Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Stari Grad Botanička Bašta Džordža Vašingtona

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Nade Purić Dvoiposoban Funkcionalan, dvoiposoban stan, u visini I sprata. Uknjižen na 52m2+14m2 dve terase. Svetao, dvostrano orijentisan (istok-zapad). Iz prostranog hodnika se ulazi u sve prostorije: dnevno-trpezarijski deo (izlaz na terasu), dve spavaće sobe (izlaz na terasu), kuhinja i kupatilo sa prirodnom ventilacijom. Pvc stolarija zamenjena pre 6 meseci. Pripadajući podrum od 10m2. U blizini Mirijevskog bulevara, škole, vrtića. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Jurija Gagarina Jednosoban izdavanje Svetao, komforan, jugoistočno orjentisan stan. Sastoji se od velike sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, toaleta, stan ima 55m2 + veliku terasu kvadratnog oblika od 27m2, sa prelepim pogledom. Nalazi se na odličnoj lokaciji, pored Osnovne škole, u blizini svih sadržaja neophodnih za ugodan život, izdaje se namešten, na duži vremenski period, cg, klima. Mesečno plaćanje, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Dozvoljeni su kućni ljubimci. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Pančevo Kačarevo kuca Nadomak Pančeva, u centru Kačareva nalazi se renovirana kuća spratnosti pr+1+ptk na 6.5 ari placa. Prizemlje i sprat imaju zasebne ulaze i mogu funkcionisati kao dve nezavisne celine. Prizemlje ima jednu terasu a spratni nivo dve terase. Potkrovlje je u sivoj fazi ali ima razvedene strujne, vodovodne i gasne instalacije. Kuća je priključena na gas a grejanje je preko gasnih peći u svakoj sobi. Na kući su novi PVC prozori sa roletnama i komarnicima. Voda je pijaća i preko novog gradskog sistema. Na placu postoje još dve šupe, garaža, kolski ulaz. Na 200 metara od centra sela i svih sadržaja. Uknjižena 1/1. Moguća prodaja sa svim stvarima kao i zamena za stan u Beogradu, Pančevu ili za auto. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Pančevo Gornji Grad Na lepom placu punom zelenila nalazi se kuća spratnosti prizemlje i potkrovlje. Čine je tri celine od kojih dve imaju zajednički ulaz a jedna sopstveni. Sve celine imaju prizemlje i potkrovlje koje je visoko te u potkrovlju imaju i galerije ili izlaz na tavan. Neobičnog dizajna sa drvenim prozorima rađenim po meri, unutrašnjim drvenim stepenicama, puno staklenih površina koje gledaju na uređeno dvorište. Jedna celina je potpuno renovirana starija kuća a druge dve su izgrađene i useljene 2003. godine. Kuća poseduje 5 kupatila, 2 toaleta. U dve stambene celine instalirani su radijatori a u dvorištu je gasni priključak. Trenutno su opcije grejanja na struju putem električnih uređaja ili na čvrsto gorivo. Kuća je na jednom brojilu, jednom vodomeru i gradskoj kanalizaciji. Ispred većeg dela kuće je lep trem. U dvorištu su dve šupe (jedna uknjižena na 8m2), česma i započeta garaža sa sopstvenim ulazom i kapijom. Lokacija nedaleko od velikog Gomeksa, stanice gradskih linija prevoza, železničke stanice i buduće glavne autobuske stanice. Ulica je saobraćajno slabo prometna te je mir zagarantovan. Stambene jedinice su 82,69m2 +113,98m2 +112.48m2 ukupno 309,15m2 neto kvadrata. Uknjiženo 200m2 1/1, može na kredit. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvosoban prodaja JUŽNO-BANATSKI OKRUG Pančevo Tesla U izuzetno mirnoj ulici u kojoj gotovo da nema saobraćaja a sa dovoljno slobodnog parking prostora. U višespratnici na visokom prizemlju nalazi se uknjižen stan sa pogledom na zeleni pojas iza zgrade. Za one koji preferiraju mirno okruženje. Od prostorija stan poseduje odvojenu kuhinju sa trpezarijom, spavaću sobu, kupatilo, hodnik i veliku dnevnu sobu. Stan je u izvornom stanju, održavan. Sigurnosna vrata. Kompletne mesečne režije su 90 eura. Odmah useljiv. Uknjižen, može na kredit. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Stari Grad Dorćol gornji Dorćol Cara Dušana Petosoban 5.0, Stari grad, Dorćol, Cara Dušana, 147m2(131m2). Odličan salonski stan, na dobroj lokaciji u neposrednoj blizini Kalemegdana. Funkcionalan, sa dva ulaza, svetao, pogodan je kako za život , tako i za poslovni prostor. Sastoji se od: predsoblja, dnevne sobe, tri veće i jedne manje spavaće sobe, odvojene kuhinje, trpezarije , kupatila sa wc-om , wc-a i dve lođe (5m2 i 3m2). Blizina škole, obdaništa, gradskog prevoza…..Stan je održavan i trenutno je u funkciji poslovnog prostora i brzo je useljiv. Uknjižen je na 131m2, dok je stvarna merena kvadratura 147m2 (139m2+8m2). Hvala Vam na pregledu oglasa. Za svako dodatno intresovanje ili razgledavanje nekretnine slobodno nas kontaktirajte. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. Posrednička naknada 2%
Voždovac Braće Jerković I II Braće Jerković Braće Jerković Jednoiposoban prodaja 1.5, 41m2(dve terase), 1/4, CG, internet, ktv, klima, interfon, podrum. Ulica Braće Jerković administrativno pripada opštini Voždovac i zauzima centralni deo istoimenog naselja. Miran deo grada projektovan za porodični život, sa puno zelenih površina, opskrbljen je svakom uslužnom, obrazovnom, kao i sportsko – rekreativnom infrastrukturom. Okruženje sa puno zelenila, odličnom infrastrukturom i saobraćajnom povezanošću sa centrom i ostalim delovima grada čini ovaj deo grada pravim mestom za udoban život. U prilici smo da Vam ponudimo jednoiposoban stan na prvom spratu uredno održavane četvotospratne zgrade koja se nalazi na početku ulice Braće Jerković i na 300 metara od TC Stadion. Stan je dvostrano orijentisan, svetao i bez buke. Funkcionalnog rasporeda jer se iz centralno pozicioniranog hodnik ulazi u sve prostorije. U dobrom je stanju i odlično održavan. Kupatilo je renovirano, a u kuhinji su zamenjene instalacije i pločice, parket je odličan. Grejanje je centralno a stan ima i pripadajući podrum. Zbog svojih karakteristika i položaja ovo je prava prilika za kupce koji žele manji stan u mirnom okruženju što za život što kao investiciju za izdavanje. Od prostorija: ulazni hodnik, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo, dve terase. Vanknjižno vlasništvo sa urednom dokumentacijom. Isključivo gotovinski kupci. Stan je uknjižen na 34m2, bez terasa. Bruto površina iz ugovora o izgradnji sa terasama iznosi 40,96m2. Agent: Zoran Vučković 063/250-763 R-ID: #5173 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja.
Vračar Hram Hram Sv. Save Trosoban Svetozara Gligorića poslovni prostor 91m2, 1/4, Lux kancelarijski/poslovni prostor, toplotne pumpe, videofon, video nadzor, dva garažna mesta, odvojen ulaz Vračar je jedna od najlepših beogradskih opštine sa kompletno razvijenom infrastrukturom, pa se smatra vrlo poželjnom lokacijom za poslovni prostor. U prilici smo da Vam ponudimo u zakup, nov, reprezentativan i izuzetno moderan poslovno/kancelarijski prostor, funkcionalnog rasporeda, u ulici Svetozara Gligorića (deo bivše Dubljanske ulice), u srcu Čubure, nadomak Hrama Svetog Save i suda u Katanićevoj ulici. Brzo i lako je saobraćajno povezan sa svim delovima grada i sa auto putem. Smešten je na poslovnom nivou (visina prvog sprata) nove četvorospratne zgrade, sa liftom. Ovaj prostor, kao i cela zgrada i deo oko zgrade su do najmanjih detalja osmišljeni i urađeni vrlo luksuzno i kvalitetno 2014 godine i u kontinuitetu perfektno održavani, pa je sve to još uvek kao novo. Prostor se sastoji od kraćeg ulaznog hodnika, blago izdvojenog prijemnog dela, veće centralne open space kancelarije, odvojene kancelarije, sobe za sastanke, kuhinjskog dela i toaleta. Ugaono pozicioniran i vrlo svetao. U prostoru je razvedena računarska i telefonska mreža. Posebna pogodnost za zakupce je mogućnost zakupa dva komotna garažna mesta veličine po 15m2 u podzemoj garaži u zgradi, sa klasničnim, vrlo komotnim prilazom (nije autolift), po ceni od 150 eur mesečno po garažnom mestu. Uknižen na 91m2. Agent: Isak Marčetić 064/167 53 81 R-ID: #5177 Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima,
prodaja Rakovica Rakovica lokacija Rakovica Trosoban Pilota Mihaila Petrovića 2.5, 60m2 (zastakljena terasa 4m2), 1/4, TA, klima, internet, interfon, podrum. Kao jedna od najvećih ulica na opštini Ulica Pilota Mihaila Petrovića proteže se od Vidikovačke pijace pa sve do opštine Rakovica. Odlikuje je mnoštvo prevoza koji funkcionišu ka svim delovima grada, mnogobrojne prodavnice, Vidikovačka pijaca, tržni centri, Lidl, MC Donalds, blizina škola i sve što je potrebno za jedan udoban život. U prilici smo da Vam ponudimo dvoiposoban stan na prvom spratu održavane četvorospratne zgrade u ulici Pilota Mihaila Petrovića. Zgrada iz 1970-ih godina, kvalitetno je rađena sa pikovanom sivom fasadom, okružena je zelenilom, poseduje dva ulaza. Stan je dvostrano orijentisan, svetao i bez buke, raspored je izuzetno funkcionalan i tipičan za tu vrstu gradnje (iz hodnika ulazi u sve prostorije). Dnevni boravak sa kuhinjom i terasa su orijentisani ka ulici, dok su spavaće sobe pogleda ka parku. Dodatnom konforu doprinosi i zastakljena terasa koja je idealna za uživanje. Stan je sređen sa svim promenjenim instalacijama, pvc stolarijom, terasa je takođe zastakljena pvc stolarijom, hrastov parket, kupatilo je renovirano. Grejanje na struju omogućava punu autonomiju i racionalizaciju troškova (kroz ulicu je prošao gas). Ima i pripadajući podrum. Ideana prilika za klijente koji traže lep, konforan stan što za život što za izdavanje na dobroj lokaciji. Od prostorija: hodnik, dnevni boravak objedinjen sa kuhinjom i trpezarijskim delom, dve spavaće sobe, kupatilo, zastakljena terasa. Uknjižen na 56m2 korisne površine, po rečima vlasnika stana sa terasom ukupna merena površina je 60m2. Brzo useljiv. Agent: Slavka Vasić 060 131 89 08 R-ID: #5181 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Trosoban prodaja Beograd Stari Grad Centar i Terazije Centar Kosovska Stari grad, Centar - Kosovska 3.0, 83m2, 1/6, CG, lift. Odličan trosoban stan u urednoj zgradi sa liftom, na jednoj od najlepših lokacija u gradu, u neposrednoj blizini Skupštine. Kompletno i kvalitetno renoviran. Prodaje se sa ugradnom kuhinjom i belom tehnikom. Prostorije: dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo i gostinski toalet. Uknjižen na 82m2. Agent Aleksandra Damjanović: 062/152-66-91 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2907
Beograd izdavanje Čukarica Banovo brdo Golf Naselje Petra Martinovića Dvosoban Konforan, namešten stan u mirnoj ulici, u neposrednoj blizni Košutnjaka. Stan je blizu autobuskih stajališta, supermarketa, školskih i zdravstvenih institucija i svih drugih neophodnih sadržaja. Prostorije: predsoblje, dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja, trpezarija, kupatilo, terasa. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Vračar Hram Hram Sv. Save Dubljanska Dvosoban izdavanje Izdajemo dvosoban stan u novogradnji u srcu Vračara, u Dubljanskoj ulici blizu Hrama Svetog Save. Stan je na drugom spratu, sastoji se od prostranog ulaznog hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilom i spavaćom sobom. Stan je dvostrano orijentisan, spavaća soba je orijentisana ka dvorištu zgrade. Stan je lux, kompletno namešten i opremljen sa svim neophodnim uredjajima. U cenu stana je uračunato i garažno mesto u zgradi. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Voždovac Voždovac lokacija Naselje Veljko Vlahović Jednoiposoban Generala Đoke Popovića stan Izdaje se stan od 40m2 i velikom terasom od 30m2 u visokom prizemlju u naselju Vojvode Vlahovića. Stan je svetao i opremljen novim nameštajem. Podno grejanje, na kotao, po potrošnji. U blizini se nalazi početna stanica 26ice, shop&go, teretana&spa, vrtić.. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
izdavanje Voždovac Braće Jerković I II Braće Jerković Dvosoban Mickijevičeva Izdajemo potpuno namešten stan kod TC stadion sa sopstvenim parking mestom (rampica sa daljinskim). Grejanje na gas sa sopstvenim kalorimetrom (plaćanje po potrošnji), van grejne sezone racun za održavanje je 200din. Info stan (400 din), struja koliko se potroši, mesečno ozdržavanje zgrade. Dnevna soba, kuninja i trepezarija, odvojena spavaća soba i prostran hodnik sa dva velika garderobera. U blizini shopping centra Stadion, vrtica, skole i auto puta. Nije pet friendly. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Troiposoban izdavanje Beograd Vračar Kalenić Mileševska Izdajemo salonski stan, kao poslovni kancelarijski prostor, svetao, prostran, prijatan za boravak. Ugrađene dve klime. Izdaje se bez nameštaja. Ima 3 prostrane sobe po rasporedu odlične za kancelarije, čajnu kuhinju i dodatno malu "devojačku" sobu. Poseduje dva ulaza, pa je pogodan za partnerski odnos. Odlična lokacija u srcu Vračara u neposrednoj blizini Pozorištanceta Puž. Infostan mesečno iznosi oko 13000 din. Useljiv je od 18. aprila. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaSudopera, Kuhinjski elementi, Klima,
Beograd izdavanje Savski venac Ekonomski fakultet i Savski Trg Ekonomski fakultet Gavrila Principa Dvosoban Izdaje se dvosoban stan, odlično pozicioniran, blizina Terazija, pijace Zeleni venac, Beograd na vodi i autobuske stanice. Stan ima izuzetno povoljne režije, klimatizovan sa grejanjem na klimu ili francuske radijatore. Postoji mogućnost parkinga u dvorištu zgrade. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaMašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Stari Grad Centar i Terazije Centar Kosovska Trosoban prodaja Stari grad, Centar - Kosovska 3.0, 82m2, CG, lift, 1/6, telefon, interfon Prodaje se salonski stan na izuzetnoj lokaciji u centru grada u blizini Skupštine. Stan je trosoban i luksuzno renoviran, nalazi se na prvom spratu u lepo održavanoj zgradi. Prostorije: antre, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, dve spavaće sobe, toalet i kupatilo. Stan je kompletno renoviran u luksuznoj varijanti i korišćeni su najkvalitetniji materijali. Prodaje se polunamešten - sa ugradnom kuhinjom i kvalitetnim kuhinjskim ugradnim aparatima. Visina plafona je 3m. Uknjižen bez kvadrature. Agencijska provizija 2% Agent: Nataša Marinković 064/15-94-525 (licenca br.4457) Interfon, Telefon, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Salonski stan. Stara gradnja. Gradska kanalizacija
Novi Beograd Fontana i Hala sportova Fontana Dvosoban Studentska stan Novi Beograd, Fontana - Studentska 2.0, 57m2 (terasa 6m2), 8/9, CG, dve klime, lift, interfon Prodaje se renoviran stan bez ulaganja. Svetao je i zapadno orijentisan. Sastoji se od ulaznog hodnika sa ugradnim plakarima, kuhinje, dve sobe, kupatila i terase. U stanu ostaju ugradni plakari, ugradna kuhinja i dve klime. Blizina autobuskih stanica, parka, osnovne škole, vrtića, marketa, hale sportova, Studentskog grada. Uknjižen na 55m2. Agencijska provizija 2% Agent: Vesna Ćirić 064/66-47-167 (licenca br.1777) Interfon, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Stara gradnja. Gradska kanalizacija
prodaja Voždovac Braće Jerković I II Braće Jerković Milovana Jankovića Voždovac, Braće Jerković - Milovana Jankovića kuća, 250m2 (terase i lođa 36m2 + garaža 18m2), NPR+VPR+I+II+PTK, EG/GAS, interfon, parking, garaža, struja, voda, kanalizacija, asfalt, plac 1.5 ari U neposrednoj blizini TC Stadion, u oazi zelenila, mira i tišine u ponudi je vertikala kuće (kuće u nizu-"generalice"), lamela sa fasadnom crvenom ciglom, parking mestom ispod garaže, garaža, dva nezavisna ulaza u objekat i pripadajućim dvorištem od 1.5 ar. Sastoji se od pet etaža: NPR - garaža (uknjižena 18m2), parking mesto, garsonjera (18m2 koja nije ušla u knjižni deo kvadrature ali je izvorno deo kuće, poseduje zaseban ulaz iz dvorišta i moguće je izdavati kao poseban prostor), ostava sa kotlarnicom i izlaz na dvorište; VPR - ulazni deo kuhinja, trpezarija, dnevna soba, kupatilo i lođa (oko 10m2); I sprat - tri spavaće sobe (svaka ima terasu), kupatilo; II sprat - spavaća soba, kupatilo i lođa od 20m2; PTK - 40m2 koje je moguće organizovati za razne namene obzirom da je izvedena sva potrebna instalacija (ne ulazi u knjižni deo kvadrature ali je pripremljena sva dokumentacija za ozakonjenje). Grejanje i hlađenje je izvedeno preko toplotnih pumpi, i postoji mogućnost priključka na gas i izvod se nalazi u dvorištu objekta. Kuća je uknjižena na 156m2, garaža na 18m2 i plac na 150m2. Agencijska provizija 2%. Agent Slavoljub Saša Dinčić: 060/35-35-567 (licenca br. 2912) Interfon, Gradska kanalizacija
izdavanje Beograd Voždovac Braće Jerković I II Braće Jerković Milovana Jankovića Voždovac, Braće Jerković - Milovana Jankovića kuća, 250m2 (terase i lođa 36m2 + garaža 18m2), NPR+VPR+I+II+PTK, EG/GAS, interfon, parking, garaža, struja, voda, kanalizacija, asfalt, plac 1.5 ari U neposrednoj blizini TC Stadion, u oazi zelenila, mira i tišine u ponudi je vertikala kuće (kuće u nizu-"generalice"), lamela sa fasadnom crvenom ciglom, parking mestom ispod garaže, garaža, dva nezavisna ulaza u objekat i pripadajućim dvorištem od 1.5 ar. Sastoji se od pet etaža: NPR - garaža, parking mesto, garsonjera (poseduje zaseban ulaz iz dvorišta), ostava sa kotlarnicom i izlaz na dvorište; VPR - ulazni deo kuhinja, trpezarija, dnevna soba/kancelarija, kupatilo i lođa (oko 10m2); I sprat - tri spavaće sobe/tri kancelarije (svaka ima terasu), kupatilo; II sprat - spavaća soba/kancelarija, kupatilo i lođa od 20m2; PTK - 40m2 koje je moguće organizovati za razne namene obzirom da je izvedena sva potrebna instalacija. Grejanje i hlađenje je izvedeno preko toplotnih pumpi, i postoji mogućnost priključka na gas i izvod se nalazi u dvorištu objekta. Kuća se može koristiti kao stambeno-poslovna varijanta ili isključivo kao stambena ili poslovna varijanta. Izdaje se nenameštena, ali postoji mogućnost izdavanja nameštene sa stvarima pri čemu bi mesečna zakupnina iznosila 1.800evra. Minimalan zakup je godinu dana, obavezan depozit i unapred plaćanje po dogovoru. Agencijska provizija 50%. Agent Slavoljub Saša Dinčić: 060/35-35-567 (licenca br. 2912) Interfon, Gradska kanalizacija
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane