Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Čukarica Žarkovo Ratka Mitrovića

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Vračar Južni bulevar Gospodara Vučića Izdaje se garažno mesto na Vračaru u blizini Druge ekonomske škole u Gospodara Vučića. Minimalna agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 MG06 .
Novi Beograd Blok 65 Omladinskih brigada Dvosoban prodaja Prodaje se 2.0 stan u West kuli, 58 m2 na 31 spratu od 40 sa pogledom na Novi Beograd , Dunav, Kalemegdan Prostorije: predsoblje.dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, kupatilo, wc, prostor za mašinu (pranje i sušenje). Mogućnost kupovine garažnog mesta za 30000 evra. Odmah useljiv Obezbeđenje 24h Ulazak u Kulu- samo sa karticom. Nezavisno kontrolisano grejanje Sistem optimalnog hlađenja Pogodan i za poslovni prostor. Agencijska provizija 2% Agent: Raško Jorović br. licence 015 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 .
Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Jednoiposoban Otona Župančiča stan Na prodaju stan u ulici Otona Župančiča na Novom Beogradu. Stan se nalazi u Bloku 2,preko puta Starog Merkatora na 9.spratu zgrade sa liftom. Površine je 38m2, uknjižen, 1/1, bez tereta i zabeležbi. Orijentacija sever-istok sa pogledom na Gardoš i Kalemegdan. Struktura stana je izvorno dvosoban, a trenutno jednosoban. Stan ima terasu površne 60m2 kojoj se može pristupiti jedino iz stana. Grejanje je centralno, ali su troškovi infostana 1000,00 rsd, upravnik 300rsd. Aluminijumska stolarija, nova ulazna vrata. Adaptibilan za velike izmene jer je prilikom zamene instalacija, ostavljeno mnogo novih priključaka. Agencijska provizija 2% Agent: Uroš Jovanović br. licence 594 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd.Reg. br. 339. 011/26-20-734 JK .
prodaja Čukarica Čukarička padina Dvosoban Stevana Đurđevića Trošarinca Čukarička padina - Vaš novi dom sa stilom! Predstavljamo vam očaravajući potpuno renoviran dvosoban stan, gde se udobnost susreće sa elegancijom. Parket od beljenog hrasta iz firme Tolimir i pažljivo odabrana oprema za kupatilo čine prostor luksuznim. Ariston bojler od 80 litara Stakleni tuš paravan dodaju praktičnost i modernost. Prozori domaće proizvodnje, sa nemačkim profilima i staklima koja prkose svim godišnjim dobima, čine stan energetski efikasnim. Unutrašnja stolarija brenda Porta de lux dodatno naglašava sofisticiranost. Ovaj stan je priča koja se ispisuje kroz svaki detalj. Kontaktirajte nas da doživite sve čari ovog jedinstvenog doma! Stan za svaku preporuku. Mereno sa terasom 45m2 Agencijska provizija 2% Agent: Rajković Ljiljana br. licence 4966 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .
Troiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Jurija Gagarina Kompletno renoviran stan od 75m2 na 7. spratu solitera od 19 spratova, sa 2 lifta, u bloku 61. Stan ima predsoblje, 3 spavaće sobe, kupatilo, toalet, dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom (otvoreni prostor) i zastakljenu veliku lođu. Takođe ima i predulaz u stan sa rešetkama i zatvorenom prostorijom koja pripada samo ovom stanu. U stanu je ugrađena led rasveta, nakon kompletne promene strujnih kablova, strujomera, prekidača i izolacije. Ugrađena je nova PVC stolarija, sobna vrata, ulazna vrata, kao i fabrikovan hrastov parket sa dekorativnim lajsnama. Ventili na toplotnim telima su novi, kao i položaj nekih. Kupatilo ima tuš kabinu. Opremljeno je modernom rasvetom, ugradnim vodokotlicem i Ariston velis bojlerom os 80l. Na lođi su postavljene pločice, tako da je spremna za uživanje. Inače, blok 61 se nalazi izmedju ulica Jurija Gagarina, preko Evropske do Vojvođanske ulice, tako da je izbor prevoza za korišćenje veliki. U istom bloku se nalazi vrtić, a O.Š. se nalaze u susednim blokovima. Na 2 minuta od stana se nalazi pijaca, nekadašnja Kozara, sa svim pratećim lokalima: pošta, market, apoteka, pekara, menjačnica, kopirnica. Stan trostrano orjentisan- severozapadno, zapadno i jugozapadno. Susedna zgrada je dovoljno udaljena tako da je pogled sa terase, iz dnevnog boravka, neometan i gleda na zelenu površinu. Svetlost je jedna od velikih aduta ovog stana. Zgrada ima 2 lifta, parno grejanje, podrum, ulaz sa nivoa garaža i ulaz sa nivoa parkića. Reagujte brzo! Ne propustite priliku da pronađete idealan prostor za sebe i porodicu. Agencijska provizija 2% Agent: Rajković Ljiljana br. licence 4966 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .
Beograd izdavanje Rakovica Košutnjak Rakovička U mirnoj ulici, u kući sa dvorištem, na Starom Košutnjaku, izdaje se de lux vertikala kuće. Sve je napravljeno od najkvalitetnijih materijala, po pravilima kvalitetnog modernog stanovanja. U prizemlju se nalaze garaža, vešeraj, pomoćne prostorije i teretana. Prvi nivo se sastoji od prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaćom sobom i kupatilom. Drugi nivo ima spavaću sobu, kupatilo, garderober, galeriju i dve terase. Vertikala je pogodna je za stanovanje ali i za različite poslovne delatnosti kao što su sedišta firmi, ambasada i sl. Za svaku preporuku. Uknjiženo 209 m2, mereno 350m2 Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ana Gavrilović, br. licence:4721 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 AG07 .
Vračar Crveni krst Metohijska Jednosoban izdavanje Izdaje se nameštena i kompletno renovirana garsonjera na odličnoj lokaciji na Crvenom krstu. U blizini svi potrebni sadržaji za svakodnevni život, dobra povezanost gradskim prevozom sa svim delovima grada. Slobodan parking ispred zgrade. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MG06 .
Palilula Botanička bašta Takovska poslovni prostor Uknjižen na 78m2, mereno 94m2, 3.5, I/I, CG, klima. Poslovni prostor u blizini Botaničke bašte. Sastoji se iz tri prostorije , čajne kuhinje i kupatila. Pogodan za razne delatnosti. Agencijska provizija 2% Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MV07 .
izdavanje Stari Grad Skadarlija Dvoiposoban Knez Miletina Lep 2,5-soban namešten stan u samom srcu Dorćola,u neposrednoj blizini beogradskih kulturnih i zabavnih centara Ovaj funkcionalan dvoiposoban stan od samo 33 m2 se nalazi na četvrtom spratu, nudeći savršen spoj modernog komfora i istorijskog šarma. Prostorni enterijer je izuzetno obasjan prirodnim svetlom i obuhvata promišljeno dizajniranu i kompletno opremljenu kuhinju sa modernim aparatima i sudo mašinom, dve udobne spavaće sobe sa singl krevetima i ugradnim plakarima celom dužinom sobe i pisaćim stolom, dnevni boravak i opremljeno kupatilo sa mašinom za pranje i mašinom za sušenje veša. Doživite urbani život u svom najboljem izdanju! Šarmantno okruženje nadoimak Skadarlije podrazumeva da je stan okružen kafićima, restoranima i kulturnim znamenitostima kao i pogodnost velike blizine parkova i reke Dunav za lagane šetnje. Vaša privatna oaza u užurbanom centru grada je idealna za one koji traže sofisticirani urbani stil života Blizina poslovnih četvrti i javnog prevoza,pijace,prodavnica,škola i doma zdravlja. Stan je besprekorno održavan i spreman za useljenje Kontaktirajte nas danas da zakažete gledanje ove nepokretnosti i učinite ovaj izuzetan stan vašim novim domom! Ne propustite priliku da uzdignete svoje životno iskustvo u srcu Beograda.Grejanje je putem inverter klime pa su i mesečni troškovi izuzetno mali. Depozit je obavezan. . Agencijska provizija 50%
Jednoiposoban izdavanje Beograd Stari Grad Dorćol gornji Dunavski kej Izuzetno lep, kompletno renoviran, namešten stan, opremljen novom tehnikom, sa pogledom na Dunav. Svetao, sa terasom, centralno grejanje sa toplom vodom. Odmah useljiv. Obavezan depozit. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Rakovica Košutnjak Borska Troiposoban Predstavljamo odličan, komforan, troiposoban stan, u mirnom stambenom naselju sa zgradama od fasadnih cigli, između velikih krošnji i uređenih bašta. Nalazi se nedaleko od Košutnjaka, Topčiderskog parka, Belog dvora i Miljakovačke šume, izletišta koja svi rado posećuju. Škole, prodavnice, bazeni i vrhunske bolnice u neposrednoj blizini zadovoljavaju brojne porodične potrebe, a povezanost naselja sa centrom je odlična. Ulaz u samu zgradu je uredan i širok, interfon, lift i podrumi u funkciji. Sam stan je prostran i veoma funkcionalan, prilagodljiv raznim potrebama. U centralnoj zoni je smeštena trpezarija, a sa njom u vezi je kuhinja i veliki dnevni boravak. Ovaj široki prostor otvara vrata dobrodošlice svim ukućanima i prijateljima. Lođe su okrenute ka parku pa je sedenje na terasi pravo uživanje. Blok sa spavaćom sobama i dva kupatila je povučen tako da obezbeđuje privatnost. Stan je u izvornom stanju, sa dobro očuvanim parketom i ugradnim plakarima. Kreativne mogućnosti da se adaptira i dovede u perfektno stanje, prilagođeno individualnim potrebama su otvorene i veoma izazovne jer njegova kvadratura i postojeća struktura to dozvoljavaju. Idealno za porodice i ljude koji vole komforno stanovanje. Kupac plaća proviziju 2%.
Zvezdara Olimp Milana Rakića Dvosoban prodaja 2.0, 46m2( terasa 2m2), EG, podno grejanje, inverter klima, II/IV, lift, telefon, interfon, mogućnost kupovine parking mesta. Građevinska dozvola. Izuzetno kvalitetna novogradnja, useljiva do maja 2024. godine. Podno grejanje uz odličnu izolaciju poda i zidova, kao i visokokvalitetnu stolariju doprinosi ogromnim uštedama u troškovima, a pruža komforno i kvalitetno življenje. Mogućnost kupovine parking mesta po ceni od 12000 evra. Agent Snežana 064/81 32 137 Agencijska provizija 2%
Zvezdara Olimp Jednoiposoban Milana Rakića stan 1.5, 44m2( terasa 4m2), EG, podno grejanje, inverter klima, I/IV, lift, telefon, interfon, mogućnost kupovine parking mesta. Građevinska dozvola. Izuzetno kvalitetna novogradnja, useljiva do maja 2024. godine. Podno grejanje uz odličnu izolaciju poda i zidova, kao i visokokvalitetnu stolariju doprinosi ogromnim uštedama u troškovima, a pruža komforno i kvalitetno življenje. Mogućnost kupovine parking mesta po ceni od 12000 evra. Agent Snežana 064/81 32 137 Agencijska provizija 2%
prodaja Zvezdara Olimp Dvoiposoban Milana Rakića 2.5, 52m2( terasa 4m2), EG, podno grejanje, inverter klima, I/IV, lift, telefon, interfon, mogućnost kupovine parking mesta. Građevinska dozvola. Izuzetno kvalitetna novogradnja, useljiva do maja 2024. godine. Podno grejanje uz odličnu izolaciju poda i zidova, kao i visokokvalitetnu stolariju doprinosi ogromnim uštedama u troškovima, a pruža komforno i kvalitetno življenje. Mogućnost kupovine parking mesta po ceni od 12000 evra. Agent Snežana 064/81 32 137 Agencijska provizija 2%
Trosoban prodaja Beograd Zvezdara Olimp Milana Rakića 3.0, 72m2, EG, podno grejanje, inverter klima, PR/IV, lift, telefon, interfon, mogućnost kupovine parking mesta. Građevinska dozvola. Stan će biti uknjižen kao poslovni prostor. Izuzetno kvalitetna novogradnja, useljiva do maja 2024. godine. Podno grejanje uz odličnu izolaciju poda i zidova, kao i visokokvalitetnu stolariju doprinosi ogromnim uštedama u troškovima, a pruža komforno i kvalitetno življenje. Mogućnost kupovine parking mesta po ceni od 12000 evra. Agent Snežana 064/81 32 137 Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Zvezdara Olimp Milana Rakića Jednosoban 1.0, 30m2 korisne površine+ dvorište od 20m2, EG, inverter klima, PR/IV, lift, telefon, interfon, mogućnost kupovine parking mesta. Građevinska dozvola. Biće uknjiženo kao četiri garžana mesta Četiri garažna mesta-predviđena za stambeni prostor kao garsonjera od 50m2. Ispred ima pripadajuće dvorište od 20m2. Useljivo do maja 2024. godine. Agent Snežana 064/81 32 137 Agencijska provizija 2%
Rakovica Rakovica lokacija Snežane Hrepevnik Dvoiposoban prodaja 2.5 , 54m2, terasa, ostava, CG, I/II, telefon, interfon. Na uknjižbi. Odličan , izvorno dvosoban stan, uspešno adaptiran u dvoiposoban. Kompletno renoviran, prijatnih boja , pozitivne energije. Sastoj se od dnevnog boravka sa trpezarijskim delom, kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila, ostave terase. Nalazi se u najlepšoj ulici Stare Rakovice, u mirnom kraju , zona dvospratnih i trospratnih zgrada. Pogled ka Avali. Poseduje garažu od 12m2, mogućnost kupovine ( cena po dogovoru ). Agent Miroslav 060/433-3406 Agencijska provizija 2%
Rakovica Rakovica lokacija Dvoiposoban Dr Milivoja Petrovića stan 2.5, 75m2, (terasa), ostava, TA, klima, II/II, telefon, interfon. Uknjižen na 72m2. Odličan , renoviran stan nedavno adaptiran u dvoiposoban. Poseduje veliki dnevni boravak( moguća adaptacija) sa izlaskom na terasu, pogled na dvorište. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, radne sobe, kupatila, ostave i terase. Moguća adaptacija za još jednu odvojenu sobu. Miran porodični kraj u neposrednoj blizini osnovne škole NIkola Tesla. Dobra povezanost, blizina Beo Voza. Agent Miroslav 060/433-3406 Agencijska provizija 2%
prodaja Savski venac Ekonomski fakultet i Savski Trg Troiposoban Gavrila Principa Prodajemo troiposoban salonski stan, izuzetno funkcionalan u zgradi koja datira iz 40-ih godina prošlog veka na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini Ekonomskog fakulteta. Stan se sastoji se od hodnika, gostinskog toaleta, kuhinje koja ima izlaz na malu lođu, devojačke sobe, dnevne sobe, radne, spavaće sobe i kupatila. Dvostrano je orijentisan i veoma je svetao. Kompletno je renoviran i tom prilikom je zamenjena vodovodna i elektro instalacija i uvedena računarska mreža u zidove, orginalan hrastov parket kao i stolarija koja je odlično reparirana. Stan zbog svog rasporeda ima više mogućnosti kako za savremeni način života tako i za poslovne potrebe. Stan je uknjižen, bez tereta i zabeležbi. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Dvosoban prodaja Beograd Novi Beograd Paviljoni i Institut za majku i dete Radoja Dakića Uknjižen, dvostrano orijentisan jug-zapad, u mirnom delu Paviljona, mogućnost adaptacije u 2.5, stan, prazan, odmah useljiv.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane