Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Čukarica Banovo brdo Žarkovačka

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Voždovac Stepa Stepanović Šumadijske divizije Jednosoban Odlična investicija. Stvarna površina 38m2. Uknjižen, jednosoban, jako lep i svetao stan u dobro pozicioniranoj zgradi u blizini OŠ. Stan je moderno opremljen i postoji mogućnost da se adaptira u jednoiposoban. Poseduje veliku i prelepu terasu sa otvorenim pogledom. U stanu ostaju kuhinjski elementi sa ugradnom tehnikom, ugradni plakari, pult i inverter klima. Grejanje centralno sa ugrađenim kalorimetrima . Stan je moguće kupiti na kredit. Odmah useljiv. Dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. U blizini sva potrebna infrastruktura neophodna za udoban život. Agenc. provizija 2% Agent: Snježana Brašnjović br. licence 2704 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Zemun Tošin bunar Petra Kočića Petosoban prodaja U ponudi je lux duplex u naselju Zelena Avenija. U stanu je sve urađeno po najsavremenijim standardima i od najkvalitetnijih materijala. Stan mereno ima 113m2 od kojih je uknjiženo 54m2, koliko ima prvi nivo, dok je dokumentacija za ostatak kvadrature predata na ozakonjenje. Od prostorija poseduje:na donjem nivou: predsoblje,dnevni boravak,kuhinja sa trpezarijom,toalet; na gornjem nivou:cetiri spavaće sobe,dva kupatila. Stan je izuzetno svetao, ima tri mokra čvora, spavaći blok je odvojen, nalazi se na gornjem nivou. Zgrada je odlična, poseduje dva lifta. Lokacija je fenomenalna, na samoj granici sa Novim Beogradom, svi hipermarketi, škole, vrtići, autobuska stajališta su na par minuta hoda. Za svaku preporuku. Cena dve garaze 40.000. Agenc. provizija 2% Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 JA .
Vračar Kalenić Sinđelićeva kuca Sjajna investicija u centru Vračara. Prodaje se kuća u nizu koja se sastoji iz stana u visokom prizemlju i stana u polusuturenu. Prostor je za renoviranje i pogodan je za hostel, stan na dan, stambeni i poslovni prostor. Odlična investicija. Lokacija je izuzetna. U blizini su fakulteti, Kalenić pijaca, mnoštvo prodavnica, kafića, restorana. Svi potrebni sadržaji su na pešačkoj udaljenosti. Agencijska provizija 2% Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 MR06 .
izdavanje Zvezdara Vukov spomenik Ruzveltova Odličan lokal sa galerijom na prometnom mestu kod hotela Zira. Pogodan za razne delatnosti. Izdaje se nenamešten. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MVO7 .
prodaja Beograd Savski venac Dedinje Alekse Bačvanskog RETKO U PONUDI U jednoj od prestižnijih lokacija na Dedinju, u neposrednoj blizini Pinka i prodavnice Maxi, u zaštićenoj ambijentalnoj celini - zona porodičnih kuća i vila, u mirnoj jednosmernoj ulici sa slobodnom zonom parkiranja, na placu od 3.07 ari, sa kompletnom infrastrukturom, nalaze se dve uknjižene kuće od 77m2 i 211 m2. Plac je lepo uređen i kultivisan, ograđen sa ulaznom kapijom, i izdvojenim kolskim ulazom. Svaka kuća je zasebna celina za sebe. Prizemna kuća modernog-apartmanskog tipa, površine 77m2, kompletno je renovirana 94 godine, sastoji se iz ulaznog dela-hodnika, kupatila, otvorenog koncepta kuhine i trpezarije sa dnevnim boravkom, spavaće sobe i terase. Svaka prostorija ima prirodnu svetlost i ventilaciju. Druga kuća površine 211m2 je novije gradnje, sastoji se iz dve etaže, podrumsko-suterenskog dela i dupleksa prizemlja i potkrovlja. -Prva etaža - Podrumsko-suterenski deo sa zasebnim ulazom visine 2.7 m, čine; dve prostorije sa svetlarnicima i kupatilo. -Druga etaža - Prizemlje, visine 3.0 m, sastoji se iz ulaznog dela - hodnika, prostranog dnevnog boravka cca 40 m2, sa kuhinjom i trpezarijom otvorenog tipa, i kupatila. Unutrašnjim stepenicama, prizemlje je povezano sa potkrovljem, u kojem hodnik funkcionalno povezuje dve spavaće sobe i kupatilo. Kuće su bez ulaganja, poseduju etažno grejanje, dok je na ulaznom delu placa ostavljen priključak za gas. Sama lokacija nepokretnosti (položaj placa i kuća na njemu ) za koju je izdata Informacija o lokaciji su više nego dovoljna preporuka za kupovinu ove jedinstvene nepokretnosti, koja pruža sve što je potrebno višečlanim porodicama različitih životnih doba za normalno funkcionisanje i život, ili kao isplativa investicija. Agencijska provizija 2% Agent: Vesko Čarapić br. licence 1645 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd Reg.br.339 011/26-20-734 .
Beograd prodaja Zemun Naselje Save Kovačević Ohridska Jednosoban Uknjižen, 1.0, cg, 1/11, lift, terasa, podrum. U ponudi je jednosoban stan u naselju Sava Kovačević, Ohridska ulica, u jednom od najpopularnijih delova Zemuna. U izvornom je, ali očuvanom stanju, pogodan kako za život, tako i kao dobra investicija za izdavanje. Lokacija je odlična, na samo desetak minuta hoda do centra Zemuna, a u neposrednoj blizini hipermarketa, parkova, škola, vrtica… Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 JA .
Zvezdara Zvezdarska šuma Veljka Dugoševića prodaja Odlična lokacija, na 200 metara od Zvezdarske šume. U pitanju je vertikala kuće, gradnja 1971g. U dobrom stanju. U prizemlju dvosoban stan oko 50m2 i na prvom i drugom spratu četvorosoban stan sa dva kupatila i četiri terase. Zahteva standardna ulaganja. Od duplexa mogu ev. da se naprave dva dvosobna stana. Kuća uvučena od ulice tako da se vozila mogu parkirati u dvorištu (2 mesta). U stražnjem delu dvorišta ima i šupu, a do same ulice ima lokal od 20-ak kvm, sa mokrim čvorom. Uknjiženo na 122 m2. Na placu od oko 2,5 ara. Centralno grejanje. Useljiv po dogovoru! Agencijska provizija 2% Agent: Antonio Burkeljc br. licence 2896 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Vračar Hram Dvosoban Bulevar oslobođenja stan Kompletno namešten stan, opremljen novim nameštajem i tehnikom, renoviran pre dve godine. Na jednoj od najboljih lokacija. Blizu svih sadržaja, povezan mnogobrojnim linijama gradskog prevoza sa svim delovima grada. Iz prostranog hodnika se ulazi u sve prostorije: kuhinja sa odvojenom trpezarijom, kupatilo, velika spavaća soba sa američkim plakarom, dnevna soba sa izlazom na terasu. Uredna zgrada sa liftom. Svetao, trostrano orijetisan. Dostupan za maksimalno dve osobe, nepušače, bez kućnih ljubimaca. Odmah useljiv. Uknjiženo 47m2, mereno 55m2. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Palilula Hala A Nikolić Garsonjera Bulevar despota Stefana 0.5, 29m2, CG, dva lifta, IV, telefon, interfon. Lep, svetao stan na odličnoj lokaciji u blizini hale Pionir, škole, vrtića i marketa. Stan se sastoji od hodnika, kuhinje, sobe, kupatila. kontakt 064/320-3762 Agencijska provizija 2%
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Bulbuder Dimitrija Tucovića 2.0, 39m2 korisne površine + terasa 21m2, EG, lift, V/V, podrum, telefon, interfon. Uknjiženo bez kvadrature. Stan na odličnoj lokaciji, sa odličnim rasporedom prostorija. Veoma svetao stan izlazi na terasu od 21m2. Kompletno renoviran. Prodaje se sa stvarima. Poseduje podrum. Odličan kao investicija (stan na dan). Za svaku preporuki! Kontakt 069/4847-001 Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Zvezdara Lion Varovnička Trosoban
Vračar Vračar lokacija Sazonova Dvosoban prodaja Prodajemo kompletno namešten dvosoban stan na Vračaru, u novoj zgradi sa garažnim mestom. Stan je ukupne površine 44m2, nalazi se na 4 spratu manje stambene zgrade u Sazonovoj ulici, istočno orijentisan. Sastoji se od predsoblja sa delom za ugradne plakare, prostranog kupatila, velike spavaće sobe sa ugradnim plakarima, kombinovanog dnevnog boravka sa delom za trpezariju i kompletno opremljene kuhinje. Sama zgrada i stan su izgrađeni od kvalitetnih materijali i opreme. Prodaje se kompletno namešten što podrazumeva kompletan nameštaj, belu tehniku i opremu. Uz stan se prodaje i garažno mesto po ceni od 18.000 EUR. Ulaz u garažu je putem rampe. Zgrada je izgrađena sa pravosnažnom građevinskom dozvolom, završena 2024.godine, u toku je dobijanje upotrebne dozvole. Odmah useljiv, za svaku preporuku. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Stari Grad Skupština Dvosoban Kondina stan Agencijski ID : 1192. U strogom centru grada,kod Skuštine, u prizemlju zgrade od 5 spratova,nudimo vam 2.5 stan koji trenutno funkcioniše kao poslovni prostor i veoma je pogodan za mnoge vrste delatnosti.Stan je uknjižen na 62m2,visina plafona 3m,jednostrane orijentacije,okrenut ka ulici,zamenjena stolarija(PVC),renovirano kupatilo(vodovodne instalacije i keramika),postavljeni savremeni antistatički podovi(preko parketa koji je u odličnom stanju),kompletno zamenjene el.instalacije,a sastroji se od: prostranog predsoblja,dve veće i jedne manje prostorije,čajne kuhinje i kupatila.Posebna pogodnost su podrumi ispod stana i parking u dvoristu zgrade! Stan je uknjižen na vlasnika,bez tereta! Agencijska provizija 2%! U zgradi ima lift. Useljivost : brzo useljiv
prodaja Savski venac Sarajevska Četvorosoban Sarajevska Prodajemo osvetljen, porodičan, funkcionalan stan na odličnoj lokaciji u Sarajevskoj ulici, sa dva garažna mesta. Stan se nalazi na 4. spratu održavane zgrade iz 2008. godine sa liftom. Stan se sastoji iz ulaznog dela, velikog dnevnog boravka, dvostrane orijentacije, odakle se pruža lep, otvoren pogled na grad, kuhinje koja ima izlaz na balkon, velike spavaće sobe, walk in gardarobera, dodatne dve spavaće sobe, toaleta i velikog kupatila gde komotno staju veš mašine. Stan preporučujemo kao odličnu opciju za porodicu koja trazi komforan stan sa garažnim mestima, u samom centru grada, blizini Starog dela grada, kao i Beograda na vodi, reke, šetališta i svih sadržaja za udoban život. Uz stan se prodaju dva garažna mesta po ceni od 40.000 EUR. Nekretnina je uknjižena na vlasnika 1/1, bez tereta i zabeležbi. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Trosoban prodaja Beograd Palilula Karaburma Juhorska 33 Prodaja stana dok je pod zakupom Beograd Karaburma Juhorska Prodaja stana sa zakupcima Beograd Karaburma zakupljena investiciona nekretnina kupiti da pustim e124 000 Moji stanari su se uselili 11.02.2024 na jednogodišnji ugovor o zakupu na e590 mesečno u moj potpuno novi stan sa 2 spavaće sobe. To je e7080 godišnji prihod, minus trošak osiguranja imovine i porez na imovinu. Sva oprema, aparati, nameštaj su potpuno novi uz garanciju proizvođača. Stan je nedavno u potpunosti renoviran u januaru 2024, a sama zgrada je moderna, iz 2014. 3.0, 52m2, 7/7, lift, EG, klima, parking, interfon, video nadzor, ostava. Nalazi se u blizini škola, vrtića, prodavnica, autobuskih linija i ostale infrastrukture. Stan se nalazi u novijoj zgradi iz 2014 godine sa liftom na 7 spratu. Zapadno orientisan. Grejanje je na struju. Klima. Parking za stanare zgrade sa rampom. Veoma niski režijski troškovi. Stan je uknjižen 1/1 na 52m2. Kontakt: Gosa 00381654635963, Milan 0038163657994 flat.karaburma@gmail.com Naselje Karaburma je poznato po lepim zelenim parkovima, nedaleko od šetališta Ada Huja sa divnim restoranima i pogledom na reku Dunav. Odlično je povezano sa svim delovima grada a blizina centra grada, čine ga željenim mestom za život. Juhorska ulica je veoma mirna i dobro pozicionirana. Nalazi se u centralnom delu naselja, nedaleko od Doma zdravlja, obdaništa, pošte, banaka, tržnog centra, tri osnovne škole i autobuskih stajališta 16, 23, 25, 27, 27A Selling flat with tenants Belgrade Karaburma tenanted investment property buy-to-let apartment SALE estate Serbia e124 000 My tenants moved in on 11.02.2024 on a one year tenancy contract at e590 monthly to my brand new 2 bedroom flat. That is e7080 yearly income, minus property insurance and tax. All equipment, appliances, furniture are brand new on manufacturers guarantee. The apartment was just recently fully renovated in January 2024 and building itself is modern, from 2014. Newly decorated, bright and sunny, freshly white painted, partly furnished and fully equipped 2 bedroom flat on 52 m2. By the owner. Parking with a card for unlimited cars is included. Quality insulation with 4 Bosh radiators, air conditioning inverter unit with heater, bathroom sealing heater. Insulating Venetian Mirror windows. Infostan e30. Apartment is 253 cm high and consists of: Sitting room with sofa bed for 3, sleep 2, and 2 windows. Master bedroom with wardrobe, 2 windows. Children bedroom/office/working space, 2 windows. Electric smoke extractor/ventilator for smokers. Bathroom with 7kg washing machine/dryer. Kitchen open plan with table to the sitting room. Pantry with shelves and 264 litres fridge/freezer. Entry hall with wardrobe, middle hall with wardrobe - both to the sealing. Security metal door with safety locks, intercom . Security cameras at house entrance and by the lift. Friendly and peaceful neighbours. Next to: Maxi, 1.2km to Liddle, Big Fashion, Tržni centar Karaburma, 4 banks - Postanska, NLB, Intesa, Raiffeisen. 2 primary schools, 5 kindergartens and nursery/creche - Waldorf kindergarten Vrtić Zvezdano Nebo in the basement of building, also within 4 minutes walk Бошко Буха Вртићи и јасле, Бисери, Jaslice Zvončica, Плави чуперак. Health clinic Karaburma 2 minutes walk. View of Park Zvezdara, a footpath leading to a hill starts 140m from home. Stadion FC Beograd is 150m. River Danube Park Ada Huja is 1.5km away. One minute walk to bus stops 16, 23, 25, 32N and 5 minutes to 27, 27E. Payment in cryptocurrencies is welcome. Viewing is possible every day, daytime and weekends also in the evenings. Please write for more details, as well as price offers. flat.karaburma@gmail.com Also call, whatsapp Gosha 00381654635963, Milan 0038163657994 Thank you for your kind attention. null
Beograd prodaja Novi Beograd NOVI BEOGRAD BLOK 38 Bulevar Arsenija Čarnojevića Troiposoban Uknjižen stan, odličnog rasporeda. Stan poseduje dnevni boravak, odvojen kuhinjsko-tpezarijski deo, 3 spavaće sobe , veliku lođu okrenutu ka parku, ostavu,kupatilo i wc. Agencijska nadoknada 2% uknjizen 8/9 Bulevar Arsenija Čarnojevića || dokumentacija : uknjizen
Palilula Borča Drinske divizije Jednosoban prodaja 1.0, Borča, Centar V, Drinske divizije, 39m2, 3/4, terasa, CG U ponudi je komforan 1.0 stan površine 39m2 na odličnoj lokaciji, jugozapadno orijentisan. Svetao i funkcionalan, adaptibilan u 1,5. Nalazi se u blizini Tržnog centra, škole i vrtića. Stan je održavan u izvornom stanju. Uknjižen. Provizija 2%. Ljiljana Tošić 064/21-80-990 R-ID: #2378 Izvorno stanje.
Voždovac Braće Jerković I II Braće Jerković Troiposoban Dukatska stan 3.5 stan duplex, lux, potpuno namešten i opremljen, dve spavaće sobe, jedna singl krevet, druga francuski krevet, plakari, hidromasažni tuš, terasa, mirni deo. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
prodaja Sopot - Ralja Trosoban Ljubivoja Gajića Prodaje se kuća od čvrstog materijala, nalazi se na uzvišenju iznad glavnog puta sa lepim pogledom. Mir i privatnost, čist vazduh, šuma - za opuštanje, odmor i rekreaciju. Na samo pola sata od Beograda, na putu između Avale i Kosmaja, posle poznatog izletišta Trešnja. Nekretnina je udaljena oko 1 km od centra naselja sa osnovnom školom, vrtićem, poštom, pijacom, marketima. Plac je ravan, ograđen, osunčan. Kuća je uknjižena kao porodična kuća na 83m2 grejne površine i ima prostranu natkrivenu verandu ispred ulaza. Na kući je postavljena spoljna pvc stolarija sa roletnama i urađena izolacija sa demit fasadom. Ova kuća je zidana duplom ciglom tako da ima dobru izolaciju unutrašnjeg prostora. Funkcioniše kao 3.0 stan sa izdvojenom kuhinjom i trpezarijom. Visina plafona je 2.80m, podovi laminat i keramika, grejanje na peć na čvrsto gorivo. Agencijska provizija 2% Agent Darko broj licence 4729
Dvoiposoban prodaja Beograd Savski venac Savski venac lokacija Centar (Savski venac) Svetozara Markovića Savski venac, centar - Svetozara Markovića 2.5, 64m2 (terasa 7m2), EG, lift, 6/6, interfon, podrum U ponudi dvoiposoban, dvostrano orijentisan i svetao stan u očuvanom stanju. Prostorije: predsoblje, dnevni boravak sa izlazom na terasu, dve spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo Vlasnici koriste veliku zajedničku terasu zgrade površine 20m2, koju niko drugi ne koristi. Uknjižen na 57m2. Agencijska provizija 2% Agent: Verica Ilić 063/254-891 (licenca br.1780) Interfon, Nije prizemlje Stara gradnja. Gradska kanalizacija
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane