Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Paje Jovanovića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zemun Batajnica Vojvođanskih brigada Trosoban Stan dvoiposoban 60m2, ulica Vojvođanskih brigada, Batajnica, na prvom spratu iznad tavanski prostor, svetao u izvornom stanju, grejanje gas, ima klimu, sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, dve spavaće sobe, dve terase, kupatila. Stan poseduje i podrum i parking mesto, nalazi se u mirnom delu Batajnice punom zelenila u blizini centra a u neposrednoj blizini škole, vrtića, pijace i prodavnice. Stan ima i pripadajuće dvorište, gradski prevoz prolazi kroz ulicu, uknjižen je.
Voždovac Šumice Mažuranićeva Troiposoban prodaja Zgrada je novije gradnje, useljena 2015. godine. Stan je nov – neuseljavan. Po strukturi je troiposoban. Sastoji se od: ulaznog predsoblja, kupatila, kuhinje, tri spavaće sobe, dnevnog boravka i dve terase. Stan je dvostrano orijentisan – sever zapad. Kuhinja je kompletno ugrađena sa svim aparatima. Grejanje je centralno sa kalorimetrom – plaćanje po potrošnji. Visina plafona 2,60 m. Uz stan se može kupiti i jedno garažno mesto u garaži, povrđine 12,50 m2 po ceni od 15.000 € Agencijska provizija je 2% Kontakt 063/ 22 52 52
Voždovac Dušanovac Dvosoban Danijelova stan Prodajemo, izuzetan dvosoban stan sa garažnim mestom, na Voždovcu u novoj zgradi koji po svojoj koncepciji spada u kategoriju urbanih vila. Lak pristup lokaciji koja se nalazi u neposrednoj blizini autoputa E-75 i Autokomande, čime je omogućena i brza i jednostavna povezanost sa svim delovima grada. Stan se nalazi na trećem spratu, uknjižene kvadrature 49m2, a stvarne 51,9m2 (potvrđene od licenciranog geodetskog biroa). Sastoji se od spavaće sobe iz koje se izlazi na terasu koja je osunčana većim delom dana, dnevne sobe sa trpezarijom, opremljene kuhinje i kupatila. U stanu je ugrađen "smart home" sistem kućne automatike, video nadzor sa video interfonom, sigurnosna ulazna vrata sa elektronskom bravom i kontrolom pristupa, stolarija velikih dimenzija u kombinaciji aluminijum drvo, aluminijumski venecijaneri sa elektro pogonom, grejanje i hlađenje sistemom toplotnih pumpi, sa ugrađenim podnim grejanjem u celom stanu, granitna keramika prve klase, hrastov parket prve klase, tuš kabine u nivou poda, sanitarije Vileroy&Bosch, baterije Hansgrohe, optički i koaksijalni kabl. Odlična prilika kako za život, tako i za investiciju. Odmah useljiv. Posredička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
prodaja Voždovac Dušanovac Dvosoban Danijelova Prodajemo, izuzetan dvosoban stan sa garažnim mestom, na Voždovcu u novoj zgradi koji po svojoj koncepciji spada u kategoriju urbanih vila. Lak pristup lokaciji koja se nalazi u neposrednoj blizini autoputa E-75 i Autokomande, čime je omogućena i brza i jednostavna povezanost sa svim delovima grada. Stan se nalazi na trećem spratu, uknjižene kvadrature 49m2, a stvarne 51,9m2 (potvrđene od licenciranog geodetskog biroa). Sastoji se od spavaće sobe iz koje se izlazi na terasu koja je osunčana većim delom dana, dnevne sobe sa trpezarijom, opremljene kuhinje i kupatila. U stanu je ugrađen "smart home" sistem kućne automatike, video nadzor sa video interfonom, sigurnosna ulazna vrata sa elektronskom bravom i kontrolom pristupa, stolarija velikih dimenzija u kombinaciji aluminijum drvo, aluminijumski venecijaneri sa elektro pogonom, grejanje i hlađenje sistemom toplotnih pumpi, sa ugrađenim podnim grejanjem u celom stanu, granitna keramika prve klase, hrastov parket prve klase, tuš kabine u nivou poda, sanitarije Vileroy&Bosch, baterije Hansgrohe, optički i koaksijalni kabl. Odlična prilika kako za život, tako i za investiciju. Odmah useljiv. Posredička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Trosoban prodaja Beograd Voždovac Braće Jerković I II Braće Jerković Agencijski ID : 1845. Odličan izvorno 3,0 stan, grejne površine 82m2+10m2 2 lođe, sa lođama stan ima 92m2 Stan ima ulazni hodnik, veliku dnevnu sobu, kuhinjsko trpezarijski deo sa izlaskom na ložu, gostinjski toalet, kupatilo, odvojen spavaći blok sa dve sobe od kojih jedna ima zastakljenu lođu. Stan je dvostrano orijentisan, svetao. Stan je u odličnom stanju, renoviran pre 15-tak godina. Cena je fiksna! Ispred zgrade je veliki parking, u blizini je osnovne škole, vrtića, marketa, pijace, TC. Odlična povezanost sa gradom, linije 25, 26, 50, 18. Agencijska provizija 2% Poseduje 2 mokra cvora. U zgradi ima lift.
Beograd prodaja Rakovica Vidikovac Partizanske vode Uknjižen lokal koji ima 32m2 mereno u donjem nivou, galerija od 15m2 sa kuhinjom a u donjem delu je mokri čvor. Po kupoprodajnom ugovoru od investitora površina je 28m2 a uknjižen je 24m2 grejne površine, odmah useljiv. Moće da se koristi kao poslovni ali i kao i stambeni prostor.
Stari Grad Politika Dom omladine Makedonska Dvoiposoban prodaja 2.5, 68m2, 5/5, lift, CG, klima, internet, interfon, ktv. Makedonska ulica se nalazi u najužem gradskom jezgru, počinje od trga Republike i ide do Svetogorske ulice. Retko koja ulica u gradu može se pohvaliti da su u najbližoj okolini Trg Republike, Skupština grada, crkva Sv. Marka, dok su Terazije, hotel Moskva ili Skadarlija na pet minuta hoda. U prilici smo da Vam ponudimo komforan dvoiposoban stan na petom spratu odlične petospratne salonske zgrade građene krajem dvadesetih, sa liftom, izuzetnim ulaznim holom, čistim i održavanim ulazom i stepeništem. Zgrada je na idelnoj poziciji jer su Trg Republike i Knez Mihajlova ulica na dva minuta hoda, kao i Skadarlija i Dom omladine. Stan je dvostrano orijentisan, vrlo komforan i funkcionalnog rasporeda prostorija, izuzetno svetao i izolovan od gradske buke zbog spratne visine. Kuhinja je prebačena na bivšu terasu čime se postigla maksimalna iskorišćenost prostora. Sve prostorije su dobrih veličina i imaju prozore. Iznad stana je tavanski prostor a krov zgrade je potuno sređen. Stan je u odličnom stanju i dobro je održavan pa ne zahteva dodatna veća ulaganja. Godinama je izdavan u svrhu kancelarijskog prostora pa je idealan i za tu namenu, naravno pored namene stanovanja. Pravi izbor za kupce koji traže nepokretnost bez većih ulaganja na vrhunskoj lokaciji što za stanovanje što kao investiciono ulaganje. Od prostorija: prostrano ulazno predsoblje, kuhinja, prijemni salon/trpezarija, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo. Uknjižen na 52m2, ukupna merena površina sa ulaznim predsobljem i bivšom terasom iznosi 68m2. Vanknjižno vlasništvo. Brzo useljiv. Agent: Isak Marčetić 064/167 53 81 R-ID: #5183 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Stara gradnja.
Palilula Palilula lokacija Centar (Palilula) Dvosoban Šajkaška stan 2.0, 65m2(terasa), 9/10, lift, CG, klima, internet, interfon, ktv. Gradski deo opštine Palilula se smatra izuzetno atraktivnom lokacijom jer je povezan sa svim gradskim destinacijama, a sam se odlikuje odličnom infrastrukturom. Šajkaška ulica je oivičena Bulevarom despota Stefana, Cvijićevom, Vojvode Dobrnjca i Poenkareovom ulicom. U neposrednoj blizini je Botanička bašta, osnovna škola, park i Skadarlija. U prilici smo da Vam ponudimo dvosobnu nepokretnost koja se nalazi na devetom spratu od deset dobro održavane stambene zgrade sa liftom. Lokacijski sama zgrada je u neposrednoj blizini osnovne škole i parka. Sam stan je svetao, jednostrano orijentisan, sunčan, funkcionalnog rasporeda, komotnih prostorija, sa predivnim panoramskim pogledom ka Dunavu. Zbog spratne visine uticaj gradske buke je neutralisan u potpunosti. Kompletno, detaljno i kvalitetno je renoviran pa na zahteva dalja ulaganja. Ugrađeni su novi prozori (alu-drvo), nova kuhinja, kupatilo, stolarija, spušteni plafoni, ambijentu u stanu doprinosi dobro dizajnirana konvencionalna i ambijentalna LED rasveta. Ukras stana je terasa koja se prostire celom dužinom stana, idealna za uživanje po lepom vremenu. Prodaje se kompletno namešten sa svim elektronskim uređajima. Stan je izdat krajem januara na godinu dana. Potencijalni novi vlasnik ima mogućnost da preuzme ugovor o izdavanju (650€ mesečno) ili bi se ugovor po želji kupca mogao i raskinuti. Zbog svojih karakteristika i položaja ovo je prava prilika za kupce koji žele odličan stan bez ulaganja u mirnom okruženju za život u centru grada. Od prostorija: ulazni hodnik, kuhinja, dnevni boravak objedinjen sa trpezarijskim delom, spavaća soba, kupatilo, terasa. Stan je uknjižen na 57m2, po rečima i tvrdnji vlasnika stana merena površina sa terasom iznosi 65m2. Agent: Dragana Kojić 062/963 66 50 R-ID: #5185 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
izdavanje Čukarica Banovo brdo Banovo Brdo Dvosoban Nikolaja Gogolja Stan 48m2 sa terasom, nov, kompletno namešten, funkcionalan raspored, odvojena spavaća soba, komforan dnevni boravak sa trepezarijom i kuhinjom, kupatilo i lepa terasa. Potpuno nov stan neuseljavan izdaje se sa garažnim mestom. Odlična lokacija u centralnom delu Banovog brda u neposrednoj blizini EPS-a na Banovom brdu. Za svaku preporuku.... Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "SM nekretnine" Beograd.TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Odmah useljiv Gradska kanalizacija
prodaja Beograd Vračar Južni bulevar Južni bulevar Prodaje se kompletan biznis i Stambeni i poslovni prostor ukupno 341m2, na odličnoj lokaciji u Južnom bulevaru. Kompletno opremljen poslovni prostor koji radi kao teretana, razrađen biznis koji se kompletno prodaje (firma i posao) sa stambenim prostorom od 68m2. Poslovni porostor-teretana je kompletno opremljena sa spravama koje ostaju i stan od 68m2 po strukturi trosoban sa 2 spavaće sobe. Odličan prostor, uknjižena nekretnina, mogućnost kupovine putem investicionog i stambenog kredita na odličnoj lokaciji za svaku preporuku.... Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "SM nekretnine" Beograd. Za više informacija kontakt br.tel. 061/610-63-98Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Može na kredit Odmah useljiv Gradska kanalizacija
Beograd izdavanje Zemun Altina Slobodana Đurića Petosoban Objekat na 10 ari placa. Ukupne kvadrature 347m2. Širina placa je 16m a ulaz je na kliznu kapiju. Kamionski prilaz. Objekat se sastoji od magacinskog prostora sa sa mokrim čvorom ukupno 80m2, sa kliznim Horman vratima na daljinsko otvaranje, 3x3 metra, 2 ulaza. U nastavku je suturen od 60m2 kao nastavak magacina. Iznad suturena se nalazi stan-kancelarija od 60m2, satavljena od hodnika, 2 sobe, kuhinje , prpezarije, i mokrog čvora, donj deo 80m2+60m2+60m2, ukupno 200m2. Na gornjem spratu se nalazi takodje prostor , potkrovlje od 147m2, osvetljen je i služi takođe kao magacin, suv i bez vlage i prokišnjavanja. Objekat se greje na peć, pelet ili struju zavisno od izbora.Pokrivenost grejne površine 200m2, donji deo. Objekat pokriven video nadzorom . Centrala za kontrolu grejanja je iz kancelarija. Prostor je renoviran u septembru 2022god. Pre malo više od 1 god. Ugrađena je nova kuhinja i nova LED rasveta. Udaljenost od autoputa je 800m. Pristup na 2 telefonske linije, kablovska, tv i internet po zelji zakupca. Postoje 2 strujomera, ima kanalizaciju i klimatizovan je. Parking mesta za vise automobila. Useljiv od 01.05.2024. Obavezan depozit u visini jedne mesečne kirije. Agenciska provizija 50% od prve zakupnine. R-ID: #662Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Telefon, Kablovska, Klima, Gradska kanalizacija
Palilula Karaburma Patrisa Lumumbe Jednoiposoban prodaja Karaburma, Patrisa Lumumbe, 1.5, 40m2, duplex, 5/V bez lifta, klima, norveški radijator, nadogradnja. Uknižen donji nivo na 20m2, gornji nivo 20m2 podne površine nije uknjižen. Samo za keš kupce. Odmah useljiv. Stan je kompletno renoviran, ulično je orijentisan, ima lep pogled ka dunavu. U donjem nivou su kuhinja i dnevna soba, gornji nivo se sastoji od spavaće sobe, kupatila i dela za ugradni ormar. Gornji nivo ima kosine i krovni prozor. Zgrada je pozicionirana bliže okretnici, okružena zelenilom. Agencijsku proviziju plaća kupac 2%. R-ID: #663 Klima, Stara gradnja.
Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Blok 8a Jednoiposoban Luja Adamčića stan Veoma lep stan na odličnoj lokaciji na granici Novog Beograda i Zemuna. Stan je moderno namešten, prvi put se izdaje. Zgrada je lepa na platou, kraj je veoma miran, pun zelenila. Pristup svim glavnim saobraćajnicama je lak i brz, autobusi do ma kog dela grada su na 5 minuta pešaka Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi,
izdavanje Vračar Slavija Dvosoban Prote Mateje Izdajem stan na Vračaru u Prote Mateje, na samom uglu sa Njegoševom ulice Iz hodnika je ulaz u sledeće tri prostorije - dnevnu, spavaću sobu i kupatilo. Prelepa, mirna ulica sa drvoredima. Postoji mogućnost parking mesta uz doplatu. Useljiv od 01.05.2024. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Jednoiposoban izdavanje Beograd Čukarica Žarkovo Kopaonička Potpuno namešten stan u mirnom naselju izmedju Žarkova i Ceraka. 54m2, odvojena spavaća soba, dnevna soba, kuhinja, kupatilo, terasa, lift. Stan je pre 5 godina renoviran i opremljen novom belom tehnikom. TV, klima, mašina za veš, mašina za sudove, ugradna rerna, ugradna grejna ploča. Grejanje centralno, drvena stolarija. Od nameštaja u stanu imate sve potrebno za useljavanje odmah - ugaona garnitura, trpezarijski sto i stolice, kuhinja, francuski ležaj sa novim dušekom, američki plakar. Lepa terasa okrenuta severno, tokom celog dana u hladu i prijatna za sedenje. U suterenu zgrade se nalazi garaža sa vratima na daljinski, i može se zakupiti za dodatnih 60e mesečno. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Beograd izdavanje Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Todora Dukina Dvoiposoban Izdajemo dvoiposoban stan na Lekinom Brdu u ulici Todora Dukina u novijoj zgradi. Stan ima 50m2, visoko prizemlje. Ima centralno grejanje, klima uređaj, kompletno je namešten. Stan ima dve zasebne spavaće sobe+dnevni boravak. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Cena izdavanja stana je 450 eur uz mogućnost korišćenja garaže što iznosi 50 eur, onda bi ukupna cena stana bila 500 eur. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Zvezdara Učiteljsko naselje Učiteljsko Naselje Luneta Milovanovića Trosoban izdavanje Izdajemo luksuzan, trosoban stan na odličnoj lokaciji na Zvezdari, u neposrednoj blizini Aviv parka. Stan je ukupne površine od 50 kvadrata i nalazi se na četvrtom spratu nove i izuzetno kvalitetne zgrade sa liftom. Smešten je na svega minut hoda od Bulevara kralja Aleksandra i izuzetno je dobro povezan sa svim delovima grada, sa više autobuskih stanica u neposrednoj blizini. U blizini zgrade je Aviv park, vise supermarketa (maxi, lidl, univerexport), apoteke, restorani, kafići. Na pešačkoj udaljenosti je Olimp, Beo tržni centar, park Šumice, Cvetkova pijaca. Stan je veoma svetao i potpuno je opremljen svim nameštajem i tehnikom. Dnevna soba sa trpezarijom je prostrana, stan ima 2 spavaće sobe. Grejanje je centralno, a plaćanje je po potrošnji, ugradjeni su kalorimetri. Postoji mogućnost zakupa garažnog mesta uz doplatu (70eura/mesecno) Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Jednoiposoban Kruševačka stan Izdajemo komforan kompletno namešten stan, 40m2, 2 sprt od 3. sprata, useljiv od 01.05.2024. , CG, Klima, terasa, lift, interfon. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
izdavanje Novi Beograd Paviljoni i Institut za majku i dete Tošin Bunar Dvosoban Tošin Bunar Izdaje se stan u novom luksuznom kompleksu New minel, u neposrednoj blizini poslovnog centra Airport city i svih drugih važnijih kulturnih i zdravstvenih ustanova, tržnih i sportskih centara. Specifičnosti stana je jer je orjentisan ka dubini urbane celine, ka zelenoj oazi brda, ka Bežanijskoj kosi, što omogućava potpunu privatnost i redak pogled u zelenilo. Nalazi se na četvrtom spratu i sastoji se iz kuhinje, trpezarije i dnevne sobe, kao zajedničke prostorije, terase, spavaće sobe, kupatila i ostave. Kompletno je opremljen i useljiv. Grejanje je centralno na kalorimetre. Mogućnost iznajmljivanja za poslovni prostor, bez nameštaja. U cenu stana ulazi garažno mesto. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Dvosoban izdavanje Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Lazara Trifunovića Stan se nalazi u Ulici Lazara Trifunovica. U blizini okretnice autobusa 46 i Aroma marketa. Od režija se plaća info stan oko 2700 rsd, struja po potrošnji (grejanje je etažno), internet se ne plaća do 01.07.2024, nakon toga 2300rsd. Kablovska televizija nema. U zgradi postoji mogućnost uvodjenja mts, jetel i SBB kablovske televizije. Stan poseduje sopstveno parking mesto sa rampom ispred zgrade. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane