Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zemun Karadjordjerv trg Karađorđeva

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Zemun Pregrevica Pregrevica Zemun, Pregrevica; 78m2, 3.5, I/3, eg, dve klime, interfon, internet, parking mesto; U ponudi je polunamešten, trostran, troiposoban stan na prvom spratu nove zgrade na Pregrevici. Struktura: ulazni hodnik, dnevno-trpezarijsko-kuhinjski prostor, tri sobe, kupatilo, toalet, terasa. Uz stan se izdaje i parking mesto čija cena je uračunata u oglasnu cenu. Božanstveno okruženje - nadomak Dunava, a u blizini svih sadržaja neophodnih za uspešno poslovanje... Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Zemun Pregrevica Pregrevica Troiposoban izdavanje Zemun, Pregrevica; 78m2, 3.5, I/3, eg, dve klime, interfon, internet, parking mesto; U ponudi je polunamešten trostran, troiposoban stan na prvom spratu nove zgrade na Pregrevici. Struktura: ulazni hodnik, dnevno-trpezarijsko-kuhinjski prostor, tri spavaće sobe, kupatilo, toalet, terasa. Uz stan se izdaje i parking mesto čija cena je uračunata u oglasnu cenu. Božanstveno okruženje - nadomak Dunava, a u blizini svih sadržaja neophodnih za udoban život... Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Voždovac Kumodraž I II III Dvosoban Bulevar Peka Dapčevića stan Prodajemo dobar dvosoban stan površine 52m2 odlično pozicioniran iza naselja Stepa Stepanović, lokacijski i infrastrukturno je vrlo dobro povezan i urbanistički je dobra investicija za budućnost. Stan je vrlo je svetao i održavan. Sastoji se od hodnika, dnevne sobe, odvojene kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i terase. Grejanje je centralno na gradsku toplanu. Stanu pripada podrumska prostorija od 6m2. Uknjižen, bez tereta i zabeležbi. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
prodaja Savski venac Beograd na vodi Trosoban BW ETERNA Prodajemo odličan trosoban stan od 89,42 m2 u novoj zgradi BW ETERNA, koja se nalazi u okviru Park Districta i završava se 2025. godine. Stan se sastoji se od jedne spavaće sobe, master spavaće sobe, dnevnog boravka sa delom za kuhinju, kupatila, vešernice i terase. S obzirom na još uvek početne cene i relaksiranu dinamiku otplate, stan predstavlja odličnu investicionu opciju. BW ETERNA je osmospratna zgrada, smeštena u okviru Elements kompleksa, u Park districtu Beograda na vodi, a duž nove saobraćajnice paralelne sa Savskom ulicom, koja povezuje Karađorđevu ulicu sa Beogradskim sajmom. Pozicionirana je u neposrednoj blizini Savskog parka, prema Savskoj ulici. Smeštena je u četvrtom redu od reke Save i povezana je sa ključnim lokacijama u Beogradu. Kompleks Elements predstavlja najbolje od savremenog gradskog života, kompleks kvalitetne gradnje i prvoklasne lokacije. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 23400 sa uračunatim PDV-om. Sve dodatne informacije oko stanova u projektu ETERNA možete dobiti kod našeg agenta Anđele Murganić, na broj telefona 0621916575. Napomena: Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garaže na projektu BW.
Petosoban prodaja Beograd Medak padina Jovana Gligorijevića Ekskluzivna ponuda. Uknjižena samostojeća kuća sa placem, u uređenoj zoni porodične gradnje. Koncipirana je u tri nivoa. U prizemlju se nalazi komforan dvosoban stan koji izlazi na veliko uređeno dvorište. U tom nivou se nalaze: veliki dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja, trpezarija, kupatilo, toalet i ostava. U istom nivou, sa suprotne strane postoji garaža i parking mesto. Na prvom spratu je poseban ulaz za dvoetažni stan koji ima petosobnu strukturu, sa dva kupatila i dve velike terase, pa kuća može da funkcioniše kao dve odvojene celine. Kuća je uknjižena na 288m2 korisne površine, odnosno 363m2 građevinske površine. Veoma je kvalitetno građena, u odličnom je stanju, tj. nisu potrebna dodatna ulaganja. Nalazi se na uknjiženom i uređenom placu površine oko 5 ara, sa slobodnim zelenim površinama. Prostorije: I nivo - garaža, dnevni boravak, kuhinja, spavaća soba, kupatilo, toalet, ostava; II nivo - dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, kupatilo, radna soba, hodnik, terasa; III nivo - tri spavaće sobe, kupatilo, terasa Agencijska provizija 2%
Beograd izdavanje Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Novi Beograd Blok 63 Jurija Gagarina Trosoban Funkcionalan, svetao, odličan, namešten stan u novom luksuznom kompleksu Petica. Stan je komforan, opremljen novim nameštajem i tehnikom. Prednost stana je spavaći blok sa 2 sobe i 2 kupatila. CG po utrošku, garažno mesto u nivou -2 uračunato u cenu. Prostorije: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, 2 spavaće sobe, 2 kupatila, lođa Agencijska provizija se plaća u iznosu od 50% + pdv dogovorene jednomesečne zakupnine.
Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Novi Beograd Blok 21 (10. Gimnazija) Bulevar Mihajla Pupina Troiposoban prodaja Uknjižena je korisna površina od 56m2, što je pružilo mogućnost da se deo zajedničke prostrane terase zatvori i poveže u celinu dnevni boravak, trpezariju i kuhinju. U prilici smo da Vam ponudimo komforan, renoviran i, sa ukusom opremljen, stan u bloku 21, u Centralnoj zoni Novog Beograda. Stan je dvostrane orijentacije, na petom spratu i sa puno dnevnog svetla, u toku celog dana. Dnevni boravak je povezan sa kuhinjsko-trpezarijskim delom, tako da se lako može pristupiti zastakljenoj terasi od 16m2, na koju se izlazi i iz jedne od 3 spavaće sobe. Prilagođeno trenutnim potrebama vlasnika, jedna od spavaćih soba se koristi kao dnevno-radni boravak, a druga, manja, je opremljena plakarima i prostorom za odlaganje. Stan je odlično organizovan, izvorno 2.5 pretvoren je u 3.5, gde se u sve prostorije se ulazi iz prostranog hodnika i sve prostorije imaju prirodnu ventilaciju. Zgrada, u kojoj se stan nalazi, predstavlja najdužu zgradu na prostoru bivše Jugoslavije, od autora koji su se popularno nazivali “Beogradskih pet”, dok samu zgradu karakteriše naziv “Lamela” ili “Zmija”, odmah pored prepoznatljivih tzv. “Šest kaplara”. Blok 21 nudi zaista udoban život, jer pored stambenih objekata i pratećih sadržaja, u samom bloku se nalazi mnoštvo poslovnih zgrada i ugostiteljskih objekata, Deseta beogradska gimnazija, OŠ “Jovan Dučić”, predškolske ustanove “Vesna” i “Čuperak”, nekoliko sportskih terena i uređenih parkovskih prostora, a oivičen je autobuskim i tramvajskim stanicama, koje čine vezu sa celim Beogradom. Takođe, u okolinim blokovima, na samo nekoliko minuta hoda se nalaze Sava Centar, TC Ušće, Štark Arena, Hram Svetog Simeona Mirotočivog, Palata Srbija, itd. Prostorije: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, tri spavaće sobe, kupatilo, terasa. Agencijska provizija 2%.
Stari Grad Stari Grad lokacija Gundulićev venac Troiposoban Venizelosova stan dva stana (1.5+2.0), 70m2 (30m2+40m2), pr/1, TA, klima, interfon, internet, ktv Venizelosova ulica se nalazi na Starom gradu. Polazi od ulice Žorža Klemansoa, da bi od spoja sa ulicom Vojvode Dobrnjca prešla u Poenkareovu ulicu. Ova lokacija se ubrzano razvija i gradi, čime se pretvara u elitnu lokaciju sa novim i modernim stambenim-poslovnim zgradama i blokovima, a nadomak je samog epicentra grada, sa kompletno razvijenom infrastrukturom. U prilici smo da Vam ponudimo stan koji je uspešno podeljen na dve stambene jedinice. Nalazi se na blago izdignutom prizemlju prizemne dvorišne zgrade. Zgrada je u odličnom stanju i dobro održavana. Smešten je u pristojnom i urednom dvorištu, pa je apsolutno izolovan od bilo kakve buke sa ulice. Dve stambene jedinice, približne kvadrature oko 30m2 i 40m2, funkcionišu zasebno sa odvojenim ulazima i strujomerima. Svaka ima po spavaću sobu, dnevni boravak sa kuhinjom i kupatilo. Po potrebi se lako objedinjuje u jedan stan. Prostorije u oba stana su vrlo funkcionalno raspređene, pa je rasploživ prostor iskorišćen do maksimuma. Nedavno je kompletno renoviran, pa ne zahteva značajna ulaganja. Visina plafona je oko 3m, a iznad stana je tavanski prostor i kosi krov koji je u odličnom stanju. Grejanje je na struju (inverter klime i TA peći), što omogućava punu autonomiju i racionalizaciju troškova. Stanu pripadaju dva podruma. Sigurna investicija za izdavanje, život ili eventulani dogovor sa potencijalnim investitorima jer se kraj ubrzano gradi. Od prostorija: Veći stan – predsoblje, dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo, spavaća soba, kupatilo Manji stan - dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo, spavaća soba, kupatilo Uknjiženo na 55m2, po navodima i tvrdnji vlasnika nekretnine ukupna merena površina je oko 70m2 (30m2+40m2). Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #5145 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
prodaja Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Hotel Jugoslavija Dvosoban Klare Cetkin 2.0, 63m2(terasa), vpr/4, CG, klima, interfon, internet, ktv,video nadzor, podrum Šetnjom po Dunavskom keju iz pravca Ušća ka hotelu Jugoslavija ni ne primećuje se da se sa Opštine Novi Beograd ulazi u Zemun baš na mestu gde je hotel Jugoslavija. Granica upravo počinje tu kod hotela na raskrsnici Aleksinačkih rudara i Bulevara Nikole Tesle. Predstavlja oazu mira, tišine i spokoja, koje samo neposredna blizina reke može da pruži. Ako uz to dodamo kompletno razvijenu infrastrukturu laku i brzu povezanost sa svim delovima grada, dolazimo do retkog spoja koji ovu lokaciju čini autentičnom a time i jednom od najtraženijih na tržištu nekretnina u celom Beogradu. U prilici smo da Vam ponudimo prelep dvosoban stan na visokom prizemlju četvorospratne zgrade građene 2000-ih, a koja se nalazi na par minuta hoda od Keja Oslobođenja. Zgrada ima svoj prostor koji izdaje i od toga se održavaju zajednički delovi zgrade. Stan je jednostrano orijentisan, izuzetno svetao zbog velikih prozora, funkcionalnog rasporeda jer se u sve prostorije ulazi iz hodnika. Potpuno i temeljno je renoviran pre nekog vremena po svetskim standardima prateći trendove modernog enterijera te ne zahteva dodatna ulaganja. Dnevni boravak, trpezarija i kuhinja su odvojeni od spavaćeg dela. Ukras stana je komotna terasa idealna za opuštanje po lepom vremenu. Grejanje je centralno a stan takođe ima i pripadajući podrum od 7m2. Sve navedene prednosti i činjenica da su ovakvi stanovi retko u ponudi, pretvara ovaj stan u sigurnu investiciju. Od prostorija: ulazni hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, manji hodnik, spavaća soba, kupatilo, terasa. Uknjižen na 63m2, brzo useljiv. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #5146 Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Jednosoban prodaja Kopaonik - Trg Josipa Pančića 1.0, Kopaonik, Trg Josipa Pančića, 23m2, 1/1. U prilici smo da Vam ponudimo LUX apartman na Kopaoniku na top lokaciji u blizini Konaka. Okrenut je ka planini što je prednost jer je izolovan od buke. U blizini velikog broja restorana, kafića, apoteka, prodavnica. Površina apartmana je 23m2, nalazi se na prvom spratu. Povoljan kao dobra investicija, dan izdavanja u sezoni je 150 eura, a van sezone 100 eura. Uknjižen. Provizija 2%. 066/855-88-89 R-ID: #2356
Beograd prodaja Voždovac Voždovačka Crkva Bioskop Voždovac Vojvode Stepe Trosoban Voždovac, Bioskop Voždovac - Vojvode Stepe 3.0, 70m2 (terasa 7m2), 5/7, CG, lift. Svetao trosoban stan, dvostrano orijentisan, odličnog rasporeda. Dnevna soba sa trpezarijom orijentisana ka Vojvode Stepe, a dve spavaće sobe ka održavanom dvorištu punom zelenila. U celom stanu je postavljena kvalitetna PVC stolarija sa roletnama. Stan je održavan i očuvan, ali zahteva određena ulaganja. Nalazi se u neposrednoj blizini osnovne i srednje škole, marketa, Autokomande, stadiona Zvezde, stajališta gradskog prevoza 9, 10, 14, 33. Prostorije: dnevna soba iz koje se pruža predivan pogled na grad i Hram Svetog Save, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa i hodnik. Uknjižen. Agent: Aleksandar Terzić 060/33-50-300 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2863 Izvorno stanje.
Zvezdara Cvetkova pijaca Cvetkova pijaca Vjekoslava Kovača Dvosoban izdavanje Zvezdara, Cvetkova pijaca - Vjekoslava Kovača 2.0, 67m2 (terasa 5m2), 1/13, CG, lift, podrum, interfon, telefon, klima, ostava. Zgrada se nalazi nedaleko od Cvetkove pijace, između Milana Rakića i Bulevara kralja Aleksandra. Kompletno namešten stan. Depozit obavezan. Prostorije: velika kuhinja sa sudo mašinom (izlazak na terasu), trpezarija sa trpezarijskim stolom i šest stolica, dnevni boravak, spavaća soba sa dva kreveta i kupatilo sa mestom za veš mašinu. Agent: Danko Komljen 060/566-11-11 R-ID: #2864 Interfon, Telefon, Klima, Izvorno stanje. Ostava
Novi Beograd - YUBC Dvosoban Bulevar Mihajla Pupina stan Novi Beograd, YUBC - Bulevar Mihajla Pupina 2.0, 64m2, dve lođe, 3/6, CG, lift, interfon, podrum, garaža U ponudi moderan stan na najtraženijoj lokaciji na Novom Beogradu, u YU biznis centru. Veoma mali broj stanova u ponudi u ovom bloku zgrada vrhunskog kvaliteta gradnje, što svako ko traži stan u YU biznis centru već unapred zna. Blizina Zemunskog keja je prednost, tako da se moze uživati u šetnji uz obalu Dunava sve do Gardoša. Do centra Beograda se kolima ili gradskim prevozom stiže za desetak minuta. Stan se prodaje namešten sa pripadajućim podrumom i mogućnošću kupovine garažnog mesta kapaciteta za dva vozila. Uknjižen na 64m2 korisne površine. Agencijska provizija 2% Agent: Nemanja Đoković 066/57-52-212 (licenca br.5118) Interfon, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Stara gradnja. Gradska kanalizacija
izdavanje Rakovica Resnik Troiposoban Milana Bartoša Rakovica, Resnik - Milana Bartoša 3.5, 84m2 (lođa 4m2), 3/4, CG, parking U ponudi dupleks u centru Resnika (Avala grad) u kvalitetno građenoj zgradi od bele fasadne cigle. Oko zgrade nalaze se slobodna parking mesta. U stanu je zamenjena sva stolarija, ugrađeni su PVC prozori sa aluminijumskim roletnama, a u potkrovlju su postavljeni Velux krovni prozori. Grejanje je centralno, izuzetno dobro. U neposrednoj blizini su jezero, Dom zdravlja, vrtić i više trgovinskih objekata, kao i stanice gradskog prevoza na linijama 47, 94 i 506. Agencijska provizija 50%. Agent: Sava Vuletić 062/14-57-616 (licenca br.3573) Nije prizemlje Nije poslednji sprat Gradska kanalizacija
Petosoban prodaja Novi Sad Socijalno - Novi Sad - Socijalno kuća, 199m2 (terasa 12m2), SUT+PR+PTK, CG, interfon, podrum Porodična kuća u srcu Novog Sada, u blizini Socijalnog, plava parking zona. Spoj prepoznatljive vojvođanske fasade i modernog enterijera i organizacije prostora. Kuća sadrži tri zasebne stambene jedinice: garsonjeru, jednosoban i četvorosoban stan, organozavanih na dva nivoa, (prizemlje i sprat), kao i neiskorišćen prostor u suterenu. Svaka stambena jedinica sadrži kuhinju i kupatilo. Renoviranje kuće je završeno 2023. godine, uz poseban naglasak na kvalitet i funkcionalnost svih jedinica. Uknjiženo kao dva stana na 104m2 i 94m2, 1/1. Agencijska provizija 2%. Agent Jasna Jakovljević: 061/65-62-127 (licenca br.5148) Interfon, Gradska kanalizacija
Beograd izdavanje Savski venac Savski venac lokacija Centar (Savski venac) Dvosoban U ponudi je predivan stan na Savskom Vencu u blizini Autokomande,Gazele,Beograda na vodi i Kliničkog centra. Stan je potpuno renoviran i opremljen svim potrebnim uređajima za svakodnevni život.Poseduje veliku dnevnu sobu koja je povezana sa trpezarijom,odvojenu kuhinju ,kupatilo ,prostranu spavaću sobu kao i terasu.Stan ima i pripadajuću vešernicu i ostavu. *useljiv od 9 marta *dozvoljeni kućni ljubimci uz dogovor *minimum godinu dana zakup Agencijska provizija 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Savski venac Senjak Dvosoban izdavanje U ponudi je potpuno renoviran stan na Savskom Vencu u blizi Sajma,Ada Mall-a i mosta na Adi Stan se sastoji iz dva nivoa,u gornjem nivou sadrži dnevnu sobi sa televizorom i deo koji je prilagođen za spavanje. Donji deo ima kuhinju,kupatilo i dzakuzi sa saunom sto predstavlja pravu oazu za mir i opustanje.Ceo prostor poseduje određene ugradne ostave gde možete da odložite svoje stvari. *odmah useljiv *obavezan depozit *nisu dozvoljeni kućni ljubimci Agencijska provizija 50%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Video interfon, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije poslednji sprat Odmah useljiv
Stari Grad Centar i Terazije Hotel Moskva Troiposoban stan Prodaje se ne namešten troiposoban stan na Starom Gradu u blizini Zelenog Venca i Matematičke Gimnazije. Lokacija nudi odličnu povezanost sa svim delovima grada ukoliko koristite gradski prevoz ili sopstveno vozilo. Stan se nalazi na 3 spratu i podeljen je u dve jedinice. Prva jedinica: hodnik, veliki dnevni boravak, trpezarija sa kuhinjom koja izlazi na terasu, predsoblje i veliko kupatilo. Druga jedinica: Hodnik, velika spavaca soba, dnevni boravak u vidu open space sa kuhinjom i trpezarijom i sa izlaskom na prostranu terasu. Stan je dvostrano orijentisan, prema ulici I prema prostoru izmedju zgrada. Stan ima dobru zvučnu izolaciju gde se buka ne oseti I pruža prijatan boravak. Etazno grejanje na struju sa TA pećima i klimom, koja pruža niske režijske troškove za korišćenje. Agencijska provizija 2%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Izvorno stanje.
prodaja Palilula Hala A Nikolić Hala Pionir Trosoban Prodaje se potpuno renoviran ne namešten trosoban stan na Paliluli u blizini Hale Pionir i Centra za kulturu Vlada Divljan. Lokacija nudi odličnu povezanost sa svim delovima grada ukoliko koristite gradski prevoz ili sopstveno vozilo. Stan se nalazi na 9 spratu i sastoji se od: hodnika, velikog dnevnog boravaka sa izlaskom na terasu, 2 velike spavaće od kojih jedna izlazi na veliku terasu. sobe, kuhinja i kupatilo. Stan je orijentisan, prema mirnijoj ulici koja je suprotnoj strani od glavne ulice i prilično je svetao. Stan ima dobru zvučnu izolaciju gde se buka ne oseti I pruža prijatan boravak. -Centralno grejanje Agencijska provizija 2%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Jednosoban prodaja Novi Sad Centar - Žarka Vasiljevića Prodajemo stan u Centru Novog Sada, u neposrednoj blizini riblje pijace i pešačke zone. Idelan za investiciju i pokretanja posla popout stana na dan (booking, airbnb) Po strukturi stan je jednosoban, odvojena trpezarija i kuhinja od dnevne/spavaće sobe. Potrebno je renovirati WC, raspored je odličan i zbog ovoga je stan veoma funkcionalan i prostran. Stan je uknjižen i moguće je uzeti ga na kredit. Agencijska provizija je 2% Klima, Nije prizemlje Može na kredit Odmah useljiv Stara gradnja. Ostava
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane