Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Stari Grad Dorćol donji Bulevar Vojvode Bojovića

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Palilula Profesorska kolonija Miše Vujića Dvosoban Namešten, 2.0, eg, 3/3, odmah useljiv. U prilici smo da vam ponudimo odličan veoma svetao komforan, namešten dvosoban stan od 48m2 merene površine. Zgrada je uredna i održavana, sa interfonom i video nadzorom. Stan se sastoji od predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, dnevne sobe, spavaće sobe i kupatila. Dvostrano je orijentisan i preko celog ima sunca. Stan za preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Aleksandar Davinić br. licence 1526 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 AD .
Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Marka Čelebonovića Troiposoban prodaja Retko u ponudi. Uknjižen, 3.5, cg, renoviran, 4/6, lift, ostava, dve terase. Prodaje se potpuno renoviran stan u zgradama od bele fasadne cigle, na Bežanijskoj kosi. U pitanju je sjajan porodičan stan sa tri spavaće sobe, dva kupatila, prostranom kuhinjom i dve terase. Zamenjena je stolarija, ishoblovani parketi, renovirana kupatila. Zgrada je odličnog kvaliteta, čista i održavana. Kraj je prepun zelenila. Stan je za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 MR06 .
Palilula Borča Jednosoban Ranka Miljića stan Renoviran, odmah useljiv, opremljen kompletno novim nameštajem. Od prostorija: kuhinja sa trpezarijom, predsoblje, kupatilo, soba. Idealan za jednu osobu ili par. Za ozbiljne stanare na duži period. Računi: Infostan, struja po potrošnji, kablovska+net. Obavezan depozit. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Palilula Borča Dvosoban Odmah useljiv, funkcionalan, dvosoban stan, na idealnom II spratu stambene zgrade. Kvalitetna starogradnja, u planskom naselju Borča II, pored Doma zdravlja i pijace, u samom centru naselja. Grejna površina je 50m2+lođa od 5,5m2 koja ne ulazi u kvadraturu. Stan je ušuškan, svetao, dvostrano orijentisan. Moguća laka adaptacija u dvoiposoban. Funkcionalanog rasporeda, iz centralnog predsoblja se ulazi u sve prostorije. Ima pripadajući podrum. Delimično zamenjena spoljna stolarija, urađena spoljna termo izolacija. Parket kvalitetan, klasičan, očuvan. Zamenjena ulazna vrata-sigurnosna. Zgrada je uknjižena, stan iz otkupa, uknjižba direktno na kupca po overi kupoprodajnog ugovora. Agent Jasmina Stojanović 063/7704737. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Cvetkova pijaca Cvetkova pijaca Vojvode Dovezenskog 57m2 (dve terase), 1/2, EG, ktv, internet, klima, interfon. Mala i mirna ulica Vojvode Dovezenskog se nalazi u blizini Cvetkove pijace, povezuje Hektorovićevu ulicu i Bulevar kralja Aleksandra. U neposrednoj blizini se nalazi kompletna infrastruktura koja je neophodna za lep i ugodan život. Lokacija ima odličnu povezanost sa svim delovima grada mnogobrojnim linijama gradskog prevoza, a u neposrednoj blizini se nalaze vrtić, škola, pijaca, apoteka, Dom zdravlja i mnogobrojne prodavnice. U prilici smo da Vam ponudimo odličan dvosoban stan na prvom spratu manje dvospratne zgrade useljene 2020-te godine. Stan je dvostrano orijentisan, maksimalno iskorišćene kvadrature, svetao i sunčan tokom celog dana, bez buke zbog orijentisanosti stana i samog položaja zgrade, komfornih prostorija funkcionalno raspoređenih. Dnevni boravak sa izlaskom na jednu od terasa, objedinjen je sa trpezarijom i kuhinjom u skladu sa trendovima moderne arhitekture. U spavaćoj sobi je plakar čitavom širinom zida. Stanje stana je odlično te nisu potrebna dalja ulaganja. Grejanje je etažno na struju pruža čime se omogućava optimizacija i racionalizacija troškova. U ponudi je još jedan stan na drugom spratu površine 46m2. Zbog svojih karakteristika i položaja ovo je prava prilika za kupce koji žele stan za život ili kao investiciju za izdavanje, na veoma traženoj i infrastrukturno razvijenoj lokaciji. Od prostorija: hodnik, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, spavaća soba, kupatilo, dve terase. Stan je uknjižen na 57m2, odmah useljiv. Agent: Nebojša Koljajić 065/547 97 88 R-ID: #5203 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
Beograd prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Cvetkova pijaca Vojvode Dovezenskog Dvosoban 46m2 (francuski balkon), 2/2, EG, ktv, internet, klima, interfon. Mala i mirna ulica Vojvode Dovezenskog se nalazi u blizini Cvetkove pijace, povezuje Hektorovićevu ulicu i Bulevar kralja Aleksandra. U neposrednoj blizini se nalazi kompletna infrastruktura koja je neophodna za lep i ugodan život. Lokacija ima odličnu povezanost sa svim delovima grada mnogobrojnim linijama gradskog prevoza, a u neposrednoj blizini se nalaze vrtić, škola, pijaca, apoteka, Dom zdravlja i mnogobrojne prodavnice. U prilici smo da Vam ponudimo odličan dvosoban stan na drugom spratu manje dvospratne zgrade useljene 2020-te godine. Stan je dvostrano orijentisan, maksimalno iskorišćene kvadrature, svetao i bez buke zbog orijentisanosti stana i samog položaja zgrade, komfornih prostorija funkcionalno raspoređenih. Bez krovnih prozora a blage kosine u stanu ne remete estetski, vizuelno a ni na funkcionalnosti prostora. U predsoblju je ugradni plakar čitavom širinom zida. Kupatilo sa kadom je iznenađujuće valiko. Stanje stana je odlično te nisu potrebna dalja ulaganja. Grejanje je etažno na struju pruža čime se omogućava optimizacija i racionalizacija troškova. U ponudi je još jedan stan na prvom spratu površine 57m2. Zbog svojih karakteristika i položaja ovo je prava prilika za kupce koji žele stan za život ili kao investiciju za izdavanje, na veoma traženoj i infrastrukturno razvijenoj lokaciji. Od prostorija: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo. Stan je uknjižen na 46m2, odmah useljiv. Agent: Nebojša Koljajić 065/547 97 88 R-ID: #5204 Interfon, Internet, Kablovska, Klima,
Zemun Batajnica Kneza Paskača Četvorosoban prodaja Prodaje se uknjižen 4.0 stan 91m2 građevinske površine, 87m2 korisne,u izvornom stanju na VPR/1 sa pripadajućim podrumom u ulici Kneza Paskača. Stan se nalazi u mirnom delu Batajnice,dvostrano orjentisan. Prostorije: predoblje, dnevna soba, trpezarija, kuhinja, ostava, VC, kopatilo, tri spavaće sobe i terasa iz koje se izlazi u dvorište (koje koristi samo navedeni stan). Agencijska provizija 2% Agent: Raško Jorović br. licence 015 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/2620-734 LJR .
Vračar Čubura Dvosoban Cerska stan Izdaje se prelep luksuzan stan u najlepšem delu Vračara. Potpuno opremljen, udoban, moderan i svetao. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, terase, spavaće sobe i kupatila. Izlaz na terasu iz dnevne i spavaće sobe Mogućnost zakupa garažnog mesta po ceni od 100 eur mesečno. Depozit je u visini jedne mesečne zakupnine. Obavezno čišćenje stana jednom mesečno. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne rente Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 BJ08 .
prodaja Voždovac Voždovac lokacija Dvoiposoban Vojvode Stepe U urednoj i održavanoj vojnoj zgradi, preko puta Farmaceutskog fakuulteta i Torlaka, kompletno renoviran izvorno dvoiposoban stan. U stanu su promenjene sve instalacije, PVC stolarija sa komarnicima, kupatilo sa tuš kabinom, promenjena unutrašnja stolarija, promenjene podne poločice na lođi.Stan je svetao, dvostrano orjentisan, funkcionalan raspored. Ulazno predsoblje, kuhinja sa trpezarijskim delom iz koje se izlazi na zastakljenu lođu, odvojena dnevna soba, spavaći deo sa dve sobe i kupatilo. Dobra povezanost sa svim delovima grada, blizina linija gradskog prevoza, marketa Agencijska provizija 2%
Dvosoban izdavanje Beograd Voždovac Pašino i Lekino brdo Kolašinska Namešten, 2.0, norveški radijatori, renoviran, 2/5, lift, terasa, pet friendly. Renoviran dvosoban stan od 45m2, potpuno namešten, na izuzetnoj lokaciji na Lekinom brdu. Odličan položaj stana, dvostrano orjentisan. Nalazi se na drugom spratu, u zgradi sa liftom. Obavezan depozit u vrednosti jedne mesečne kirije. Prednost najam na duže vreme. Stan je useljiv odmah. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 ST05 .
Beograd prodaja Rakovica Košutnjak Pere Velimirovića Četvoroiposoban Uknjižen, renoviran, 2 mokra čvora, 2 terase, 4 klime, CG internet, interfon. Odličan, renoviran 4.5 stan (mereno 135m2), u održavanoj zgradi od fasadne cigle, orijentisan ka parku, na Starom Košutnjaku. Stan je na dva nivoa, bez kosina u svim prostorijama (osim radne sobe) i sastoji se od: I nivo: predsoblje, kuhinjsko-trpezarijski deo, prostrana dnevna soba sa izlazom na terasu, kupatilo sa tuš kabinom, spavaća soba. II nivo: predsoblje, velika spavaća soba sa izlazom na terasu, druga spavaća soba, kupatilo sa kadom, radna soba sa klimom, špaiz/ostava. Kompletno je renoviran pre par godina, kada su zamenjene sve elektro i vodovodne instalacije. Grrejanje je centralno, parket je u svim sobama, stolarija ALU-DRVO, kuhinja sa svim ugradnim elementima. Iznad stana je tavanski prostor (40m2) koji pripada samo ovom stanu. Ima pripadajući podrum. Mikrolokacija odlična. Miran kraj, okružen zelenilom, na tromeđi Košutnjaka, Banjičke i Miljakovačke šume. U neposrednoj blizini se nalazi nekoliko vrtića, dve Osnovne škole, gimnazije, Dom zdravlja, prodavnice, apoteke, pijaca. Stan je za svaku preporuku i ne zahteva nikakva dodatna ulaganja. Agencijska provizija 2% Agent: Ivana Koprivica br. licence: 4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 IK05 .
Palilula Ovča Pančevački Put prodaja Uknjižena kuća, novogradnja, neto površine 288m2, bruto 337m2 nedaleko od Beograda, osnove 183m2, plac od 20ari. Na samo 250m od Pančevačkog puta, u mirnom kraju sa dosta zelenila. Idealna kako za život tako i za biznis, s obzirom na veličinu placa moguća je gradnja i dodatnog poslovnog prostora. Struja trofazna, gradska voda, asfalt. Agencijska provizija 2% Agent: Smilja Stojadinovic br. licence 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Zvezdara Mirijevo I II III IV Dvoiposoban Pupinova stan Prodajemo dvoiposoban stan na prvom spratu održavane zgrade sa liftom, na odličnoj lokaciji, u Pupinovoj ulici u naselju Mirijevo u neposrednoj blizini svih nephodnih sadržaja za udoban život kao i više linija gradskog prevoza što obezbeđuje odličnu povezanost sa svim delovima grada. Stan je orijentisan suprotno od ulice, prema parku koji obiluje zelenilom što pruža mir i tišinu. Izvorno dvosoban, uspešno adaptiran u dvoiposoban pa je pored prostrane spavaće sobe, napravljena je još jedna, manja, spavaća ili radna soba, a pritom je dnevni boravak ostao komforan i svetao u sklopu kog se nalazi trpezarija i izlaz na terasu. Stan ima i predsoblje sa garderober, kupatilo i odvojenu kuhinju. Na svakom spratu po 3 stana su zasebno odvojena vratima koja se zaključavaju, sto daje dodatnu sigurnost stanarima. Pripadajući podrum i pravo korišćenja zajedničke prostorije. Javni parking oko zgrade sa dosta parking prostora. Uknjižen, bez tereta i zabeležbi. Brzo useljiv i za svaku preporuku. Retko u ponudi. Posrednicka naknada je u skladu sa Opstim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
prodaja Obrenovac Obrenovac Petosoban Vuka Karadžića Kuća na finoj lokaciji u Bariču na 1km od Crkve, sa vertikalnom podelom, dva ulaza sa dva identična, odvojena stana, svaki površine po 100m2, PR+ sprat + tavan, na placu površine 13,83 a. Kontakt: Miroslav 063 235 404
prodaja Beograd Savski venac Savski venac lokacija Slavija Ugao Bircaninove i Kralja Milutina Ustupam biznis - hemijsko čišćenje u radu sa kompletnom opremom. Lokal se nalazi u blizini Slavije i u radu je 10 god. Ugao Bircaninove i Kralja Milutina. Cena 30.000 eura Kontakt: 063288908 Jovica Fidanovic
Beograd prodaja Voždovac Banjica I II Banjica Bulevar oslobođenja Trosoban Odlična pozicija stana i zgrade, otvoren pogled ka Jugu i Avali, blizina TC Banjica i pijace. Odličan raspored, odvojen spavaći blok, 2 mokra čvora. Izvorno stanje, održavan. Poseduje podrum i ostavu na spratu. Dodatna vrednost je terasa 30m2, koju koriste 2 stana na spratu. Uknjižen i brzo useljiv. Prostorije: predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, antre, dve spavaće sobe, toalet, kupatilo, terasa, lođa, podrum Agencijska provizija 2%
Voždovac Banjica I II Banjica Bulevar oslobođenja Troiposoban prodaja 3.5, 81m2 (lođa 4m2), 2/12, lift, CG, klima, interfon, internet, ktv, ostava, podrum Banjica je deo Beograda, koji se nalazi na jugu grada, na Banjičkom visu. Deo je dveju beogradskih opština, Voždovac i opštine Savski venac. Samo naselje je odlično infrastrukturno pokriveno i povezano sa centrom grada prostranim bulevarima. Ulica Bulevar oslobođenja se nalazi u neposrednoj blizini tramvajske okretnice, čuvenog tržnog centra Banjica i Bajfordova šume. U prilici smo da Vam ponudimo prostorno odličan troiposoban stan na idealnom drugom spratu održavane dvanaestospratne zgrade, sa litom i centralnim grejanjem. Zgrada je dobro održavana, fasadna cigla iz vremena kada se kvalitetno gradilo i po svim visokim standardima gradnje. Oko zgrade ima dosta mesta za slobodno parkiranje kao i izobilje zelenih površina. Stan je dvostrano orijentisan, svetao, sunčan i bez buke, funkcionalnog rasporeda prostorija koji odlikuje stanove na Banjici. Iz dnevnog boravka i trpezarije se izlazi na lođu koja ima prelep pogled na zelenilo ispred zgrade. Stan je u izvornom stanju te zahteva neophodna ulaganja. Praktična ostava kod kuhinje je idealna za odlaganje viška stvari. Dva mokra čvora (kupatilo plus toalet) dodatno povećavaju osećaj konfora. Izvorno po prvobitnom rasporedu ulaz je bio odmah u dnevni boravak, međutim pre više od 30 godina stanu je pripojen deo zajedničkog hodnika u površini od 6m2, pa kvadratura stana po ugovoru o otkupu glasi na 75m2 (mereno 78,6m2) + pripojeni hodnik od 6m2. Korišćenje pomoćne prostorije od 3m2 koja se nalazi pored stana kao i dve podrumske prostorije. Zbog dobre lokacije kao i kompletno razvijene infrastrukture, ovo je prava prilika za klijente koji traže pravi porodični stan koji bi kroz adaptaciju u potpunosti prilagodili svojim potrebama. Od prostorija: ulazno predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, povezujući hodnik, tri spavaće sobe, kupatilo, toalet, ostava, lođa. Stan je u katastru uknjižen bez kvadrature (površina nije evidentirana), po rečima vlasnika stana ukupna merena površina sa pripojenim hodnikom iznosi 85m2. Brzo useljiv. Agent: Slavka Vasić 060/131 89 08 R-ID: #5202 Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja. Ostava
Čukarica Filmski grad Filmski Grad Trosoban Slobodana Perovića stan Čukarica, Filmski grad, Slobodana Perovića, (kod Arčibalda Rajsa), 3.0, 77m2, terasa, II/4, lift, cg, 2 klime, podrum, parking. Starogradnja iz 1994.godine, uredni ulaz i zgrada. Uknjižen 1/1 na vlasnika, bez zabeležbi i tereta. Brzo useljiv. Stan je u urednom i održavanom izvornom stanju, raspored je fantastičan, odvojen spavaći blok sa dve spavaće sobe suprotno pozicionirane (nisu jedna do druge), kupatilom i mestom za dva ugradna ormara. Dnevni boravak odvojen od trpezarije, odvojena kuhinja sa prirodnom ventilacijom i gostinski toalet. Na prelepu terasu se izlazi iz trpezarijskog dela. Stan je dvostrano orijentisan istok – zapad. Okružen je zelenilom, izuzetno lepa pozicija. U blizini zgrade kompletna infrastruktura: Maxi, prodavnice, apoteke, banke, laboratorije. Mogućnost kupovine sa komplet nameštajem i tehnikom. R-ID: #674TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Može na kredit Stara gradnja.
izdavanje Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Hotel Jugoslavija Trosoban Aleksinačkih rudara Potpuno renoviran stan na izuzetnoj lokaciji sa novim nameštajem. Sastoji se iz prostranog dnevnog boravka koji je otvoren i povezan sa kuhinjom. Ima i zasebne dve spavaće sobe. Iz jedne spavaće sobe izlazi se na terasu koja je okružena zelenilom. Stan je luksuzno opremljen dizajnerskim komadima nameštaja i prirodnim materijalima-kamenom, keramikom i kovanim gvoždjem. Kupatilo poseduje i prostranu kabinu od kaljenog stakla. Bela tehnika je visokog kvaliteta i potpuno nova. Stan se nalazi u mirnom delu iza Japanskog konzulata u visokom prizemlju. Kraj je miran i bezbedan. Zgradu okružuje drveće i ima unutrašnje dvorište za bicikle. Neposredno kraj stana je i hotel Jugoslavija i šetalište kraj Dunava, koji ljubiteljima prirode i onima koji vole šetnje, vožnju biciklom, ili džogiranje daje poseban kvalitet života. Blizina tržnog centra "Ušće", blizina marketa kao i pijaca, blizina centra grada ali i brza dostupnost centra Zemuna daje veliku prednost življenju u ovakvom stanu. Stan se izdaje na duže 1godina. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Darko broj posrednika 4729* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Dvosoban izdavanje Beograd Zemun Zemun Gornji grad Gornji Grad Vase Lazarevića U cenu je uračunato: grejanje,infostan,struja. Bez dodatnih troškova Dvosoban stan (kuća) Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Darko broj posrednika 4729* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane