odličnoj lokaciji kod Vukovog spomenika i opštine Zvezdara, izdaje se polunamešten stan (duplex) 106m2. Stan je kompletno renoviran sa kuhinjskim elementima (bez tehnike) grejanje je na toplotne pumpe. Svaka prostorija ima grejno telo kao i klima uređaj. Jasenov parket, PVC stolarija, novi velux prozori na spratu. Poseduje 2 kupatila, oba sa prirodnom ventilacijom. Odlična povezanost sa gradom (65, 66, 74, 32, 27, 25, 25p, 14, 12, 7, 5, 2), blizina marketa Idea, vrtića, osnovne škole, studentskog doma i ostale infrastrukture. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Stan za svaku preporuku! I nivo: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo II niv: 3 x spavaća soba, kupatilo, izlaz na terasu iz jedne sobe. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća
Zemun Batajnica Bosanske krajine Jednosoban izdavanje Stan se izdaje delimično namešten, ugradna kuhinja, sto, stolice. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Prostorije: predsoblje, dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo, soba, kupatilo, terasa (zastakljena) Agencijska provizija u iznosu 50% + pdv dogovorene jednomesečne zakupnine.
Stari Grad Dorćol gornji Gornji Dorcol Jednoiposoban Dubrovačka stan Odlična lokacija, u samom centru grada, idealna spratnost. Stan je funkcionalan i jednostrano orijentisan. Potpuno renoviran. Dobri uslovi za porodičan i poslovni život. U cenu stana su uračunati i računi režije. Obavezan depozit u iznosu dve kirije. Prostorije: predsoblje, dnevna soba sa kuhinjsko-trpezarijskim delom, spavaća soba, kupatilo. Agencijska provizija se plaća u iznosu od 50% + pdv dogovorene jednomesečne zakupnine.
prodaja Palilula Borča Trosoban Velikoremetska Palilula, Borča - Velikoremetska 3.0, 73m2 (lođa 2m2), 3/4, CG, podrum, interfon. Dvostrano orijentisan (istok-zapad) stan u izvornom stanju. Pripada mu i ostava u niskom prizemlju. Nalazi se u najlepšem delu naselja u Centru 5, odmah do tržnog centra Stop Shop. Nedaleko od naselja je vrtić, osnovna škola "Rade Drainac", stajališta gradskog prevoza 85 i 96. Prostorije: ulazno predsoblje, toalet, dnevna soba sa izlazom na lođu, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe i kupatilo. Uknjižen. Agent Mira Anušić: 060/32-39-507 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2856 Interfon, Za adaptaciju
Trosoban prodaja Beograd Zvezdara Lion Crveni Krst Pop Stojanova Zvezdara, Crveni krst - Pop Stojanova 3.0, 108m2 (terasa), 2/2, EG, interfon U ponudi dupleks od 108m2, renoviran 2023. godine. Donji nivo sa visinom plafona od 2.60 metara: dnevni boravak, kuhinja i kupatilo. Gornji nivo: spavaća soba sa blagim kosinama, spavaća soba bez kosina, kupatilo i terasa. Uknjižen na 108m2. Agencijska provizija 2%. Agent Mileva Petrović: 063/57-16-17 (licenca br. 2429) Interfon, Nije prizemlje Gradska kanalizacija
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane