Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Novi Beograd Fontana i Hala sportova FONTANA Pariske komune

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) BLOK 70(KINESKI TRZNI CENTAR) Jurija Gagarina Trosoban Novi Beograd, Blok 70, Jurija Gagarina, 3.0, 84 m2, terasa, II od IV sprata, cg, bez lifta, interfon, ktv, internet, klima, odmah useljiv, renoviran, zgrada iz 2000. godine. Odlican, komforan trosoban stan, prostran, svetao, trostrano orijentisan. Nalazi se u Bloku 70, na II spratu cetvorospratne zgrade sa belom fasadnom ciglom. Stan ima veoma lep i funkcionalan raspored. Prostorije: ulazni hodnik, veliki dnevni boravak sa trpezarijom, odvojena kuhinja, dve spavace sobe, kupatilo, toalet, ostava i velika terasa. Stan je kompletno namesten, opremljen tehnikom, svim kucnim aparatima, posudjem. Lokacija je veoma atraktivna, sa svim sadrzajima potrebnim za udoban zivot: skole, vrtici, marketi, Delta city, Savski kej, usluzne delatnosti, sportski tereni, linije gradskog prevoza, auto-put. Cena 700 evra + depozit. Agencijska provizija koju placa ZAKUPAC iznosi: 50 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 1 do 12 meseci. 75 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 13 do 59 meseci. 100 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 60 meseci (5 godina) i vise. prostorije Raicevic nekretnine 063/393491 || opremljenost : Namesten || dokumentacija : dokumentacija
Pećinci Šimanovci prodaja Prodaje se zemljište u građevinskom području u industrijskoj zoni Šimanovci uz asfaltni put, sva potrebna infrastruktura pored placa, više izgrađenih hala u neposrednoj blizini, lak i brz pristup sa autoputa. Plac se sastoji od dve parcele od po 61,42 ara i prodaju se zajedno. Sa druge strane puta se prodaje drugi plac slične veličine i od istih vlasnika, tako da se površina može udvostručiti po potrebi. Kontakt agenta : 064/117 51 35 Predrag Đolović Agencijska provizija 2%
Pećinci Šimanovci plac Prodaje se zemljište u građevinskom području u industrijskoj zoni Šimanovci uz asfaltni put, sva potrebna infrastruktura pored placa, više izgrađenih hala u neposrednoj blizini, lak i brz pristup sa autoputa. Plac se sastoji od dve parcele od 59,86 ara i 59,68 ara i prodaju se zajedno. Sa druge strane puta se prodaje drugi plac slične veličine i od istih vlasnika, tako da se površina može udvostručiti po potrebi. Kontakt agenta : 064/117 51 35 Predrag Đolović Agencijska provizija 2%
izdavanje Vračar Vračar lokacija Dvosoban Vojislava Ilića Atraktivna novogradnja na lepoj lokaciji. Lux sređen stan, prilagođen komfornom urbanom životu. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 OB05 .
prodaja Beograd Barajevo Barajevo okolina Crkvine Na prodaju zidana kuća od 40m2 na placu od 10 ari. Plac je ravan sa otvorenim pogledom. U dvorištu se nalazi bunar, moguć i priključak na gradsku vodu. Autobuska stanica je na 500m. Agencijska provizija 2% Agent Ana Jovanović broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 AJ01 .
Beograd izdavanje Vračar Neimar Lamartinova Poslovni prostor na Neimaru na Vračaru, u blizini Karađorđevog parka, Hrama Svetog Save, Južnog Bulevara i Neimarskog parka. U blizini objekta nalazi se nekoliko marketa, pekara, restorana, vrtića i parkova a saobraćajna povezanost je odlična. Prostor se nalazi u porodičnoj kući što omogućava nesmetan rad bez buke. U okviru ovog poslovnog prostora nalaze se 3 kancelarije, kuhinja, kupatilo , hodnik i ostava. Obezbeđena su u dvorištu dva parking mesta koja su uračunata u cenu zakupa a u samoj ulici postoji mogućnost parkiranja u zelenoj zoni. U cenu zakupa uračunati su svi sporedni troškovi i to: grejanja, interneta (optički MTS), kablovske TV (SBB), struje i infostana. Pogodno za razne delatnosti iz oblasti zastupništva, projektnog biroa, knjigovodstvene agencije, agencije za nekretnine, za IT stručnjake i ostalo.. Obavezan depozit u visini jedne mesečne cene zakupa. Agenc. provizija 50% od prve zakupnine Agent: Jasna Stojić br. Licence 2646 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Voždovac Voždovačka Crkva Ljuba Vučkovića Garsonjera prodaja Prodaje se garsonjera na drugom spratu od četiri, u održavanoj zgradi posleratne gradnje. Stan je na odličnoj lokaciji u blizini više fakulteta, i svih ostalih sadžaja bitnih za funkcionisanje u sredini u kojoj se nalazi.Dobro povezan prevozom sa svim delovima grada. U stanu je ta grejanje, tako da su režije niske na mesečnom nivou. Uknjižena nekretnina Agencijska provizija 2% Agent:Katarina Stefanović br. licence 637 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/262-0734 .
Zvezdara Konjarnik Dvosoban Zidarska stan Uknjižen, 2.0, cg, pr/5, lođa. U ponudi je funkcionalan dvosoban stan u izvornom stanju, na odličnoj lokaciji, u blizini vrtića, škola, velikog broja marketa, kompletne infrastrukture potrebne za kvalitetan život. Zgrada je iz 70-ih godina, kvalitetne gradnje, dobro održavana i okružena zelenilom. Prostorije: hodnik, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo i velika lođa. Stan je adaptibilan i ima pripadajući podrum. Agencijska provizija 2% Agent: Dragana Stoiljković br. licence 919 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 .
prodaja Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Dvoiposoban Simina Uknjižen salonski stan, 2.5, cg, 3/4, ostava, lođa. U prilici smo da vam ponudimo dvoiposoban stan koji se nalazi u neposrednoj blizini Studentskog trga, u Siminoj ulici. Stan je ukupne površine 87m2 i nalazi se na trećem spratu salonske zgrade bez lifta, sa urednim ulazom. Dvostrano je orjentisan, a spratnost mu daje prednost u pogledu osvetljenosti. U izvornom je, očuvanom stanju, te pruža mogućnost adaptacije po želji kupca. Odnos lokacije i cene čine ovaj stan odličnom ponudom na tržištu. Agencijska provizija 2% Agent: Tamara Vučković br. licence 3104 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 TV .
izdavanje Beograd Zemun Batajnica Branka Živkovića Izdaje se 2,5 montažna kuća 56m2 sa terasom, PR. Kompletno nameštena,, grejanje na čvrso gorivo (drva), ili klime. Mogućnost korišćenja dvorišta, Šupa za odlaganje drva i radionica se nalaze iza kuće. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Raško Jorović br. licence 015 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 RJ .
Beograd izdavanje Rakovica Kneževac Susedgradska Trosoban Namešten, 3.0, eg, pr/2, terasa. Izdaje se lep i potpuno opremljen stan u mirnom delu grada. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije, dve spavaće sobe, kupatila i terase. Dostupan parking ispred zgrade. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Minimalan zakup na šest meseci. Depozit je u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine . Agent: Biljana Jovanović, br. licence:5659 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 BJ08 .
Čukarica Filmski grad Vladimira Rolovića Dvosoban izdavanje Namešten, 2.0, eg-gas, 1/2, dve terase. Izdaje se lep i potpuno opremljen stan u mirnom delu grada. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije, spavaće sobe, kupatila i dve terase. Depozit je u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 BJ08 .
Voždovac Pašino i Lekino brdo Jednoiposoban Braće Kovač stan U ponudi je odlično pozicioniran 1.5 stan u veoma mirnoj ulici na Lekinom brdu. Kompletno renoviran i namešten pružajući udoban i moderan životni prostor. Sastoji se od kuhinje sa svim neophodnim uređajima, prostranog dnevnog boravka moderno dizajniranog kupatila, spavaće sobe, hodnika i terase. Merene je povšine 45m2 i izdaje se prvi put. U neposrednoj blizini park Šumice, Lidl, Maxi, Beo Shopping centar,š kola, vrtić i ostali bitni sadržaji i usluge. Odlična povezanost za drugim delovima grada, blizina auto puta. Odmah useljiv. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Zorica Đoković, br. licence:4737 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 ZĐ08 .
izdavanje Rakovica Miljakovac Dvosoban Stevana Opačića Izdaje se svetao i potpuno opremljen stan na Miljakovcu. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije, spavaće sobe, kupatila i terase. Depozit je u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 BJ08 .
Dvosoban prodaja Beograd Voždovac Banjica I II Bulevar oslobođenja Dvosoban, uknjižen stan na 56 m2. U dobrom stanju, renoviran, održavan, sa ostavom. Od prostorija ima veliku dnevnu sobu, malu sobu, kupatilo i kuhinju sa trpezarijom. Zgrada u mirnom delu naselja, okružena zelenilom, parkovima i dečijim igralištima. Parking za stanare i okolne zgrade. Tramvajska i autobuska stajališta, nalaze se na svega 3 do 5 minuta hoda, vrtići i škole takođe. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Voždovac Medaković 2 Radovana Simića Cige Jednosoban Stan uknjižen na 39 kvadrata. Bez ikakvih dodatnih ulaganja. Ima veliku sobu, kuhinju sa trpezarijom i kupatilo. Iz sobe se izlazi na terasu koja je kao i ostatak stana, sređena, održavana i u potpunoj funkciji. Stan ima pripadajući podrum. Zgrada je održavana sa liftom. Naselje je tiho, mirno, idealno za život. U neposrednoj blizini veliki broj supermarketa, snabdevenost odlična, kao i saobraćajna povezanost sa svim delovima grada - od Zemuna i Novog Beograda (autoputem), preko Slavije do Dorćola. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Naselje Dr Ivan Ribar prodaja Odlična parcela gradsko građevinko zemljište sa izuzetnom perspektivom, jer je planirana potpuna rekonstrukcija čitavog kraja sa uređenjem saobraćajnica, gradnjom škole, obdaništa, crkve, pijace. Lokacijski je odmah nakon bloka 72. U blizini je nova saobraćajnica koja vodi do autoputa Miloš Veliki, a nedaleko odatle je novi kineski tržni centar. Parcela je u delu namenjenom stambenoj izgradnji. Postoji informacija o lokaciji. Dimenzije placa 100m x 35m. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Palilula Krnjača Zrenjaninski put hala Prostor idealan kao logistički centar. Sastoji se od poslovne zgrade i dve velike hale. Plac je sa tri strane orijentisan ka ulici i sa svih strana ima odličan šleperski prilaz. Po potrebi moguće je deo pod travnjakom adaptirati u parking prostor. Na glavnom ulazu se nalazi kućica za portira. Poslovna zgrada je nova, neuseljavana, 315m2 građevinske površine, etaža pr+1+ptk. Od prostorija: kuhinja, sala za sastanke/ketering, 8 kancelarija, 3 kupatila i balkon. Grejanje je na kotao na pelet. Veća hala je čelične konstrukcije, površine 658m2, dimenzija 14mx47m, visine 6m, sa odličnim prilazima za kamione, snabdevena strujom napona 25kw i hidrantima. Manja hala je čelične konstrukcije, površine 372m2, dimenzija 12mx31m, visine 5m, sa odličnim prilazima za velike kamione, snabdevena strujom 25kw i hidrantima. Moguć dogovor oko cene zakupa. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Pančevo Strelište Dvosoban Hitna prodaja stana na Strelištu. Uknjižen na 58m2, sa terasom 63m2. Istočno orijentisan. Sastoji se od: dnevne sobe, spavaće sebe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, hodnika i terase. Zamenjena ulazna vrata, jedan prozor, a na svim prozorima stavljeni komarnici. Deo nameštaja ostaje u stanu. Ima dve klime i centralno grejanje. Zgrada održavana sa liftom, biciklarnikom, podrumom. Odlična ponuda. Blizina škole, obdaništa, marketa, stanice prevoza. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Jurija Gagarina Stan je svetao sa pogledom na park u mirnom okruženju. Nalazi se kod škole "Kneginje Milice". Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, kupatila i dve spavaće sobe. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane