Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Matice Srpske

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Palilula Profesorska kolonija Stojana Novakovića Dvosoban Odličan, svetao stan u Profesorskoj koloniji. Opremljen osnovnim stvarima za svakodnevni život uz mogućnost dodatnog opremanja. U blizni su supermarketi , linije gradskog prevoza. Dozvoljeni su kućni ljubimci. Niski mesečni troškovi. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne rente Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 0112620734 MV07 .
Palilula Višnjička banja Mirka Milojkovića Jednoiposoban prodaja Nov, namešten stan sa odvojenom spavaćom sobom u kompleksu Sunnyville kod novog Maxija. Sastoji se od open space kuhinje sa dnevnom sobom, spavaće sobe, prostranog kupatila i lođe. Stan je svetao, zapadno orijentisan. Prodaje se kompletno namešten i opremljen tehnikom. Stolarija je antacit aluminijum sa termo staklima a grejanje centralno sa kalorimetrima. Izuzetan stan i za život i kao investicija. Uredna dokumentacija. Agenc. provizija 2% Agent: Darko Slivar br. licence 4162 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 0112620734 .
Zvezdara Ðeram Jednosoban Ulcinjska stan Uknjižen , namešten, EG, klima, internet, interfon. Kompletno namešten, sa ukusom opremljen jednosoban stan /studio koji se sastoji od predsoblja, kupatila sa tuš kabinom, dnevno/spavaće sobe na odličnoj lokaciji u blizini Arhitektonske škole. U stanu je grejanje na struju sa mogućnošću regulisanja temperature tako da su režijski troškovi niski. Mikrolokacija izuzetna. U neposrednom okruženju su svi sadržaji neophodni za kvalitetan život (prodavnice, banke, restorani, Beogradsko dramsko pozorište i dr. ) Linijama gradskog prevoza odlična povezanost sa svim krajevima grada. Stan se izdaje na duži period i odmah je useljiv. Napomena: Ostali troškovi (struja/Infostan/internet) cc 110eur Obavezan je depozit u visini jedne mesečne rente. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 0112620734 IK05 .
prodaja Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Četvorosoban Bulevar Arsenija Čarnojevića Prodaje se izuzetan četvorosoban stan u Bloku 24, u zgradama od bele fasadne cigle. Ovaj porodičan stan se sastoji iz hodnika iz kog se ulazi u dnevni boravak koji je povezan sa trpezarijsko - kuhinjskim delom, prostrane spavaće sobe, odvojenog spavaćeg dela sa dve prostrane sobe, kupatila, toaleta, špajza i dve velike terase, od kojih je jedna zastakljena. Stan je veoma svetao, prostran, uređen i održavan. Nije potrebno dodatno ulaganje u nekretninu, kupatilo je uređeno, kuhinja kompletno opremljena i očuvana. Blok 24 je poznat po odličnoj poziciji, kao i urbanističkoj celini sa zgradama iste visine, puno zelenila, te se stanovi u ovoj četvrti retko pojavljuju na tržištu. Slobodan parking se nalazi između zgrada. Hipermarket Vero je jedan od najbolje snabdevenih marketa u Beogradu. Nekoliko odličnih osnovnih škola, kao i obdaništa se nalaze u neposrednoj blizini. Stan je uknjižen na vlasnika bez tereta i zabeležbi. Dobrodošli su i kreditni kupci. Agencijska provizija 2% Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/2620-734 MR06 .
Trosoban prodaja Beograd Palilula Tašmajdan Stanoja Glavaša Uknjižen 3.0 stan površine 60 m2, ( 71.50 m2). Pk/3, bez lifta, CG, lođa, klima Na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Doma zdravlja dr. Milutin Ivković, stambenog bloka "Garden centar", Palilulske pijace, sportskog centra i parka Tašmajdan, u Etaži potkrovlja zgrade bez lifta, upisane spratnosti Po+Pr+3+Pk, kvalitetne gradnje iz 1955 godine, prodaje se: uknjižen, izvorno održavan, funkcionalan, miran i veoma svetao, trosoban stan, dvostrane orjentacije, neto površine 71.50 m2 sa lođom. Stan se sastoji od ulaza, hodnika, dnevnog boravka, tri spavaće sobe, ostave, kupatila, kuhinje i lođe. Imajući u vidu lokaciju i karakteristike predmetne nepokretnosti, koja je kompletno infrastrukturno opremljena, brojne trgovinske radnje, škole, fakulteti, ugostiteljski objekti, odlična saobraćajna povezanost sa svim delovima grada, su više nego dovoljna preporuka za kupovinu ove nepokretnosti. Agencijska provizija 2% Agent: Vesko Čarapić br. licence 1645 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd Reg.br.339 011/262-0734 .
Beograd izdavanje Stari Grad Skupština Palmotićeva Trosoban Zastupamo izdavanje dvosobnog stana u samom centru grada, u Palmotićevoj ulici. Stan se izdaje isključivo ozbiljnim zakupcima na duže. Obavezan depozit. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 TV .
Pančevo Jabuka Dvosoban prodaja Potpuno renoviran stan sa pripadajućim dvorištem. Po strukturi je dvosoban sa dve spavaće sobe a kuhinja, trpezarija i dnevni boravak čine jednu prostoriju. Dograđen je ulazni hodnik tako da stan ima 60m2 a uknjižen je na 51m2. Renovirane su sve cevi, instalacije, stavljena krovna i zidna izolacija, preko parketa stavljen laminat, aluminijumski prozori sa rolaetnama i komarnicima. Etažno grejanje preko gasnog kotla i radijatora. Kvalitetna kuhinja, stan se prodaje sa nameštajem i tehnikom osim nameštaja za dete (krevet, sto, krevetac za bebu). Lokacijski u centru sela, na 1-2 minuta od ambulante, autobuske stanice, pijace, parka, škole, vrtića... Na samo par kilometara od trase budućeg auto puta Beograd- Zrenjanin, čime će Beograd biti na samo 10-ak minuta od stana. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Palilula Krnjača Dvosoban stan Stan u izgradnji, useljenje planirano u kratkom roku. Zgrada sa malim brojem stanova, u mirnoj ulici nedaleko od Zrenjaninskog puta. Stan je okrenut suprotno od ulice i u mirnom okruženju. Sastoji se iz manjeg hodnika, kupatila, kuhinjsko trpezarijskog dela, dnevne sobe i spavaće sobe. Na obe sobe su francuski balkoni. Na samo 10 minuta od centra grada. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Pančevo centar Trosoban U širem centru, u zgradi skorije gradnje nalazi se renoviran trosoban stan, odmah usleljiv. Stan ima dve spavaće sobe a dnevna soba je odvojena od trpezarijsko kuhinjskog dela i ima izlaz na potpuno zastakljenu terasu. Stan se može proširiti u potkrovlje uz saglasnost stanara. Lokacijski zgrada nadomak svih sadržaja. U cenu stana ulazi kompletan nameštaj i tehnika kao i pripadajuće, obeleženo parking mesto. Uknjižen na 67m2. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Troiposoban prodaja Beograd Zvezdara Đeram Starca Vujadina Lux, uknjižen stan, u kvalitetnoj novogradnji. Na izuzetnoj lokaciji, na 50m od Đeram pijace. Mogućnost kupovine garažnog mesta. U stanu ostaju: kuhinja sa kompletnom Bosh ugradnom tehnikom, američki ugradni plakari (Gustav klimt print), kompletan garderober, sve visokog kvaliteta, dve klime, cg sa kalorimetrima. Spušteni plafoni sa preko 50 rasvetnih tela. Skoro okrečen, dizajnerske tapete i zavese, lux brendirana španska keramika, najkvalitetnije sanitarije renomiranog proizvođača. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
JUŽNO-BANATSKI OKRUG prodaja Pančevo Strelište Jednosoban Jednosoban stan pozicioniran ka mirnom dvorištu sa zelenilom. Uredno uknjižen na 38m2, sa terasom ima 44m2. Prodaje se sa nameštajem. Na terasi kao i u kuhinji zamenjene pločice. Grejanje je centralno, poseduje klimu i pripadajuću ostavu ispred ulaza u stan. Neposredna blizina svih sadržaja u naselju. Dovoljno parking mesta oko zgrade izvan zone naplate. Brzo useljiv. Preporuka za samce ili parove. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Pančevo Gornji Grad Trosoban prodaja Stan u izgradnji. Zgrada useljiva krajem leta. Na atraktivnoj lokaciji, u blizini centra, u mirnoj ulici. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Pančevo Gornji Grad Trosoban stan Stan na atraktivnoj lokaciji, u blizini centra, u mirnoj ulici. Zgrada u izgradnji, useljiva krajem leta. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Pančevo Gornji Grad Dvosoban Stan na atraktivnoj lokaciji, u blizini centra, u mirnoj ulici. Zgrada u izgradnji, useljiva krajem leta. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Trosoban prodaja JUŽNO-BANATSKI OKRUG Pančevo Gornji Grad Stan na atraktivnoj lokaciji, u blizini centra, u mirnoj ulici. Zgrada u izgradnji, useljiva krajem leta. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd izdavanje Stari Grad Centar i Terazije Dobračina Trosoban 3.0, 87m2, dve terase, lift, CG, VI/VIII, telefon, interfon. Uknjožen. Lep , funkcionalan trosoban , polunamešten stan u strogom centru grada. Stan poseduje spavaću sobu, radnu sobu, salon, trpezariju, kuhinju, ostavu, dva sanitarna čvora i dve terase. Odmah useljiv! Agent Bojana 065/862-1582 Agencijska provizija 50%
Novi Beograd NOVI BGD PAVILJONI General Ždanova Dvoiposoban prodaja Uknjižen stan sa dve spavaće sobe. Stan je renoviran i svetao. Terasa je duž celog stana, ima i pripadajući podrum. Ulaz je uredan. Agencijska nadoknada 2% uknjizen 3/6 General Ždanova || dokumentacija : uknjizen
Stari Grad Trg republike Braće Jugovića poslovni prostor Kancelarijski prostor u blizini Trga republike, površine 230m2, za sve namene u Poslovno stambenoj zgradi, grejanje i hlađenje sa inverter klimom.... Plaćanje mesečno, oglašena cena plus PDV. Kontakt: APN doo 011 28 50 222
prodaja Voždovac Voždovačka Crkva Trosoban Bilećka Prodajemo odličan komforan trosoban stan u kompleksu Voždove kapije na Voždovcu. Stan je kao nov, malo korišćen i prodaje se kompletnim ugradnim nameštajem i kuhinjom sa belom tehnikom. Postoji opcija kupovine i ostalog nameštaja. Sastoji se od ulaza koje je vratima odvojeno od dnevnog boravka, kuhinje sa pultom, kombinovane dnevne sobe sa delom za trpezariju i radnim delom, terase koja je orijentisana prema jugu, tolaeta, kupatila i spavaćeg bloka sa dve spavaće sobe. Vlasnik je u toku gradnje u odnosu na predviđene materijale i opremu Investitora promenio sanitarije, keramiku, parket, klima uređaje. U slučaju potrebe za dodatnom sobom, moguće je vratiti sobu koja je predviđena glavnim projektom ( na slikama je to deo gde se nalazi radni i trpezarijski sto). Stan je uknjižen na prodavca. Mogućnost kupovine i garažnog mesta na nivou -1. Za svaku preporuku. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO.
Četvorosoban prodaja Beograd Čukarica Cerak Veljka Petrovića 4.0, 89m2 (dve terase), 2/3, duplex, EG, klima interfon, internet, ktv, parking Ulica Veljka Petrovića koja se prostire između ulica Ratka Mitrovića i Vladimira Rolovića i pripada opštini Čukarica. U neposrednoj blizini se nalazi kompletna infrastruktura neophodna za lep i ugodan život. U prilici smo da Vam ponudimo odličan, potpuno sređen četvorosoban stan na drugom i trećem spratu kvalitetne i održavane zgrade zidane sredinom sedamdesetih godina. Zgrada ima veliko i ograđeno pripadajuće dvoriste pogodno za uživanje stanara. Stan je koncipiran kao duplex, nastao je nadogradnjom zgrade 2008 godine, trostrano je orijentisan, funkcionalnog rasporeda prostorija, svetao i bez buke, sa vrlo blagim kosinama u spavaćim sobama na drugom nivou koje ne remete funkcionalnosti prostora. Građen je kvalitetno, potpuno iznova sa novim elektro i hidro instalacijama, urađena je hidro, zvučna i toplotna izolacija na spoljnim zidovima (demit fasada), a prilikom izgradnje krova promenjeni su i stavljeni su svi novi limovi na krovu (vetar lajsne, okapnice, horizontalni i vertikalni oluci), kao i nova građa, grede, podletve, letve, zastitna folija i crep na krovu. Stolarija je PVC, na podu prvoklasni hrastov parket, kvalitetna keramika, blindirana ulazna vrata. Struktura stana je projektovana tako da je dnevni deo, po sistemu open space prostora, objedinjen sa trpezarijom i kuhinjom. Dve terase na prvom nivou dodatno povećavaju utisak komfora. Terasa spavaće sobe je natkrivena i ima prelep pogled na dvorište, dok terasa dnevne sobe ima pogled na ulicu (sunčana strana). Na drugom nivou postoje priključci za vodu i kanalizaciju tako da se može napraviti jos jedno kupatilo. Grejanje je etažno na struju, čime se pruža mogućnost recionalizacija troškova. Od prostorija: Donji nivo – ulazno predsoblje, dnevno-kuhinjsko-trepezarijski deo, kupatilo, spavaća soba, dve terase; Gornji nivo: degažman, dve spavaće sobe. Uknjižen na 89m2 sa redukcijama(60m2 + 29,19m2), mereno 95m2 bez redukcija (60m2 + 35m2). Brzo useljiv. Kontakt: 065/ 233 52 60 R-ID: #5167 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane