Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Voždovac Braće Jerković I II Čedomilja Mitrovića Prodaja garažnog mesta koje se nalazi iza Vera. Minimalna agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja
Palilula Višnjička banja Slanački put Dvosoban prodaja U kompleksu Sunnyville premium, vrhunska novogradnja. Prostran i dobro organizovan stan sa terasom.u naselju koje se veoma lepo razvija sa svom potrebnom infrastrukturom za udoban zivot( MAXI, LILLY, IDEA, lep kafić) Ovo je nekretnina koja se moze kupiti pomocu stambenog kredita s obzirom da ima 80 posto izgradjenosti,odnosno ocekuje se useljenje pocetkom aprila. Mogućnost kupovine garažnog mesta Kupac placa proviziju 2%
Stari Grad Centar i Terazije Srebrenička poslovni prostor Na Kosančićevom vencu, atraktivnoj lokaciji, jednoj od najlepših i najomiljenijih u strogom centru grada, primamljivoj kako za turiste i posetioce svih profila, tako i za beogradske žitelje svih uzrasta, smešten je potpuno opremljen restoran sa bastom, nov prostor, odlično organizovan, dvostrano orijentisan, interesantno zamišljen, a i može se promeniti po nahođenju i želji zakupca. Poseduje magacin i podrumsku prostoriju , odmah upotrebljiv!
prodaja Stari Grad Centar i Terazije Trosoban Đure Daničića U srcu Starog grada, na Kopitarevoj gradini koja je zašticeno kulturno dobro Beograda poznato po svojoj specifičnosti u strogom centru grada , na,150m od Radio Beograda, 500m od Skupštine, 400m od Skadarlije, 650m od Trga Republike, spada u izuzetnu gradsku centralnu lokaciju. Odličan stan, potpuno renoviran, dvostrano orijentisan, izvorno trosoban, adaptibilan u četvorosoban. Iznad stana je upotrebljiv tavanski prostor. Veoma lep stan sa otvorenim dnevnim boravkom. Velika pregradiva terasa . Nalazi se na četvrtom spratu salonske zgrade. U planu je ugradnja lifta. Lep, širok pogled na grad, a van gradske buke. Veoma je prijatan, svetao i prostran.. Sastoji se od ulaza, predsoblja, dve spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, velikog kupatila sa prozorom i dugačke terase. Stan za preporuku, ukupne površine 93m2 od čega je grejna površina 79m2 dok je terasa 14m2. Stan je uknjižen na prodavca i na kvadraturu od 71m2. Kupac placa proviziju 2%
Troiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Bulevar Arsenija Čarnojevića Vrlo kvalitetan, renoviran, negovan, pametno osmišljen četvorosoban stan, idealno deljiv na dve stambene jedinice, sa dva velika kupatila, širokom zastakljenom i takođe deljivom terasom, u urednoj, dobro pozicioniranoj zgradi. Stan poseduje pripadajući podrum. Preporuka.Prikaz na mapi je informativnog karaktera. Za detaljnije informacije pozvati agenta prodaje. Kupac placa proviziju 2%
Beograd prodaja Zvezdara Lion Ravanička Četvorosoban Lion, Zvezdara, 84 m2 + terasa 15 m2, Veoma funkcionalan stan sa velikom dnevnom sobom i velikom kuhinjom, dva kupatila, tri spavaće sobe . Drugi sprat i potkrovlje, stara gradnja, na zgradi je obnovljena fasada, zamenjena ulazna vrata i prozori, zamenjen strujni orman i osigurači i iznad stana zamenjen ceo krov, ugrađeni krovni Veluks prozori. Alu PVC stolarija, štedljivo etažno grejanje, nov protočni bojler (stalna topla voda), prirodna ventilacija u oba kupatila, dvostrano orijentisan. Stan je uknjižen na 74 m2 zbog redukovanih površina (dnevna soba nešto niža od standarda, kosina u jednoj od spavaćih soba). Mereno od 84 m2. Dozvoljeno nadziđivanje još jednog nivoa (iznad predmetnog stana, ali i po dva nivoa iznad preostala dva stana pod ostala dva krova zgrade). Vlasnik 1/1. Raspored: donji nivo – ulaz u stan, dnevna soba kuhinja i kupatilo; gornji nivo – izlaz na terasu, predsoblje, tri spavaće sobe i kupatilo. U idealnom kraju, u neposrednoj blizini OŠ, vrtića, tramvajskog i trolejbuskog prevoza, Idee i Maksija, Petog parkić... Prikaz na mapi je informativnog karaktera.Kupac placa proviziju 2%
Stari Grad Centar i Terazije Terazije Dvosoban prodaja Terazije, strogi centar, u srcu Beograda, dvosoban, kompletno renoviran stan, kao novogradnja, ugradna kuhinja sa elementima i tehnikom (frižider sa zamrzivačem, šporet, aspirator), četvrti od šest, CG, u održavanoj zgradi sa liftom, odmah useljiv, spreman za udoban život ili izdavanje. Preporuka.
Sopot Sopot Milosava Vlajića kuca Prodaje se kuća 16km od centra Sopota, odmah useljiva površine 247m2 u Malom Požarevcu, na placu od 4,14ari, kompletno namestena.Renivorana ,.ugrađena nova PVC stolarija, termoizolacija, gradska voda, , uvedeno centralno grejanje na čvrsto gorivo i gas Plac je ograđen ,pravilnog oblika, Na ulazu u plac postoji vise parking mesta Kuća funkcionise kao dve odvojene stambene jedinice. Stan na prvom nivou kao dvosoban stan,na prvom spratu je trosoboan stan. Odlicna lokacija, blizina centra naselja, prodavnice , ambulante, škole, autobuske stanice. Od Beograda se stize za pola sata,,do Sopota je udaljen 16km PROSTORIJE: I NIVO - Hodnik, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, spavaća soba, ostava, kupatilo, terasa (20m2) ,II NIVO - Stepenište, 2 terase,dnevni boravak,kuhinja,trpezaruja, dve spavaće sobe, kupatilo; POMOĆNI OBJEKTI: Garaža, ostava za alat, kotlarnica. Kuhunja,je od trpezarije odvojena sankom,zajedno sa trpezarijom i dnevnim boravkom cine jednu celinu (open space) Vlasnik je fizicko lice Agencijska provizija iznosi 2%.
prodaja Majdanpek Centar Jednosoban Hajduk Veljka Prodaje se odličan stan u Majdanpeku. Zgrada od fasadne cigle. Stan je po strukturi jednosoban, površine 36m2. Prodaje se namešten sa stvarima. Odmah useljiv. Ag. provizija je 500 eur u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.
Dvoiposoban prodaja Beograd Rakovica Rakovica lokacija Marička U prilici smo da vam ponudimo Rakovački salonac odličnog rasporeda,stan od 63m2,delimično renoviran. Stan se nalazi na dobroj lokaciji u blizini svi važnih infrastrukturnih objekata i prevoza. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Za više informacija kontakt telefon 064/577-6659 Biljana
Beograd izdavanje Zemun Nova Galenika Dunavskih virova Dvosoban Izdaje se odličan stan u Zemunu, naselje Galenika. Odlična lokacija, novija zgrada. Cg se plaća po utrošku. Stan je kompletno namešten. Odmah je useljiv. Depozit u visini jedne mesečne zakupnine.
Rakovica Petlovo Brdo Nićifora Ninkovića Jednoiposoban prodaja Komforan jednoiposoban stan sa lepom spavaćom sobom u koju može stati bračni ležaj na prvom spratu stambene zgrade u veoma lepom okruženju. Stan je sunčan , funkcionalan i lepog je rasporeda . U blizini je prevoz, snabdevanje, škola , vrtić, sve u krugu od 150-200 metara. Oko zgrade ima dosta zelenila . Ispred je veliki parking za stanare zgrade. Stan se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka, kuhinje, kupatila, spavaće sobe i terase. Uz stan se dobija i podrumska prostorija u prizemlju .Idealno mesto za život i rentiranje. Agent Predrag Petrović 060/0808-127 Agencijska provizija 2%
Savski Venac Beograđanka Dvosoban Admirala Geprata stan Izdaje se dvosoban stan u centru grada. Stan poseduje dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, odvojenu spavaću sobu i kupatilo. Okrenut je ka dvorištu i veoma je mirno i tiho. Nedavno je renoviran. Grejanje je na TA peć i klimu. Depozit obavezan. Agencijska provizija je 50% od prve mesečne zakupnine Sladjana Čadjenović br.licence 4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 SC05 .
prodaja Sopot Sopot okolina Ljubomira Ivkovića - Šuce Prodaje se parcela od 55,6 ari u komadu, pravougaonog oblika, duža strana parcele u ravni sa putem. Parcela se nalazi pored puta Sopot-Kosmaj u selu Dučina. Duža strana parcele do puta oko 90 m, dubina parcele oko 60 m. Parcela je građevinska. Moguća podela parcele na više parcela. Postoji informacija o lokaciji. Uknjiženo. Minimalna agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja Agent: Aleksandar Ocokoljić br. licence 2029 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 .
Jednoiposoban izdavanje Beograd Savski venac Sajam Bulevar Vojvode Mišića U Bulevaru vojvode Mišića izdaje se izuzetan, atraktivan namešten, kompletno renoviran stan na tri nivoa, u osnovi ima 25m2. Mereno ima 45m2 Donji nivo: spa centar, kuhinja, kupatilo Srednji nivo: dnevni boravak Galerija: spavaći deo Sa dosta slobodnog parkinga u blizini zgrade. Na odličnoj lokaciji. Za preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ana Gavrilović, br. licence:4721 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 AG07 .
Beograd izdavanje Rakovica Vidikovac Vidikovački venac Izdaje se lokal od 13m2 u ulici Vidikovački venac. U blizini Garden centra, pogodan za razne delatnosti. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 ST05 .
Stari Grad Centar i Terazije Vlajkovićeva Četvorosoban izdavanje Izdaje se autentičan salonac u predratnoj zgradi na visokom prizemlju od četiri sprata. Stan je kompletno namešten, i odmah useljiv. Takođe ima i pripadajući podrum. Lokacija stana je centralna gradska, koja pruža komoditet življenja radi blizine svih sadržaja. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Katarina Stefanović br. licence 637 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Zvezdara Cvetkova pijaca Dvosoban Kisela voda stan Izdaje se nov, nikad useljavan stan na dobroj lokaciji u blizini Kluza. Stan se sastoji iz velikog dnevnog boravka sa kuhinjsko-trpezarijskim delom, odvojenom spavaćom sobom i kupatilom. Mikrolokacija odlična, u blizini sportski centar Olimp, Zvezdarska šuma, kao i brojni sadržaji za svakodnevni život. Dobra povezanost javnim prevozom sa svim deloma grada,u cenu zakupa uračunato i parking mesto u okviru zgrade. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MG06 .
izdavanje Zvezdara Cvetkova pijaca Dvosoban Kisela voda Izdaje se nov, nikad useljavan stan na dobroj lokaciji u blizini Kluza. Stan se sastoji iz velikog dnevnog boravka sa kuhinjsko-trpezarijskim delom, odvojenom spavaćom sobom i kupatilom. Mikrolokacija odlična, u blizini sportski centar Olimp, Zvezdarska šuma, kao i brojni sadržaji za svakodnevni život. Dobra povezanost javnim prevozom sa svim deloma grada,u cenu zakupa uračunato i parking mesto u okviru zgrade. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MG06 .
Dvosoban izdavanje Beograd Zvezdara Cvetkova pijaca Kisela voda Izdaje se nov, nikad useljavan stan na dobroj lokaciji u blizini Kluza. Stan se sastoji iz velikog dnevnog boravka sa kuhinjsko-trpezarijskim delom, odvojenom spavaćom sobom i kupatilom. Mikrolokacija odlična, u blizini sportski centar Olimp, Zvezdarska šuma, kao i brojni sadržaji za svakodnevni život. Dobra povezanost javnim prevozom sa svim deloma grada, u cenu zakupa uračunato i parking mesto u okviru zgrade. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MG06 .
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane