Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Voždovac Voždovac lokacija Vojvode Stepe Trosoban Prodaje se nov delux porodični stan u zgradi u neposrednoj blizini Voždovih kapija, Lidla, prodavnica, kafića, svih sadržaja za udoban život i sa odličnom vezom gradskog prevoza sa ostatkom grada. Trosoban stan, uknjižen na 149m2, nalazi se na šestom od osam spratova. Stan je sledeće strukture: ulazni hodnik, luksuzan veliki dnevni boravak sa trpezarijom, sa ugrađenim kaminom od oniksa, sa izlaskom na lepu lođu okrenutu ka Vojvode Stepe, zatim velika kuhinja, hodnik, luksuzno veliko kupatilo sa ugrađenim oniksom, dve velike spavaće sobe od kojih jedna ima francuski balkon i duplu stolariju prema Vojvode Stepe, a druga ima ugrađen garderober i izlaz na fenomenalnu terasu od 25m2, koja je biser ovoga stana, izolovana od buke, sa koje se pruža pogled na ceo Beograd, koji oduzima dah. Stan je dvostrano orijentisan, prema Vojvode Stepe, a takođe i prema mirnom unutrašnjem dvorištu, sa besprekornim pogledom. U stanu su ugrađeni najbolji materijali, stolarija drvo-aluminijum, hrastov parket, roletne na struju, centralna klima, iranski kamen na terasama, spušteni plafoni, dekorativne tehnike po zidovima i gipsani radovi, kompletna rasveta, stan je najluksuznije opremljen. Uz stan je moguća kupovina garažnog mesta uz doplatu. Agencijska provizija 2% Agent: Aco Jorović br. licence 993 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 AJ .
Voždovac Voždovac lokacija Vojvode Stepe Četvorosoban prodaja Prodaje se nov luksuzan porodičan stan, u zgradi u neposrednoj blizini Voždovih kapija, Lidla, prodavnica, kafića, svih sadržaja za udoban život i sa odličnom vezom gradskog prevoza sa ostatkom grada. Četvorosoban stan, uknjižen na 124m2, nalazi se na četvrom od osam spratova. Stan je izuzetno funkcionalan, sadrži ulazni hodnik sa velikim gostinjskim toaletom, kuhinju, luksuzan dnevni boravak sa trpezarijom sa izlaskom na lepu lođu, orijentisanu ka Vojvode Stepe, hodnik kojim je potpuno izolovan, spavaći blok sa tri velike spavaće sobe, dva kupatila i jednu ostavu. Stan je dvostrano orijentisan, istočno i zapadno, iz stana se obostrano pruža fenomenalan pogled. Ugrađena je aluminijumska stolarija, spušteni plafoni, dekorativne tehnike po zidovima, kompletna rasveta. Stan je potpuno nov. Odmah je useljiv. Moguca je kupovina garažnog mesta uz doplatu. Agencijska provizija 2% Agent: Aco Jorović br. licence 993 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 AJ .
Rakovica Resnik Patrijarha Dimitrija kuca U prilici smo da vam ponudimo odličnu porodičnu kuću u Rečniku u naselju Sunčani breg,kući pripada 4,4ara placa. Kuća je izgrađena 2017 godine. Ograda je od kovanog gvožđa,hrastov Ristić parket,petokomerna Pvc stolarija sa komarnicima eg na čvrsta goriva a može ina pelet. U prizemlju kuće se nalazi kuhinja sa trpezarija,dnevnim boravkom,kupatilom i terasom a na spratu ,četiri spavaće sobe,kupatilo i terasa koja gleda ka Avali.Cena je podložna korekciji. Kuća je bez ulaganja za preporuku. Agenc. provizija 2% Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 AD .
prodaja Voždovac Pinosava Marije Ristić Prodaje se uknjižena kuća sa 117 m2 korisne površine , mereno 230m2, sa 5,6 ari placa (suteren, prizemlje, prvi sprat, potkrovlje). Spratovi su povezani unutrašnjim stepenicama sa polu nivoima. Kuca je sređena komplet sa novim nameštajem I belom tehnikom i po jednom klimom u prizemlju i prvom spratu,svi uređaji su u garanciji. Može se kupiti sa nameštajem i belom tehnikom, stvar je dogovora.Grejanje je kotao na pelet koje je sprovedeno u celom objektu. Suteren-kotlarnica sa novim kotlom na pelet, prostor za skladištenje peleta do 6 tona, letnja kuhinja sa dnevnim boravkom i ostava. Prizemlje - hodnik, predsoblje, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak i spavaća soba. Prvi sprat - hodnik, predsoblje, kupatilo i tri spavaće sobe. Potkrovlje je u sivoj fazi. Kuća je za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Aco Jorović br. licence 993 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 AJ .
Trosoban prodaja Beograd Vračar Hram Braničevska Prodaje se svetao i prostran stan bez ulaganja na Vračaru. Sastoji se iz ulaznog hodnika, dnevnog boravka koji je povezan sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, toaleta, kupatila i velike terase. Aluminijumska stolarija, kompletno opremljena kuhinja, CG po utrošku. Stan se nalazi u novijoj zgradi koja se nalazi na samo 5 minuta hoda od Hrama Sv. Save, u gornjem delu Braničevske ulice. Garažno mesto u podzemnoj garaži se prodaje po ceni od 25.000e Stan je uknjižen na vlasnika bez tereta i zabeležbi, tako da su dobrodošli i kreditni kupci. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 MR06 .
Beograd prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Đoke Krstića Dvosoban Lekino brdo, lux novogradnja U mirnom delu Lekinog brda u blizini Šumica u ulici Đoke Krstića gradi se objekat visine 3 sprata. Fasada je kombinacija prirodnog kamena i bojenih elemenata. Fasadna stolarija najvišeg kvaliteta, podovi prve klase 100% prirodni, keramika prve klase italijanska. Grejanje toplotne pumpe. Objekat poseduje podzemnu garažu, garažno mesto na klackalicu se moze kupiti po ceni od 18000E. Objekat je u izgradnji, rok završetka radova September 2024 god. Agenc. provizija 2% Agent: Dušica Babić, br. licence:4160 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .
Voždovac Pašino i Lekino brdo Đoke Krstića Dvosoban prodaja Lekino brdo, lux novogradnja U mirnom delu Lekinog brda u blizini Šumica u ulici Đoke Krstića gradi se objekat visine 3 sprata. Fasada je kombinacija prirodnog kamena i bojenih elemenata. Fasadna stolarija najvišeg kvaliteta, podovi prve klase 100% prirodni, keramika prve klase italijanska. Grejanje toplotne pumpe. Objekat poseduje podzemnu garažu, garažno mesto na klackalicu se moze kupiti po ceni od 18000E. Objekat je u izgradnji, rok završetka radova September 2024 god. Agenc. provizija 2% Agent: Dušica Babić, br. licence:4160 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .
Rakovica Rakovica lokacija Dvoiposoban Pilota Mihaila Petrovića stan Stan sa pogledom. Svetao, dvoiposoban stan, mereno 70m2 (uknjižen na 55m2), terasa 9m2 nije ušla u kvadraturu, kao i prostran hodnik od oko 6m2. Stan je dvostrano orjentisan. Kompletno renoviran pre nekoliko godina, kada je zamenjena spoljašnja i unutrašnja stolarija, renovirano kupatilo i kuhinja, postavljene pločice u hodniku i predsoblju. Funkcionalnog rasporeda, jer se u sve prostorije ide iz predsoblja. Mogućnost proširenja na teresu. Sastoji se od ulaznog hodnika, koji jednim delom služi kao ostava, prostranog predsoblja, komotne spavaće sobe, jedne manje sobe, dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom i velike terase na koju se izlazi iz kuhinje i dvevnog boravka. Svi sadržaji za svakodnevni život su, takoreći, ispred zgrade (prodavnice, apoteke, pošta, pijaca, vrtići, osnovna škola…) Agencijska provizija 2% Agent: Ljiljana Rajković br. licence 4699 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .
prodaja Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Troiposoban Ljubinke Bobić U ponudi je stan na Bežanijskoj kosi u ulici Ljubinke Bobić,u mirnom kraju i neposrednoj blizini pijace,autobuskih stajališta,parkova i ostalih važnih infrastrukturnih objekata. Stan je troiposoban po strukturi,sastoji se od predsoblja,kuhinje,trpezarije,dnevnog boravka,tri spavaće sobe,kupatila,toaleta,degažmana,terase i lodje. Dvostrano je orijentisan,izuzetno lepog i funkcionalnog rasporeda. Stanu pripada i veliki podrum i tavanski prostor. Zgrada ima lift,ulaz je čist,uredan i održavan. Za svaku preporuku. Agenc. provizija 2% Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 JA .
Jednosoban izdavanje Beograd Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka 1.0, 29m2(terasa3m2), CG, 4 lifta, II/XXIV, telefon, interfon, podrum, parking. Fantastičan, luksuzno opremljen jednosoban stan u zgradi Arcadia (Beograd na vodi), površine 29m2, sa pogledom na Kulu Beograd, TC Galerija i reku Savu. Zgrada je udaljena samo nekoliko minuta hoda od obale Save i Savske promenade, Kule Beograd i TC Galerija. Zgrada je realizovana na konceptu jednostavnog i lagodnog života u savremenom okruženju sa obiljem sadržaja. Stanari zgrade imaju lak, bezbedan i direktan pristup podzemnoj garaži. Objekat poseduje celodnevno obezbeđenje. Stan je svetao - jednostrano jugozapadno orijentisan, na 2. spratu od ukupno 24 spratova. Stan ima terasu sa balkonskim prozorima i vratima od poda do plafona. Ulazna vrata su sigurnosna sa protivprovalnom bravom, metalnom konstrukcijom i završnom obradom od medijapana. Na podu kuhinje i dnevnog boravka nalazi se višeslojni drveni parket. Kuhinja je opremljena kuhinjskim elementima, mašinom za pranje sudova i svim drugim aparatima, a kupatilo je opremljeno ugrađenim umivaonikom, tuš kabinom i sanitarnom opremom renomiranih proizvođača. U kuhinji i kupatilu je granitna keramika visokog kvaliteta. Stan ima multi-split sistem klimatizacije u dnevnom boravku. Grejanje je centralno, sa kalorimetrima. Sastoji se od predsoblja, dnevnog boravka otvorenog koncepta sa kuhinjom, kupatila, terase i ostave gde se nalaze veš mašina (i za sušenje veša) i bojler. Cena zakupa je 800,00 EUR na mesečnom nivou + deposit u visini jedne mesečne zakupnine. Postoji mogućnost zakupa jednog ili dva garažna mesta. Cena zakupa garažnog mesta je 100,00 EUR. Komunalni troškovi na mesečnom nivou iznose oko 60,00 EUR. Stan je odmah useljiv! Odlična preporuka. Kontakt 060/340-7077 Agencijska provizija 50%
Beograd izdavanje Stari Grad Dorćol donji Dubrovačka Dvosoban 2.0, 53m2, lođa, CG, klima, III/V, telefon, interfon, podrum , KTV-internet, parking mesto. Uknjižen. Lep, svetao stan na Dorćolu u blizini Kalemegdana i Knez Mihailove ulice. Renoviran, potpuno namešten i opremljen. sastoji se od komfornog dnevnog boravka sa izlazom na manju terasu, kunije, prostrane spavaće sobe i kupatila. Poseduje parking mesto u dvorištu zgrade. Agencijska provizija 50%
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Jurija Gagarina Dvoiposoban prodaja 2.5, 66m2( terasa 3m2), CG, dva lifta, VI/XIX, telefon, interfon, podrum. Uknjižen na 63m2 (u procesu preknjižbe). Prodaje se dvoiposoban stan u izvornom stanju, u Bloku 62, na Novom Beogradu. Stan se nalazi na 6. spratu zgrade od ukupno 19 spratova. Po strukturi je dvoiposoban. Sadrži ulazni hodnik, dnevnu sobu, dve spavaće sobe, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i terasu od oko 3m2. U sve prostorije se ulazi iz hodnika. Podne obloge su od parketa u svim prostorijama izuzev u predsoblju i kuhinji gde je postavljen laminat i kupatilu gde su pločice. Stolarija je drvena. Grejanje je centralno. Stan je dvostrano jugoistočno orijentisan. Stan je prostran, ima odličnu strukturu i potencijal za adaptaciju po želji kupca. Zgrada je dobro očuvana i održavana. Obezbedjena interfonom i opremljena je sa nova 2 lifta. Pozicija zgrade je odlična – neposredno pored ulaza u zgradu se nalazi market robe široke potrošnje, a u blizini se nalaze brojni veliki marketi, Dom zdravlja, Pijaca Blok 44, osnovne škole, vrtići, Savski kej i mnogi drugi objekti koji doprinose kvalitetu života. Parkiranje je omogućeno ispred zgrade, u slobodnoj zoni. U blizini su autobuske i tramvajske stanice koje ovu lokaciju povezuju sa svim delovima grada. Odlična preporuka zbog lokacije, strukture stana i prodajne cene. Kontakt 060/340-7077 Agencijska provizija 2%
Voždovac Voždovačka Crkva Trosoban Vojvode Stepe stan Prodajemo odličan trosoban stan na 21. spratu kvalitetne zgrade na odličnoj lokaciji, u ul.Vojvode Stepe u neposrednoj blizini voždovačke crkve, škola, vrtića, prodavnica, stajališta više linija gradskog prevoza i ostalih potrebnih sadržaja za udoban život. Stan je dvostrano orijentisan i veoma svetao, sa predivnim pogledom na grad. Sastoji se od dnevne sobe, dve spavaće sobe, kupatila, kuhinje, trpzerijskog dela i prostrane terase. Grejanje je centralno na gradsku toplanu. Stan je uknjižen na 77m2, grejne površine 100m2, ukupne površine 120m2. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
izdavanje Vračar Crveni krst Crveni Krst Četvorosoban Sazonova 4.0, 92m2(terasa), 4/5, lift, Cg, internet, ktv, klima, interfon, lux. Vračar je centralna, najmanja i jedna od najlepši beogradskih opština koja svojim istorijskim, kulturnim i zabavnim sadržajima, zelenim površinama kao i kompletnom infrastukturom čini zaokruženu urbanističko ambijentalnu celinu. Zbog toga je jedna od najtraženijih lokacija na tržištu nekretnina pa time i sigurna investicija. Mirna Sazonova ulica polazi od ulice Maksima Gorkog a završava u ulici Grčića Milenka. Nepokretnost se nalazi u delu bliže ulici Grčića Milenka. U prilici smo da Vam ponudimo u zakup nekorišćenu četvorosobnu nepokretnost u novoj zgradi sa liftom. Zgrada je rađena po najvišim standardima, najkvalitetnijim materijalima, pefektno odražavana. Stan je svetao, sa izuzetno funkcionalnim resporedom. Dnevni boravak je blago izdvojen od kuhinje, dok su spavaće sobe u odvojenom spavaćem bloku sa dva kupatila. Komforu doprinosi zasebana prostorija namenjena za smeštaj veš mašine i mašine za sušenje (vešeraj). Orijentisan je suprotno od ulice, što dodanto garantuje mir i tišinu u stanu. Dragulj ovog stana je komotna lepa terasa, namenjena uživanju. Grejanje i hlađenje je centralno na toplotnu pumpu, što obezbeđuje komfor i ekonomičnost. U cenu zakupa je uključeno i garažno mesto na klackalici, dovoljno veliko i za SUV vozila. Ulaz u garažu je klasičan, bez auto-lifta. Stan se izdaje prazan, sa kompletno opremljenom kuhinjom, ali bez nameštaja. Za ozbiljne zakupce postoji mogućnost dogovora oko delimičnog opremanja stana. Odličan za stanovanje i za poslovni prostor (kancelarije, ordinacije, saloni, itd.) Od prostorija: hodnik, dnevna soba, terasa, kuhinja, tri spavaće sobe, dva kupatila, vešeraj i garderoba. Stan je uknjižen na 92m2. Kontakt: 065 233 52 60. R-ID: #5160 Interfon, Internet, Kablovska, Klima,
Petosoban prodaja Beograd Zvezdara Olimp Lipov Lad Ravanička Zvezdara, Lipov Lad - Ravanička kuća, 128m2, NPR+PR, parking, telefon, klima, ostava. Renovirana i održavana vertikala salonske kuće ispod Lipovog lada i osnovne škole. Sastoji se od dve uknjižene stambene jedinice (1/1): četvorosobnog stana u prizemlju (92m2) i jednosobnog stana u niskom prizemlju (35m2). Iznad stana je tavanski prostor koji može da se adaptira u jedan stan. Visina plafona 3,10m. Fasada kuće sređena, moguć parking u dvorištu. Kući pripada i pomoćni objekat. Izuzetno miran deo grada, odlično povezan gradskim prevozom jer se nalazi između Bulevara kralja Aleksandra i Vojislava Ilića. Prizemni stan: hodnik, dnevna soba, tri spavaće sobe, kuhinja, kupatilo i toalet. Uknjižena. Agent: Ružica Tobdžić 065/24-41-892 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2888 Telefon, Klima, Salonski stan. Ostava
Beograd prodaja Zemun Nova Galenika Jovana Stojsavljevića Dvoiposoban Zemun, Nova Galenika, Jovana Stojsavljevića Izvorno dvosoban, adaptiran u 2,5, uknjižen na 58m2, stvarne površine 64m2, lođa, terasa, 8/11, 2 lifta, CG, protočna topla voda, interfon, video nadzor, podrum, za renoviranje, odmah useljiv Jugozapadno orjentisan, veoma svetao u mirnom kraju Zemuna sa dosta zelenila, okružen parkovima i svim infrastrukturnim objekatima neophodnih za udoban porodični život. Nalazi se u održavanoj zgradi od crvene fasadne cigle iz 1980. godine. Veliki broj slobodnih parking mesta i blizina gradskog prevoza. Raspored prostorija je odličan: ulazni hodnik, predsoblje, veliki dnevni boravak sa izlazom na terasu, kuhinja sa izlazom na lođu, trpezarija, dve spavaće sobe, kupatilo. Stan je za renoviranje sa mogućnostima preuređenja rasporeda prostorija. Aencijska provizija koju plaća kupac iznosi 2%. R-ID: #650 Video nadzor, Interfon, Odmah useljiv Za adaptaciju Topla voda
Surčin Surčin naselje Dobanovci Moravska Trosoban izdavanje Komforan i udoban smeštaj za radnike u porodičnoj kuće na sprat. Sastoji od ulaznog dela, kuhinjskog trpezarijskog dela, dve spavaće sobe sa po dva kreveta, velikog kupatila sa prorodnom ventilacijom, kuhinje sa svim potrebnim električnim uređajima. Kuća je priključena na gas, ima klimu, internet, video nadzor, parking mesto ispred kuće. Odlična pozicija kuće, blizu je prevoza bus 603. Kuća se izdaje na duži vremenski period. Cena naznačena u oglasu je cena zakupa je po osobi i plus mesečni troškovi, (struja, grejanje, infostan, internet) Obavezan je depozit u visini mesečnog zakupa po osobi. Agencijska prrovizija je 50% od prve zakupnine. R-ID: #651TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Stara gradnja.
Savski venac Palata pravde Trosoban Sarajevska poslovni prostor Poslovno/kancelarijski prostor na uglu Sarajevske ulice i ulice Miloša Pocerca, u neposrednoj blizi Palate pravde. Strukturu stana čine ulazni hodnik, dve kancelarije, kuhinja sa trpezarijom (prostor moguće tranformisati u još jednu kancelariju po potrebi), kupatilo + dve terase sa pogledom na Sarajevsku ulicu. Renoviran stan na prvom spratu, centralno grejanje, interfon, lift, telefon, 2 klima uredjaja. Sve kancelarije su svetle i otvorene, prozori u svakoj kancelariji pružaju obilnu prirodnu svetlost + mogućnost izlaska na terase iz kuhinje i jedne kacelarije. Prostor poseduje renovirani toalet i kuhinju, novu stolariju, pružajući sve neophodne pogodnosti za udoban radni prostor. U neposrednoj blizini nalazi se Palata pravde, Klinički Centar Srbije i Urgentni Centar, Vlada Republike Srbije i te nekolicina ambasada i ministarstava... Zgrada se nalazi na izuzetnoj lokaciji koja omogućava laku povezanost sa svim delovima grada, u neposrednoj okolini nekoliko dostupnih javnih garaža. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaSudopera, Kuhinjski elementi, Klima,
izdavanje Zemun Zemun Gornji grad Gornji Grad Dvoiposoban Ugrinovačka Izdaje se potpuno nov, namešten stan u novoj zgradi sa garažnim mestom. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Dvosoban izdavanje Beograd Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Blok 19a- Park apartmani Vladimira Popovića Sunčan, dvostruko orjentisan, nov lux nameštaj, komplet opremljen, pogled na park i grad. Doplata za garažno mesto je 50Eura. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane