Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Palilula Karaburma Sime Šolaje

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Zvezdara Vukov spomenik Ćirila i Metodija Trosoban Moderan i luksuzan stan u zatvorenom stambeno poslovnom komleksu OAZA pruža mir i privatnost nadomak centra grada. Kompleksvposeduje fizičko obezbeđenje i i video nadzor 24/7 kao i prijatnu baštu sa fontanom i prostorom za sedenje koja je na raspolaganju stanarima. Bazen i teretana u okviru kompleksa. Luksuzan stan sa visokim plafonom (3,5m) sastoji se od prostranog dnevno-trpezarijskog boravka, dve spavace sobe , dva kupatila kao i velike opremljene terase za uživanje koja gleda na baštu kompleksa. Potpuno je opremljen po najvišim standardima. Na raspolaganju je sistem centralne klimatizacije i usisivača, kao i dva velika parking mesta po dogovoru. Pogodan za ljude koji zahtevaju visok standard stanovanja. Stan je slobodan od 01.06.2024. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 SB08 .
Zvezdara Vukov spomenik Ćirila i Metodija Trosoban prodaja Moderan i po najvišim standardima opremljen stan u zatvorenom stambenom kompleksu" OAZA" nadomak Vukovog spomenika. Uz stan mogu da se kupe i dva parking mesta u prostranoj podzemnoj garaži kompleksa - svako po ceni od 30.000e. Luksuzan trosoban stan sa visokim plafonima ( 3,5m) poseduje otvoreni koncept dnevnog boravka sa trpezarijom kuhinjom, dve spavaće sobe, dva kupatila i veliku terasu koja gleda na uređenu baštu kompleksa. Fizičko obezbeđene 24/7, bazen i teretana za stanare, uređena bašta sa prostorom zasedenje i fontanom, benefiti su ove nepokretnosti. Cena 430 000e Parking mesto 30.000e Površina 103m2 Agencijska provizija 2% Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 SB08 .
Zvezdara Lion Trosoban Ulcinjska stan Uknjižen trosoban, 65 m2 sa lođom, na 4. spratu od 5 spratova, lift ,interfon, video nadzor, internet, klima. Dvostrano orijentisan, moderno opremljen. Ostaju ugradni plakari rađeni po meri i kompletno opremljena kuhinja. U stanu ostaju dve klime, jedna inventer i jedna standardna klima. Može i kompletno opremljen. Od prostorija se u stanu nalazi ulazni hodnik koji vodi do dnevne sobe koji je povezan sa kuhinjsko-trpezarijskim delom i terasom sa jedne strane i kupatila i dve spavace sobe u drugom delu stana. Zgrada iz 2011. godine. Postoji mogućnost kupovine jednog ili dva garažna mesta u garaži uz doplatu. Agencijska provizija 2 % Agent: Milica Cagić broj licence 241 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/2620-734 .
prodaja Voždovac Medaković 3 Dvoiposoban Braće Srnić Uknjižen, 2.5, 77m2, VIII/IX, CG, 2 lođe, 2 lifta, renoviran. Medaković 3, formirano naselje sa puno zelenih površina, parkovima, sportskim terenima, školom, obdaništem, trgovinama i gradskim linijama za više pravaca. Zgrada je sa dva ulaza, jedan je prilagođen osobama sa posebnim potrebama, dva lifta, a u okruženju ima dovoljno parking prostora. Stan je dvostrano orijentisan, ka severu i jugu, svetao, otvorenog, panoramskog pogleda. Veoma prilagodljive strukture, lako je moguće izdvojiti još jednu sobu, izvorno se sastoji iz predsoblja, kuhinje, trpezarije, dnevnog boravka, dve spavaće sobe, kupatila i veće i manje lođe. Renoviran do detalja, ostaje kompletna kuhinja i ugradni plakari. Uknjižen je i u kratkom roku useljiv. Agencijska provizija 2% Agent: Jasna Živković br. licence 2645 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/262 07 34 .
izdavanje Beograd Čukarica Cerak Kosmajska Izdaje se odličan lokal sa velikim izlogom u Kosmajskoj ulici sa parkingom ispred. Pogodan je za različite vrste delatnosti. Postoji mogućnost i deljenja na dva lokala. Depozit je u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 BJ08 .
Beograd izdavanje Palilula Višnjička banja Slanački Put Luks stan na prvom spratu prestižnog naselja Sunnyvill, pogodan kao poslovni prostor. Sastoji se iz dve prostorije, kupatila i terase da predivnim pogledom na Dunav. Stan se izdaje prazan. Pogodan za razne delatnosti, kancelariju ili salon. Zgrada je potpuno nova, stan je neuseljavan. Roletne se otvaraju na dugme a vrata garaže daljinskim upraljanjem. Ima slobodan parking ispred zgrade + garažno mesto koje je uključeno u cenu. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 SS07 .
Vračar Vračar lokacija Resavska Trosoban prodaja U prilici smo da Vam ponudimo,autentičan salonac u neposrednoj Blizini Crkve Svetog Marka. Stan se sastoji od salona, dve spavaće sobe, kuhinje, kupatila I terase, Visina plafona 3.20 m Za svaku preporuku. Agenc. provizija 2% Agent: Miodrag Resanović broj licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/262 07 34 .
Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Trosoban Vladimira Popovića stan Stan se sastoji od prostrane dnevne sobe spojene sa trpezarijom, kuhinje,toaleta, spavaće sobe sa bračnim krevetom koji ima svoje odvojeno kupatilo, jedne manje sobe i terase. Poseduje garažno mesto. Mogu ljubimci. Odlično je povezan sa svim delovima grada. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent:Agent: Jelena Mirić, broj licence 5463 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/262-07-34 MJ06 .
prodaja Zvezdara Gradska bolnica Dvoiposoban Preševska Atraktivna lokacija, mirna ulica. Stan se nalazi u blizini Zvezdara teatra, škola i gimnazije i Gradske bolnice. Šetnja od manje od 10 min do Liona, 5 min do Dimitrija Tucovica i 15 minuta do Zvezdarske šume. Stan je veličine 83 kvm, po strukturi 2.5 soba, na 4 spratu. Ulazi se na prvi nivo gde je jako prostrana dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom i kupatilom. U većini prostora je visina plafona preko 3 metra dok u manjem delu uz prozore postoji kosina ali je visina plafona tu 230 tako da je prostor iskorišćen u celosti bez funkcionalne i estetske smetnje. Stepenicama sa malim brojem stepenika se penje na drugi nivo gde su dve sobe i veliki balkon sa predivnim pogledom ka Zvezdraskoj šumi. Jedna spavaća soba koja je jako prostrana ,ima kosine u jednom delu koje su pogodne za ugradne plakare, i taj deo nije ušao u kvadraturu stana. Druga soba je manja i ima izlaz na balkon. Zgrada je novije gradnje, ulaz i stepenište lepo uređeno. Zgrada ne poseduje lift. Agenc. provizija 2% Agent: Dušica Babić, br. licence:4160 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .
Trosoban izdavanje Beograd Vračar Slavija Deligradska Izuzetan stan u novogradnji na centralnoj gradskoj lokaciji. Sastoji se od ulaznog dela sa dosta mesta za odlaganje, dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije, master spavaće sobe sa garderober sobom i sopstvenim kupatilom, manje spavaće sobe koja ima svoje kupatilo, terase i gostinskog toaleta. U cenu mesečnog zakupa uračunato je i garažno mesto. Odmah useljiv. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent:Ana Jovanović broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 AJ01 .
Beograd izdavanje Zemun Zemun polje naselje Grmeč 1 Nova Odličan poslovni prostor u Zemunu , ulica Grmeč 1. Sastoji se iz tri nivoa , prvi i drugi su po 484m2, a treći je 150m2. Prikazana cena je za sva tri nivoa, a može se iznajmiti i pojedinačno. Nalazi se u neposrednoj blizini autoputa Beograd- Zagreb. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne rente Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MV07 .
Voždovac Braće Jerković I II Meštrovićeva Trosoban izdavanje Namešten, 3.0, eg, 4/4, ostava, podrum. U veoma mirnom delu, naselja Braće Jerković, odlično pozicioniran, nalazi se ovaj moderan i komforan 3.0 stan. Opremljen je potpuno novim nameštajem i tehnikom. Obasjan je prirodnom svetlošću koja daje prijatnu atmosferu tokom celog dana. Sastoji se od, prostranog hodnika. kuhinjsko trpezarijskog dela, dnevnog boravka, 2 sobe, kupatila i ostave. Zgrada je uredna i održavana, okružena zelenim površinama i parkovima. Ispred zgrade je slobodna parking zona na kojoj uvek ima mesta. Grejanje je na električni kotao sa termostatom i upravljanjem preko mob.aplikacije. U neposrednoj blizini su škole, vrtići, pošta, pijaca, Dom zdravlja, TC "Stadion". Odlična povezanost linijama GSP-a sa ostalim delovima grada. Izdaje se na duži vremenski period. Dozvoljeni manji kućnu ljubimci. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 ZĐ08 .
Vračar Čubura Četvorosoban Cara Nikolaja II stan Lep četvorosoban stan na izuzetnoj lokaciji na Vračaru kod Čuburskog parka. Stan se sastoji od ulaznog hodnika koji povezuje dnevni (istočno orijentisan) i spavaći deo (zapadno orijentisan), kuhinje, trpezarije, špajza, dnevne sobe, radne sobe ili dečije sobe, garderobera, kupatila, gostinjskog toaleta, dve spavaće sobe i dve lođe koje nisu uračunate u kvadraturu stana. Stan je izgrađen od visoko kvalitetnih materijala, izolacija je odlična, svuda prirodna ventilacija. Stan je izuzetno topao zimi dok je preko leta veoma prijatno sveže. Plafoni su spušteni sa led rasvetom, aluminijum drvo stolarija a na svim prozorima su tonirane folije. Grejanje je centralno. Prodaje se potpuno opremljen sa garažnim mestom koje je uračunato u cenu. Zgrada veoma lepo održavana, poseduje podrumske prostorije, bešumni lift, video nadzor i interfon. Na par minuta hoda do Kalenić pijace, Hrama, osnovne škole, vrtića, prodavnica, kafića i svega potrebnog za ugodan život. Odlična povezanost linijama gradskog prevoza 19, 21, 22, 29, 83. Uknjižen na vlasnika bez tereta i zabeležbi. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Zemun Kalvarija i naselje Marija Bursać Trosoban Milana Uzelca Izvorno trosoban stan, kompletno renoviran. Iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Kuhinja i trpezarija površine oko 18m2 se koristi kao dnevna soba sa kuhinjom tako da stan funkcioniše kao četvorosoban bez prepravki u odnosu na izvorno stanje rasporeda i broja prostorija. Zamenjena kompletna spoljna stolarija sa ulaznim vratima. Dvostrano orijentisan, u odličnoj zgradi sa urednom i obnovljenom fasadom. U neposrednoj blizini Prvomajske ulice, gradskog prevoza, škola, doma zdravlja, prodajnih objekata i svih drugih sadržaja potrebnih za ugodan život. Stan je uknjižen na 70m2 bez tereta i zabeležbi. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Beograd Stari Grad Skupština Trg Nikole Pašića U ponudi ekskluzivan poslovni prostor na izuzetnoj lokaciji, sa pogledom na Trg Nikole Pašića. Odlično iskorišćen poslovni prostor, u odličnom stanju, svetao, bez buke. Nalazi se na VI spratu do kojeg se dolazi posebnim liftm, a može se koristiti samo uz tag, Poslovni prostor je podeljen na dve celine, sa dva zasebna ulaza, tako da postoji mogućnost parcijalnog izdavanja. Obe celine imaju po šest kancelarija, od kojih je jedna sala za konferencije, opremljenu čajnu kuhinju, toalet i veliku terasu. Svaka prostorija ima klima uređaj, a grejanje je centralno. Izdaje se na duži vremenski period. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Odmah useljiv. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd izdavanje Novi Beograd Studentski grad ( blokk 34) Tošin bunar U ponudi odličan poslovni prostor, svetao u novijoj poslovnoj zgradi. Sastoji se od četiri velike kancelarije, čajne kuhinje i toaleta. Svaka prostorija ima klimu. Grejanje je na struju. Zgrada ima obezbeđenje, video nadzor. Postoji mogućnost zakupa nekoliko parking mesta ispred ulaza. Izdaje se prazan, na duži vremenski period. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Vukov spomenik Jovana Ćirilova Petosoban izdavanje Izdaje se stan u blizini Vukovog spomenika u ulici Jovana Ćirilova, bivša Igmanska. Luksuzno namešten, na idealnoj lokaciji i pešačkoj udaljenosti od svih sadržaja neophodnih za ugodan život. Stan se sastoji od dnevne sobe, izdvojene kuhinje i trpezarije, 4 spavaće sobe, dva kupatila, toaleta, vešeraja, garderobera i 4 terase. Trostrano je orijentisan, izolovan od buke, svetao, odličan za višečlane porodice, strance ili za rad od kuće. Dozvoljeni su ljubimci. Moguća je prijava i postoji mogućnost doplate od 100 eura za parking mesto. Zgrada poseduje video nadzor i lift, ušuškana je u mirnoj ulici. Pored zakupa na mesečnom nivou plaćaju se i internet, kablovska televizija i infostan. Grejanje je centralno, struja po potrošnji. Stan poseduje 4 klime i moderno je opremljen. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Savski venac Beograd na vodi Četvorosoban Hercegovačka stan 4.0, 118m2 (terasa 14m2), CG, 13/25, lift, telefon, interfon, dva garažna mesta. Fenomenalan 4 soban stan sa pogledom na reku. Stan se sastoji iz dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, 3 spavace sobe, 3 kupatila, ostave, podruma i dve terase. Obzirom da se stan nalazi na 13 spratu i gleda direktno na reku, pogled iz stana je neprocenjiv. Stan se izdaje kompletno opremljen vrhunskim namestajem i sa dve garaže. Slobodan od 01.06.2024. Cena 2500 eur mesecno plus rezije i deposit. Prednost imaju porodicni ljudi koji rade. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni! Agencijska provizija 2%
prodaja Savski venac Dedinje Četvorosoban Slavka Ćuruvije Savski venac, Dedinje, Slavka Ćuruvije; 155m2, 4.0, III/3, klima, lift, interfon, internet, kablovska, garaža; Ultra luksuzan četvorosoban stan na trećem spratu uredne zgrade sa liftom, na odličnoj lokaciji na Dedinju - u ulici Slavka Ćuruvije. Izuzetan stan kompletno opremljen unikatnim dizajnerskim nameštajem koji ostaje u okviru kupoprodajne cene. Stan je sam na spratu, ima 155m2, od čega je oko 130m2 korisna površina, a 25m2 terasa. Trostrano je orijentisan, svetao, funkcionalan, a iznad stana je tavanski prostor. Uz stan se prodaje i garaža od 37m2 (za dva automobila), sa rolo vratima, čija cena je uračunata u oglasnu cenu. Fantastična mirokolacija: blizina Belog dvora, brojnih objekata za snabdevanje i uživanje, kao i svih sadržaja neophodnih za luksuzan život u elitnom delu grada. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Trosoban izdavanje Beograd Zvezdara Olimp Milana Rakića Zvezdara, Olimp, Milana Rakića; 55m2+33m2 terasa, 3.0, I/4, gas, topla voda, klima, parking mesto; Izvanredan trosoban stan na prvom spratu novije uredne zgrade koja se nalazi u blizini Olimpa. Stan je kompletno opremljen luksuznim nameštajem. Prostorije: ulazni hodnik, dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa. Stan ima terasu od 33m2 koja predstavlja kutak za odmor i uživanje... Topla voda i grejanje na gas čine da ovaj stan ima izuzetno niske mesečne troškove. Uz stan se izdaje i parking mesto koje se nalazi ispred zgrade, čija cena zakupa je uračunata u oglasnu cenu. Takođe, postoji mogućnost iznajmljivanja još jednog parking mesta uz doplatu od 50€. Odlična mikrolokacija: blizina Cvetkove pijace, SC Olimp, TC Aviv park, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane