Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Rakovica Vidikovac Vidikovački venac

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Voždovac Voždovačka Crkva Vojvode Stepe Trosoban Luksuzni stan iznad Autokomande u ulici Vojvode Stepe, sa garažom. Ovaj osunčan i prostran stan sa trostranom orijentacijom, ima otvoreni koncept dnevnog boravaka sa trpezarijom koji izlazi na dve ustakljene terase i nije sa ulične strane. Veliki dnevni boravak je opremljen “surround” sistemom i ima 3D LCD televizor. Obe terase su zastakljene i mogu se koristiti kao dodatne sobe. Kuhinja je kompletno opremljena kvalitetnim posuđem i priborima, kao i svim neophodnim malim i velikim uređajima i izduvnom ventilacijom iznad senzorske, keramičke, četvorostruke grejne ploče. Uz kuhinju je i ostava sa ugrađenim policama. Spavaći blok se sastoji od dve spavaće sobe i kupatila. Obe sobe imaju američke plakare i krevete. Za maksimalnu higijenu zakupaca, obavljeno je i Duboko pranje dušeka i sedećih garnitura. Komforno kupatilo je opremljeno Porcelanosa Jaccuzi kadom, toaletom i lavaboom sa mermernom pločom, a takođe i bojlerom sa 80 litarskim prohromskim kazanom i mašinom za pranje veša sa keramičkim grejačem. U ulaznom delu stana se nalazi toalet za goste, kao i dva ugradna "američka" plakara u predsoblju ispred njega; Za garderobu i cipele. Stan je potpuno opremljen modernim nameštajem i izgrađen prema najnovijim standardima uživanja u komforu i izuzetno visoke termo efikasnosti. Ima centralno grejanje, dve klime i tri bojlera (u kupatilu, toaletu i kuhinji), SBB Internet i kablovsku TV i Interfon. Zgrada ima lift i dva ulaza u nju. Lokacija stana je vema dobro povezana sa ostalim delovima grada. Veliki broj autobuskih linija Prodavnice svih delatnosti su na pešačkoj distanci, kao i vrtići, osnovna i srednja škola. U stanu nije dozvoljeno uvoditi ni držati kućne ljubimce, samo na duži rok - 12 meseci. Depozit je 1.000 evra. Renta je 900€, Troskovi po racunima su 300€ i oba iznosa se daju Zakupcu na pocetku meseca. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd Reg. br.339 011-2620-734 OB05 .
Čukarica Žarkovo Vodovodska Dvosoban izdavanje Izdaje se lep stan u mirnom delu grada. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije,dve spavaće sobe, terase i kupatila. Mogućnost zakupa prostorije od 10 m2 za kancelarijski prostor po ceni od 100 eur mesečno. Ispred objekta je dostupan parking kao i dvorište. U cenu mesečne zakupnine uračunat je internet i kablovska televizija. Depozit je u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 BJ08 .
Čukarica Banovo brdo Jednoiposoban Požeška stan Stan je svetao, istočno orijentisan sa lepim pogledom na zelenilo. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, spavaće sobe, kupatila, hodnika i terase. Uknjižen je na 29m2, a stvarne površine 39m2. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Vračar Vračar lokacija Kumanovska Nov lokal sa velikim izlogom. Svetao, visina plafona 4 metra. Pogodan za razne delatnosti. Odmah useljiv. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvoiposoban izdavanje Beograd Čukarica Žarkovo Vodovodska Stan je dvosoban, adaptiran u dvoiposoban. Nalazi se na uglu Trgovačke i Vodovodske ulice. Odmah je useljiv. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Mesečne režije. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Vračar Slavija Kneginje Zorke Jednosoban U ulici koja se nalazi između Slavije i Hrama Svetog Save u dvorištu između zgrada je smešten ovaj jednosoban stan uknjižen na 27m2 Iza ulaznih vrata se krije kuhinjsko trpezarijski prostor gde možete spremati hranu za svoje ukućane i sa istim uživati u njenim ukusima . Levo od ulaznih vrata je višenamenska prostorija koja trenutno funkcioniše kao dnevni boravak i kao spavaći deo. Malo kupatilo sa tuš kabino se prostire na zadnjem kuhinjskom zidu. Sam stan je odlićno lokacijski pozicioniran te je odlična prilika da se u njemu živi,radi ili kao investiciono ulaganje, izbor je na Vama…. Kupac plaća proviziju 2%.
Stari Grad Skadarlija Vojvode Dobrnjca Trosoban prodaja 3.0, 79m2, terasa, CG, lift, IV/V, telefon, interfon, ostava, podrum, parking, garaža. Uknjižen. Novija zgrada iz 2008. godine na Gundulićevom vencu izmađu ,, Novog Dorćola ,, i Botaničke Bašte-park kod ,, Stare Hercegovine. ,, Sama zgrada je kvalitetno građena. Stan ima odličan raspored prostorija, projektovan za udoban život. Dvostrano orijentisan, osunčan tokom celog dana. Visok kvalitet ugradne opreme, rađene po meri. Vrhunska rasveta koja daje dodatnu dozu luksuza. Open space prostor: dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe sa ugradnim plakarima,master kupatilo+toalet, ostava i velika terasa. Udoban stan, u mirnom kraju na odličnoj lokaciji. Garažno mesto( cena po dogovoru). Agent Miroslav 060/4333-406 Broj u registru posrednika 1308 Agencijska provizija 2%
Palilula Palilula lokacija Centar (Palilula) Četvorosoban Bulevar despota Stefana stan 4.0, 104m2 (tri terase), 4/9, CG, lift, klima, interfon, internet, ktv, video nadzor, podrum Bulevar despota Stefana, jedna od saobraćajnih arterija grada, prostire se od srca grada, odnosno Trga Republike, pored Skadarlije i Profesorske kolonije, pa sve do Pančevačkog mosta. Nepokretnost se nalazi u centru grada, u delu ulice kod Botaničke bašte. Centralna pozicija pruža sve prednosti koje uz to idu, a najpre rezvijenu kompletnu infrastrukturu. Neposredno ispred zgrade prolaze brojne linije gradskog prevoza pa lokaciju odlikuje izuzetno dobra povezanost sa svim delovima grada. U prilici smo da Vam ponudimo odličan, izuzetno komforan četvorosoban stan na četvrtom spratu od devet zgrade kvalitetno zidane krajem 60-ih godina prošlog veka. Zgrada je održavana i uredna, sa samo dva stana na spratu, zamenjenim liftom i video nadzorom. Stan je trostrano orijentisan, visine plafona 2,85m, izuzetno svetao i sunčan tokom celog dana, sve prostorije su komotnih dimenzija i funkcionalno raspoređene. Iz centralno pozicioniranog predsoblja se ulazi u sve prostorije. Poseduje tri terase tj dve manje i jednu prostranu od 8m2 koje je kao stvorena za sedenje i uživanje. Dva mokra čvora (kupatilo i zasebni toalet) dodatno povećavaju osećaj konfora. Ostava kod kuhinje je vrlo korisna za skladištenje viška stvari. Stanje stana je odlično, renoviran pre nekog vremena, nakon čega je dobro očuvan i nisu potrebna veća ulaganja. Hrastov parket je u sobama a prelepa keramika se diskretno utapa u ceo ambijent ovog stana. Prava prilika za kupce koji traže pravi porodnični stan u dobrom kraju za život, na pešačkoj udaljenosti od epicentra grada. Od prostorija: ulazno predsoblje, kuhinja, dnevna soba, tri spavaće sobe, ostava, kupatilo, toalet, tri terase. Stan je uknjižen na 91m2 korisne površine, po rečima vlasnika stana ukupna merena površina sa tri terase iznosi 104m2. Agent: Slavka Vasić 060/131 89 08 R-ID: #5211 Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja. Ostava
prodaja Vračar Cvetni trg Cvetni Trg Trosoban Kneza Miloša 3.0, 89m2, 2/6, EG, lift, salonac, interfon, internet, klima, ktv Ulica kneza Miloša, u kojoj su smeštena brojna ministarstva, međunarodna predstavništva i ambasade, jedna je od središnjih i najstarijih ulica u Beogradu i pripada dvema opštinama, Savskom vencu i Vračaru. Nepokretnost se nalazi u delu ulice bliže centru, koji pripada opštini Vračar, u neposrednoj blizini Pionirskog parka, Londona, skupštine, Starog i Novog dvora .... U prilici smo da Vam ponudimo vrlo komforan trosoban stan, funkcionalnog rasporeda prostorija, koji je pogodan za stanovanje ali i za poslovni prostor. Nalazi se na drugom spratu održavane i uredne salonske šestospranice sa liftom. Stan je četvorostrano orijentisan i svetao, smešten u dvorišnom krilu zgrade pa je potpuno izolovan od buke sa ulice. Sve prostorije su vrlo komotne i svaka ima prozor. Vrata koja međusobno povezuju prostorije su trenuto zazidana, ali mogu lako ponovo da se otvore. Osećaju prostranosti doprinosi i visina plafona od čak 3,5m. Dva ulaza pružaju mogućnost deljenja na dva dela. Kompletno je renoviran pa nisu potrebna značajna ulaganja. Grejanje je etažno na struju. Pogodan je za poslovni prostor, stanovanje ili (u slučaju deljenja) na kombinaciju poslovnog i stambenog dela. Od prostorija: hodnik, kuhinja, tri sobe, kupatilo, toalet. Stan je uknjižen na 89m2, merena površina po navodima vlasnika stana je 96m2. Kontakt: Isak Marčetić 064/167 53 81 R-ID: #5213 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Salonski stan. Stara gradnja.
Dvoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Stari merkator Bulevar Mihajla Pupina Novi Beograd, Stari Merkator - Bulevar Mihajla Pupina 2.5, 74m2 (terasa), 4/8, CG, lift, podrum, interfon, telefon, klima, video nadzor. Dvoiposoban stan za sređivanje. Standardna visina plafona, lamelni parket (krupni) u dobrom stanju. Zapadno orijentisan. Zgrada na odličnoj lokaciji, nedaleko od starog Merkatora. U neposrednoj blizini su još tri osnovne škole, tri vrtića, gimnazija i brojni marketi. Ulaz zgrade je sređen, zamenjena ulazna vrata (aluminijum), lift nov. Prostorije: ulazni hodnik, dnevni boravak sa izlazom na terasu, kuhinja, dve spavaće sobe i kupatilo sa mestom za veš mašinom. Uknjižen. Agent: Danko Komljen 060/566-11-11 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2927 Video nadzor, Interfon, Telefon, Za adaptaciju
Beograd izdavanje Vračar Hram Hram Sv. Save Mutapova Dvosoban Izdaje se prelep autentični, salonski stan u srcu Vračara, u lepšem delu Mutapove ulice, bliže Hramu. Održavana zgrada, 3. sprat. Dva ulaza, predsoblje, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo, mali wc, kuhinja sa trpezarijom, ostava, terasa. Renoviran nedavno sa potpuno opremljenim kupatilom i kuhinjom i svim potrebnim uredjajima, osvetljenjem, itd. Idelan za par ili za porodicu sa malim detetom. Prednost imaju zakupci na duži vremenski period - minimum godinu dana. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Vračar Crveni krst Crveni Krst Vojislava Ilica Dvosoban izdavanje Izdaje se dvosoban lux stan u Vojislava Ilića. Stan je na 3. spratu, u šestospratnoj zgradi sa, liftom, interfonom, video nadzoerom, internetom, kablovskom Gradski prevoz povezuje sa svim delovima grada. Takođe u blizini se nalazxe ustanove kulture, zdravstvene ustanove, restorani, tržni centri. Stan je kompletno opremljen, soba francuski ležaj, dnevna soba trosed, trpezarija kuhinja, francuski balkon, klimatuzovan. Centralno grejanje se plača po ostvarenoj potrošnji. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Stari Grad Skadarlija Dvoiposoban Drinčićeva stan Izdaje se prelep stan u neposrednoj blizini Bitef Teatra, u srcu grada kod Bajlonijeve pijace. Na trećem spratu zgrade bez lifta. Sa površinom od 63m2, stan pruža praktičan i šarmantan dom u živopisnom delu Beograda. Stan se sastoji od dve luksuzno opremljene sobe , dve terase sa garniturom za sedenje i prelepim pogledom na Bitef Teatar, potpuno opremljenom kuhinjom i moderno uredjenim kupatilom. Stan poseduje i dva parking mesta u dvorištu zgrade. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
izdavanje Stari Grad Kalemegdan Trosoban Dunavska Ekskluzivan, dizajnerski projektovan stan sa 2 spavaće sobe u okviru kompleksa K Distrikt. 97m2 i čine ga dnevni boravak sa kuhinjom, 2 kupatila/toaleta, 2 spavaće sobe od kojih je jedna master, veseraj i tehnička soba, terasa. Stan je kompletno opremljen, počevši od kuhinje koja poseduje frižider, mašinu za sudove, espresso mašina, sporet, tanjire, case, pribor za jelo, posudje. U stanu se takodje nalazi veš mašina, mašina za sušenje veša, usisivač, pegla Svaka spavaća soba poseduje garderobere, pri čemu u master spavaćoj sobi postoji walk in garderober. Retko u ponudi ! Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Dvosoban izdavanje Beograd Stari Grad Kalemegdan Bulevar vojvode Bojovića Izdajemo lux stan u K-districtu, na odličnoj lokaciji! Stan je potpuno opremljen, ima jednu spavaću sobu sa bračnim krevetom i u dnevnoj sobi se nalazi dvosed sa mehanizmom na razvlačenje koji ima pravi dušek. Stan poseduje sav potreban nameštaj i opremljenu kuhinju. Klima u svakoj sobi. Sve je novo. Lepo osunčan,svetao. Grejanje se plaća po potrošnji i to u sezoni. Stan ima roletne na elektroske podizače, tako da ćete uvek imati kontrolu nad nivoom svetla u stanu. U blizini su kafic, supermarket, DM, fitness, centar,kalemegdan, Javni Prevoz. Stan useljiv od 1. juna. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Beograd izdavanje Zvezdara Gradska bolnica Varovnička Dvosoban Novogradnja, stan tek treba da se useli, bićete prvi stanari. Garažna mesta dostupna. Veoma lep i svetao stan, inspirisan italijanskim rediteljem Fellinijem Poseduje dnevni boravak sa terasom, izdvojenu kuhinju i trpezariju, i odvojenu spavaću sobu sa queen size krevetom. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Stari Grad Dorćol gornji Dorćol Venizelosova Dvosoban izdavanje Stan se nalazi u okviru ekskluzivnog kompleksa Novi Dorćol. U okviru kompleksa dostupni su bazen, sauna i teretana uz posebne pogodnosti za stanare. Takodje, u okviru kompleksa se nalazi market, privatni vrtić, apoteka, kafići, restorani i park za decu. Stan ima pametni sistem za domaćinstvo, sa mogućnošću daljinskog upravljanja putem mobilne aplikacije. Nalazi se na trećem spratu zgrade, koja ima recepciju i 24-casovno obezbeđenje. Stan je opremljen centralnim grejanjem sa kalorimetrima, mermerom i keramikom, aluminijumskim roletnama, podnim grejanjem u kupatilu i centralnim klima uređajem. Stan je opremljen po najvišim standardima, kompletno opremljen tehničkim uređajima, udobnim nameštajem sa puno prostora za odlaganje. Garažno mesto od 13m2 se nalazi na drugom nivou, direktno povezano sa stanom. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Stari Grad Politika Atelje 212 Trosoban Milutina Bojića stan Renoviran trosoban stan u jednoj od najlepših ulica Beograda. Odmah iza Ateljea 212, u blizini Politike, Trga Republike, Skupštine Srbije, Tašmajdana i Pionirskog parka. Zgrada u slepoj ulici. Mir, tišina a u samom centru grada. Prostrana dnevna soba, sa predivnim pogledom na krovove i zelenilo Beograda, dve spavaće sobe, odvojena velika kuhinja sa trpezarijom, ostavom i terasa. Centalno grejanje, interfon. Posebna prostorija ima funkciju velikog ormana/degažmana. Računi oko 115 eur mesečno. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
izdavanje Savski venac Savski venac lokacija Centar (Savski venac) Trosoban Kralja Milutina Odličan poslovni prostor na odličnoj lokaciji u Kralja Milutina. 3 odvojene kancelarije. Što se opremanja tiče stvar je dogovora sa vlasnicima ( neke stvari se mogu izbaciti naravno) Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaPlakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Dvoiposoban izdavanje Beograd Čukarica Železnik Bulevar mladih Funkcionalan 2.5 stan na prvom spratu stambene zgrade, na mirnoj lokaciji nedaleko od autobuskih stajališta, doma zdravlja, prodavnica. Stan se izdaje namešten sa svim stvarima. Stan se sastoji od dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatila i terase. Grejanje u stanu je na norveške radijatore. Zgrada ne poseduje lift. Postoji mogućnost parkiranja ispred i u okolini zgrade. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane