Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Čukarica Cerak Stojana Matića

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Savski Venac Partizanov stadion Oblakovska Dvosoban Uknjižen, renoviran, CG, 2 klime, 2 terase, internet, interfon, video nadzor Odličan, renoviran, namešten, dvostrano orijentisan, izuzetno svetao stan u neposrednoj blizini Stadiona FK "Partizan". Sastoji se od dnevnog boravka i kuhinje sa trpezarijom (open-space koncept) sa izlazom na terasu, velike spavaće sobe sa izlazom na drugu terasu, manje sobe, kupatila sa tuš kabinom, gostinskog toaleta. Izuzetna mikrolokacija. U neposrednom okruženju, nalaze se svi sadržaji neophodni za kvalitetan život, različiti maloprodajni objekti, Maxi 24/7, apoteke, škole, vrtići i dr. Linijama gradskog prevoza odlična povezanost sa svim krajevima grada. Stan je useljiv od 01.06. Napomena: Ostali troškovi - cc 180eur (Infostan, struja, internet) Obavezan je depozit u visini jedne mesečne rente. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/262 07 34 IK05 .
Zemun Karadjordjerv trg 22. Oktobra Dvoiposoban izdavanje Lux opremljen stan , sa dve spavaće sobe, jednim kupatilom i jednim wcom. Kompletno opremljena kuhinja sa belom tehnikom.Zgrada je sa portirom 0-24 h Blizina srednje i osnovne škole, blizina Dunavskog keja. U cenu ulazi i garažno mesto. Raspoloziv od 01.09.2024. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne rente Agent:Ksenija Milić, br. licence:4660 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 KM08 .
Zvezdara Zvezdarska šuma Veljka Dugoševića garaža Novogradnja iz 2010g. Dva zasebna garažna mesta, po 20.000e (ukupno 40.000). Uknjiženo. U odličnom stanju. Jedno garažno mesto je 16 34m2 a drugo je 15,57m2. Minimalna agencijska provizija prema opštim uslovima poslovanja Agent: Antonio Burkeljc br. licence 2896 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
izdavanje Vračar Čubura Jednoiposoban Vučedolska Namešten, 1.5, eg, renoviran, vpr/4. U prilici smo da vam ponudimo lux renoviran i kompletno namešten, izuzetno svetao, jednoiposoban stan, u zgradi iz 70-tih godina, na Vračaru. Zgrada je sa interfonom i liftom. Stan se sastoji od hodnika, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i odvojene spavaće sobe. Stan za preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Aleksandar Davinić br. licence 1526 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 AD .
Jednosoban prodaja Beograd Palilula Tašmajdan Starine Novaka Retko u ponudi, uknjižen, Central Garden 1.0, 36m2, CG, lift, kompletno namešten. Jednosoban stan u Central Gardenu, stan poseduje terasu i okrenut je ka unutrašnjem dvorištu. Agencijska provizija 2% Agent: Maja Vodovar, br. licence:3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MV04 .
Beograd izdavanje Vračar Vračar lokacija Lazarevićeva Jednoiposoban Odličan jednoiposoban stan od Pravnog fakulteta na Vračaru. Kompletno renoviran i opremljen stvarima za svakodnevni život. Sastoji se od hodnika, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje, kupatila i terase. Dvorišno orijentisan , svetao i bez buke. U blizni su supermarketi , linije gradskog prevoza. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne rente Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MV07 .
Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Dr Teodora Borockog izdavanje Izdaje se renovirana kuća u nizu na Bežanijskoj Kosi od 300 kvadrata (uknjižena na osnovu od 108m2). Kuća je na 3 nivoa. U suterenu se nalaze: dnevna soba, spavaća soba, teretana, kupatilo, garderober, ostava i vešernica. Na prizemlju se nalaze: predsoblje, garaža, dečija igraonica (moze da se preuredi i u sobu druge namene po potrebi), kuhinja, trpezarija, dnevna soba i velika terasa. Na terasu se izlazi iz dnevne sobe ili iz trpezarije. Terasa takođe ima zaseban ulaz sa ulice. Na prvom spratu se nalaze 3 velike spavaće sobe, od kojih 1 ima sopstveni garderober, kao i veliko kupatilo . Kuća poseduje garažu koja ima pristup direktno iz kuće, kao i 2 parking mesta ispred kuće. Nalazi se u veoma mirnoj ulici. U neposrednoj blizini nalaze se prodavnice, apoteke, vrtići, škola, dečije igralište, sportski tereni... Izdaje se na duži vremenski period . Može se, prema potrebama zakupca, izdavati i bez nameštaja ukoliko se iznajmljuje za poslovni prostor. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Maja Vodovar, br. licence:3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MV04 .
Voždovac Pašino i Lekino brdo Dvosoban Pašmanska stan U srcu Lekinog brda, drvoredima sa obe strane, nalazi se ovaj veoma lep stan. moderno opremljen stan Iznad Šumica tako da možete uživati u čarima prirode u samom gradu. Moderno opremljen, svetao, pozitivan, open space koncept. Potpuno namešten. Sastoji se ulaznog dela, dnevnog boravka, kuhinje, terase, spavaće sobe i jednog mokrog čvora. Izgrađen 2019 godine. Lokacijski odlično povezan sa ostalim delovima grada. U blizini mnogih kafića, restorana, škola i vrtića. Agenc. provizija 2% Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 LO .
prodaja Vračar Crveni krst Četvorosoban Cerska U urednoj zgradi, kvalitetne novije gradnje, izvorno četvorosoban stan, dvorišno orjentisan, Stan je svetao, funkcionalnog rasporeda, prostrana dnevna soba sa trpezarijskim delom i kuhinjom odvojenom šankom. Iz dnevne sobe se izlazi na terasu. Tri spavaće sobe, od kojih je jedna master spavaća soba koja sadrži sopstveno kupatilo a druge dve spavaće sobe i kupatilo su u odvojenom delu. Parking mesto je na prvom nivou garaže i nije uračunato u cenu. Blizina osnovnih škola, vrtića, linija gradskog prevoza. Agencijska provizija 2%
Trosoban prodaja Beograd Zemun Zemun Gornji grad Prodaje se luksuzan stan u srcu Zemuna po ceni od 144350+PDV(10%). Otkrijte svoj dom iz snova u šarmantnom centru Zemuna! Ovaj izvrstan luksuzni stan u izgradnji na 1. spratu nudi neuporediv spoj modernog komfora i bezvremenske elegancije. Savršeno lociran za pogodan pristup svim sadržajima koje Zemun nudi, ova nekretnina je jedinstvena prilika za one koji traže mir i urbani život. Karakteristike stana: Prostrani hodnik: prijatan i dobro osvetljen, pruža veliki ulaz. Dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom: prostor otvorenog koncepta dizajniran za opuštanje i zabavu, koji sadrži vrhunske završne obrade. Dve spavaće sobe: pružaju dovoljno prostora za bračne i singl krevete,radni deo i garderobere. Moderno kupatilo: Luksuzno opremljeno sa vrhunskim elementima. Privatna terasa: savršeno za opuštanje, nudeći lep pogled. Dodatni detalji: Mogućnost kupovine stana za kreditne kupce i mogućnost kupovine parking mesta u garaži po ceni od 13000 eur sa uračunatim PDV(20%) i 15000 eur sa uračunatim PDV(20%). Cena stana je 2500 eur/m2+PDV(10%). Pogodnost prvog sprata: lak pristup bez potrebe za liftom. Ne propustite priliku da posedujete ovaj lep stan. Kontaktirajte nas danas da zakažete gledanje ove nekretnine! Učinite ovaj luksuzni stan Vašim novim domom. . Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Zemun Zemun Gornji grad Garsonjera Prodaje se luksuzan stan u srcu Zemuna po ceni od 72600 eur+PDV(10%). Otkrijte svoj dom iz snova u šarmantnom centru Zemuna! Ovaj izvrstan luksuzni stan u izgradnji na 1. spratu nudi neuporediv spoj modernog komfora i bezvremenske elegancije. Savršeno lociran za pogodan pristup svim sadržajima koje Zemun nudi, ova nekretnina je jedinstvena prilika za one koji traže mir i urbani život. Karakteristike stana: Prostrani hodnik: prijatan i dobro osvetljen, pruža veliki ulaz. Dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom: prostor otvorenog koncepta dizajniran za opuštanje i zabavu, koji sadrži vrhunske završne obrade i odvojena kuhinja. Moderno kupatilo: luksuzno opremljeno sa vrhunskim elementima. Lođa: savršena za opuštanje, nudeći lep pogled. Dodatni detalji: Mogućnost kupovine stana za kreditne kupce i mogućnost kupovine parking mesta u garaži po ceni od 13000 eur+PDV(20%). Cena stana je 2500 eur/m2+PDV(10%). Pogodnost prvog sprata: lak pristup bez potrebe za liftom. Ne propustite priliku da posedujete ovaj lep stan. Kontaktirajte nas danas da zakažete gledanje ove nekretnine! Učinite ovaj luksuzni stan Vašim novim domom. . Agencijska provizija 2%
Zemun Zemun Gornji grad Jednoiposoban prodaja Prodaje se luksuzan stan u srcu Zemuna po ceni od 111600 eur+PDV(10%). Otkrijte svoj dom iz snova u šarmantnom centru Zemuna! Ovaj izvrstan luksuzni stan u izgradnji na 2. spratu nudi neuporediv spoj modernog komfora i bezvremenske elegancije. Savršeno lociran za pogodan pristup svim sadržajima koje Zemun nudi, ova nekretnina je jedinstvena prilika za one koji traže mir i urbani život. Karakteristike stana: Dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom: prostor otvorenog koncepta dizajniran za opuštanje i zabavu, koji sadrži vrhunske završne obrade. Jedna spavaća soba: pruža dovoljno prostora za bračni ili singl krevet i garderober. Moderno kupatilo: luksuzno opremljeno sa vrhunskim elementima. Lođa: savršena za opuštanje, nudeći lep pogled. Dodatni detalji: Mogućnost kupovine stana za kreditne kupce i mogućnost kupovine parking mesta u garaži po ceni od 13000 eur sa uračunatim PDV(20%) i 15000 eur sa uračunatim PDV(20%). Cena stana je 2500 eur/m2+PDV(10%). Pogodnost drugog sprata: lak pristup sa liftom. Ne propustite priliku da posedujete ovaj lep stan. Kontaktirajte nas danas da zakažete gledanje ove nekretnine! Učinite ovaj luksuzni stan Vašim novim domom. . Agencijska provizija 2%
Rakovica Labudovo Brdo Četvorosoban Sretena Mladenovića Mike stan U ponudi je šarmantan dvoetažni stan na Labudovom Brdu Otkrijte savršen spoj udobnosti i stila u ovom četvororosobnom dupleksu koji se nalazi u srcu Labudovog brda. Prostire se na 64m²(uknjiženih) na donjem nivou i dodatnih 40m² na gornjem nivou.Ovaj prostran stan na 3. i 4. spratu nudi dobru funkcionalnost i organizaciju životnog prostora. Donji nivo: Sastoji se iz privlačnog velikog dnevnog boravka,kuhinje sa trpezarijom,spavaće sobe,kupatila i terase Gornji nivo: Sastoji se iz hodnika i dve udobne spavaće sobe Idealno za porodice ili one koji traže mirno utočište sa svim pogodnostima urbanog života. Ne propustite priliku da ovaj prostran stan učinite Vašim novim domom! . Agencijska provizija 2%
izdavanje Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Dvosoban Gandijeva Prostran stan, neuseljavan od kada je renoviran. Okružen zelenilom, izolovan, prijatan za boravak. Namešten, po dogovoru može i prazan. Prednost imaju firme. Odmah useljiv. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Beograd Voždovac FON Vojvode Stepe Garažno mesto u podzemnoj zajedničkoj garaži, u donjem nivou -2, spušta se liftom. Nova zgrada sa 6 spratova, ima upotrebnu dozvolu, uskoro će biti uknjižena. Agencijska provizija za kupca 700 eura u dinarskoj protivvrednosti. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd izdavanje Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Gandijeva Dvoiposoban U prilici smo da vam ponudimo stan na odličnoj lokaciji. Kompletno je namešten sa svim što je potrebno za stanovanje. Ima dve spavaće sobe, veliku dnevnu, kuhinju, trpezariju i veliku terasu. Uredan ulaz, zgrada je okružena zelenilom. Mesečno plaćanje 650e. Obavezan je depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Useljiv za mesec dana. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Čukarica Banovo brdo Bore Markovića prodaja Montažni kiosk na samoj pijaci na Banovom brdu. Lokacija i prostor idealni za razne delatnosti. Agencijska provizija za kupca 700 eura u dinarskoj protivvrednosti. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Voždovac lokacija Dvosoban Vojvode Stepe stan 2.0, 80m2,dvorište, EG, PR, telefon, interfon. Uknjižen. U prilici smo da Vam ponudimo prostran stan u prizemlju u novijoj zgradi sa izlazom u pripadajuće dvorište. Sastoji se od dve velike prostorije i kupatilom. Dovedene cevi za CG grejanje do stana , nisu povezane sa radijatorima u stanu. Način grejanja po želji kupca. Broj u registru posrednika 1308 Agencijska provizija 2%
prodaja Voždovac Voždovac lokacija Trosoban Milisava Đurovića 3.0, 69.47m2, terasa EG, 1/3, lift, telefon, interfon, mogućnost parkinga. Građevinska dozvola Na atraktivnoj lokaciji novogradnja izuzetno visokog kvaliteta. Stan je u izgradnji. Rok završetka je kraj 2024. godine. Cena je izražena bez PDV Nalazi se u neposrednoj blizini Autokomande, velikog broja fakulteta. Kontakt 069/394-5605 Broj u registru posrednika 1308 Agencijska provizija 2%
18,0 soba prodaja Beograd Surčin Surčin Centar Surčin; 65m2, 2.5, 2/2, podno grejanje, ostava, parking mesto, septička jama; U ponudi je prozračan, dvostrano orijentisan dvoiposoban stan na potkrovlju potpuno nove zgrade u nizu. Prostorije: dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa, ostava na spratu. Useljenje je planirano za 01.06.2024. godine. Uz stan je moguće kupiti i parking mesto po ceni od 6.000€. Investitor je fizičko lice i sve cene su izražene sa PDV-om (nije moguć povraćaj PDV-a). Odlična mikrolokacija: blizina brojnih objekata za snabdevanje, Osnovne škole, autoputa Miloš Veliki, aerodroma Nikola Tesla... Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane