Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Čukarica Filmski grad Ratka Mitrovića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Veliki mokri lug Ristin Potok Garsonjera Kvalitetna novogradnja iz 2023. godine, sa povraćajem PDV-a za kupce prvog stana. Na dobroj lokaciji, nedaleko od Lastine autobuske stanice. Stan odlične strukture, visina skoro kao prvi sprat, italijanska keramika, hrastov parket, etažno grejanje. Izuzetna ponuda. Mogućnost kupovine parking mesta. Za preporuku. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Veliki mokri lug Ristin Potok Jednoiposoban prodaja Kvalitetna novogradnja iz 2023. godine, sa povraćajem PDV-a za kupce prvog stana. Na dobroj lokaciji, nedaleko od Lastine autobuske stanice. Miran kraj sa puno zelenila, bez buke. Stan izuzetne strukture sa odvojenom spavaćom sobom, dnevna soba sa kuhinjom open space, lođa, etažno grejanje. Mogućnost kupovine parking mesta. Za preporuku. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Veliki mokri lug Dvoiposoban Ristin Potok stan Kvalitetna novogradnja iz 2023. godine, sa povraćajem PDV-a za kupce prvog stana. Na dobroj lokaciji, nedaleko od Lastine autobuske stanice. Odlična povezanost sa ostalim delovina grada, blizu izlaza na auto put. U mirnoj ulici sa puno zelenila, bez buke. Odlična struktura stana sa dve spavaće sobe i lođom, izuzetno svetao. Mogućnost kupovine parking mesta. Za preporuku. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Dvoiposoban Paje Jovanovića Kvalitetna novogradnja sa ukupno osam stanova. Parking mesto +15.000eur. Cene iskazane sa Pdv-om. Odmah useljiv. Moguća kupovina na kredit. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Četvorosoban prodaja JUŽNO-BANATSKI OKRUG Pančevo Misa Vinogradi Uknjižena nekretnina sastoji se iz dve celine. Na prvom spratu je komforan trosoban stan koji sa pripadajućim stepeništem ima 105m2. Od prostorija dve spavaće sobe, hodnik, kupatilo, kuhinja sa trpezarijskim delom i velika dnevna soba. Svaka soba ima pripadajuću terasu. Na podu je parket, prozori su PVC, aluminijumske roletne, etažno grejanje na struju putem radijatora sa efikasnim strujnim kotlom povezanim na WI-FI. Interfon, elektronska brava. Na drugom spratu je celina od 65m2 sa razvedenim instalacijama i u postupku dobijanja sopstvenog brojila te lako može biti nezavisna stambena jedinica, sopstveni ulaz iz hodnika sa stepenicama. Pripadajuće garažno mesto ulazi u cenu nekretnine. U stanu ostaju kuhinja, ugradni orman, klima. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Matičanska Trosoban Uknjižen stan u zgradi novije gradnje. Dvostrano orijentisan sa odličnim rasporedom prostorija. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, 2 spavaće sobe, kupatila i lođe. Zgrada odlično održavana. Pored nje se ne nalazi ni jedan objekat koji bi zaklanjao pogled i sunčevu svetlost. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Stara Pazova Vojka Krajiška izdavanje Stara Pazova, Vojka; 11ari, ograđen, uz glavni put, voda, struja, tvrda podloga - tucanik; U ponudi je izuzetan plac, na odličnoj poziciji, pogodan za veliki broj različitih delatnosti. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Čukarica Čukarica lokacija Čukarica Spasenovićeva lokal i skladišta U centru Žarkova, orijentisan ka ulici sa izlogom, lokal koji funkcioniše kao kafić, razrađen, kompletno namešten sa invertarom. Poseduje galeriju, dve klime, dva mokra čvora, video nadzor, plato ispred. Depozit u visini kirije obavezan plus tri mesečne kirije unapred. Prostorije: poslovni prostor, galerija, dva mokra čvora. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
prodaja Zemun Zemun polje centar Zemun (Centar) Četvorosoban Vlade Obradovića Odličan dupleks četvorosoban stan uknjižene površine 69 kvm. Stvarne površine 85 kvm. Mogućnost kupovine garaže površine 24,5kvm po ceni od 25000evra. Na izuzetnoj lokaciji u neposrednoj blizini centra Zemuna. U mirnom delu naselja Ćukovac. Stan je trostrano orijentisan severo-istok, severo-zapad, jugo-istok. Sunčan i svetao. Bez ulaganja, pripadajući podrum 5,5kvm. Prostorije: I nivo: predsoblje, kuhinja, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo, degažman. II nivo: predsoblje, dve sobe, kupatilo. Agencijska provizija 2%.
Dvoiposoban prodaja Beograd Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino brdo Todora Dukina Odličan, luksuzan stan u novogradnji iz 2016. godine. Funkcionalan, svetao, orijentisan prema dvorištu, renoviran pre godinu dana. Prodaje se kompletno opremljen, sav nameštaj kao i bela tehnika su uračunati u cenu. Postoji mogućnost kupovine parking mesta uz doplatu. Prostorije: predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, dve sobe, kupatilo, terasa Agencijska provizija 2%
Beograd izdavanje Novi Beograd Blok 65 Tadije Sondermajera Izdaje se garažno mesto od 12m2 u podzemnoj garažii u Wellport-u, nivo -2. Obezbeđenje 24/7, ulazak pomoću kartice. Agencijska provizija se plaća u iznosu od 50%+ pdv dogovorene jednomesečne zakupnine.
Zemun Retenzija Zemun Retenzija Prve pruge Jednosoban prodaja Uknjižen na 41kvm, podne površine 60kvm. Kompletno renoviran, urađena dupla izolacija, ugrađeni Velux prozori. Svetao, kompletno opremljen novim nameštajem. Organizovan kao open space, postoji mogućnost odvajanja prostorija. Fantastična lokacija, neposredna blizina Zemunskog keja i ostale neophodne infrastrukture (prodavnice, vrtići, Dom zdravlja...). Gradskim prevozom se do centra grada stiže za 10 min. Dobra povezanost sa svim delovima grada. Prostorije: predsoblje, open space, tuš kabina, wc Agencijska provizija 2%
Zvezdara Gradska bolnica Trosoban Kladovska stan Trosoban stan uknjizen na površinu 73m2, opremljen, iznad Gradske Bolnice, a na obrisima Zvezdarske sume na I spratu (visina drugog sprata zbog VPR) u manjoj zgradi novije gradnje. Stan se prodaje namesten sa ugradnim elementima i ugradnim uredjajima. Stan je dvostrano orijentisan,jug-zapad Raspored pozicija u stanu je idealan. Sastoji se od hodnika, kuhinje, kupatila, terase, dnevne i dve spavace sobe. Iz hodnika se ulazi u sve sobe i kupatilo. Grejanje je etazno i veoma ekonomicno. Parking je ispred zgrade za stanare zgrade. Izuzetna nekretnina imajuci u vidu ponudu slicnih stanova,odmah useljivo Udoban i lep prostor za život ili odlična investicija. Agencijska provizija 2%
prodaja Voždovac Medaković 3 Medaković III Dvosoban Borivoja Stevanovića Funkcionalan stan na dobroj lokaciji. Prostor je pravilnog oblika i odlično je iskorišćen. Stan je u dobrom stanju, ima kvalitetnu PVC stolariju, kompletno je renoviran i adaptiran u dvosoban. Zgrada je kvalitetno gradjena, sa dobrim prilazom i ulazom. Stambena jedinica je uknjižena na 41 kvadrat korisne površine i 43 gradjevinske površine. U neposrednoj blizini stana nalaze se autobuska stajališta, odlična povezanost sa gradom. Stan je pogodan za stanovanje i idealan kao investicija. Prostorije: dnevni boravak, dve spavaće sobe, kuhinja, ostava, kupatilo. Agencijska provizija 2%
Petosoban prodaja Beograd Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Novi Beograd Blok 11c (Stari Merkator) Bulevar maršala Tolbuhina Izuzetan stan na fantastičnoj lokaciji, 2 ulaza! Stan od 120m2 koji trenutno funkcioniše kao 2 zasebne celine, a lako se može vratiti u prvobitno stanje. Jedna celina se sastoji od hodnika, prostrane dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i posebnog wc-a. Druga celina se sastoji od hodnika, prostrane dnevne sobe sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kuhinje, kupatila i terase. Izuzetno svetao, sređen stan. Odlična starogradnja, na spratovima su samo po dve stambene jedinice. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Idealna lokacija za život. U neposrednoj blizini škola, obdaništa, prodavnica, pijace, doma zdravlja i na samo par minuta hoda od prelepog Zemunskog keja. Agencijska provizija 2%.
Beograd izdavanje Savski venac Savski venac lokacija Centar (Savski venac) Vojvode Milenka Trosoban Savski centar, Kneza Miloša Residence - Vojvode Milenka 3.0, 88m2 (terasa 4m2), 2/6, CG po utrošku, lift, garaža, interfon, telefon, klima, video nadzor. Stan u luksuznom stambeno-poslovnom kompleksu u Kneza Miloša. Zakupcu stana je na raspolaganju recepcija, SPA centar, bazen, teretana, kao i usluge parkiranja i pranja vozila. Stan ima pripadajuće garažno mesto koje je uračunato u cenu. Prostorije: dnevna soba, tri spavaće sobe od kojih je jedna master soba sa kupatilom, još jedno kupatilo sa kadom, hodnik i terasa. Agent: Violeta Gašparević 062/270-945 R-ID: #2874 Video nadzor, Interfon, Telefon, Klima,
Novi Beograd - Blok 67a Uroša Martinovića Dvosoban izdavanje Novi Beograd, Blok 67a (A blok) - Uroša Martinovića 2.0, 56m2 (terasa 3m2), 2/6, CG, lift U stambeno-poslovnom kompleksu, izdaje se funkcionalan i kompletno namešten dvosoban stan. Uz stan se izdaje i garažno mesto po ceni od 100e. Agencijska provizija 50% Agent Mileva Petrović: 063/57-16-17 (licenca br.2429) Nije prizemlje Nije poslednji sprat
Rakovica Labudovo Brdo Labudovo brdo Trosoban Generala Zgonjanina stan Rakovica, Labudovo brdo - Generala Zgonjanina 3.0, 78m2 (lođa 5m2), 3/4, CG, interfon Kompletno renoviran stan od 78m2, dvostrano orijentisan, na Labudovom brdu, u četvorospratnoj zgradi bez lifta. U stanu je urađena nova PVC stolarija, laminat, nova kuhinja i kupatilo. Prostorije: dnevna soba, kuhinja, trpezarija, dve spavaće sobe, kupatilo, hodnik sa američkim plakarom i prostrana lođa. Stan ima i pripadajući podrum. Odlična lokacija stana - u neposrednoj blizini svih sadržaja potrebnih za ugodan život. Slobodan parking. Uknjižen na 78m2. Agencijska provizija 2%. Agent Ivana Cicvarić-Holjević: 060/61-62-904 (licenca br. 3101) Interfon, Nije prizemlje Nije poslednji sprat
prodaja Čukarica Žarkovo Četvorosoban Veljka Petrovića Čukarica, Žarkovo - Veljka Petrovića 4.0, 89m2 (dve terase 4m2), EG, 2/2, telefon, interfon U ponudi je odličan, renoviran stan na dva nivoa površine 89m2. Stan je dvostrano orjentisan i nalazi se na drugom spratu u zgradi od ukupno šest stanova. U osnovi ima 60m2 i stastoji se od dnevne sobe, kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe, kupatila, hodnika i dve terase. Na drugom nivou se nalaze dve spavaće sobe. Stan se nalazi u mirnoj ulici i odlično je povezan sa gradom. Iza zgrade je veliko zajedničko dvorište za odmor i rekreaciju. Grejanje je etažno na struju. Bez ulaganja. Mogu kreditni kupci. Uknjižen na 89m2. Agencijska provizija 2% Agent: Ranko Ilić 064/650-19-00 (licenca br.5383) Interfon, Telefon, Nije prizemlje Može na kredit Gradska kanalizacija
Jednoiposoban izdavanje Beograd Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Izdaje se stan u porodićnoj zgradi na Lekinom Brdu u blizini Dušanovačke pošte. Stan se sastoji od 30 metara kvadratnih.Ima jednu prostoriju koja je ujedno i dnevna i spavaća soba ,s tim što ima odvojenu kuhinju sa trpezarijom, kao i malo kupatilo. * elektrićno grejanje * nisu dozvoljeni kućni ljubimci * odmah useljiv Agencijska provizija 50%TV, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Internet, Klima, Odmah useljiv Stara gradnja.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane