Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Rakovica Skojevsko naselje Luke Vojvodića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Rakovica Rakovica lokacija Marička 11,0 soba U prilici smo da vam ponudimo kompletno renoviran stan u Maričkoj ulici gde su u blizini svi sadržaji za svakodnevni život(prodavnice,apoteke,pošta,vrtiću,O Š). Stan je po strukturi dvosoban,lako adaptibilan u trosoban. Mereno ima 55 m2,uknjižen na 42 m2. Stan je trostrano orjentisan,sa blagim kosinama,stan ne poseduje terasu. Funkcionalnog je rasporeda jer se u sve prostorije ide iz predsoblja. Stan je za svaku preporuku,vredi ga pogledati. Agencijska provizija 2% Za više informacija kontakt telefon 064/ 577-6659 Biljana
Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka Garsonjera prodaja Stambena zgrada BW Nika ima 18 spratova i 219 stanova – od studija do onih sa tri spavaće sobe, kao i penthouse stanove sa pet spavaćih soba. U prizemlju su smešteni brojni kafići, restorani i prodavnice, a za stanare je obezbeđen i parking na dva podzemna sprata. U zavisnosti od orijentacije, pogled iz stanova pruža se ka susednim zgradama BW King’s Park i BW Queen’s Park, uredenom unutrašnjem dvorištu ili panorami prestonice. Cena sa uračunatim PDV-om. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. Bez provizije za kupca Pozovite nas i zakažite sastanak. Agent: Ivanka Bogosav br. licence 640 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/262-0734 .
Savski venac Beograd na vodi Jednoiposoban Hercegovačka stan BW Rima je nova zgrada osmišljena prema potrebama savremene porodice. Harmoničan stambeni prostor sa dvostrano orijentisanim stanovima, okružen je poslovnim objektima, školom, zelenim površinama, zonama za rekreaciju i zabavu, kao i prestižnim restoranima, barovima, kafićima i različitim prodajnim objektima. BW Nota ima 26 spratova i 198 stanova. Sadrži unutrašnje dvorište i podzemnu garažu na dva sprata, sa 250 parking mesta. Za vašu sigurnost i udobnost tu su recepcija, lobi za posete, odeljak za poštu, kao i kutak za higijenu vaših kućnih ljubimaca. BW Nota is a new building designed to meet the needs of the modern family. This harmonious residential space with two-sided oriented apartments is surrounded by commercial properties, schools, green areas, sports and entertainment zones, along with prestigious restaurants, bars, cafes, and numerous retail outlets. BW Nota has 26 floors and 198 apartments. It contains an inner courtyard and a two-level underground garage with 250 parking spaces. For your safety and comfort, there is a reception desk, a lobby for visitors, a mail section, and a corner for your pets’ hygiene. Bez provizije za kupca Pozovite nas i zakažite sastanak. Agent: Ivanka Bogosav br. licence 640 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/262-0734 .
izdavanje Zemun Zemun centar Oračka Namešten PP, 100m2, pr/III, EG, terasa, parking mesto. Izdaje se odličan poslovni prostor u centru Zemuna. Prostor je koncipiran kao open space, sa šest radnih stolova. Nameštaj i oprema su visokog kvaliteta. Pored kancelarijskog dela u donjem nivou se nalazi i dodatni prostor od 30m2 koji je potpuno sređen. Kancelarija poseduje i prelepu terasu od 30m2, koja pruža odličnu zelenu oazu za odmor i predah zaposlenih. U cenu je uključeno i jedno parking mesto ispred zgrade. Lokacija je odlična, u blizini Madlenianum pozoriša i Glavne ulice. Prostor je za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/262–07-34 MR06 .
Dvosoban izdavanje Beograd Zvezdara Đeram Đuke Dinić Izdaje dvosoban stan, dvostrano orjentisan, u mirnom delu grada sa pogledom na dvorište. Lep, svetao, prostran ušuškan. Parking u dvorištu. Odmah useljiv Depozit Plaćanje mesečno Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine . Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 KM08 .
Beograd prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Milana Rakića Garsonjera Odlična garsonjera u novijoj zgradi u neposrednoj blizini Bulevara kralja Aleksandra. Odmah useljiva. Agencijska provizija 2% Agent: Dragana Stoiljković br. licence 919 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Vračar Slavija Deligradska izdavanje Izdaje se kozmetički salon kod Meka na Slaviji. Sastoji se od kupatila, kuhinje i 4 prostorije u potpunosti opremljene za rad. Može da se izdaje i kao prazan poslovni prostor. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Jelena Nikolić br. licence 5056 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 JN06 .
Savski venac Palata pravde Jednosoban Dr Aleksandra Kostića stan U ponudi renoviran stan kod Palate pravde polunamešten.Sastoji se iz komotne sobe,kupatila,kuhinje i hodnika.Opremljen i vrlo prijatan stan. Postoji mogućnost i da bude i namešten. Slobodan od 1-og maja. Depozit obavezan Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine . Agent: Miloš Todorović br. licence:5404 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MT05 .
prodaja Stari Grad Skupština Troiposoban Palmotićeva Uknjižen, 3.5, salonski stan, cg, renoviran, vpr/4, dvorište, podrum. Zastupamo prodaju odličnog renoviranog troiposobnog salonskog stana koji se nalazi u jednoj od omiljenih gradskih ulica, Palmotićevoj. Stan je na pravom visokom prizemlju, trostrano orjentisan, a samo iz ovog stana je moguć i pristup ograđenom delu dvorišta od 12kvm. Pogodan za sve namene, a odnos lokacije, cene i kvadrata ga čine odličnom ponudom na tržištu. Agencijska provizija 2% Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 TV .
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Lion Batutova Uknjižen dvosoban 57 m2 + terasa 5m2, cg na toplanu, ima mogućnost i eg-a, klima, internet, interfon, video nadzor. Mogućnost adaptacije u dvoiposoban. Raspored prostorija: ulazno predsoblje, dnevna soba prolazna do spavaće sobe, koja ima male kosine i krovni Velux prozor, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom i izlaskom na prelepu terasu. Stan je nastao adaptacijom tavanskog prostora pre 20.godina, zgrada je salonska iz 1937. Stan ima mogućnost proširenja na tavanski prostor od nekih 50 m2. Postoji mogućnost da ostane kompletan nameštaj. Agencijska provizija 2 % Agent: Milica Cagić broj licence 241 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br. 339 011/26-20-734 .
Beograd izdavanje Zvezdara Mirijevo I II III IV Učiteljice Milice Janković Jednoiposoban Izdaje se namešten stan u Mirijevu u neposrednoj blizni osnovne škole Despot Stefan Lazarević.Stan se nalazi u prizemlju zgrade i sastoji se iz dnevnog boravak sa kuhinjskim delom,kupatila i odvojene spavaće sobe.Mesečni troškovi niski,grejanje na TA peć.Stan se izdaje državljanima republike Srbije i useljiv je od 01.05.Kućni ljubimci nisu dozvoljeni,slobodan parking ispred zgrade. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MGO6 .
Voždovac Trošarina Save Maškovića Dvosoban prodaja Stan se nalazi na odličnoj lokaciji, centralni deo Voždovca, u tek izgradjenom kompleksu Park Vila na Trosarini u blizini više autobuskih i tramvajskih stajališta. Odličan raspored prostorija. Sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom (dnevna soba ima izlaz na terasu), spavaće sobe, vešernice i kupatila (tuš kabina). Stan je kompletno opremljen novim nameštajem i uređajima (mašina za pranje veša, mašina za pranje sudova, kombinovani frižider, smart TV, indukciona ploča i ugradna rerna) kao i smart home sistemom (daljinsko upravljanje uređajima). Klima uređaj poseduje split sistem - jedna spoljna jedinica i tri unutrašnje. Sav nameštaj je uračunat u cenu. U cenu je uracčnata ostava na spratu od 2 m2. Zgrada poseduje privatno obezbeđenje, privatno dvorište sa igraonicom za decu. Agenc. provizija 2% Agent: Jovana Popovic br. licence 5225 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Savski venac Palata pravde Jednosoban Dr Aleksandra Kostića stan Izdaje se funkcionalan, lux jednosoban stan. Na odličnoj lokaciji kod Palate Pravde. Dobra povezanost sa svim delovima grada. Renoviran, sve u odličnom stanju. Izdaje se prazan, mogućnost izdavanja sa nameštajem. Niski režijski troškovi, grejanje na struju, inverter klima, veš mašina, frižider, šporet. Zgrada dobro održavana, u mirnoj ulici. Plaćanje mesečno. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Zemun Zemun Gornji grad Jednosoban Karlovačka Funkcionalan jednosoban u izvornom stanju. Komotna trpezarija sa kuhinjom i špajzom površine oko 12m2 omogućava uspešnu adaptaciju u dvosoban stan. Zgrada očuvana sa urednim ulazom. Orijentisan ka parku, mirno bez buke. U okruženju zgrade ima dosta parking mesta za stanare. Lociran u neposrednoj blizini prodajnih objekata, škola, doma zdravlja i gradskog prevoza. Odlična povezanost sa gradom. Poseduje pripadajući podrum oko 10m2. Uknjižen bez tereta i zabeležbi. Cena nije fiksna. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Trosoban prodaja Beograd Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jurija Gagarina Stan na odličnoj poziciji, u naselju kod Doma zdravlja i novobeogradske pijace. Dvostrano orijentisan, veoma svetao, komforan, u izvornom, održavanom stanju. Lako adaptibilan u troiposoban. Sve sobe imaju izlaz na lođu. Odlična održavana zgrada. Uknjižen na prodavca. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd izdavanje Voždovac Pašino i Lekino brdo Gospodara Vučića Izdaje se lokal 40 m2 na dobroj lokaciji. Nalazi se u novoizgradjenom objektu u blizini skola i u prometnoj ulici. Poseduje jednu veliku prostoriju, mokri cvor i deo koji moze da se iskoristi za malu kuhinjicu. Kontakt 062/853-0990 Agencijska provizija 50%
Pančevo centar Zmaj Jove Jovanovića Dvosoban prodaja 2.0, 43m2, EG, 2/2, telefon, interfon. Uknjižen Kvalitetna, moderna novogradnja u samom centru Pančeva, na prelepoj lokaciji u neposrednoj blizini osnovne škole, supermarketa, reke Tamiš, crkve, brojnih restorana i kafića. Za izgradnju korišćeni su najkavalitetniji materijali moderene gradnje. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila , hodnika. Agencijska provizija 3%
Čukarica Železnik Đorđa Milovanovića kuca 282m2+14m2 dve terase, 10 ari placa, 4 ara pod voćem, PR/I/PTK, manja kuća ima 51m2, veća 232m2,struja, voda, kanalizacija. Uknjiženo 51m2 U mirnom kraju, kod osnovne škole Stefan Dečanski, prodaje se plac od 10 ari sa dve kuće, mala od 51m2 i velika od 232m2, pr+I+ptk. Prizemlje je 3.0, komforan stan, kao i na prvom spratu. Potkrovlje je takođe 3.0 ali u grubim radovima. drvena stolarija, grejanje na čvrsto gorivo i gas. Blizina lidla i max-i prodavnica, pijace, pošte , dom zdravlja i autobuskih stajališta 88,55,54,58,511,512,521,522. Kuća je priključena na kanalizaciju, na 4 ara se nalazi voćnjak. Agencijska provizija 2%
prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Dvoiposoban Veselina Masleše 2.5, 46m2, terasa 2m2, EG, lift, VPR, telefon, interfon. Uknjiženo 46m2. Funkcionalan dvoiposoban stan na visokom prizemlju ( ispod se nalazi stan) u održavanoj zgradi. Jednostrano orijentisan , pogled na ulicu. sastoji se od predsoblja, kupatila, dve spavaće sobe, kuhinje, trpezarije i dnevnog boravka sa izlazom na terasu. Kontakt 069/394--5605 Agencijska provizija 2%
Četvorosoban izdavanje Beograd Vračar Kalenić Kalenić pijaca Patrijarha Gavrila 4.0, VRAČAR, Patrijarha Gavrila, 156m2, garaža, LUX. Izuzetan , prostran, četvorosoban stan sa tri kupatila, na odličnoj lokaciji, na Vračaru.. Luksuzan, svetao i kompletno namesten. Dobra zgrada sa malo stanova, lift ide u stan sa posebnom identifikacijom. Stan se izdaje sa jednim garažnim mesto, na duži vremenski period, po ceni od 2700eur. Obavezan depozit u visini jedne mesečne kirije. Hvala Vam na pregledu oglasa. Za svako dodatno intresovanje ili razgledavanje nekretnine slobodno nas kontaktirajte. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. Posrednička naknada je u skladu sa našim Opštim uslovima poslovanja koji su javno dostupni na našem sajtu.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane