Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd izdavanje Čukarica Sremčica Bobovačka

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Savski venac Palata pravde Dr Aleksandra Kostića Jednosoban Namešten, 1.0, norveški radijatori, renoviran, 6/7, lift. Moderan, kompletno namešten jednosoban stan u na odličnoj lokaciji. Sastoji se od dnevne sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i hodnika. Grejanje je na struju, sa niskim režijskim troškovima. Pogodan za samce ili parove. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Biljana Babić br. licence 3992 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg br.339 011/26-20-734 BB01 .
Zemun Zemun polje naselje Tronoška Trosoban prodaja Prodaje se 3,0 stan od 56 m2,Tronoška ulica, Zemun polje. Nalazi se na 1. spratu od dva sprata novije stambene zgrade izgrađene 2018. godine. Stan se sastoji od ulaznog hodnika,dnevnog boravka,kuhinje,dve spavaće sobe,velikog kupatila i terase. Stan je dvostrano orjentisan. Stambeni prostor je u izvornom stanju iz 2018 godine, dobro održavan ( PVC stolarija,spolja,unutra kvalitetna drvena stolarija,dve klime) Kvalitetna stambena zgrada poseduje sopstveni veliki parking ispred same zgade namenjen stanarima. Zgrada se nalazi u lepom mirnom,delu Zemun polja za svaku preporuku. Brzo useljiv stan. Agencijska provizija 2% Agent: Aleksandar Ocokoljić br. licence 2029 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 .
Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Trosoban Grčka stan U četvorospratnici sa liftom, prodaje se stan na 1. spratu, većim delom okrenut ka uređenom parku. Zgrada je okružena zelenilom, u blizini škole i vrtića. Ulaz je uređen i ima rampu za invalide. Stan se sastoji od velike dnevne sobe, trpezarije, kuhinje, dve spavaće sobe, dva mokra čvora, hodnika, ostave, dve velike terase (nisu ušle u kvadraturu) i jedne lođe. Adaptibilan je i po potrebi može da se formira još jedna spavaća soba. Uređen park na koji gledaju terasa, kuhinja i dnevna soba je idealno mesto za dečiju igru jer se zgrada sa te strane i nalazi u samom parku. Okruženje je bez buke i saobraćaja, ali su sve potrebe za udoban život u neposrednoj blizini. Stan ima svoj podrum. Stan je održavan i uredan, uknjižen je na vlasnika. Dobra prilika po pitanju odnosa cene i kvaliteta. Agenc. provizija 2%. Agent: Gordana Jovičić-Lalić broj licence 1334 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/262-07-34 .
izdavanje Voždovac Voždovačka Crkva Jednosoban Vojvode Stepe Namešten, 1.0, cg, nov, 9/12, lift, terasa. Lux kompletno opremljen stan u novom stambenom kompleksu (kondominijumu) Voždove kapije. Stan poseduje sobu, kuhinju, kupatilo i terasu sa predivnim pogledom. Izuzetan kvalitet stolarije, sa elekto roletnama. Unutar stambenog kompleksa nalazi se veliki prostor za rekreaciju, odmaranje, mobilijari za decu. Zgrada poseduje obezbeđenje. Plaćanje na mesečnom nivou, a depozit je u visine jedne zakupnine. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Agencijska provizija 50% od prve mesečne rente Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/262-07-34 ST05 .
Trosoban izdavanje Beograd Stari Grad Dorćol donji Bulevar Vojvode Bojovića Namešten, 3.0, cg, nov, 5/8, terasa, garažno mesto. Nov, do sada neuseljavan stan u stambeno-poslovnom kompleksu K-District. Poseduje veliki dnevni boravak sa terasom, kuhinju i trpezarijski deo, toalet, izdvojen spavaći blok sa dve sobe i kupatilom. U cenu mesečne rente uračunato je i garažno mesto. Odmah useljiv. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ana Jovanović broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 AJ01 .
Beograd prodaja Zvezdara Bulbuder Živojina Žujovića Petosoban Uknjižen duplex, 5.0, cg, lux, 3/3, 3 terase, garažno mesto. Stan u Živojina Žujovića, dve etaže, pet soba, tri natkrivene terase, vrata su izrađena po meri, kao i kuhinja i plakari u spavaćoj sobi. Odličan izgrađen od najkvalitetnijih materijala. Uz stan se prodaje i garažno mesto. Miran kraj, blizina prevoza, snabdevanja. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Ljiljana Janković br. licence 798 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 LJJ .
Voždovac Avala Zmaja od Avale prodaja Uknjižena prizemna lux kuća iz 2020. kompletno opremljena, nameštena i brzo useljiva. Odlična lokacija kod motela “1000 ruža” i raskrsnice Avalskog puta i obilaznice. Priroda i zelenilo na samo 12km od Autokomande, više linija gradskog prevoza. Kuća je građena po svim ekološkim standardima, od prirodnih materijala, orijentisana tako da bude maksimalno energetski efikasna i osvetljena prirodnim svetlom. Zidana je od cigle, sa sendvič zidovima, stolarija je nemačka drvena, granitni podovi sa podnim grejanjem preko toplotne pumpe. Sistem sa tri solarna panela koji pokriva najveći deo potrošnje električne energije. Kuća se sastoji od zastakljenog trema, velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatila i ostave. U dvorištu se nalaze sauna i zatvoreni bazen (koji se leti otvara) od 8m sa sistemom za plivanje u mestu i grejanjem i natkriveno parking mesto. Uknjižena na vlasnika 1/1 bez tereta. Agencijska provizija 2% Agent: Darko Slivar br. licence 4162 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Stari Grad Dorćol gornji Kapetan Mišina poslovni prostor Nenamešteno, pogodno za različite vrste delatnosti, nije za hranu Izdaje se odličan lokal pravilnog oblika u samom centru grada. Pogodan za različite vrste delatnosti. Depozit je u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne rente Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/262-07-34 BJ08 .
prodaja Rakovica Petlovo Brdo Dvoiposoban Oplenačka Dobar 2.5 soban stan na II spratu stambene zgrade u ulici Oplenačka na Petlovom brdu. Mogućnost kupovine zidane garaže po ceni od 10.000. Uknjižen je na 54m2 a građevinska površina sa terasom je 64m2. U stanu je promenjena stolarija (aluminijumska). Stan je sunčan tokom celog dana. U blizini zgrade se nalaze svi infrastrukturni sadržaji neophodni za lagodan život. Prostorije: ulazni hodnik, kuhinja, trpezarija i dnevna soba, spavaća soba, dečija soba, kupatilo, terasa. Agencijska provizija 2% Agent: Milivoje Đorđević br. licence 2498 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br. 339. 011/2620734 .
izdavanje Beograd Zemun Zemun Gornji grad Ugrinovačka Izdaje se polunameštena kuća na placu od 5 ari u jednom od najlepših delova Zemuna.Sastoji se iz velikog dnevnog boravka,tri odvojene sobe,kuhinje,kupatila i toaleta i ostave.Iz kuće se izlazi na prelepo dvorište.Grejanje je podno ili na klime,kuća se izdaje i kao stambeni a može biti i poslovni prostor.Garaža za jedan automobil.Kućni ljubimci su dozvoljeni. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/262-07-34 MG06 .
Beograd izdavanje Čukarica Žarkovo Milana Jovanovića Dvoiposoban Na odličnom mestu, u Žarkovu, nadomak Banovog brda, izdaje se odličan namešten stan, u mirnoj, održavanoj, renoviranoj zgradi. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijskim delom, dve prostrane sobe, kupatila i hodnika. Idealan za studente i mlade zaposlene ljude. U neposrednoj blizini gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za kvalitetan savremeni život. Dobrodošli. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ana Gavrilović, br. licence:4721 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 AG07 .
Voždovac Medaković 3 Svetozara Radojčića Trosoban prodaja U prilici smo da vam ponudimo stan koji ima svoje pripadajuće dvorište. Stan se nalazi u mirnom delu ulice. Uz stan dobijate 4 pripadajuca parking mesta. U neposrednoj blizini se nalaze i gradski prevoz, pijaca, škola, pošta, razne prodavnice, banka. Zgrada u kojoj se nalazi stan ima svega tri stana, na svakom spratu po jedan, što vam nudi priliku za miran život. Stan je za renoviranje. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Jovana Popovic br. licence 5225 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Voždovac Trošarina Jednoiposoban Pazinska stan Stan je kompletno opremljen, funkcionalan sa liftom i video nadzorom. Sastoji se iz hodnika sa ugradnim plakarom i ogledalom, dnevni boravak je u sklopu trpezarije sa izlaskom na terasu. U produzetku je kuhinja po meri sa ugradnim šporetom i velikim kombinovanim frižiderom. Spavaća soba ima veliki ugradni plakar. Kupatilo lepo i prostrano. Nalazi u mirnoj ulici između Vojvode Stepe i Bulevara Oslobođenja u blizini Banjičke šume. Odlično povezan sa svim delovima grada. U blizini se nalaze prodavnice, škole, fakulteti, tržni centar. Grejanje je po potrošnji pa su računi van sezone i niži. Stan se izdaje na duže vreme i odmah je useljiv. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Mogucnost zakupa garažnog mesta uz doplatu od 100e. Plaćanje na mesečnom nivou, a depozit je u visine jedne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Sandra Tasić, br. licence:5710 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 ST05 .
izdavanje Vračar Južni bulevar Trosoban Kneza Stracimira Moderan stan otvorenog koncepta, lepog rasporeda sa dve spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhnjom i trpezarijom, velikim kupatilom, wc-om, izdaje se od 17. 06.2024. Stan je u novogradnji, luxuzno opremljen na centralnoj Beogradskoj lokaciji. Depozit obavezan Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 OB05 .
Trosoban izdavanje Beograd Čukarica Rupčine Vodovodska 2. deo Trosoban stan od 85m2, u mirnom delu Čukarice. Stan poseduje veliku dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, ostavu i kupatilo. Svaka soba ima terasu. Plaćanje na mesečnom nivou, a depozit je u visine jedne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 ST05 .
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Ružice Sokić Dvoiposoban Uknjižen, 2.5, eg, novija gradnja, 4/4, lift, terasa. U prilici smo da vam ponudimo odličan, izuzetno svetao 2.5 soban stan u zgradi novije gradnje koji se nalazi u Mirjevu. Zgrada je uredna, održavana i sa liftom. Stan se sastoji od predsoblja, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom, kupatila, dve spavaće sobe i terase. U stanu ostaje kuhinja rađena po meri i američki plakar. Stan je za preporuku, bez ulaganja. Agencijska provizija 2% Agent: Aleksandar Davinić br. licence 1526 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 AD .
Palilula Višnjička banja Slanački Put Dvosoban izdavanje Lux dvosoban stan u naselju Sunnyville sa pogledom na Dunav. Kompletno opremljen stvarima za svakodnevni život. Parking mesto u garaži se plaća dodatnih 50 eura. U blizni su supermarketi , linije gradskog prevoza. Niski mesečni troškovi. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne rente Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MV07 .
Savski venac Senjak Bulevar Vojvode Mišića poslovni prostor U prilici smo da Vam ponudimo odličan izuzetan stan za koji se isključivo izdaje kao poslovni prostor, zgrada je posleratne gradnje preko puta Sajma. Zgrada je uredno održavana sa interfonom i liftom Stan se sastoji od predsoblja kuhinje sa trpezarijom dnevnom I tri spavaće sobe, dva mokra čvora i terasom. Bez ulaganja. Stan za preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Aleksandar Davinić br. licence 1526 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 AD .
izdavanje Voždovac Dušanovac Garsonjera Ustanička U prilici smo da vam ponudimo udoban studio apartman za izdavanje na Dušanovcu na samom uglu sa Kruševačkom ulicom. Nalazi se na odličnoj lokaciji,ušuškan a na raskrsnici svih saobraćajnica,na samo nekoliko koraka od prelepog parka,zdravstvenog centra,škole,obdaništa,banaka i raznih restorana. Visoko prizemlje: Pogodno lociran u visokom prizemlju 5-spratnice. Stan se sastoji iz hodnika,opremljene kuhinje,komforne dnevne sobe sa trpezarijom i lepim plakarom i opremljenog kupatila sa novom veš mašinom. Grejanje je centralno. Udoban život: Idealno za studente,samce ili parove koji traže zgodan i živahan kvart. Uživajte u najboljem predelu Dušanovca uz lak pristup lokalnim sadržajima i javnom prevozu. Iznajmite ovu savršenu garsonjeru i prigrlite udobnost i šarm življenja na Dušanovcu! Kontaktirajte nas danas da zakažete gledanje ovog stana. . Agencijska provizija 50%
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Matice Srpske Uknjižen stan na 57m2+3 m2 lođa. Dvostrano orijentisan, sa pogledom na šumu. Zgrada okružena zelenilom i parkingom za stanare. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane