Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Savski venac Dedinje Diane Budisavljevic

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Barajevo Gaj 20. oktobra Dvoiposoban Uknjižen, dvoiposoban, jedan mokri čvor, VPR/5, TA, terasa, podrum. Prodaje se kompletno renoviran stan u centru Barajeva u naselju Gaj, u blizini pošte, vrtića, doma zdravlja, prodavnica i gradskog prevoza. Stan je izvorno jednoiposoban, adaptiran u dvoiposoban. Kompletno je ugrađena pvc stolarija sa komarnicima. Prostorije: hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa. Dvostrano je orijentisan i svetao. Grejanje je na struju. Uknjižen je na 56m2, nakon adaptacije ima ukupno 69m2. Agencijska provizija 2% Agent : Jelena Jovović br. licence 3856 "Art nekretnine " d.o.o. Beograd Reg br. 339 011/2620734 .
Palilula Botanička bašta Takovska Dvosoban izdavanje Dvosoban stan u novoj zgradi kod Botaničke bašte. Komplento renoviran i opremljen novim stvarima za svakodnevni život. U blizini su supermarketi, linije gradskog prevoza. Dozvoljeni su kućni ljubimci. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MV07 .
Palilula Poštanska štedionica-Tašmajdan Dvoiposoban Kraljice Marije stan Namešten, 2.5, VIII/VIII, lift, EG, klima. Na odličnoj lokaciji u blizini svih bitnih sadržaja nalazi se ova nameštena dvoiposobnasobna nepokretnost. Odličan za studente, zaposlene ili par. Depozit obavezan u visini jednog mesečnog zakupa. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent Marina Stefanović broj licence 4018 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MS03 .
izdavanje Vračar Crveni krst Trosoban Vojvode Šupljikca Uknjižen, salonac, renoviran, namešten, terasa, klime, EG, internet, interfon. Salonac (visina plafona 3.2), svetao, trostrano orijentisan, kompletno renoviran, moderno opremljen, na atraktivnoj lokaciji na Vračaru, u neposrednoj blizini Beogradskog dramskog pozorišta. Mereno stan ima 109m2 Stan se sastoji od antrea iz koga se ulazi u sve prostorije, dnevne sobe, manje spavaće sobe sa dva kreveta, velike spavaće sobe, kupatila sa tuš kabinom, kuhinje i terase. Mikrolokacija izuzetna. Svi sadržaji neophodni za kvalitetan život nalaze se na par minuta od stana (banke, škole, restorani, Maxi, pozorište, Sportski centar). LInijama gradskog prevoza odlična povezanost sa svim krajevima grada. Stan se izdaje na duži period i odmah je useljiv. Napomena: Ostali troškovi (struja i Infostan) 130eur Internet uključen u cenu. Obavezan je depozit u visini jedne mesečne rente. Zonski parking (zona 3.) Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 IK05 .
Četvorosoban izdavanje Beograd Savski venac Zeleni venac Lomina Izdaje se salonac u centru grada, u mirnoj i tihoj ulici. Stan poseduje hodnik, 4 velike sobe od kojih svaka izlazi na terasu, kuhinja sa šankom i trpezarija, kupatilo i odvojen toalet, 4 terase od kojih je jedna ustakljena i ima pogled na Beograd na vodi, reku, mostove. Ima i prelepo dvorište samo za stanare zgrade. Grejanje je na klime, TA peć, kaljeve peći. Nalazi se na trećem spratu bez lifta. Od kućnih ljubimaca dozvoljene su mace. Stan se plaća se 3 meseca unapred + depozit. Stan je slobodan od 5.5.2024. Moze da se gleda od 1.3. Agencijska provizija je 50% od prve mesečne zakupnine Sladjana Čadjenović br.licence 4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 SC05 .
Beograd prodaja Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Otona Župančiča Jednoiposoban Na prodaju stan u ulici Otona Župančiča na Novom Beogradu. Stan se nalazi u Bloku 2,preko puta Starog Merkatora na 9.spratu zgrade sa liftom. Površine je 38m2, uknjižen, 1/1, bez tereta i zabeležbi. Orijentacija sever-istok sa pogledom na Gardoš i Kalemegdan. Struktura stana je izvorno dvosoban, a trenutno jednosoban. Stan ima terasu površne 60m2 kojoj se može pristupiti jedino iz stana. Grejanje je centralno, ali su troškovi infostana 1000,00 rsd, upravnik 300rsd. Aluminijumska stolarija, nova ulazna vrata. Adaptibilan za velike izmene jer je prilikom zamene instalacija, ostavljeno mnogo novih priključaka. Agencijska provizija 2% Agent: Uroš Jovanović br. licence 594 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 JK .
Novi Beograd Opština Novi Beograd Omladinskih brigada Trosoban izdavanje Stan se nalazi kod Opstine Novi Beograd u blizini Fontane. Odlična infrastruktura za život sa porodicom. Stan se sastoji iz velike dnevne sobe, spavaće sobe, jedne manje sobe, ostave, kupatila i kuhinje. Stan je svetao i gleda na park. Odmah useljiv. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne rente Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MJ06 .
Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Jednosoban Nedeljka Gvozdenovića stan Stan u suterenu, novije gradnje, na odličnoj lokaciji. Renoviran i namešten. Odmah useljiv. Plaćanje mesečno. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. U cenu uračunati troškovi infostana. Može biti i poslovni prostor . Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Zvezdara Đeram Jednoiposoban Šabačka Potpuno nov, prazan stan sa ugradnom kuhinjom, šporetom i rernom. Podno grejanje. U cenu zakupa je uračunato parking mesto u zajedničkoj garaži zgrade. Na odličnoj lokaciji, useljiv. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Jednosoban prodaja Beograd Palilula Zira Primorska Jednosoban stan u izvornom stanju, visine preko 2m od trotoara. Visina plafona 3m. Uknjižen na 34m2. Odmah useljiv. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Zvezdara Đeram Čučuk Stanina Dvosoban Funkcionalan i veoma svetao stan u potkrovlju, uknjiženo 53m2 ali merena korisna površina je 63m2. Zgrada sa samo 8 stanova, lepo održavana, bez lifta. Ovaj stan se prodaje uz uslov, da se kupi i susedni stan (uknjižen na 36m2, jedna spavaca soba, korisna površina 43m2). Ovom kupovinom se kupuje ceo sprat i ukupna cena iznosi 300.000 eur. Kao poseban potencijal izdvajamo mogućnost dobijanja dozvole za nadogradnju celog sprata od približno 120m2. Za više informacija o tome, pitajte agenta. Zbog izvanredne lokacije na granici Vračara i Zvezdare, na 1 minut od Bulevara Kralja Aleksandra, bez buke u jednosmernoj ulici i sa orijentacijom ka dvorištu, pogodan i kao investicija za izdavanje na dan ili izdavanje studentima zbog blizine više fakulteta. Moderna ugradna kuhinja ostaje u stanu kao i ugradni plakari u hodniku u stanu i ispred stana. Grejanje je etažno na struju, zimi je račun za grejanje maksimalno 70 eur mesečno. Ovaj stan koristi i zajedničku terasuod 30m2 na spratu ispod, sa pogledom na dvorište. Kupac plaća proviziju 2%+PDV.
Zvezdara Đeram Čučuk Stanina Jednoiposoban prodaja Funkcionalan i veoma svetao stan u potkrovlju, uknjiženo 36m2 ali merena korisna površina je 43m2. Zgrada sa samo 8 stanova, lepo održavana, bez lifta. Ovaj stan se prodaje uz uslov, da se kupi i susedni stan (uknjižen na 53m2, dvosoban, korisna površina 63m2). Ovom kupovinom se kupuje ceo sprat i ukupna cena iznosi 300.000 eur. Kao poseban potencijal izdvajamo mogućnost dobijanja dozvole za nadogradnju celog sprata od približno 120m2. Za više informacija o tome, pitajte agenta. Zbog izvanredne lokacije na granici Vračara i Zvezdare, na 1 minut od Bulevara Kralja Aleksandra, bez buke u jednosmernoj ulici i sa orijentacijom ka dvorištu, pogodan i kao investicija za izdavanje na dan ili izdavanje studentima zbog blizine više fakulteta. Moderna ugradna kuhinja ostaje u stanu kao i ugradni plakari u hodniku u stanu i ispred stana. Grejanje je etažno na struju, zimi je račun za grejanje maksimalno 70 eur mesečno. Ovaj stan koristi i zajedničku terasuod 30m2 na spratu ispod, sa pogledom na dvorište. Kupac plaća proviziju 2%+PDV.
Vračar Južni bulevar Dvoiposoban Južni Bulevar stan 2.5, 57m2(terasa 3m2), CG, I/VI, lift, telefon, interfon, podrum. Uknjižen. Sređen funkcionalan , dvostrano orijentisan stan u zgradi kvalitetne gradnje. Promenjene elektro i vodovodne instalacije kao i unutrašnja i spoljašnja stolarija. Terasa je okrenuta suprotno od ulice. Stan se sastoji od hodnika, kupatila, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom i izlazom na terasu, dve prostrane spavaće sobe. Agent Snežana 064/81 32 137 Agencijska provizija 2%
prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Trosoban Nehruova 3.0, 75m2( terasa 7m2), CG, tri lifta, XVII/XVIII, telefon, interfon, podrum, parking. Uknjiženo 68m2. Kvalitetan, komforan trosoban stan od 75m2 u Bloku 62, na Novom Beogradu. Stan se nalazi na 17. spratu zgrade od ukupno 18 spratova. Po strukturi je trosoban. Sadrži ulazni hodnik, dnevnu sobu, dve spavaće sobe, kuhinju, trpezariju, kupatilo i zatvorenu terasu od oko 7m2. U sve prostorije se ulazi iz hodnika. Podne obloge su od parketa koji je promenjen 2000. godine kada je radjena adaptacija stana. Stolarija je drvena, u dobrom stanju, izuzev na terasi gde su ugradjeni PVC prozori. Grejanje je centralno. U dnevnom boravku je ugradjen klima uredjaj. Stan je dvostrano orijentisan i to zapadno (veći deo stana) i severno (manji deo stana - deo dnevnog boravka). Stan je svetao, prostran i odličan u svakom pogledu. Zgrada je dobro očuvana i održavana. Zgrada je obezbedjena interfonom i opremljena je sa nova 3 lifta. Pozicija zgrade je odlična - u blizini se nalaze veliki marketi, Dom zdravlja, Pijaca Blok 44, osnovne škole, vrtići, marketi, Savski kej i mnogi drugi objekti koji doprinose kvalitetu života. Parkiranje je omogućeno ispred zgrade, u slobodnoj zoni. U blizini su autobuske i tramvajske stanice koje ovu lokaciju povezuju sa svim delovima grada. U cenu stana ulazi i podrumska prostorija u okviru zgrade. Odlična preporuka zbog lokacije i strukture stana. Agent Svetlana 060/340-7077 Agencijska provizija 2%
Trosoban izdavanje Beograd Voždovac Šumice Todora Dukina 3.0, 70m2( terasa 10m2), CG, VPR/III, telefon, interfon, parking. Uknjižen. Izuzetno komforan trosoban stan od 70m2 na visokom prizemlju u zgradi koja ima ukupno 3 sprata. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji u ulici Todora Dukina, Šumice. Lokacija zgrade je odlično povezana saobraćajnicama sa svim delovima grada. Stan se izdaje kompletno namešten. Sastoji se od dnevnog boravka, dve spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i otvorene terase koja je okrenuta ka dvorišnoj strani zgrade. Stan je dvostrano orijentisan – veći deo stana je orjentisan severoistočno. Ulazna vrata zgrade su obezbedjena interfonom i zaključavaju se. Stan se izdaje na duži vremenski period. Cena zakupa je 500,00 EUR na mesečnom nivou + deposit u visini jedne mesečne zakupnine. Mesečni troškovi iznose oko 150,00 EUR (infostan, struja, kablovska, internet). Postoji mogućnost iznajmljivanja garažnog mesta po ceni od 100,00 EUR mesečno. Stan je pet friendly. Stan je odmah useljiv od 4. marta 2024. godine! Odlična preporuka zbog strukture i veličine stana kao i zbog atraktivne lokacije. Agent Svetlana 060/340-7077 Agencijska provizija 50%
Beograd prodaja Zemun Karadjordjerv trg Karađorđeva Troiposoban Zemun, Hotel Jugoslavija, Karađorđeva; 101m2, 3.5, cg, klima, 4 lifta (sa agregatima), dve terase, interfon, internet, kablovska; U ponudi je prostran troiposoban stan na osamnaestom spratu veoma uredne zgrade u blizni Hotela Jugoslavija. Struktura: ulazni hodnik, dnevna soba, trpezarija sa kuhinjom, tri spavaće sobe, kupatilo, toalet, dve terase. Stan je dvostrano orijentisan (istok-zapad), veoma svetao i sa prelepim nesmetanim pogledom na Dunav i centar grada. Fantastična mikrolokacija, blizina škole, vrtića, Zemunskog keja, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život... Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Zemun Pregrevica Pregrevica izdavanje Zemun, Pregrevica; 78m2, 3.5, I/3, eg, dve klime, interfon, internet, parking mesto; U ponudi je polunamešten, trostran, troiposoban stan na prvom spratu nove zgrade na Pregrevici. Struktura: ulazni hodnik, dnevno-trpezarijsko-kuhinjski prostor, tri sobe, kupatilo, toalet, terasa. Uz stan se izdaje i parking mesto čija cena je uračunata u oglasnu cenu. Božanstveno okruženje - nadomak Dunava, a u blizini svih sadržaja neophodnih za uspešno poslovanje... Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Zemun Pregrevica Troiposoban Pregrevica stan Zemun, Pregrevica; 78m2, 3.5, I/3, eg, dve klime, interfon, internet, parking mesto; U ponudi je polunamešten trostran, troiposoban stan na prvom spratu nove zgrade na Pregrevici. Struktura: ulazni hodnik, dnevno-trpezarijsko-kuhinjski prostor, tri spavaće sobe, kupatilo, toalet, terasa. Uz stan se izdaje i parking mesto čija cena je uračunata u oglasnu cenu. Božanstveno okruženje - nadomak Dunava, a u blizini svih sadržaja neophodnih za udoban život... Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
prodaja Voždovac Kumodraž I II III Dvosoban Bulevar Peka Dapčevića Prodajemo dobar dvosoban stan površine 52m2 odlično pozicioniran iza naselja Stepa Stepanović, lokacijski i infrastrukturno je vrlo dobro povezan i urbanistički je dobra investicija za budućnost. Stan je vrlo je svetao i održavan. Sastoji se od hodnika, dnevne sobe, odvojene kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i terase. Grejanje je centralno na gradsku toplanu. Stanu pripada podrumska prostorija od 6m2. Uknjižen, bez tereta i zabeležbi. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Trosoban prodaja Beograd Savski venac Beograd na vodi BW ETERNA Prodajemo odličan trosoban stan od 89,42 m2 u novoj zgradi BW ETERNA, koja se nalazi u okviru Park Districta i završava se 2025. godine. Stan se sastoji se od jedne spavaće sobe, master spavaće sobe, dnevnog boravka sa delom za kuhinju, kupatila, vešernice i terase. S obzirom na još uvek početne cene i relaksiranu dinamiku otplate, stan predstavlja odličnu investicionu opciju. BW ETERNA je osmospratna zgrada, smeštena u okviru Elements kompleksa, u Park districtu Beograda na vodi, a duž nove saobraćajnice paralelne sa Savskom ulicom, koja povezuje Karađorđevu ulicu sa Beogradskim sajmom. Pozicionirana je u neposrednoj blizini Savskog parka, prema Savskoj ulici. Smeštena je u četvrtom redu od reke Save i povezana je sa ključnim lokacijama u Beogradu. Kompleks Elements predstavlja najbolje od savremenog gradskog života, kompleks kvalitetne gradnje i prvoklasne lokacije. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 23400 sa uračunatim PDV-om. Sve dodatne informacije oko stanova u projektu ETERNA možete dobiti kod našeg agenta Anđele Murganić, na broj telefona 0621916575. Napomena: Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garaže na projektu BW.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane