Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Palilula Tašmajdan Ilije Garašanina

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Čukarica Žarkovo Leposave Mihailović Dvoiposoban Porodičan stan u mirnom naselju, okružen zelenilom, nedaleko od parka Bele vode. Dobra povezanost gradskim prevozom, blizu pijace, osnovne škole. Mala zgrada sa dva ulaza i ukupno 4 stana. Iza zgrdae se nalazi lepo uređeno zajedničko dvorište. Iz prostranog hodnika se ulazi u sve prostorije. Sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijom, odvojene kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila i dve terase. Iznad stana je celom površinom nalazi tavanski prostor. U cenu stana ulazi garaža površine 13m2 koja ima struju i vodu, kao i pripadajući podrum od 4m2 i letnja kuhinja od 5m2. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Vračar lokacija Niška prodaja Kompletno renoviran poslovni prostor na svega par minuta od Bulevara Kralja Aleksandra i Kalenić pijace. Sa ulice se ulazi u parking (garažu) za 6 vozila površine 86 m2 na koji se nastavlja 185 m2 za poslovanje. Stepenicama se dalje ide na prvi sprat koji čine kancelarijski prostor od 70 m2 iz kog se izlazi na 40m2 krovne terase. Najniža visina plafona je 3,5 metara. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Vračar lokacija Niška poslovni prostor Kompletno renoviran poslovni prostor na svega par minuta od Bulevara Kralja Aleksandra i Kalenić pijace. Sa ulice se ulazi u parking (garažu) za 6 vozila površine 86 m2 na koji se nastavlja 185 m2 za poslovanje. Stepenicama se dalje ide na prvi sprat koji čine kancelarijski prostor od 70 m2 iz kog se izlazi na 40m2 krovne terase. Najniža visina plafona je 3,5 metara. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Zvezdara Vukov spomenik Vojvode Brane Renoviran salonac, sa terasom. Na fantastičnoj lokaciji kod Vukovog spomenika. Dvostrano orijentisan, svetao, polunamešten (mogućnost kompletno namešten). Odličnog rasporeda: antre, dve spavaće sobe, dnevna soba, kuhinja, dva kupatila. Idealan kako za stanovanje tako i za poslovni prostor (kancelarije, ordinacije). Za preporuku, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Trosoban prodaja Beograd Palilula Borča Bratstva i jedinstva Uknjižen na prodavca 1/1, bez tereta i zabeležbi. Odličan, funkcionalan stan na idealnom 2. spratu u stambenoj zgradi od crvene fasadne cigle u naselju Borča 3. Izuzetno svetao i sunčan, sa prelepom terasom od 8m2. Sastoji se od prostrane dnevne sobe, trpezarijsko kuhinjskog dela, dve spavaće sobe, terase, ostave, toaleta i kupatila a u sve prostorije se ulazi iz predsoblja. Stan poseduje pripadajući podrum. Naselje sa protočnom toplom vodom 0-24h kao i centralnim grejanjem iz toplane. Lokacija je idealna, autobusko stajalište za 4 linije gradskog prevoza je na 30m od zgrade, u krugu od 100m se nalaze osnovna škola, vrtić, marketi...tako da je pozicija idealna za porodice. Stan je lako adaptibilan u troiposoban i vrlo brzo useljiv. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) West 65 Bulevar heroja sa Košara Prodajemo prelep dvosoban, namešten stan na osmom spratu poslovno-stambene zgrade Zepterra. Sastoji se od kuhinje, trpezarije i dnevne sobe kao zajedničke prostorije, prostrane terase, spavaće sobe i kupatila. Dizajniran stan, opremljen po najvišim standardima. Prodaje se kompletno opremljen i namešten. Okrenut je ka unutrašnjem dvorištu što pruža dodatnu udobnost i mir. Grejanje je centralno na kalorimetre. Stanu pripada garažno mesto koje se prodaje po ceni od 25.000€. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Voždovac Braće Jerković I II Braće Jerković Braće Jerković Dvosoban prodaja 2.0, 46m2 (terasa), 3/5, EG, lift, internet, interfon, klima, ktv, video nadzor Ulica Braće Jerković administrativno pripada opštini Voždovac i zauzima centralni deo istoimenog naselja. Miran deo grada projektovan za porodični život, sa puno zelenih površina, opskrbljen je svakom uslužnom, obrazovnom, kao i sportsko – rekreativnom infrastrukturom. Okruženje sa puno zelenila, odličnom infrastrukturom i saobraćajnom povezanošću sa centrom i ostalim delovima grada čini ovaj deo grada pravim mestom za udoban život. U prilici smo da Vam ponudimo odličnu dvosobnu nepokretnost koja se nalazi na trećem spratu petospratne zgrade novije gradnje sa liftom. Zgrada iz 2016-te godine je odlično održavana i spada u najkvalitetnije zgrade u naselju. Sam stan je svetao i sunčan, dvostrano orijentisan, funkcionalnog rasporeda prostorija i maksimalno iskorišćena kvadarture, bez buke sa lepim pogledom. Zbog odličnog rasporeda i veličina prostorija prostor je lako adaptibilan u dvoiposoban stan (od trpezarije je moguće napraviti još jednu manju spavaći sobu). Izuzetno održavan i očuvan, praktično kao nov i nisu potrebna nikakva ulaganja. U kupatilu je granitna keramika prve klase, u stanu je hrastov parket. Stolarija je pvc sa roletnama i rolo zavesama. Prodaje sa kompletnim nameštajem: ugradna kuhinja, ugradni ormari, mali kućni aparati, bela tehnika (veš mašina, TV 55, klima, frižider, ugradna rerna, ugradne ringle, aspirator). Grejanje je etažno na struju čime se omogućava racionalizacija troškova. Zbog svojih karakteristika i položaja ovo je prava prilika za kupce koji žele porodičan stan bez ulaganja u mirnom okruženju što za život što kao investiciju za izdavanje. Od prostorija: predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, kupatilo, spavaća soba, terasa. Stan je uknjižen na 46m2, po tvrdnji i navodima vlasnika stana ukupna merena površina sa terasom je 47m2. Brzo useljiv. Agent: Dragana Kojić 062/963 66 50 R-ID: #5144 Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima,
Zvezdara Vukov spomenik Vukov Spomenik Trosoban Dimitrija Tucovića stan Zvezdara, Vukov spomenik - Dimitrija Tucovića 3. 0, 78m2, 2/7, CG, klime, lift, telefon, KATV, internet, interfon, video nadzor, parking, garaža U neposrednoj blizini TC "Zira" u ponudi je svetao, funkcionalan stan, dvostrano orijentisan. Sastoji se od ulaznog dela, otvorenog koncepta dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, toaleta i kupatila. Stan je kompletno opremljen nameštajem, jednom Inverter klimom i dve obične klime u sobama. Grejanje je po potrošnji. Infostan u letnjem periodu iznosi oko 4. 000 dinara, dok je tokom zimske sezone oko 11. 000 dinara. Za parkiranje vozila omogućeno je klasično garažno mesto u podzemnoj garaži. Minimalan zakup je godinu dana. Obavezan depozit. U cenu zakupa nije uračunat PDV i GM. Agencijska provizija 50%. Agent Slavoljub Saša Dinčić: 060/35-35-567 (licenca br. 2912) Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Gradska kanalizacija
prodaja Stari Grad Centar i Terazije Centar Dvoiposoban Palmotićeva Stari grad, centar - Palmotićeva 2.5, 64m2 + terasa 60m2, 5/5, CG, lift, telefon, interfon U ponudi stan na prestižnoj lokaciji, sa pravom korišćenja velike terase, višestruko nagrađivane, sa koje se pruža fantastičan pogled! Oaza mira, u zelenilu, u samom centru grada! Retko u ponudi! Uknjižen na 50m2. Agencijska provizija 2%. Agent Igor Bambić: 063/20-99-33 (licenca br. 403) Interfon, Telefon, Nije prizemlje Gradska kanalizacija
Jednosoban izdavanje Beograd Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Izdaje se potpuno namešten studio na Lekinom brdu, u blizini šume, marketa, apoteka i drugih bitnih objekata. Studio ima odličnu povezanost sa gradom. Ova garsonjera se prostire na 32m² sa terasom od 12m², nalazi se u novogradnji na niskom prizemlju. Poseduje podno grejanje, dok je parking dostupan samo duž ulice. Prostrana terasa je posebno pogodna za letnje dane. Agencijska provizija iznosi 50%. Here's the translation: A fully furnished studio is available for rent on Lekino brdo, near the forest, markets, pharmacies, and other necessary facilities. It has an ideal connection to the city. This studio covers 32m² with a 12m² terrace. It is a new construction located on the ground floor. It features underfloor heating, with parking available only on the street. The spacious terrace is perfect for summer days. Agency commission is 50%.Frižider, Šporet, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije poslednji sprat Odmah useljiv
Beograd izdavanje Vračar Hram Hram Sv. Save Dvoiposoban Za izdavanje nenamesten stan, pogodan kao poslovni prostor, na odlicnoj lokaciji. Moze se izdavati i za stanovanje. Nalazi se neposredno pored Hrama Svetog Save, u samom srcu Vracara. Stan poseduje dve odvojene prostorije, kupatilo, kuhinju i ostavu. Smesten je na prvom spratu sestospratne zgrade. Grejanje u stanu je centralno, a mesecni troskovi su oko 100e. Odmah je useljiv, uz obavezan depozit u visini jedne mesecne kirije. Minimum zakupa je godinu dana. Agencijska provizija 50% Available for rent renovated, unfurnished apartment, suitable as office space. Also can be rented as a living apartment. Located right next to the Saint Sava Temple, in the literal heart of Vracar. Apartment has two separate rooms, kitchen, bathroom and storage room. Located on the first floor of a six floor building. Heating is central, and monthly bills are around 100e. Available for an immediate move in, with mandatory deposit of one month's rent. Minimum lease is one year. Agency commission 50%Šporet, Sudopera, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije poslednji sprat Odmah useljiv
Vračar Hram Hram Sv. Save Dvoiposoban izdavanje Za izdavanje nenamesten stan, pogodan kao poslovni prostor, na odlicnoj lokaciji. Moze se izdavati i za stanovanje. Nalazi se neposredno pored Hrama Svetog Save, u samom srcu Vracara. Stan poseduje dve odvojene prostorije, kupatilo, kuhinju i ostavu. Smesten je na prvom spratu sestospratne zgrade. Grejanje u stanu je centralno, a mesecni troskovi su oko 100e. Odmah je useljiv, uz obavezan depozit u visini jedne mesecne kirije. Minimum zakupa je godinu dana. Agencijska provizija 50% Available for rent renovated, unfurnished apartment, suitable as office space. Also can be rented as a living apartment. Located right next to the Saint Sava Temple, in the literal heart of Vracar. Apartment has two separate rooms, kitchen, bathroom and storage room. Located on the first floor of a six floor building. Heating is central, and monthly bills are around 100e. Available for an immediate move in, with mandatory deposit of one month's rent. Minimum lease is one year. Agency commission 50%Frižider, Šporet, Sudopera, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije poslednji sprat Odmah useljiv
Vračar Čubura Garsonjera stan Izdaje se stan na Čuburi, nedaleko od Kalenić pijace. Lokacija je izuzetna s odličnom povezanošću prevoznim linijama. U neposrednoj blizini nalaze se multinacionalne kompanije, fakulteti, marketi, apoteke, kao i Čuburski park koji pruža idealnu atmosferu za rekreaciju i opuštanje. Stan ima prostranu spavaću sobu idealnu za udoban smeštaj dvoje ljudi. Troškovi su već uključeni u cenu, a kućni ljubimci su dozvoljeni. Takođe, dostupnost parkinga u zoniranoj ulici dodatno olakšava svakodnevni život. Agencijska provizija iznosi 50%. An apartment is available for rent in Čubura, near Kalenić Market. The location is excellent with good connectivity to public transportation. Nearby, you can find multinational companies, universities, supermarkets, pharmacies, as well as Čubura Park, ideal for recreation and relaxation. The apartment features a spacious bedroom for comfortable accommodation of two people. Costs are included in the rent, and pets are allowed. Additionally, there is parking available in the designated street area. The agency fee is 50%.Kuhinjski elementi, TV, Klima, Kablovska, Telefon, Internet, Odmah useljiv Nije prizemlje
izdavanje Vračar Kalenić Kalenić pijaca Trosoban Novopazarska 3.0, VRAČAR, Novopazarska, 110m2, garaža, LUX. Izuzetan, prostran i funkcionalan stan, na odličnoj poziciji na Vračaru. Sastoji se od: predsoblja, dnevno- trpezarijskog dela, kuhinje, dve spavaće sobe, dva kupatila sa wc-om, terase i lođe. Izdaje se, polunamešten, na duži vremenski period, za stanovanje, sa parking mestom u garaži. Hvala Vam na pregledu oglasa. Za svako dodatno intresovanje ili razgledavanje nekretnine slobodno nas kontaktirajte. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. Posrednička naknada je u skladu sa našim Opštim uslovima poslovanja koji su javno dostupni na našem sajtu.
Petosoban izdavanje Beograd Vračar SC Vračar Mileševska 5.0, VRAČAR, Mileševska, 171m2, garaža, LUX. Odličan, prostran, petosoban stan, na izuzetnoj lokaciji sa Vračaru sa dva parking mesta u garaži. Sastoji se od: predsoblja, dnevno –trpezarijskog dela, kuhinje, četiri spavaće sobe, tri kupatila sa wc-om, dve garderobne prostorije i dve terase. Stan ima dva ulaza i izdaje se polunamešten, na duži vremenski period, za stanovanje. Hvala Vam na pregledu oglasa. Za svako dodatno intresovanje ili razgledavanje nekretnine slobodno nas kontaktirajte. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. Posrednička naknada je u skladu sa našim Opštim uslovima poslovanja koji su javno dostupni na našem sajtu.
Beograd prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Blok 45 (TC Enjub) Jurija Gagarina Trosoban 3.0, NOVI BEOGRAD, BLOK 45, Jurija Gagarina, 73m2. Dobar, izvorno trosoban stan, bez prolaznih soba. Lepo pozicioniran, svetao i funkcionalan, blizina gradskog prevoza, škole, obdaništa, sportskih terena, dečijeg igrališta, marketa,.... Sastoji se od: predsoblja, kupatila sa wc-om, dnevne sobe, trpezarije, kuhinje, ostave i dve spavaće sobe. Stan je uknjižen, kao visoko prizemlje, dok je fizički na visini prvog sprata. Brzo je useljiv. Hvala Vam na pregledu oglasa. Za svako dodatno intresovanje ili razgledavanje nekretnine slobodno nas kontaktirajte. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. POSREDNIČKA NAKNADA 2%
Vračar Kalenić Kalenić pijaca Mileševska Petosoban izdavanje 5.0, VRAČAR, Mileševska, 171m2, garaža, LUX. Odličan, prostran, petosoban stan, na izuzetnoj lokaciji sa Vračaru sa dva parking mesta u garaži. Sastoji se od: predsoblja, dnevno –trpezarijskog dela, kuhinje, četiri spavaće sobe, tri kupatila sa wc-om, dve garderobne prostorije i dve terase. Stan ima dva ulaza i izdaje se polunamešten, na duži vremenski period, za stanovanje. Hvala Vam na pregledu oglasa. Za svako dodatno intresovanje ili razgledavanje nekretnine slobodno nas kontaktirajte. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. Posrednička naknada je u skladu sa našim Opštim uslovima poslovanja koji su javno dostupni na našem sajtu.
Palilula Karaburma Dvosoban Vojvode Micka Krstića stan Prodajemo odličan jednoiposoban stan na 4. spratu kompleksa Dunavske terase. Nalazi se na vrlo lepoj lokaciji, u neposrednoj blizini svih sadržaja od kojih izdvajamo blizinu TC Big Fashion i šetališta Ada huja. Stan je svetao, ušuškan, dvostrano orijentisan sa prelepim pogledom na Dunav. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i manje spavaće sobe. Sigurnosna ulazna vrata, hrastov parket prve klase, pvc stolarija sa roletnama i komarnicima. Grejanje je centralno sa kalilometrima. Stan se prodaje sa komletnim nameštajem i useljiv je po dogovoru. Mogućnost zakupa garažnog mesta u okviru objekta. Zbog funkcionalnog rasporeda, stan je pogodan kako za život tako i kao investicija za izdavanje. Uknjižen. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
prodaja Savski venac Sarajevska Jednosoban Durmitorska Prodajemo zanimljiv manji stan na atraktivnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Beograda na vodi, u Durmitorskoj ulici. Nalazi se na osmom spratu održavane devetospratnice sa dva lifta. Sastoji se od ulaznog hodnika i manje kuhinje, dnevnog boravka sa trpezarijom, odvojene manje spavaće sobe i kupatila. Svetao je, ušuškan, topao i veoma funkcionalan zbog optimalno iskorišćenog prostora. Stan je očuvan, pogodan za život i sa veoma izraženim potencijalom za održivu investiciju, zbog atraktivnosti mikrolokacije. Nalazi se u prvom redu do Beograda na vodi, laganom šetnjom se brzo stiže do TC Galerija, dok je sa druge strane blizina ostalih udarnih gradskih lokacija i sadržaja. Uknjižen, bez tereta i zabeležbi. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o
Dvosoban prodaja Beograd Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) BLOK 64 Gandijeva Odlično pozicioniran , dvosoban stan na trećem spratu, u neposrednoj blizini Immo Centra sa svim potrebnim infrastrukturnim sadržajima. Svetao je i adaptibilan u trosoban, na više načina. Zgrada poseduje 3 ispravna lifta, ulaz je uredno održavan. Agencijska nadoknada 2% uknjizen 3/14 Gandijeva || dokumentacija : uknjizen
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane