Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Voždovac Autokomanda

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Blok 2 Dvosoban Ovaj moderan stan je idealno smešten u neposrednoj blizini vrtića, škola i fakulteta, što ga čini savršenim izborom za porodice i studente. Sa dve sobe, uključujući prostranu spavaću sobu, prostor je dobro organizovan i funkcionalan. Veliki prozori osiguravaju obilje prirodnog svetla, stvarajući svetlu i ugodnu atmosferu u celom stanu. Suvremeno uređenje doprinosi osjećaju elegancije i udobnosti, dok blizina obrazovnih ustanova olakšava svakodnevne obaveze i aktivnosti. Kucni ljubimci su dobrodošli Useljiv odmah Agencijska provizija 50%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Vračar Cvetni trg Cvetni Trg Četvorosoban izdavanje U samom srcu Vracara, u neposrednoj blizini svih urbanih desavanja, nedaleko od JDP-a sa jedne strane i Bulevara Kralja Aleksandra sa druge strane, Slavije i Lodnona. Nalazi se ovaj fantastican stan. Pozicioniran u jednoj od najstarijih ulica u Beogradu, odise konforom i prestizom. Stan se prostire na citavih 83 m2. Sastoji se od trpezarijskog dela, kuhinje, dva kupatila, tri spavace sobe od kojih je jedna koncipirana kao dnevni boravak/radna soba. Poseduje svakako i predivnu terasu u Londoskom stilu. Troskovi zivota u ovom stanu su zaista minimalni s obzirom na lokaciju samog stana. Depozit je u visini jedne mesecne zakupnine. Agencijska provizija je u visini jedne mesecne zakupnine, u skladu sa opstim uslovima poslovanja.TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Video interfon, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Odmah useljiv Izvorno stanje. Stara gradnja.
Vračar - Bulevar kralja Aleksandra Četvorosoban stan U najužoj zoni centra grada, u srcu Vračara, nalazi se otmen stan u zgradi novije gradnje koja poseduje video-nadzor i garažno mesto. Prostran i svetao stan na trećem od mogućih pet spratova pruža i privatnost stanarima, a sve sobe imaju izlaz na francuski balkon. Struktura stana je takva da su sve prostorije velike, dnevna soba u okviru koje je biblioteka, trpezarija i kuhinja, sa odvojenim vešerajem i špajizom. Glavna spavaća soba povezana je sa open space garderoberom i kupatilom. U potpuno izdvojenom delu stana nalaze se još dve spavaće sobe sa pripadajućim kupatilom i toaletom. Nov luksuzno opremljen stan u zgradi novije gradnje na odličnoj lokaciji, poseduje video-nadzor, pripadajuće parking mesto, terasu. U blizini svih monumentalnih građevina i kulturno-umetničkih sadržaja. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Agencijaka provizija 50%. In the narrow zone of the city center, in the heart of Vračar, there is an elegant apartment in a newly built building equipped with video surveillance and a parking space. Spacious and bright, the apartment on the third of five floors also offers privacy to residents, with all rooms having access to a French balcony. The layout of the apartment includes large rooms, a living room with a library, dining area, and kitchen, along with a separate laundry room and pantry. The main bedroom is connected to an open space wardrobe and bathroom. In a completely separate part of the apartment, there are two more bedrooms with their own bathroom and toilet. A newly luxuriously equipped apartment in a newer building at an excellent location, featuring video surveillance, an assigned parking space, and a terrace. Close to all monumental buildings and cultural-arts attractions. Pets are allowed.TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
izdavanje Savski venac Savski venac lokacija Centar (Savski venac) 10,0 soba Fantastična poslovna zgrada na odličnoj lokaciji! Nalazi se na samo 200 metara od nove železničke stanice Prokop, sa prelepim pogledom na zelenilo i blizinom Hajd parka, Muzeja Jugoslavije i Partizanovog stadiona. Opremljena je alarmnim sistemom, optičkim internetom, video nadzorom i klima uređajima za udobnost tokom cele godine. Tri etaže - podrum, prizemlje i sprat - nude raznolike mogućnosti za poslovanje. Brza povezanost sa autoputem i gradskim prevozom do same zgrade čine je idealnim izborom za vaše poslovne potrebe! Depozit je obavezan u visini od dve mesecne zakupnine. Agencijska provizija je u skladu sa opstim uslovima poslovanja.Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Video interfon, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
Troiposoban prodaja Beograd Voždovac Autokomanda Rajka Mitića U blizini Diplomatskog stambenog komleksa "Dedinje", GEMAX teniskih terena, Bajfordove sume i stadiona Crvene zvezde.Uknjižen, komforan, veoma dobro održavan stan u kvalitetnoj vojnoj zgradi okruzenoj zelenilom i parking mestima. Ovaj izuzetno funkcionalan, dvostrano orijentisan stan se sastoji od predsoblja iz koga se ulazi u sve prostorije, prostranog i suncanog dnevnog boravka iz koga se izlazi na predivnu, siroku terasu koja se prostire citavom sirinom dnevne sobe i ima pogled na zelenilo u parku. Sa druge strane dnevne sobe nalazi se komforna trpezarija iz koje se ulazi u kuhinju spojenu sa ekonomskom, zastakljenom lodjom i ostavu.U spavacem bloku nalaze se tri spavaca sobe i kupatilo. Pored ulaza u stan nalaze se jos jedna spavaca soba i gostinski toalet. U stanu ostaju kuhinja i ugradni plakari u spavacim sobama i hodnicima.Stan poseduje pripadajuci podrum i skloniste. Postoji mogucnost kupovine garaznog mesta. Vlasnik je fizicko lice, uknjizen na nepokretnost bez tereta i zabelezbi. Oznaka na mapi je informativnog karaktera i ne prestavlja tacnu adresu predmetne nepokretnosti
Beograd prodaja Surčin Surčin Centar Radnička U prilici smo da Vam ponudimo odličnu kuću na dva sprata.Svaki sprat sastoji se od trosobnog stana. Stambene jedinice su potpuno odvojene . Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Za više informacija kontakt telefon 060/3572-030 Gordana
Novi Beograd Ledine NBGD prodaja Retko u ponudi. Prodaje se plac veličine 61,60 ari na Novom Beogradu Po informaciji o lokaciji je moguća izgradnja stambeno poslovnog objekta. Odlična lokacija. U blizini budućeg kineskog centra, EXPO centra, savskih blokova i auto-puta "Miloš Veliki". Poseduje struju, vodu, kanalizaciju. Uredno vlasništvo. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. 011/26-20-734 MR06 .
Palilula Palilulska pijaca Jednosoban Stanoja Glavaša stan Namešten stan preko puta Central Garden-a. Od prostorija poseduje dnevnu sobu, kuhinju sa trpezarijom, ostavu, kupatilo i hodnik. Pogodan za samce i parove. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Biljana Babić br. licence 3992 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg br.339 011/26-20-734 BB01 .
prodaja Vračar Vračar lokacija Troiposoban Prote Mateje Izuzetan 3.5 soban salonac (visina plafona preko 3.5m) na visokom prizemlju (visina prozora preko 2 m) knjižena kvadratura 66m2, mereno 70m2.Sastoji se od 2 velike sobe,središnjeg salona i jedne manje sobe,kuhinje,kupatila kao i gostinskog wc-a.Grejanje je etažno a stan ima i pripadajući podrum,inače je kompletno renoviran (do cigle) pre desetak godina i u izuzetnom je stanju.U neposrednoj je blizini pravnog fakulteta.Stan je za svaku preporuku.Vredi da se pogleda. Agencijska provizija 2% Agent: Dragan Vučićević br. licence 836 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .
Jednosoban prodaja Beograd Barajevo Barajevo Carice Milice Adaptibilan, komforan stan, na prvom spratu stambene zgrade, u blizini prevoza, vrtića,škole,snabdevanja, u prelepom ambijentu prirode. Velika terasa duž celog stana, u izvornom stanju. Odličan, za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Raško Jorović br. licence 015 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/2620-734 LJR .
Beograd izdavanje Stari Grad Centar i Terazije Balkanska Izdaje se odličan lokal u neposrednoj blizini hotela Moskva. Površine 63 m2 u prizemlju i 7 m2 u suterenu. Ima dva mokra čvora, prostor za baštu iza lokala, pogodan je za različite vrste delatnosti. Obavezan depozit je u visini jedne mesečne kirije. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne rente Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 BJ08 .
Savski venac Dedinje Mačkov Kamen prodaja U lepom i mirnom kraju Dedinja u blizini ambasada, rezidencijalnom delu prodajemo vilu od 550m2 na 6,5 ari placa. Izgrađena je 2000 godine i prilikom izgradnje korišćeni su materijali i oprema vrhunskog kvaliteta. Kuća je spratnosti suteren, prizemlje, sprat. Suteren: ostave, perionica i veliki prostor za rekreaciju, teretana i sauna sa mokrim čvorom Prizemlje: toalet, radna soba, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak sa kaminom, centralnim atrijumom i izlazom na dvorište Prvi sprat: spavaći blok od 4 spavaće sobe, 2 kupatila, 2 terase i jos jedne sobe-garderober Do ulice se nalaze 2 objekta(garaze) za 2 velika auta. Vredi pogledati za svaku preporuku Agencijska provizija 2% Agent: Jelica Jevtović br. licence 4742 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Stari Grad Dorćol donji Trosoban Carigradska stan Na Dorćolu u mirnoj ulici prodaje se kompletno renoviran stan/kuća/poslovni prostor, koji se sastoji iz 3 nivoa sa zasebnim ulazom direktno od ulice. Suteren: otvoren prostor, kupatilo i tehnička prostorija Prizemlje: dnevna soba, trpezarija i kuhinja Prvi sprat: dve spavace sobe, lođa sa pogledom na park, hodnik kupatilo i galerija. Grejanje je etažno sa radijatorima i podnim grejanjem u kupatilima i suturenu. Vredi pogledati za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Jelica Jevtović br. licence 4742 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
izdavanje Savski venac Savski venac lokacija Dvoiposoban Kneza Miloša Prazan, 2.5, eg, renoviran, 1/3, pogodan za poslovni prostor. Izdaje se 2.5 kompletno renoviran stan u ulici Kneza Miloša, nadomak Poljske ambasade. Dvostrano i dvorišno je orijentisan. Zgrada poseduje interfon i video nadzor. Pogodan za poslovni prostor i sve tipove kancelarijskog posla. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine . Agent: Miloš Todorović, br. licence:5404 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MT05 .
Dvosoban prodaja Beograd Palilula Karaburma Pera Ćetkovića Funkcionalan stan sa dve odvojene spavaće sobe i dnevni boravak sa trpezarijom, mala čajna kuhinja. Stan ima zaseban ulaz, uknjižen. Mereno 42m2. Agencijska provizija 2% Agent: Grujić Dragan br. licence 1638 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 .
Beograd prodaja Stari Grad Dorćol donji Carigradska Trosoban Na Dorćolu u mirnoj ulici prodaje se duplex sa zasebnim ulazom iz dvorišta. Sastoji se iz 2 nivoa: Prvi nivo: dnevna soba, kuhinja i wc Drugi nivo: 2 spavace sobe i kupatilo. Uz stan ostaje kompletna kuhinja rađena po meri. Grejanje inventer klimama. Trenutno u zakupu, mogućnost preuzimanja zakupa. Odlična investicija. Agencijska provizija 2% Agent: Jelica Jevtović br. licence 4742 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Čukarica Žarkovo Partizanske Vode Dvoiposoban izdavanje Namešten, 2.5, cg, 4/4, ostava, klima. U blizini parka na Belim vodama, na odličnoj lokaciji, izdaje se potpuno namešten stan, 2.0 uspešno adaptiran u 2.5, u odličnom stanju, sa kompletnom belom tehnikom i dosta mesta za odlaganje. Sastoji se od hodnika, prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, dečje ili spavaće sobe, manje sobe, kupatila i ostave. Stan je izuzetno funkcionalan i svetao. Deo stana je pod kosinama (49m2 uknj. 62m2 korisne površine) koje su tako uklopljene u prostor, da stan ne gubi na komforu i osećanju prostora.. Ima odličnu povezanost sa svim delovima grada i u neposrednoj je blizini svih sadržaja potrebnih za savremeni život. Za preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ana Gavrilović, br. licence:4721 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 AG07 .
Palilula Profesorska kolonija Trosoban Miše Vujića stan U prilici smo da vam ponudimo odličan veoma svetao trosoban stan od 83 m2 u tek završenoj nadogradnji u Profesorskoj koloniji. Zgrada je uredno održavana sa interfonom i video nadzorom. Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, dve spavaće sobe, terase, zastakljene lođe i kupatila. Stan ima podno grejanje postoji, mogucnost iznajmljivanja garažnog mesta. Stan za preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Aleksandar Davinić br. licence 1526 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/2620-734 AD .
izdavanje Palilula Karaburma Jednosoban Marijane Gregoran Namešten jednosoban stan na Karaburmi. Nalazi se u blizini škole, vrtića, Doma zdravlja, prodavnica, parka, autobuskog stajališta. Sastoji se od ulaznog hodnika, kupatila, kuhinje sa trpezarijom, sobe i terase. Pogodan za samce i parove. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Biljana Babić br. licence 3992 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg br.339 011/26-20-734 BB01 .
Četvorosoban izdavanje Beograd Stari Grad Dorćol donji Milorada Gavrilovića Prostran , četvorosoban duplex na dorćolskoj adresi. Stan se nalazi na drugom spratu male dvorišne zgrade u tihoj ulici. I nivo- dnevna soba sa trpezarijom , kuhinja, kupatilo, terasa,hodnik. Na spratu su 3 spavaće sobe ( jedna može služiti i kao garderober.) Odmah useljiv. Depozit obavezan. Agencijska provizija je 50% od prve mesečne zakupnine Sladjana Čadjenović br.licence 4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 SC05 .
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane