Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Rakovica Petlovo Brdo Gočka

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Čukarica Rušanj Boračka U Rušnju u neposrednoj blizini škole, vrtića, prevoza, nudimo vam dve uknjižene kuće ukupne stambene površine od 460m2 i građevinske površine 508m2, na placu od 14,33 ara. Plac je ograđen betonskom i gvozdenom ogradom, ravan je i deljiv, tako da bi svaka kuća imala po jednu polovinu placa i svoju kapiju jer plac ima izlaz na dve ulice. Širina placa je 22m. Kuće imaju gradsku vodu i obe su priključene na kanalizacionu mrežu. Na placu je i bunar sa tehničkom vodom. Prva kuća je u osnovi 109 m2 rađena od prirodnog kamena i sastoji se od prizemlja, sprata i potkrovlja. U prizemlju je dnevni boravak sa izlaskom na dvorište i terasu od oko 15m2, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, ostava ispod stepeništa, kotlarnica. Unutrašnjim stepeništem koje je rađeno od hrastovine ide se do sprata koji se sastoji od velikog predsoblja iz kog se ulazi u dnevni boravak, tri spavaće sobe, kupatilo, garderober i dve terase. Potkrovlje u kom je veliko kupatilo bez sanitarija, kuhinja i dve velike prostorije bez pregradnih zidova i u kom je izvedena instalacija za vodu i struju ali nije razvedena kroz samo potkrovlje. u prizemlju kuće je zaseban jednoiposoban stan sa zasebnim ulazom koji se sastoji od predsoblja, kupatila, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom i spavaća soba. Ova kuća ima peć na struju, aluminijumske radijatore i ima posebnu peć na čvrsto gorivo u dnevnoj sobi. Druga kuća je korisne površine 220m2 i građevinske 268m2. Sastoji se od dva stana, i to stan u prizemlju od 115m2 i stan na spratu 105m2. Grejanje u ovoj kući je TA pećima. Moguća je kupovina i sredstvima iz stambenog kredita. Kontakt tel. agenta: 063/575 359 Dragoljub Burdžić Agencijska provizija 2%
Voždovac Stepa Stepanović Generala Vladimira Kondića Četvorosoban izdavanje Polunamešten, 4.0, 96m2, I/VIII, CG, terasa, lođa, 2 mokra čvora, klima, internet, lift, interfon. Odličan, polunamešten četvorosoban stan u naselju Stepa Stepanović. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom i izlazom na terasu, manje sobe koja u zavisnosti od potreba može biti radna ili spavaća soba i koja ima izlaz na lođu, kompletno opremljene kuhinje, gostinskog toaleta i odvojenog spavaćeg bloka u kome se nalaze jedna manja spavaća soba i velika spavaća soba sa izlazom na terasu i kupatilo sa kadom. U stanu je centralno grejanje sa kalorimetrima tako da su niski režijski troškovi. Slobodan parking van zonskog režima. U neposrednom okruženju, nalaze se svi sadržaji neophodni za kvalitetan život, različiti maloprodajni objekti, Maxi, apoteke, škole, vrtići i dr. Linijama gradskog prevoza odlična povezanost sa svim krajevima grada. Stan se izdaje na duži period i odmah je useljiv. Ostali troškovi - cc 120eur Obavezan je depozit u visini jedne mesečne rente. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/262 07 34 IK05 .
Čukarica Sremčica Dvosoban Dvoržakova stan Stan se nalazi u Dvoržakovoj ulici, u blizini okretnice autobusa 512, u uredno oržavanoj zgradi. Adaptacijom, od jednog velikog stana, napravljene su dve odvojene celine. Po strukturi svaka celina funkcioniše kao dvosobna, otvorenog koncepta, sa po jednom spavaćom sobom. Svaka ima po 40m2. Iako su fizički podeljeni, ne prodaju se odvojeno. Uknjižena površina je 58m2, mereno ima 80m2, i samo je za keš kupce. U neposrednoj blizini je osnovna škola, obdanište, prodavnica i drugi sadržaji neophodni za svakodnevni život. Agencijska provizija 2% Agent: Ljiljana Rajković br. licence 4966 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .
izdavanje Vračar Vračar lokacija Dvoiposoban Bulevar Kralja Aleksandra Dvoiposoban stan kod hotela Metropol na Tašmajdanu. Nalazi se na prvom spratu i pogodan je za poslovni prostor. Sastoji se od ulaznog hodnika iz kojeg se ulazi u sve prostorije, dve sobe, trpezarije, kuhinje, kupatila i dve terase. Potrebna su ulaganja u renoviranje. Svaki dogovor je moguć. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MV07 .
Petosoban izdavanje Beograd Vračar Vračar lokacija Njegoševa Izdaje se polunamešten lux stan na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini Kalenić pijace.Stan se sastoji iz prostranog dnevnog boravka koji se može podeliti u dve zasebne celine,odvojenog kuhinjskog dela izradjenog od mermera i gostinskog toaleta.U drugom delu stana se nalaze tri odvojene sobe sa ugradim plakarima i izlazom na terasu kao i dva kupatila.Grejanje je na toplotnu pumpu ili na inverter klime.Stan poseduje video nadzor kao i alarmni sistem sa fizičko tehničkim obezbedjenjem.Mikrolokacija odlična u blizini svi neophodni sadržaji za svakodnevni život.U cenu mesečne zakupnine uračunata i dva garažna mesta. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MGO6 .
Beograd prodaja Barajevo Barajevo Glumčevo brdo Plac od 32ara sa montažnom kućom od 70m2. Mogućnost kupovine i manjeg dela placa. Dosptupna informacija o lokaciji. Agencijska provizija 2% Agent Ana Jovanović broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 AJ01 .
Voždovac Pašino i Lekino brdo Veselina Masleše Dvoiposoban izdavanje Izdaje se prelep dvoiposoban stan u mirnoj ulici na Lekinom brdu. Potpuno opremljen, udoban, moderan i svetao. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, dve terase, dve spavaće sobe koje imaju izlaz na terasu i kupatila. Infostan je 2.500 din, grejanje na struju. Depozit je u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 BJ08 .
Palilula Krnjača Četvorosoban stan Trostrano orijentisan, adaptiran u komforan petosoban stan. Zgrada iz 2000., poseduje građevinsku i upotrebnu dozvolu (deo na legalizaciji čeka se rešenja iz katastra). Podovi pločice, hrastov i bukov parket. Kuhinja odvojena na dva dela barskim pultom. Jedan mokri čvor u kome su odvojeni toalet i tuš, prostorijom sa lavabooom. Grejanje etažno na struju, radijatorima, sa sopstvenim kotlom. Tri inverter klime. Okruženje mirno, pošumljeno naspram zgrade, slabo prometna ulica. Pripadajuće parking mesto u dvorištu zgrade, uračunato u cenu. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Vračar Slavija Četvorosoban Deligradska Odličan, sunčan, dvostrano orijentisan, lux stan, sa pogledom na Hram Sv. Save. Uknjižen bez tereta. Za svaku preporuku, retko u ponudi. Novija kvalitetna granja 2012. Fasada i ulaz čisti i uredni. Lift ide do garažnih mesta. Garažno mesto + parking mesto u dvorištu, uključeni u cenu. Ima tri spavaće sobe orijentisane istočno, dnevnu sobu sa kuhinjom, špajzom i trpezarijom ka zapadu, dva mokra čvora, prostrane dve terase (jedna sa tendom sa elektro motorom). Lux opremljen, nameštaj ostaje u stanu. Svaka soba ima klimu i ugradne kvalitetne ormane. Odlična stolarija alu-drvo. Centralno grejanje sa kalorimetrima (troškovi po potrošnji). Stan na celom spratu, sa ostavom u hodniku. Iznad stana je tavanski prostor. Odlična lokacija, u blizini prevoza, škole, fakulteta. Miran kraj, odličan za život, pogodan i za poslovni prostor. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Četvorosoban prodaja Beograd Palilula Krnjača Stan u mirnoj, slabo prometnoj ulici. Zgrada iz 2000.god. sa tri stana na svakoj etaži. Naspram zgrade je pošumljeni deo. Na 5 min. od Omladinskog stadiona. Zgrada poseduje građevinsku i upotrebnu dozvolu, uknjižena kao celina (deo na legalizaciji čeka se rešenja iz katastra). Adaptiran u šestosoban, četvorostran. Sa dve inverter klime, kupatilom, toaletom. Etažno grejanje na struju, sopstveni kotao. Trenuno je u funkciji poslovnog prostora. U cenu uračunato parking mesto u dvorištu zgrade. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Palilula Krnjača Četvorosoban Raskošan stan u mirnoj, slabo prometnoj ulici, u zgradi sa tri stana iz 2000.god. Zgrada poseduje građevinsku i upotrebnu dozvolu. Četvorostrano orijentisan, jedna strana gleda na grad, a druga na pošumljeni deo. Ima četiri odvojene sobe, kupatilo, terasu, kuhinju sa trpezarijom. Pult u kuhinji je mermerni, stan je ukrašen gipsanim detaljima. Po ulasku u stan dominiraju stepenice koje vode do velike galerije, koja nije ušla u m2 (adaptibilna u dve manje spavaće sobe sa krovnim prozorima). Osunčan je preko galerijskih prozora i odaje utisak boravka u izuzetno prostranom stanu, skladnog rasporeda. Grejanje etažno na struju, ima i tri inverter klime. U cenu uračunato parking mesto u dvorištu zgrade. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Grge Jankesa Dvosoban izdavanje 2.0, 60m2, terasa 4m2, CG, I/VI, tri lifta, telefon, interfon. Uknjižen. Stan u mirnom delu naselja, sa odličnim pogledom. Novo kupatilo, kuhinja sa sudo mašinom, mogućnost kupovine kreveta u spavaćoj sobi po želji zakupca. Stan se nalazi u blizini pijace, obdaništa, škole... Stan se do sada nije izdavao. Mogućnost iznajmljivanja garažnog mesta , cena po dogovoru. Dozvoljeni mali kućni ljubimci. Agencijska provizija 50%
Čukarica Železnik Dvoiposoban Lole Ribara stan U zgradi zidanoj 2011. godine koja je na ozakonjenju, nudimo vam dvoiposoban stan na prvom spratu u zgradi od 5 spratova, koja je priključena na gas, a u stanu je ta grejanje. Sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijom,zasebne kuhinje, kupatila, hodnika koji deli dve spavaće sobe i dve terase. U stanu je pvc stolarija, parket, klima, severozapadno orijentisan, svetao i brzo useljiv. Ne može se kupiti sredstvima iz stambenog kredita jer je zgrada na ozakonjenju. Kontakt Dragoljub Burdžić 063/575-359 Agencijska provizija 2%
izdavanje Voždovac Banjica I II Bulevar Oslobođenja Uknjižena luks 5.0 sobna kuća na II etaže sa dvorištem i garažom za 2 automobila.Kuća ima i dve velike terase kao i 4 mokra čvora, grejanje je etažno na struju.Kuća je kompletno nameštena.Svaka preporuka. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Dragan Vučićević br. licence 836 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Dvoiposoban prodaja Beograd Voždovac Stepa Stepanović Generala Štefanika Uknjižen nov 2.5 soban stan na 1 spratu.Stan se sastoji od dnevne sobe,2 spaća sobe kuhinje ,kupatila i terase.Grejanje je gradsko-CG a radijatori su sa kalorimetrima.Stan ima i pripadajući podrum a prodaje se sve sa nameštajem i el.aparatima.Stan za svaku preporuku,vredi pogledati. Agencijska provizija 2%. Agent: Dragan Vučićević br. licence 836 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 0112620734 .
Beograd prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Jurija Gagarina Jednoiposoban Stepenasta bela zgrada u bloku 62, do klizališta. Gradnja 1978-81god. Dva lifta, podrum. Sjajan stan, kompletno renoviran, bez ulaganja. Adaptiran u jednoiposoban, vrlo uspešno i funkcionalno. Nema terasu već francuski balkon. Uknjižen. Useljiv po dogovoru. Istočno orijentisan. Blizu Doma zdravlja, Piramide i drugih tržnih centara. Agencijska provizija 2% Agent: Antonio Burkeljc br. licence 2896 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Savski venac Savski venac lokacija Balkanska prodaja Uknjižen, 3.0, I/II, EG, izlog, 2 parking mesta, mokri čvor, klima. Zastupamo prodaju odličnog lokala koji se nalazi u poslovnom kompleksu u Balkanskoj ulici. Lokal je uknjižen na 81m2, ima dva nivoa, a sa visinom plafona od skoro 4m u donjem nivou pruža mogučnost otvaranja još jedne galerije. Izuzetno pogodan kako za razne kancelarijske delatnosti, tako i za kozmetički salon, stomatološke ordinacije i slično. Mogućnost parkiranja dva automobila u dvorištu zgrade čine ovu ponudu još primamljivijom. Agenc. provizija 2% Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/262 07 34 TV .
Palilula Botanička bašta Jednosoban Bulevar despota Stefana stan U prilici smo da Vam ponudimo opremljen stan u neposrednoj blizini Lidla.Veoma tih,I/6, lift, eg ( struja) niski režijski troškovi, klima Open space, kuhinja trpezarija i soba su deo jedne celine, prostrana lođa. Stan se izdaje kompletno apartmanski namešten. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Za svaku preporuku. Agenc. provizija 50% od prve rente Agent: Miodrag Resanović broj licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/26-20-734 .
prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV MIRIJEVO Dvosoban Zagrađe Kalasičan dvosoban stan po strukturi, zagrada novije gradnje. U blizini snabdevanje, pijaca, prevoz, škola. Odmah useljiv. Agencijska nadoknada 2% 2/4 Zagrađe
Trosoban prodaja Beograd Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Bulevar Arsenija Čarnojevića Prodajemo funkcionalan trosoban stan sa odličnim rasporedom prostorija, na atraktivnoj lokaciji na Novom Beogradu sa dobrom povezanošću sa svim delovima grada, sam blok u kom se stan nalazi poseduje infrastrukturu koja garantuje miran porodični život i obezbeđuje sve potrebne sadržaje (vrtić, škola, marketi, pijaca, sportski tereni, blizina prevoza, autoputa...). Stan je istočno orijentisan, svetao, sa otvorenim pogledom ka gradu. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila, gostinskog toaleta i dve lođe. Zahteva standardna ulaganja. Uknjižen i useljiv. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane