Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Palilula Hala A Nikolić Bulevar despota Stefana

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Rakovica Rakovica lokacija Marička Dvosoban Ova nekretnina se nalazi na idealnoj lokaciji, na samom početku Maričke, a na 200m od ulice Pilota Mihajla Petrovića, u uredno održavanoj zgradi. Stan je potpuno renoviran. Sastoji se od ulaznog hodnika, prostranog kupatila, kuhinje sa trpezarijom, dnevne i spavaće sobe. Kosine, koje počinju na visini 1,80m su samo na po dva zida dnevne i spavaće sobe. Grejanje je etažno, na struju. Dvostrano je orijentisan, suprotno od glavne ulice, sa pogledom koji nije zaklonjen drugim zgradama. U blizini su svi sadržaji potrebni za svakodnevni život. Poseduje urednu dokumentaciju, ali nije uknjižen, tako da nije moguća kupovina putem kredita. Agencijska provizija 2% Agent: Ljiljana Rajkovic br. licence 4966 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .
Voždovac FON Jove Ilića Garsonjera izdavanje Namešten, 0.5, cg, novija gradnja, 5/5, lift, video nadzor. Na izuzetnoj i veoma traženoj lokaciji, preko puta FON-a nalazi se ovaj manji i ušuškan stan, izolovan od buke. Pozicioniran na 5 spratu novije i održavane zgrade ispred koje je parking van zone. Stan je kompletno namešten u modernom stilu. Merene pov. 27m². Sastoji se od hodnika, kupatila, dnevnog boravka sa kuhinjsko- trpezarijskim delom. Poseduje klimu, TV, veš mašinu, sudo-mašinu, hidromasažnu kadu, frizider, šporet, klik-klak ležaj, plakar. U neposrednoj blizini su FON, FPN, Saobraćajni fakultet,Viša elektrotehnička škola, SC Banjica, Vero, Lidl kao i Bajfordova šuma, idealna za rekreaciju. Odlična povezanost, linijama gradskog prevoza, sa ostalim delovima grada. Izdaje se na duži period. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 ZĐ08 .
Zvezdara Lion Četvoroiposoban Bulevar Kralja Aleksandra stan Penthaus na Lionu.Bulevar Kralja Aleksandra,četvoroiposoban uknjižen stan od 138 m2 sa lepom terasom koja je okrenuta ka zelenilu. Izuzetno kvalitetna zgrada od crvene fasadne cigle.Stan je dvostrano orijentisan, izuzetno svetao.Sastoji je od prostranog dnevnog boravka,velike trpezarije i kuhinje i četiri spavaće sobe.Velika spavaća soba poseduje svoje kupatilo sa podnim grejanjem i veliki garderober.U stanu je takođe još jedno veliko kupatilo i plus mali gostinjski toalet.Stan ima ostavu i pripadajući podrum.Cg,lift. U stanu ostaju ugradna kuhinja i svi ugradni plakari.Po dogovoru i ostali deo nameštaja može ostati u stanu.Iza zgrade se nalazi veliki javni parking. Nekretnina za preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Jelena Krstić br.licence 1296 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 .
izdavanje Novi Beograd Genex (blok 37 i 38) Bulevar Milutina Milankovića Lepo uređen poslovni prostor u prizemlju stambene zgrade, dvostrano orijentisan, pvc vrata i prozori sa zaštitnim metalnim žaluzinama i ukrasnim spuštenim plafonom. Sastoji se od dve velike prostorije, čajne kuhinje, toaleta i kupatila sa tuš kabinom. Prostor je pogodan za kancelarijsko poslovanje, održavanje prezentacija, seminara, kurseva i sličnih događaja, za auto ili škole jezika, apoteke, laboratorije, kozmetičke i farmaceutske salone, pekare, prodavnice. Prazan. Izdaje se na duži vremenski period. Nalazi se na idealnoj lokaciji u Bloku 37, u blizini škole, auto-puta i mnogobrojnih firmi. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvosoban prodaja SREMSKI OKRUG Inđija Stari Slankamen Natoševićeva Sjajna prilika da za ne tako mnogo novca postanete vlasnik odličnog stana koji se nalazi u zgradi na drugom spratu sa pogledom na Dunav. Možete ga koristiti i kao mesto za stanovanje u okviru ovog popularnog, simpatičnog mesta, kao bazu za višemesečni odmor pored plaže koja se nalazi u blizini ili provoditi na divan način svoje penzionerske dane u šetnji i sedenju pored reke. Osim sa lepe terase možete uživati u pogledu sa krova zgrade odakle se pruza vidikovac. Vazduh je ovde divan, a mesto i plaža se redovno uređuju. Stan je prozračan, svetao, dvostrano orijentisan. Pošto je renoviran nemate nikakve problematične aktivnosti oko uredjivanja. Samo se uselite i uživate. Na odličnom je drugom spratu sa grejanjem na struju, sto je dobra varijanta jer sami odlučujete koliko i kada ćete grejati. Takođe, postoji mogućnost priključenja na gas ukoliko smatrate da vam je to potrebno. Ima ostavu i pripadajući podrum. Stan je uknjižen na 61m², bez tereta i zabeležbi. Cena je fiksna. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
SREMSKI OKRUG prodaja Inđija centar Kralja Petra I Dvosoban U Inđiji, dinamičnom mestu koje se ubrzano razvija, u ponudi je odličan, uređen stan. Nalazi se na centralnom mestu blizu svih bitnih infrastrukturnih objekata i saobraćajnica. U zgradi je market, autobuska stanica na 70m, železnička stanica na 200m. Stan je odličan za stanovanje, ali i kao investicija za iznajmljivanje. Zgrada je odlična, građena ciglom, sa duplim zidovima i sa malo stanova. Iznad je ploča, pa postoji mogućnost nadogradnje. Grejanje je centralno. Stan ima veoma lepu, prostranu terasu sa lepim pogledom za uživanje. U stanu je trenutno zakupac koji izmiruje sve obaveze na vreme i moguć je i preporučen nastavak zakupa. Uknjižen je na 49m², bez tereta i zabeležbi. Bitna napomena: Stan se nalazi na 3.spratu zgrade i nema lifta. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Đeram Gajeva Dvoiposoban izdavanje Funkcionalan dvoiposoban, namešten stan. Na odličnoj lokaciji, u zgradi sa liftom, staroj 15 godina. Zapadno orijentisan, ne gleda na ulicu, izuzetno mirno okruženje, sa dve terase. Bliže Kajmakčalanskoj ulici. Useljiv, obavezan depozit. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Cvetkova pijaca Dvosoban Olge Jovanović stan Potpuno nov stan sa pogledom na park. U toku je dobijanje upotrebne dozvole i knjiženje. Zgrada sa liftom. Odmah useljiv, sa lođom, dva mokra čvora. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Stari Grad Zeleni venac Dvoiposoban Brankova Stan na odličnoj lokaciji. Uknjižen na vlasnika bez tereta i zabeležbi. Uredna, održavana zgrada, sa sređenim ulazom i hodnicima. Zavedena u katastru u svojstvu kulturnog dobra. Lift ide do šestog sprata. Kompletno renoviran pre par godina (vodo i elektro instalacije). Kuhinja rađena po meri sa svim pratećim elementima. Kupatilo rađeno, sa prirodnom ventilacijom, tuš kabinom, ugradnim vodokotlićem. Ulazna sigurnosna vrata, prvoklasna sa zvučnom izolacijom. Odlične strukture, sa dve komforne spavaće sobe. Orijentisan ka dvorištu, sa zelenilom, u potpunosti zaštićen od buke. Lođa od 3m2 takođe orijentisana ka dvorištu. Izuzetno svetao, sa velikim prozorima i komarnicima. Zbog pozicije na kojoj se nalazi, pogodan kao investicija za mesečno ili dnevno izdavanje. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Jednoiposoban prodaja Beograd Grocka Grocka okolina Mokroluška Stan na idealnom mestu u Kaluđerici, u blizini Smederevskog puta i restorana ''Romantična noć 2''. Uknjižen na 35m2, bez tereta i zabeležbi. Idealno iskorišćen, sa odvojenom spavaćom sobom, dnevnom sobom, kuhinjom (mogu ostati kuh.elementi), kupatilom. Terasa je zatvorena kvalitetnim pvc prozorima, koji se mogu pomerati i otvoriti kompletan prostor na terasi. Dvostrano orijentisan, svetao, izolovan od buke u mirnoj ulici. Parking mesto ispred zgrade uračunato u cenu. Kvalitetna zgrada iz 2014. god. U blizini autobuske stanice. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd izdavanje Vračar Južni bulevar Sime Igumanova Izuzetan kancelarijski prostor na Vračaru sa mogućnošću iznajmljivanja dva parking mesta u samoj zgradi. Upotrebna dozvola. Ukupna površina je 130m2 i sastoji se od 5 kancelarija, kuhinje, 2 toaleta i terase. Prostor je opremljen standardnim kancelarijskim namestajem ali zakupac u moze da ga sredi po zelji. Kuhinja je nova i moderno opremljena. Cena zakupa je 1.700 e + PDV. Garažna mesta moguce je rentirati po ceni od 150 evra +PDV po garažnom mestu Agencijska provizija 2%
Vračar Južni bulevar Sime Igumanova prodaja Izuzetan kancelarijski prostor na Vračaru sa mogućnošću kupovine i dva garažna mesta u samoj zgradi. Upotrebna dozvola. Ukupna površina je 130m2 i sastoji se od 5 kancelarija, kuhinje, 2 toaleta i terase. Prostor je opremljen standardnim kancelarijskim namestajem . Kuhinja je nova i moderno opremljena. Agencijska provizija 2%
Zemun Nova Galenika Trosoban Petra Jovovića stan 3.0, 60m2,terasa, II/II, telefon, interfon. Na knjiženju. Stan u potkrovlju zgrade sa osam stanova, koja se nalazi u centru naselja. Po strukturi je trosoban, sa mogućnošću proširenja i podizanja badže na gornjem nivou i dobijanja još 40m2. Stan ima standardnu visinu plafona, u nekim delovima i više od 2.6 m. Izrazito funkcionalnog rasporeda prostorija bez neiskorišćenog prostora. Agent Pavle 060/74 62 000 Agencijska provizija 2%
prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Trosoban Gandijeva 3.0, 73m2, dvorište, CG, PR/IV, telefon, interfon, podrum. Uknjižen. Retko u ponudi! U četvorospratnici u nepostednoj blizini reke nalazi se ova nepokretnost. Stan je postrukturi dvosoban( lako adaptibilan u trosoban na više načina). Prednost ove nepokretnosti je dvorište u zelenoj oazi koja se nalazi uz stan pa samim tim poseduje dva ulaza. Agent Pavle 060/7462-000 Agencijska provizija 2%
prodaja Indjija Indjija Indjija Stan, u strukturi se sastoji od hodnika, kupatila, kuhinje, ostave, dnevnog boravka sa izlaskom na terasu i spavaće sobe. Patosi u stanu su u parketu i keramici. Stolarija je drvena. Stan se prodaje sa većinom stvari u njemu.
Beograd prodaja Voždovac Ripanj Trešnja Prodajemo odličan plac površine 60 ari, na teritoriji opstine Voždovac, u naselju Trešnja, neposredno uz Kragujevački put. Plac je ravan, bez ikakvih kosina, pravilnog oblika, sa približnim dimenzijama 48m front do Kragujevačkog puta i dužine 125 metara. Pristup placu je asfaltnim putem sa tri strane placa. Do samog placa dovedeni su priključci za gradsku vodu, električnu i gasnu mrežu. Idealan za izgradnju magacina, staračkog doma, kao i za objekte komercijalne namene. Plac je uknjžen 1/1. Ozbiljnim kupcima je dostupna na uvid informacija o lokaciji. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Vračar Crveni krst SC Vračar Požarevačka Dvosoban prodaja 2.0, 48m2 (terasa 2m2), 5/5, grejanje na struju, interfon, internet, klima, ktv, podrum Kratka, jednosmerna, Požarevačka ulica spaja Sinđelićevu ulicu i ulicu Kneza od Semberije. Iako se nalazi u srcu Vračara, na par stotina metara od Kalenić pijace, s jedne strane i Bulevara kralja Aleksandra, sa druge strane, ulica je izuzetno mirna. Zbog svog položaja, lepote i kompletno razvijene infrastrukture, ovo je jedna od najtraženijih lokacija za kupovinu nepokretnosti u Beogradu a time i sigruna investicija. U prilici smo da Vam ponudimo komforan dvosoban stan na petom ujedno i poslednjem spratu održavane zgrade bez lifta, kvalitetno zidane sredinom 70-ih godina prošlog veka. Stan je kvalitetno i potpuno renoviran, pa nisu potrebna dalja ulaganja. Izuzetno svetao i bez buke, sve prostorije su komotnih dimenzija i funkcionalno raspoređene. Iz centralno pozicioniranog predsoblja se ulazi u sve prostorije. Iz dnevne sobe se izlazi na slatku terasu koja je kao stvorena za uživanje. Grejanje je na struju (klima i norveški radijatori), što omogućava punu autonomiju i racionalizaciju troškova. Prodaje se kompletno namešten. Stan ima pripadajući podrum. Ova nepokretnost predstavlja jedinstvenu priliku za kupce koji žele komforan, potpuno sređen stan što za život što kao investiciju za izdavanje na jednoj od najtraženijih lokacija u gradu. Od prostorija: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo, terasa. Stan je u katastru uknjižen bez kvadrature (površina nije evidentirana). Po tvrdnji vlasnika stana merena grejna površina iznosi 46m2 plus terasa 2m2. Brzo useljiv. Agent: Zoran Vučković 063/250 763 R-ID: #5196 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Vračar Vračar lokacija Krunski venac Dvosoban Smiljanićeva stan Stan 60m2, funkcionalan raspored dvosoban stan, lako adaptibilan u dvoiposoban. Stan u izvornoj varijanti na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini više prodavnica i javnog prevoza. Odličan uknjižen stan, video-zapis na upit.... Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "SM nekretnine" Beograd. Za više informacija kontakt br.tel. 060/33-99-122 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Izvorno stanje. Stara gradnja.
izdavanje Čukarica Banovo brdo Banovo Brdo Dvosoban Blagoja Parovića Čukarica, Banovo brdo - Blagoja Parovića 2.0, 46m2, 3/3, CG. Kompletno namešten stan na najlepšoj lokaciji na Banovom brdu. Pogodan i za samce i za bračni par. Obavezan depozit. Agent Aleksandra Damjanović: 062/152-66-91 R-ID: #2913
Jednoiposoban izdavanje Beograd Zvezdara Vukov spomenik Vukov Spomenik Braće Ribnikar Luks stan, u novogradnji iz 2021. godine. Potpuno opremljen, sa novim nameštajem i tehnikom, stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, polu sobe (radni prostor), spavaće sobe, kuhinje, kupatila i terase. Dvorišno orjentisan. Sjajna lokacija, mirna ulica, u neposrenoj blizi TC Zira, svega nekoliko minuta hoda od Vukovog spomenika, većine fakulteta, kao i Bulevara Kralja Aleksandra. Odlično povezan sa svim delovima grada. Grejanje na struju, električni smart kotao. Niski režijski troškovi, koji leti ne prelaze 80 eura, dok u toku zime su između 100 i 110 eura. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane