Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Palilula Karaburma Pera Ćetkovića

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Palilula Botanička bašta Šajkaška Dvosoban Izdaje se kompletno sređen i opremljen dvosoban stan u širem centru Beograda. Nalazi se u dobro održavanoj višespratnici, u blizini Botaničke bašte. Udaljen svega 15-minuta hoda od Trga Republike i brojnih fakulteta. Odlična saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. Zakupnina se plaća na mesečnom nivou, obavezan depozit u visini jedne kirije. Kontakt:Jelena Arsenović, 065/810-4000. Agencijska provizija 50%
Stari Grad Dorćol gornji Gospodar Jevremova Trosoban izdavanje Namešten, 3.0, salonac, cg, klime, 5/6, lift, terasa U prilici smo da ponudimo za izdavanje kompletno namešten trosoban salonac sa terasom u veoma urednoj i održavanoj predratnoj zgradi sa liftom, u jednoj od najlepših ulica na gornjem Dorćolu. Stan je dvostrano orijentisan, svetao i sastoji se iz predsoblja, kuhinje sa trpezarijom sa izlazom na terasu, dnevnog boravka sa izlazom na terasu, dve spavaće sobe, prostorije koja ima funkciju manjeg garderobera i dva kupatila. Mikrolokacija izuzetna - na par minuta do Narodnog pozorišta, Trga Republike, Knez Mihailove ulice i Kalemegdana sa jedne i Skadarlije sa druge strane. Svi sadržaji neophodni za kvalitetan život su u neposrednom okruženju ( škole, vrtići, prodavnice, Dom zdravlja, banke, pijaca, restorani). Napomena: Ostali troškovi - cc160eur Obavezan depozit u visini jedne mesečne rente. Stan je useljiv od 01.05.2024. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 0112620734 IK05 .
Savski Venac Zvezdin stadion Trosoban Ljutice Bogdana stan Namešten, 3.0, eg, renoviran, 1/1, terasa, parking mesto. Izdaje se stan kod Zvezdinog stadiona. Stan ima dve spavaće sobe, dnevnu sobu sa trepezarijom, kupatilo i terasu. Režijski troškovi za vreme zimske sezone su 150e, a za vreme letnje sezone 100e. Stan poseduje parking mesto koje je uračunato u cenu. Agencijska provizija 50% od prve mesečne rente Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 ST05 .
prodaja Zemun Batajnica Trosoban Stevana Dubajića Uknjižen, 3.0, terasa, CG, klima, internet, lnterfon, parking. Odličan trosoban stan (izvorno dvosoban) u održavanoj zgradi iz 2010. na najlepšoj lokaciji u Batajnici. Sastoji se od predsoblja, dnevne sobe sa izlazom na terasu, odvojene kompletno opremljene kuhinje, dve spavaće sobe i kupatila sa kadom. Mikrolokacija odlična. U neposrednom okruženju su svi sadržaji neophodni za kvalitetan život . Linijama gradskog prevoza odlična povezanost sa svim krajevima grada. Stan je odmah useljiv, prodaje se kompletno namešten i ne zahteva nikakva dodatna ulaganja. Parking mesto uključeno u cenu. Agencijska provizija 2% Agent: Ivana Koprivica br. licence: 4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 IK05 .
Jednosoban izdavanje Beograd Savski venac Savski venac lokacija Sarajevska Moderan stan, apartmanskog tipa, kompletno opremljen u luksuznom stambeno-poslovnom objektu u jednoj od najatraktivnijih gradskih četvrti. Mogućnost života po najvišim standardima kvaliteta- recepcija i obezbedjenje 24/7 kao i profesionalno održavanje. U okviru kompleksa se nalazi spa-centar sa bazenom i teretana po najsavremenijim standardima. Parking mesto dostupno po dogovoru. Stan je dostupan od 01.05.2024. Depozit u visini jedne mesečne rente Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 SB08 .
Beograd izdavanje Vračar Čubura Nikolaja Hartviga Četvorosoban U prilici smo da Vam ponudimo luksuzan stan koji se retko nalazi na tržištu. U pitanju je luksuzan četvorosoban stan na poziciji prvog sprata, novog, visoko kvalitetnog, stambenog objekta na Čuburi koja poseduje obezbeđenje i recepciju 24/7. Ovaj elegantni stan površine 129 m2 ima izuzetno prostranu dnevnu sobu koja pruža obilje mesta za druženje i opuštanje i koja ima dosta prirodnog svetla, trpezariju otvorenog tipa, dva kupatila i toalet, hodnik, modernu kuhinju opremljenu svim potrebnim aparatima i prostorom za pripremu hrane kao i tri spavaće sobe, od kojih je jedna master, što ga čini idealnim izborom za porodice. Uz to, tu je i velika terasa koja omogućava uživanje na prijatnom vazduhu. Poseduje Smart Home sistem, grejanje i hlađenje regulisano toplotnim pumpama, porcelanske podne obloge, Laufen sanitarije, najkvalitetniji hrastov parket, Bosch tehnika, Led TV što sve dodaje na komforu. Ukratko, poseduje sve što Vam omogućava luksuzan život u centru prestonice. Posebno je važno napomenuti da je ovaj stan dostupan i stranim državljanima, pružajući mogućnost udobnog i sigurnog života u Beogradu. Nalazi se u luksuznoj zgradi modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta u mirnom ušuškanom delu Vračara. Uz stan se izdaje i parking mesto površine 14m2 u podzemnoj garaži zgrade po dogovoru. Stan je odmah useljiv i depozit je u visini jedne kirije. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 JB07 .
Zvezdara Mirijevo I II III IV Koste Nađa Troiposoban prodaja U prilici smo da vam ponudimo odličan izuzetno svetao troiposoban stan od 79 koji se nalazi u zgradi 80-ih godina u Mirjevu. Zgrada je uredna i održavana sa interfonomi i liftom. Stan se sastoji od hodnika, dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, dva mokra čvora i terase. Stan je trostrano orijentisan i ima dovoljno mesta za parking. Stan je dobro održavan i potrebna su osnovna ulaganja Stan za preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Aleksandar Davinić br. licence 1526 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/2620-734 AD .
Stara Pazova Centar Dvoiposoban Miloša Crnjanskog stan Opština Stara Pazova se nalazi u jugoistočnom delu Srema, u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini koja zauzima severni deo Srbije. Geografski položaj opštine je izuzetno povoljan - nalazi se između dva najveća grada u zemlji, tačnije 30 km je udaljena od glavnog grada Beograda i 40 km od Novog Sada. Beogradski aerodrom „Nikola Tesla“, najvažnija vazdušna luka u Srbiji, udaljen je 15 km od centra Stare Pazove. Novogradnja.Svi stanovi su lux sa terasama, dvoiposobni po strukturi. Svaki stan ima i svoje parking mesto. Grejanje je na gas.Zgrada takodje ima i lift. Agencijska provizija 2% Agent: Jelena Krstić br.licence 1296 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 .
prodaja Stara Pazova Centar Dvoiposoban Miloša Crnjanskog Opština Stara Pazova se nalazi u jugoistočnom delu Srema, u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini koja zauzima severni deo Srbije. Geografski položaj opštine je izuzetno povoljan - nalazi se između dva najveća grada u zemlji, tačnije 30 km je udaljena od glavnog grada Beograda i 40 km od Novog Sada. Beogradski aerodrom „Nikola Tesla“, najvažnija vazdušna luka u Srbiji, udaljen je 15 km od centra Stare Pazove. Novogradnja.Svi stanovi su lux sa terasama, dvoiposobni po strukturi. Svaki stan ima i svoje parking mesto. Grejanje je na gas.Zgrada takodje ima i lift. Agencijska provizija 2% Agent: Jelena Krstić br.licence 1296 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 .
Dvoiposoban prodaja SREMSKI OKRUG Stara Pazova Centar Miloša Crnjanskog Opština Stara Pazova se nalazi u jugoistočnom delu Srema, u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini koja zauzima severni deo Srbije. Geografski položaj opštine je izuzetno povoljan - nalazi se između dva najveća grada u zemlji, tačnije 30 km je udaljena od glavnog grada Beograda i 40 km od Novog Sada. Beogradski aerodrom „Nikola Tesla“, najvažnija vazdušna luka u Srbiji, udaljen je 15 km od centra Stare Pazove. Novogradnja.Svi stanovi su lux sa terasama, dvoiposobni po strukturi. Svaki stan ima i svoje parking mesto. Grejanje je na gas.Zgrada takodje ima i lift. Agencijska provizija 2% Agent: Jelena Krstić br.licence 1296 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 .
Beograd izdavanje Voždovac Medaković 1 Borivoja Stevanovića Izdaje se odličan poslovni prostor 250m² koji se moze višenamenski koristiti.Direktno je okrenut ka ulici. Prizemlje se sastoji od open space prostora,čajne kuhinje,5 kancelarija , 2 sanitarna čvora (170 m²). 2 sprat- hodnik,kupatilo,dnevna soba, kuhinja,2 sobe,galerija i terasa(80 m²) Postoji mogućnost zakupa svake etaže posebno.Ispred su 4 parking mesta. Poslovni prostor je u odličnom stanju. Idealan za IT kompanije,veleprodaje, salone lepote i dr.delatnosti. Na odličnoj lokaciji na Medaku 1 u blizini Šumica,, hotel Majdana, autoputa i dr.potrebnih infrastruktura. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 ZĐ08 .
Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Gramšijeva Dvoiposoban prodaja Dvoiposoban stan sa dve terase i dva mokra čvora, dvostrano orijentisan, 64m2, uknjižen korisne,68m2, sa terasama,podrum,zajednička ostava,cg. Agencijska provizija 2% Agent: Jelena Krstić br.licence 1296 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 .
Stari Grad Zeleni venac Brankova kuca U prilici smo da vam ponudimo atipičnu nekretninu koja se zaista retko pojavljuje na tržištu. Kuća sa pravom korišćenja dvorišta od 2,8 ari, nalazi se u urbanom delu grada, ispod Obilićevog, u blizini Zelenog venca i Brankovog mosta. Kuća je ušuškana između zgrada, pritom je skrivena od pogleda i saobraćajne buke. Pristup placu isključivo pešice (nema kolski prilaz), prolaskom kroz haustor ulične zgrade. Sastoji se od prizemlja i potkrovlja sa funkcionalno rasporedjenim prostorijama. Neophodna je kompletna rekonstrukcija i adaptacija. Objekat je uknjižen na 33m2, ostatak do merene kvadrature 87m2 je predat za legalizaciju. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Mladenovac Mladenovac okolina Građevinski plac od 34 ara, idealan za kuću ili vikendicu na 5 minuta (3,5km) od centra Mladenovca i 40 minuta od Beograda, pored asfaltnog puta, uknjižen, bez tereta. Plac stvoren za uživanje, na idealnom mestu, na uzvišici (oko 230m nadmorske visine), pravilnog oblika na blagoj jugozapadnoj padini, sa prelepim otvorenim pogledom na Šumadiju, Oplenac, Venčac, Bukulju i Rudnik kao i na vrh Kosmaja koji je udaljen 10-15 minuta. Osunčan tokom čitavog dana, pogodan i za voćnjak, vinograd ili baštu, okružen zelenilom. Zbog obilja bagremove šume u blizini, pogodan je i za pčelarenje. Autobuska stanica gradskog prevoza je udaljena 100m. U blizini se nalazi veći broj prodavnica, a na putu ka centru Mladenovca više velikih trgovinskih objekata (Univer, Lidl, Roda...) Pored placa prolazi linija gradskog vodovoda kao i elektro-mreža, tako da je dobijanje priključaka za vodovod i EL energiju jednostavno. Plac ima širok front ka ulici pa ga je moguće podeliti i na manje parcele. Uslovi gradnje optimalni, ima direktan izlaz na javnu saobraćajnicu, spreman za dobijanje građevinske dozvole. Agencijska provizija za kupca 700 eura u dinarskoj protivvrednosti. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Trosoban izdavanje Beograd Voždovac Pašino i Lekino brdo Kruševačka Neuseljavan stan, u lux novogradnji useljenoj 2023. Kompletno opremljen novim nameštajem i tehnikom. Na dobroj lokaciji, nedaleko od parka Šumice, BEO Shopping Center, prevoza, merketa. Dvostrano orijentisan (istok-zapad), izuzetno svetao tokom čitavog dana. Centralno grejanje sa kalorimetrima. Niski režijski troškovi (oko 50eur). Iz hodnika se ulazi u sve prostorije: dve spavaće sobe, toalet, kupatilo, velika dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom (open space), sa izlazom na prostranu terasu. Mogućnost doplate za komforno garažno mesto, sa odličnim manevarskim prostorom (autolift, nije klackalica). Bez kućnih ljubimaca. Obavezan depozit. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Vračar Južni bulevar Kneza Stracimira Jednoiposoban 1.5, 39 m2 (terasa 4m2), 3/5, EG/podno, lift, klima, telefon, interfon, video nadzor, garaža. Građevinska dozvola. Luksuzna novogradnja. Prodaje se kvalitetan, luksuzan stan u novogradnji. Nalazi se na odličnoj lokaciji, u mirnoj ulici, u atraktivnom delu Vračara. Visina plafona u stanu iznosiće 3 metra. Postoji mogućnost kupovine parking mesta u garaži zgrade po ceni od 25.000evra. Investitor nije u sistemu PDV-a. Rok završetka radova je kraj 2024. godine. Građevinska dozvola. Agencijska provizija 2%
Novi Beograd Ledine NBGD Grnčarska Jednoiposoban prodaja 1.5, 45m2, terasa 4m2, EG, PR/III, telefon, interfon, parkung. Legalizacija Jednoiposoban stan na samom početku Ledina, Zgrada je iz 2008. godine u dobro održavanom stanju. Stan je po strukturi jednoiposoban, funkcionalnog rasporeda prostorija. Mala , mirna ulica bez buke i saobraćaja. Poseduje pripadajućie parking mesto koje je uračunato u cenu. Agencijska provizija 2%
Palilula Slanci Slanački Put kuca kuća, 900m2 (terase 100m2), S+P+PTK, plac 16 ari. Predata na legalizaciju Prelepo projektovana kuća na parceli od 16 ari. Kuća je u sivoj fazi. Nalazi se na odličnoj lokaciji. Pogodna za stanovanje ili kao poslovni prostor . Nalazi se na 10-15 minuta od centra grada. Prodavac snosi sve troškove legalizacije. Agencijska provizija 2%
prodaja Palilula Slanci na ponudu ravan plac u delu Slanaca, bliže Mirijevu. Plac ima 10 ari. Parcela se vodi kao poljoprivredno zemljište, ali kako je neposredna okolina izgrađena velikom brzinom očekuje i se i promena namene u Građevinsko zemljište Agencijska provizija 2%
prodaja Beograd Palilula Slanci na ponudu ravan plac u delu Slanaca, bliže Mirijevu. Plac ima 20 ari. Parcela se vodi kao poljoprivredno zemljište, ali kako je neposredna okolina izgrađena velikom brzinom očekuje i se i promena namene u Građevinsko zemljište Agencijska provizija 2%
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane