Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd prodaja Barajevo Barajevo Lipovički put

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Čukarica Sremčica Bobovačka Namešteno, 5.0, 150m2, pr/I/II, 2 terase, 2 mokra čvora, EG na struju, drva, pelat, parking mesto, dvorište, depozit. U Sremčici, izdaje se nameštena vertikala kuće, sa dvorištem, u odličnom izvornom stanju. Vertikala je pogodna za velike porodice ili za smeštaj radnika. Moguće je i iznajmiti i samo deo stambene jedinice uz korekciju cene. Kuća se nalazi blizu gradskog prevoza, udaljena je od gradske buke, sa prelepim pogledom. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne Agent: Ana Gavrilović, br. licence:4721 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .
Čukarica Sremčica Bobovačka prodaja Uknjižena, 5.0, 150m2, pr/I/II, 2 terase, 2 mokra čvora, EG na struju, drva, pelat, parking mesto, dvorište, depozit. U Sremčici, izdaje se nameštena vertikala kuće, sa dvorištem, u odličnom izvornom stanju. Vertikala je pogodna za velike porodice ili za smeštaj radnika. Moguće je i iznajmiti i samo deo stambene jedinice uz korekciju cene. Kuća se nalazi blizu gradskog prevoza, udaljena je od gradske buke, sa prelepim pogledom. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne Agent: Ana Gavrilović, br. licence:4721 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .
Čukarica Banovo brdo Četvorosoban Slobodana Principa Selje stan GOLF U zagrljaju Košutnjaka i Ade U prilici smo da Vam ponudimo na izuzetnoj lokaciji od proverenog investitora novi objekat. U samoj blizini parka na Banovom brdu, pružamo Vam priliku da postanete vlasnik jednog od stana na ovoj prestižnoj lokaciji. Objekat će imati grejanje / hlađenje na toplotne pumpe. Podno grejanje - kuhinja i kupatilo. Troslojni hrastov parket I klase. Keramika / sanitarije - italijanske Ulazna vrata - sigurnosna. Unutrašnja stolarija - medijapan u beloj boji. Spoljašnja stolarija - Al sa elektronskim podizačima. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Bez provizije za kupca. Agent: Ivanka Bogosav br. licence 640 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
prodaja Čukarica Filmski grad Jednosoban Ilije Stojadinovića Potkovica, 1.0, poslovni apartman, 2/3, CG, sređen, sa lođom. Poslovni apartman se nalazi na 50m od stajališta autobusa I 23, 53 I 37, 89, 50. Održavana zgrada sa interfonom. Okružen je zelenilom i blizu svih sadržaja. Nije uknjižena zgrada – Stankom gradnja. Agencijska provizija 2% Agent: Ivanka Bogosav br. licence 640 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Dvosoban izdavanje Beograd Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Bulevar Arsenija Čarnojevića Izdaje se namešten stan na Novom Beogradu u bloku 22.Stan se sastoji iz velikog dnevnog boravka,odvojenog kuhinjskog dela,spavaće sobe i kupatila.Mikrolokacija odlična u neposrednoj blizini svi potrebni sadržaji za svakodnevni život,vrtići,osnovna škola,gimnazija,kao i Sava centar,šoping centar Ušće,auto-put.Slobodan parking ispred zgrade.Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Stan je useljiv od 01.06.2024. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26- 20- 734 MGO6 .
Beograd prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Jurija Gagarina Troiposoban Uknjižen troiposoban stan, 78m2, (mereno sa terasom koja je pripojena stanu ima 82m2), jedan mokri čvor, na 9. spratu od 9 spratova, dva lifta, cg , interfon, podrum, 4. klime, slobodan parking oko zgrade. Stan je dvostrano orijentisan, sa prelepim pogledom. Rađeno kupatilo sa kompletnom instalacijom. U jednom delu zamenjena spoljna stolarija. U stanu ostaju ugradni garderober i ugradna kuhinja, a u dogovoru sa vlasnikom može ostati i kompletan nameštaj. Od prostorija ima: ulazni hodnik, dnevnu sobu sa trpezarijom,odvojenu kuhinju sa prirodnom ventilacijom, 3.spavaće sobe, garderober koji može da se adaptira u 4.spavaću sobu po potrebi, kupatilo i dodatnu ostavu na spratu. Ulaz zgrade održavan i uredan. Agencijska provizija 2 % Agent: Milica Cagić broj licence 241 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/26-20-734 .
Zemun Zemun centar Karađorđeva Jednosoban izdavanje Potpuno opremljen, dvostrano orjentisan. Moderno opremljen. U Centru Zemuna. Javni parking , balkon ka dvorištu. Kablovska, interfon, video nadzor Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne rente Agent:Ksenija Milić, br. licence:4660 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 KM08 .
Palilula Karaburma Dvosoban Milorada Dimitrijevića stan Uknjižen, 2.0, cg sa kalorimetrima, energetski pasoš, 7/7, lift, terasa, parking. Odličan uknjižen stan bez ulaganja u modernom stambenom kompleksu iz 2016. na samoj granici Karaburme i Mirijeva. Parking za stanare sa rampom na daljinske komande, dva igrališta za decu, zgrada sa energetskim pasošem. Sastoji se od velikog dnevnog boravka sa trpezarijom koji ima izlaz na terasu, kuhinje, kupatila i spavaće sobe. Grejanje je centralno sa kalorimetrima, izuzetno niske režije. Uknjižen na vlasnika 1/1. Moguća kupovina iz stambenog kredita. Agencijska provizija 2% Agent: Darko Slivar br. licence 4162 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
izdavanje Zemun Zemun Gornji grad Jednosoban Smokvina Izdaje se nameštena grasonjera u jednom od najlepših delova Zemuna,u Gornjem gradu.Stan se sastoji iz dnevnog boravka koji je ujedno i spavaći deo,terase i kupatila.U blizni se nalaze svi potrebni sadržaji za svakodnevni život.Odlična povezanost javnim prevozom sa svim delovima grada.U cenu zakupa uračunato i parking mesto koje se nalazi ispred zgrade.Mesečni troškovi oko 120e. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Idealan za samca ili par. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26- 20- 734 MGO6 .
Trosoban prodaja Beograd Palilula Bogoslovija Generala Aračića Uknjižen, 3.0, eg, renoviran, 1/4, terasa, mereno 93m2. Izuzetno očuvan i održavan stan bez ulaganja u novijoj zgradi kod OFK stadiona. Sastoji se od kuhinje, prostrane dnevne sobe sa trpezarijom i izlazom na veliku terasu, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta i ostave. Stan je svetao, dvostran, izuzetno komforan, lako adaptibilan u četvorosoban. Uknjžena kvadratura je 77m2 a merena 93m2. Uknjižen na vlasnika 1/1,bez tereta. Agencijska provizija 2% Agent: Darko Slivar br. licence 4162 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Beograd prodaja Zemun Meandri Rade Končara Četvorosoban U ponudi je fenomenalan četvorosoban stan u Zemunu, ulici Rade Končara. Sastoji se iz dva nivoa-prizemlje, u kom se nalaze predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjsko-trpezarijskim delom, toalet, ostava. i gornji sprat-dugačak hodnik, tri spavaće sobe, kupatilo i prostrana terasa. Stan je nov, neuseljavan, na mirnoj lokaciji, u neposrednoj blizini svih važnih infrastrukturnih objekata-Doma zdravlja, marketa, pijace, autobuskih stajališt. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Jovana Angelovski br.licence 3509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 JA .
Zemun Batajnica 1. sremskog odreda Trosoban prodaja U mirnoj ulici, dupleks u nivou prizemlja i prvog sprata. Nivo prizemlja je visok i ima visinu VPR. U donjem nivou je dnevna soba sa izlaskom na terasu, kuhinja sa trpezarijom, ostava i kupatilo, na gornjem nivou su dve spavaće sobe, od kojih jedna ima kosine. Stan je uknjižen na 59m2 korisne površine i 67m2 građevinske površine. Stan je dvorišno orjentisan. Bčlizina linija gradskog prevoza, osnovne škole. Agencijska provizija 2%
Čukarica Filmski grad Jednosoban Ilije Stojadinovića stan Odličan stan sa puno svetlosti. Bez ulaganja. U stanu je veliki ugradni ormar sa dosta prostora za odlaganje u okviru predsoblja. Veliki dnevni boravak i potpuno uređen kuhinjski prostor. Kupatilo je komforno i moderno uređeno. Terasa je iskorišćena kao mini kancelarija. Grejanje je na gas a ima i inverter klima uređaj. Svi infrastrukturni objekti i gradski prevoz su veoma blizu zgrade koja se nalazi u blizini Košutnjaka. Zgrada poseduje građevinsku dozvolu i stan je u procesu uknjiženja. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Zemun Naselje Save Kovačević Garsonjera Pionirska U prilici smo da vam ponudimo stan u zgradi novije gradnje, iz 2007. godine. Uknjiženih 26m2 na vlasnika, bez tereta i zabeležbi. Poseduje tavanski prostor od 6m2 koji nije ušao u uknjiženu kvadraturu. Stan je u odlinom stanju. Ostaje ugradna kuhinja sa belom tehnikom i plakar na terasi. Ima terasu koja gleda na mirnu ulicu, odlična lokacija. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvoiposoban prodaja Beograd Zvezdara Đeram Zahumska Funkcionalan, iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Dve spavaće sobe, orijentisan prema bašti, nema buke. Uredna zgrada sa liftom. Blizu Bulevara kralja Aleksandra, Đeram pijace i opštine Zvezdara. Uknjižen na vlasnika, bez tereta i zabeležbi. Poseduje pripadajući podrum površine 6m2. U dogovoru sa vlasnikom može se povoljno ugovoriti dugoročno rentiranje garaže u drugoj zgradi na udaljenosti do 300m (Đeram pijaca). Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Ljube Danilovića Trosoban U stambenom objektu nove gradnje se nalazi ova nepokretnost, Mikrolokacija je odlično saobraćajno povezana sa ostalim delovima grada što olakšava mreža novih gradskih saobraćajnica. U neposrednoj blizini objekta nalaze se , škola, vrtići, marketi. Na samom ulazu u objekat vas dočekuju stepenice, podest i hol prekriven keramikom. Blindirana ulazna sigurnosna vrata sa ukrasnim panelom i zaštitnom bravom na ulasku u sam stan . Široki ulazni hodnik vas vodi u prostrani open space upotpunjen dnevnim boravkom koji odiše udobnošću i toplinom, trpezarijrijom gde će te razgovarati sa svojim ukućanima ili gostima, opuštati se i smejeti iz hranu piće koju možete pripremiti u kuhiji gde je spojena estetika i funkcionalnost. Iz dnevnog boravka se izlazi na prelepu konfornu lođu od 28m2. Konfor ovog prostora se vidi I kroz svedeni spavaći blok od dve spavaće sobe od kojih se svaka može koristiti I u druge namene Kupatilo sa tuš kabinom je izuzetno lepo i odiše funkcionalnošću dobijenom kroz izabrane boje i podržano toplim materijalima tako da deluju opuštajuće.Spolašnja stolarija je PVC sa roletnama I komarnicima. Unutrašnja vrata su visokog kvaliteta, Podno grejanje u celom stanu kotao na struju plus klima. Kupac plaća proviziju 2%
Barajevo Stara Lipovica Brđanska prodaja U prodaji nova lux kuća uknjižena na 125m2, zidani letnjikovac pored bazena od 75m2, na zellenilom uređenoj parceli od 10ari. Nov objekat, visokog kvaliteta gradnje, granitna keramika, Pvc šestokomorna stolarija sa troslojnim staklom i roletnama. Parcela ograđena zidanom ogradom, zeleni pojas pokriven sistemom navodnjavanja, bazen sa mlaznicama i popločanim dvorištem do letnjikovca. poseduje etažno podnio grejanje na toplotne pumpe koje omogućavaju centralno hlađenje za celu nepokretnost, trofazna struja sa mernom grupom, niski komunalni troškovi. Lux urađen prostor, 3 spavaće sobe, komforan dnevni boravak, odvojena trepezarija, odvojena kuhinja sa prirodnim svetlom i ventilacijom i 2 mokra čvora ( jedno kupatilo i jedan gostinski toalet, oba sa prirodnim svetlom i ventilacijom), ci garaža. Odlična lokacija, plac na visini sa pogledom od million dolara, u neposrednoj blizini glavnog puta i gradskog prevoza.. Kupac placa proviziju 2%
Stari Grad Zeleni venac Šestosoban Brankova stan 6+, 162m2, dvorište 20m2, EG, lift, I/IV, telefon. Uknjiženo 142m2. Salonac u zgradi zaštićenoj kao kulturno dobro sa dva ulaza i mogućnošću adaptacije u 2 stana. Stan je uknjižen na 142m2 a poseduje zapravo 162m2 plus dvoriste od 20m2. Stan poseduje veliki antre, 5 soba u uknjiženom delu i jos 2 dodatne prostorije u delu sa odvojenim ulazom. Stan je dvostran i sa unutrasnje strane izlazi na bastu. Pravo korišćenja baste ima samo ovaj stan. Potrebno je kompletno renoviranje ali je na odličnoj lokaciji i pogodno za unosnu investiciju. Broj u registru posrednika 1308 Agencijska provizija 2%
prodaja Stari Grad Stari Grad lokacija Četvorosoban Rajićeva Odmah useljiv, za adaptaciju, sa parkingom. Bez posrednika.
Četvorosoban prodaja Beograd Vračar Kalenić Maksima Gorkog Ne saradjujemo sa agencijama, zamolili bi vas da nas ne zovete. Na prodaju je jedinstveni stan na prestižnoj lokaciji u gradu. Nalazi se na drugom spratu zgrade novije gradnje iz 2013. godine. Ovaj prelep stan je dvostrano orijentisan istok-zapad i opremljen energetski efikasnim grejanjem, uključujući toplotnu pumpu za sistem ventilacije i centralne klimatizacije. Ulazni hodnik, kuhinja i kupatila imaju instalirano podno grejanje. Stan odiše luksuzom, udobnošću i stilom. Sastoji se od ulaznog antrea, odvojene kuhinje, trpezarije, prostranog dnevnog boravka, posebne sobe garderobera, biblioteke, tri spavaće sobe, master kupatila sa đakuzi kadom, drugog kupatila sa vešernicom i terase sa prelepim pogledom na zelenilo.Njegova lokacija je izvanredna, nalazi se preko puta Kalenić pijace. Terasa je okrenuta na stranu dvorista zgrade tako da u centru Vracara imate mir i tisinu. Osim toga, stan je u blizini gradskog prevoza, bolnice, vrtića, škole, okružen restoranima, kafićima, cvećarama.Zgrada u kojoj se stan nalazi ima lift, a budući kupac ima mogućnost zakupa garaže udaljene samo 100m od zgrade.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane