Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Novi Beograd - Blok 67a

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Hotel Jugoslavija Dvoiposoban Ovaj prefinjeni stan nalazi se u srcu najlepšeg dela Novog Beograda, duž Dunavskog keja, pružajući svojim stanarima neponovljivu panoramu i privilegovanu lokaciju. Savršeno uklopljen u urbani pejzaž, ovaj stan nudi ne samo spektakularan pogled na reku Dunav, već i blizinu brojnih sadržaja kao što su šetališta, restorani, prodavnice i rekreacijski prostori. Enterijer stana odlikuje elegancija i funkcionalnost, sa prostranim prostorijama i modernim detaljima koji pružaju udobnost i luksuzan doživljaj života. Sa Dunavskim kejom kao produženjem svog vrta, ovaj stan predstavlja idealnu oazu za sve ljubitelje prirode i gradskog života u isto vreme. *odmah useljiv *dozvoljeni kucni ljubimci *obavezan depozit *agencijska provizija 50%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Stara gradnja.
Grocka Grocka okolina Karađorđeva prodaja Vikendica u Ritopeku sa pogledom na Dunav i Pančevo. Kuća kvalitetne gradnje u osnovi 8x8m, trofazna stuja, voda iz bunara sa hidroforom. Vikendica nije uknjižena, plac 15 ari, prilazni put nije asfaltiran. Sama kuća zahteva ozbiljniju sanaciju krova i unutrašnje radove. Sastoji od podruma, prizemlja, koje čini hodnik, iz kog se ulazi u prostran boravak, kupatilo, kuhinju sa trpezarijom, velika terasa dužinom cele kuče. Potkrovlje u sivoj fazi. Agencijska provizija 800,00 EUR-a u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS. Kontakt:Nenad Raškov, 061/240-9737.
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Dvosoban Jurija Gagarina stan Namešten, 2.0, 53m2, I/XIV, CG, terasa, 2 lifta, depozit. Izdaje se dvosoban stan u mirnom delu Jurija Gagarina. Stan poseduje hodnik, dnevni boravak, odvojenu kuhinju i trpezariju, spavaću sobu, kupatilo i terasu. Miran i tih kraj, pun zelenila. Ima javni parking. U neposrednoj blizini su pijaca, prodavnice, tržni centri. Odlična povezanost sa gradom. U cenu su uključeni svi računi. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Agencijska provizija je 50% od prve mesečne zakupnine Sladjana Čadjenović br.licence 4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 SC05 .
prodaja Voždovac Trošarina Četvorosoban Vojvode Stepe Voždove kapije, nov, XII/XII, 4.0-soban, 93m2, cg, 2 lifta, 2 mokra čvora, alu – stolarija. Mogućnost kupovine parking mesta – 25 000 eura. Prostorije – predsoblje, dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, terasa, 3 spavaće sobe (1 soba je master sa kupatilom), 2 kupatila, ostava (vešeraj), kamin, garderober, podrum. Agenc. provizija 2% Agent: Vladimir Jovanović br. licence 1773 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg.br. 339 011/4016-236 011/4016-237 .
Trosoban prodaja Beograd Voždovac Voždovačka Crkva Vojvode Stepe Voždove kapije, nov, III/XII, 3.0-soban, cg, 2 lifta, 2 mokra čvora, alu – stolarija, podrum. Mogućnost kupovine parking mesta – 25 000 eura. Prostorije – predsoblje, dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, terasa, 2 spavaće sobe, kupatilo, wc. Agenc. provizija 2% Agent: Vladimir Jovanović br. licence 1773 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg.br. 339 011/4016-236 011/4016-237 .
Beograd prodaja Zvezdara Veliki mokri lug Milovana Vidakovića Dvoiposoban Izuzetan, vrhunski sređen stan u novogradnji u porodičnom okruženju, prodaje se kompletno namešten. Prostorije: ulazni hodnik, dnevni boravak, trpezarija i kuhinja kao otvoren koncept, dve spavaće sobe, kupatilo i lođa. Stan je opremljen najsavremenijim aparatima, rerna sa pirolizom i dodatkom za roštiljanje, aparat za vodu sa prečišćivačem priključen na gradski vodovod, kamin na bioethanol, hidromasažni stub u kupatilu, Inverter klima, akvarijum. Izuzetno niski režijski troškovi, u blizini je dečije igralište, vrtić, trgovina, stajalište gradskog prevoza. Slobodan parking oko zgrade . Agencijska provizija 2% Agent: Dragana Stoiljković br. licence 919 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Vračar Južni bulevar Šumatovačka Dvosoban prodaja Prodajemo odličan dvosoban stan na Vračaru u Šumatovačkoj ulici na šestom spratu potpuno nove i moderne novogradnje iz 2023.godine sa liftom. Stan se sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjsko-trpezarijskim delom, spavaće sobe, kupatila i terase. Prilikom izgradnje korišćeni su najkvalitetniji materijali i tom prilikom je postavljena ALU stolarija, hrastov parket visoke klase, unutrašnja kvalitetna stolarija, uvozna granitna keramika i sanitarije. Stan poseduje centralno grejanje sa kalorimetrima. Orijentisan je ka dvorištu i potpuno je izolovan od gradske gužve i buke. Ovaj stan je odličan kako za život, tako i kao investicija za izdavanje. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 24.000e sa PDV. Useljiv u avgustu 2024.godine. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o
Savski venac Zeleni venac Trosoban Brankova stan Agencijski ID : 1837. Nudimo odličan salonac kompletno renoviran 2012.godine sa prelepim pogledom na reku. Stan je dvostrano orijentisan, od prostorija ima prostranu kuhinju sa trpezarijom, dnevnu sobu, dve spavaće sobe, predsoblje, kupatilo, ostavu, terasu iz kuhinje i veću lođu sa prelepim pogledom na reku. Sve prostorije imaju prirodnu ventilaciju. Nalazi se na petom spratu u zgradi sa liftom. Stan ima norveške radijatore i dve kaljave peći. Uknjižen vlasništvo 1/1. Grejna površina 81+terasa+lođa. Ima pripadajući podrum. Agencijska provizija 2% . U zgradi ima lift.
prodaja Voždovac Braće Jerković I II Dvoiposoban Braće Jerković Agencijski ID : 1838. Komforan dvoiposoban stan, ima ulazno predsoblje, trpezariju sa izlaskom na lođu od 6m2 sa lepim pogledom, kuhinju sa prirodnom ventilacijom, veliku dn.sobu, dve spavaće sobe i kupatilo sa prirodnom ventilacijom. Zgrada ima dva lifta. Stan ima cg i toplu vodu. Južna strana, veoma svetao. U blizini pijaca, škola, vrtić, TC, odlična povezanost sa celim gradom. Iz otkupa sa urednom dokumentacijom, predat za uknjižbu Potrebno je renoviranje stana. Agencijska provizija 2% U zgradi ima lift.
Petosoban prodaja Beograd Zvezdara Olimp Vojvode Blažete Prodaje se porodična stambena kuća koja se sastoji od 2 trosobna stana i garaže : Podrum: površine 42,89 m2 + nadstrešnica površine20,80 m2 - podrum 11,20 m2 - garaža 25,82 m2 Stan broj 1: površine 85,69 m2 Trosoban stan: - Prizemlje 43,48 m2 - sprat 42,21 m2 Stan broj 2: površine 66,73 m2 Trosoban stan:: - prizemlje 33,41 m2 - potkrovlje 33,32 m2 Zgrada je izgrađena 1998. godine a kompletno renovirana 2017.godine. Sastoji se od dva trosobna dulex stana i garaže. Fasada na objektu je od akril plasta sa izolacijom od stiropora. Krov je kos pokriven crepom. Spoljna stolarija je PVC sa roletnama i komarnicima. Grejanje je etažno na struju. Visina plafona 2,60 m. Stanovi su u dobrom stanju kao i ceo objekat. Koristi se oko cca 1,8 ari placa U donjem delu objekta je garaža a ispred nje je nadstrešnica gde se mogu parkirati dva automobila ž Agencijska provizija 2% Kontakt 063/22 52 52
Beograd okolina prodaja Obrenovac Obrenovac Prote Mateje Dvosoban Agencijski ID : 1839. Prodaje se kuca u Obrenovcu, prizemna sa sobom u potkrovlju. U prizemlju se nalazi kuhinjsko trpezarijski prostor, jedna soba i kupatilo. Iza kuce nalazi se jos jedan objekat sa koji moze biti zasebna garsonjera. Potrebno ulaganje i delimično renoviranje. Agencijska provizija 2%
Obrenovac Obrenovac okolina Prote Mateje Nenadovića prodaja Agencijski ID : 1840. Obrenovac, Vukićevica, na glavnom putu ka Ubu. Nudimo vam zemljište u građevinskoj zoni. Plac: 1077m2, front do ulice 16,5m × 65m, ograđen, gradska voda I struja do placa, uknjižen, 1/1, svojina, osunčan, na izuzetnoj lokaciji. Autobusko stajalište na 250--300m. Udaljenost Beograd--Vukićevica 45km, Obrenovac 12km a Ub 17km. Za porodice koje žele da se udalje od gradske gužve, a opet da budu blizu grada zbog sadržaja. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 750 eura
Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Trosoban Magelanova stan Prodajemo odličan prostran i svetao trosoban stan na Bežanijskoj kosi, površine 92m2 sa dodatnim dvorištem od oko 40m2 koje pripada ovom stanu. Stan se nalazi u prizemlju stambenog kompleksa niže spratnosti, sa malim brojem stambenih jednica po ulazu. Sastoji se od ulaza, kuhinje i dela za trpezariju, dnevnog boravka, spavaćeg bloka sa dve spavaće sobe i sa dva kupatila ( master soba ima svoje kupatilo), terase. Objekat se gradi od kvalitetnih materijala i sa opremom visoke kategorije. Grejanje u stanu je preko sistema gradskih toplana ( po utrošku) dok su klima jedinice zadužene za hlađenje. Svetla visina plafona je oko 2.85m. Stan je u završenoj fazi, ostao je da se postavi parket, postave unutrašnja vrata i treba da se uredi dvorište i okolina zgrade. Postoji mogućnost kupovine parking mesta u garaži zgrade. Useljiv do kraja godine. Za svaku preporuku. Može stambeni kredit. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
izdavanje Zemun Zemun centar Zemun (Cara Dušana) Cara Dušana Odličan lokal sa velikim izlogom od 7m, na prometnoj lokaciji, površine 88kvm i 45kvm. Obavezan depozit. Prostorije: kancelarijski prostor, kuhinja, toalet. Agencijska provizija se plaća u iznosu od 50% + pdv dogovorene jednomesečne zakupnine.
Dvosoban izdavanje Beograd Zvezdara Denkova bašta Paje Jovanovića U mirnom kraju, nedaleko od centra, izdaje se prostran dvosoban stan u potkrovlju novosagrađene porodične kuće. Stan ima poseban ulaz iz lepog dvorišta i gleda, dvostrano, na zelenilo... Sastoji se od dve velike sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i hodnika sa dubokim američkim plakarom. Ima i dve prostrane terase. Stan je kompletno opremljen i moderno dizajniran. Instalirane su dve inverter kllime. Niski troškovi infostana. U neposrednoj blizini nalaze se Dom zdravlja Zvezdara, Cvetkova pijaca, Beo šoping centar, Lidl... Upisana kvadratura stana je 78m2, a merena korisna površina je 63m2. Javite se za više informacija! Stan se izdaje na duže vreme, plaćanje je mesečno. Obavezan je depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Prostorije: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo, dve terase Agencijska provizija se plaća u iznosu od 50% + pdv dogovorene jednomesečne zakupnine
Beograd prodaja Savski venac Savski venac lokacija Savski venac Ljutice Bogdana Jednosoban Na odličnoj lokaciji, preko puta Stadiona Crvena zvezda, prodaje se ovaj uknjižen, jednosoban stan sa pripadajućom terasom. Prava oaza mira u centru grada. Poseduje pripadajuću terasu i dvorište, puno zelenila. Potpuno renoviran pre par godina. Vredi pogledati! Može kupovina na kredit. Pogodno za investiciju i investitore. Prostorije: soba, kuhinja i trpezarija, kupatilo, dvorište-terasa Agencijska provizija 2%
Rakovica Miljakovac Miljakovac I Stanka Paunovića Veljka Dvoiposoban prodaja Dupleks stan od 70m2 korisne površine, uknjižen na 51m2, bez tereta i zabeležbi. Veoma lepo održavan stan, najvećim delom renoviran – podovi, instalacije, kupatilo i što je najvažnije pre godinu dana je kompletno renoviran krov i izolacija, postavljen je kvalitetan i dugotrajan limeni krovni pokrivač. Lokacija je odlična, sve je u neposrednoj blizini, škola, vrtić, snabdevanje, dom zdravlja, veliki broj linija gradskog prevoza na 50 metara od ulaza u zgradu. Sama zgrada je uredno održavana. Prostorije: Donji nivo – predsoblje, dnevna soba, spavaća soba sa ostavom ( garderoberom ), kupatilo i lođa. Gornji nivo: spavaća soba, radna soba, ostava. Agencijska provizija 2%
Zemun Zemun Gornji grad GORNJI GRAD Gornjogradska kuca SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Zemun, Gornji grad, Gornjogradska, 7.0 kuca od 349 m2, terasa, PR + I + PTK, eg, telefon, bez lifta, interfon, video nadzor, ktv, internet, klima, useljiva po dogovoru, uknjizena na 349 m2, tri parking mesta, stara gradnja. Atraktivna kuca na tri nivoa, kvalitetno gradjena i arhitektonski moderno dizajnirana. U odlicnom je stanju, delimicno renovirana. Kuca je vertikala manje stambeno-poslovne zgrade, ali sa zasebnim ulazom i zasebnim dvoristem tako da funkcionise kao zasebna celina. Grejanje je etazno, na struju ili pelet. U svim prostorijama su sprovedeni radijatori. Kuca je veoma funkcionalna i komforna i proctor je maksimalno iskoriscen, a preovladjuje open space koncept. Ima tri etaze: - U nivou prizemlja je prostrani hodnik. - Na prvom spratu su izuzetno veliki dnevni boravak spojen sa trpezarijskim delom ciji spoljni zid je u staklu, ovalnog oblika, orijentisan ka dvoristu, zatim odvojena kuhinja, ostava, tri spavace sobe od kojih je jedna sa zasebnim kupatilom (master room), toalet, garderober i terasa. - Na drugom spratu (potkrovlje) su dnevni boravak sa radnim kabinetom, dve spavace sobe, kupatilo i garderober. U zadnjem delu dvorista, u sklopu kuce, u nivou prizemlja, nalazi se prostor od oko 30 m2 koji ulazi u ukupnu kvadraturu, a sastoji se od: letnje kuhinje, velike ostave (podrum pica), kupatila i prostorije za kotao na pelet ili struju. Dvoriste ima priblizno 6 ari i ogradjeno je zidom pa obezbedjuje potpuni mir i privatnost. U prvom delu dvorista je moguce parkirati dva do tri vozila, a drugi, veci deo je pod travom i zelenilom. Kuhinja i ugradni elementi su ukljuceni u cenu, a za ostalo je moguc dogovor. Kuca je uknjizena na punu kvadraturu, bez tereta i zabelezbi. Gornji grad je miran deo Zemuna koji ima odlicnu infrastrukturu. U krugu od nekoliko stotina metara su svi sadrzaji potrebni za kvalitetan i udoban zivot: osnovna skola, vrtici, Dom zdravlja, pijaca, marketi, restorani, banke, posta, linije gradskog prevoza, auto-put. Cena 715 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 063/393491 || dokumentacija : uknjizen
prodaja Zvezdara Zeleno brdo KLUZ Dvoiposoban Bulevar kralja Aleksandra SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Kluz, Bulevar kralja Aleksandra, 2.5, 58 m2, lodja, VIII od XII spratova, cg, telefon, 2 lifta, interfon, useljiv po dogovoru, izvorno stanje, uknjizen na 58 m2, podrum, zgrada iz 1962. godine. Odlican 2.5 soban stan u izvornom stanju, dvostrano orijentisan (jug-zapad), suncan, svetao, sa divnim panoramskim pogledom ka Avali, Uciteljskom naselju i centru grada. Suprotno je orijentisan od Bulevara, bez buke. Stan je uknjizen na 58 m2, bez tereta i zabelezbi. Prostorije: hodnik, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, 2 spavace sobe, kupatilo, ostava (2 m2) koja pruza mogucnost prosirenja kupatila, i lodja. Stan ima pripadajuci podrum. Nalazi se u zgradi iz 1962. godine, kvalitetne gradnje metodom klizece oplate, koja izmedju ostalog pruza veliku sigurnost pri zemljotresima. Ulaz je uredan i dobro odrzavan, sa dva lifta. Dobro je povezan sa svim delovima grada, nedaleko od Cvetkove pijace, vrtica, skola, prodavnica itd. Cena 145 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056058 || dokumentacija : uknjizen
Dvoiposoban izdavanje Beograd Voždovac Šumice Ustanicka Sumice, Ustanicka, 2.5, 60 m2, bez terase (terasa je pripojena dnevnom boravku), V od VI spratova, cg, lift, interfon, ktv, klima, odmah useljiv, renoviran, uknjizen na 52 m2, opremljen, obavezan depozit, starogradnja iz 1970. godine. Funkcionalan stan, iz hodnika se ide u sve prostorije. Kvalitetno renoviran - promenjene elektro i hidro instalacije. Granitna keramika, kvalitetne sanitarije, tehnika, ugradna kuhinja. Miran, porodican kraj. Okruzen parkovima, zelenilom. Dvorisno je orijentisan. Prostorije: hodnik, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, 2 spavace sobe, kupatilo i ostava. Zgrada se nalazi u neposrednoj blizini vrtica, skole, hotela Srbija, SC Sumice, DZ Sumice, Maxi-ja, Lidl-a, TC Beo, mnogih usluznih, komercijalnih, trgovackih usluga. Cena 580 evra + depozit. Agencijska provizija koju placa ZAKUPAC iznosi: 50 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 1 do 12 meseci. 75 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 13 do 59 meseci. 100 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 60 meseci (5 godina) i vise. prostorije Raicevic nekretnine 064/1959991 || opremljenost : Namesten || dokumentacija : dokumentacija
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane