Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

plac Beograd prodaja Barajevo Stara Lipovica Radionička

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Vračar Neimar Kornelija Stankovića Dvosoban Vračar, Kornelija Stankovića, 2.0, namešten na 1 spratu. Lokacija zgrade je u mirnom delu Vračara sa dobrom infrastrukturom. Stan je kompletno opremljen. Spavaća soba poseduje francuski ležaj, a dnevna soba sofu na razvlačenje. Mogu kućni ljubimci. Odmah useljiv. Obavezan depozit. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ivanka Bogosav, br. licence 640 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .
Rakovica Košutnjak Srzentićeva Jednosoban prodaja Uknjižen, 1.0, 36m2, I/IV, TA, terasa. Stan na prvom spratu u novijoj, lepo uređenoj zgradi u podnožju Dedinja. Od prostorija poseduje prostran ulazni hodnik, veliki dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinju, kupatilo i veliku terasu. Predmetni stan je pogodan za investicju. Stan ne zahteva velika ulaganja. Brzo useljiv. Dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. U blizini sva potrebna infrastruktura neophodna za udoban život. Agenc. provizija 2% Agent: Snježana Brašnjović br. licence 2704 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Novi Beograd Belvil (A blok) Dvosoban Jurija Gagarina stan Namešten, 2.0, 60m2, VIII/X, CG, terasa, lift, depozit, parking mesto na otvorenom. Komplet renoviran stan sa novim, nekorišćenim nameštajem i kućnim aparatima u zgradi Đurđevak u Belvilu. Odlična lokacija na samo par koraka od tržnog centra Delta City. Agencijska provizija 50% od prve rente Agent: Grujić Dragan br. licence 1638 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 .
izdavanje Voždovac Šumice Dvosoban Vladimira Tomanovića Moderno opremljen stan, idealna lokacija, blizu parka Šumice i brojnih sportskih i trgovinskih objekata (Beoshopping Mall, Vero, Lidl). Prijatan stan sa open konceptom, dnevna soba, kuhinja, trpezarija.Spavaća soba je odvojena, ima bračni krevet. Stan je na 3.spratu, zgrada sa liftom. Stan kompletno sređen sa (air-conditionom, mašinom za pranje veša, sudomašinom). Stabilan i brz internet. Idealan za jednu osobu ili par. Izvanredna povezanost sa centrom (10-15min) od centra busom ili trolom. Stan je useljiv od 30.05.2024. Depozit obavezan Agenc. provizija 50% od prve zakupnine Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 OB05 .
prodaja Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Koriška Ozakonjena i predata na uknjižbu. Na placu od 2ara. Završena 2022god. Odlična gradnja. Agencijska provizija 2% Agent: Antonio Burkeljc br. licence 2896 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
KOLUBARSKI OKRUG prodaja Ljig centar Plac je šumsko zemljište. Pored placa se nalaze izgrađene kuće i vikendice. Odličan potencijal za izgradnju mirnog mesta za odmor ili više manjih objekata za izdavanje. Minimalna agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja Agent: Grujić Dragan br. licence 1638 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 .
Zvezdara Mirijevo I II III IV Zorana Radmilovića Jednosoban prodaja Na najtraženijoj lokaciji u samom centru Mirijeva se nalazi ovaj jednosoban stan. Na korak od pijace, doma zdravlja, policije, osnovne škole, supermarketa autobuskog stajališta 25p, 27e, 20, 74 koji spajaju lokaciju sa svim delovima grada. Idealna prilika da kupac organizuje prostor prema svojim potrebama. Veci deo nameštaj je dve godine star i dobija se uz stan. Odlična prilika i za investicione kupce. Lift ide do petog sprata iznad kog se nalazi jos jedan sprat. Agencijska provizija 2% Agent: Milena Kalezić br. licence 1993 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MK .
Zemun Naselje Save Kovačević Jednosoban Dragana Rakića stan Namešten, 1.0, cg, renoviran, 1/4, lift. Stan se nalazi u mirnom delu Zemuna. Potpuno renoviran, lepog rasporeda, komforan i svetao. U neposrednoj blizini se nalazi market Idea, obdanište, autobuska stanica. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne rente Agent:Ksenija Milić, br. licence:4660 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 KM08 .
izdavanje Palilula Bulevar despota Stefana Dvosoban Jovana Avakumovića Namešten, 2.0, ta, renoviran, 2/6, lift, pet friendly. Izdaje se renoviran i opremljen stan na Paliluli. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, spavaće sobe i kupatila. Depozit je u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine . Agent: Biljana Jovanović, br. licence:5659 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 BJ08 .
Petosoban izdavanje Beograd Vračar Hram Patrijarha Varnave Izdaje se poslovni prostor kod Hrama Svetog Save površine 120m2. Podeljen je na dve jedinice sa zajedničkim antreom od kojih se svaka može iznajmiti kao zaseban poslovni prostor. Prva jedinica je površine 45m2 i sastoji se iz antrea, kupatila, kancelarije/prijemne prostorije sa čajnom kuhinjom i velike kancelarije. Druga jedinica je površine 75m2 i sastoji se iz prijemnog odeljenja sa čajnom kuhinjom, velike kancelarije, dve manje kancelarije, hodnika i dva kupatila. Poslovni prostor se sastoji od antrea, tri kupatila, pet kancelarija, prijemne prostorije i dve čajne kuhinje. Prostor je dobro osvetljen, renoviran, klimatizovan i priključen na centralno grejanje. Nalazi se u elitnom delu Vračara, na svega minut hoda od Hrama Svetog Save. Smešten je u dobro održavanoj salonskoj zgradi koja predstavlja duh i tradiciju centra Vračara. Visina plafona je 3,2m, a sa prozora koji gledaju ka ulici se pruža pogled na Hram Svetog Save. Lokacija u samom centru grada u blizini mnogih restorana, Narodne biblioteke, Slavije i Autokomande koja omogućava brz pristup autoputu, čine ovaj prostor idealnim za male firme. Naročito je pogodan za privatnu lekarsku ordinaciju i advokatsku kancelariju obzirom na blizinu Kliničkog centra Srbije i Drugog osnovnog suda u Beogradu. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine . Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MV07 .
Beograd izdavanje Vračar Hram Patrijarha Varnave Trosoban Izdaje se poslovni prostor kod Hrama Svetog Save površine 75m2. Jedinica je površine 75m2 i sastoji se iz prijemnog odeljenja sa čajnom kuhinjom, velike kancelarije, dve manje kancelarije, hodnika i dva kupatila. Prostor je dobro osvetljen, renoviran, klimatizovan i priključen na centralno grejanje. Nalazi se u elitnom delu Vračara, na svega minut hoda od Hrama Svetog Save. Smešten je u dobro održavanoj salonskoj zgradi koja predstavlja duh i tradiciju centra Vračara. Visina plafona je 3,2m, a sa prozora koji gledaju ka ulici se pruža pogled na Hram Svetog Save. Lokacija u samom centru grada u blizini mnogih restorana, Narodne biblioteke, Slavije i Autokomande koja omogućava brz pristup autoputu, čine ovaj prostor idealnim za male firme. Naročito je pogodan za privatnu lekarsku ordinaciju i advokatsku kancelariju obzirom na blizinu Kliničkog centra Srbije i Drugog osnovnog suda u Beogradu. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine . Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MV07 .
Novi Beograd Fontana i Hala sportova Narodnih heroja Dvosoban prodaja U zgradi povučenoj od buke sa urednim, održavanim ulazom i novim liftom, izvorno dvosoban stan adaptibilan u dvoiposoban. Stan je svetao, dvostrano orjentisan, SI-Z. Stan je uknjižen na grejnu površinu 53m2, lođa je površine 3,5m2. Predsoblje, dnevna soba sa trpezarijskim delom (od dnevne sobe je odvojen deo gde je napravljen garderober i to se može spojiti sa dnevnom sobom), kuhinja, spavaća soba sa garderoberom, kupatilo. Iz kuhinje i spavaće sobe se izlazi na lođu. U okruženju zgrade je veliki parking prostor, blizina škole, vrtića, pošte, banaka, izlaza na auto put, ka svim delovima grada povezano sa linijama gradskog prevoza. Agencijska provizija 2%
Zvezdara Veliki mokri lug Jednoiposoban Miljana Miljanića stan Na prodaju jednoiposoban stan, ukupne uknjižene kvadrature 48m2, u naselju Veljko Vlahović. U dobrom stanju i odmah useljiv uz minimalna ulaganja. Stan ima jednu veliku i jednu malu sobu, terasu, kuhinju i kupatilo u koje staju svi kupatilski elementi uključujući i veš mašinu. Stan se prodaje namešten. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Dragačevska Na prodaju poslovni prostor/zgrada ukupne kvadrature 370m2 na tri etaže, od kojih je 299m2 uknjižena površina. Prizemlje i prvi sprat imaju po 150m2 a podrum oko 70m2. Konstrukcija je masivna i zidana punom opekom. Pod je pokriven parketom, keramikom i granitom. Plafoni su spušteni sa ugradnom rasvetom visokog kvaliteta. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Garsonjera prodaja Beograd Voždovac Medaković 2 Rastka Petrovića Na prodaju uknjižena garsonjera od 22m2. Ima jednu prostoriju iz koje se ulazi u kuhinju i kupatilo. Stanu pripada podrumska prostorija koja je sređena i u funkciji. PVC stolarija, sobna vrata su drvena. Kuhinja po meri, klima i aspirator ostaju u stanu, orman može ostati (po dgovoru). Ispred zgrade se nalazi bašta koja je sređena i koju svi stanari zgrade koriste. U neposrednoj blizini stana se nalazi nekoliko autobuskih stajališta (25, 26, 30) i dobra je povezanost sa svim delovima grada. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Stari Grad Centar i Terazije Kosovska Trosoban 3.0, 48m2, dvorište, CG, NPR/V, telefon, interfon. Uknjiženo 45m2 korisne površine. U ponudi trosoban stan na niskom prizemlju, na odličnoj lokaciji u samom centru grada preko puta Narodne Skupštine. Stan je orijentisan ka dvorištu zgrade , samim tim je izolovan od gradske buke. Kompletno renoviran 2008. godine. Sastoji se od hodnika, kuhinje, dve spavaće sobe, dnevnog boravka i kupatila. Visina plafona 3m. Odlična investicija kako za život tako i kao poslovni prostor. Odlična investicija. Agent 065/862 15 82 Broj u registru posrednika 1308 Agencijska provizija 2%
Zvezdara Zvezdarska Padina Miljana Miljanića Trosoban prodaja 3.0 , 75m2( terasa 5m2), III/III, EG, telefon, interfon. Uknjiženo 75m2 Lep, svetao stan na odličnoj lokaciji i odličnim rasporedom prostorija. Odlična povezanost sa gradom. U stanu ostaje kompletna kuhinja sa belom tehnikom. Postoji mogućnost proširenje još 15m2. Stan za svaku preporuku. Kontak 069/4847-001 Broj u registru posrednika 1308 Agencijska provizija 2%
Surčin Surčin Centar Dvoiposoban stan Surčin; 65m2, 2.5, 2/2, podno grejanje, ostava, parking mesto, septička jama; U ponudi je prozračan, dvostrano orijentisan dvoiposoban stan na potkrovlju potpuno nove zgrade u nizu. Prostorije: dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa, ostava na spratu. Useljenje je planirano za 01.06.2024. godine. Uz stan je moguće kupiti i parking mesto po ceni od 6.000€. Investitor je fizičko lice i sve cene su izražene sa PDV-om (nije moguć povraćaj PDV-a). Odlična mikrolokacija: blizina brojnih objekata za snabdevanje, Osnovne škole, autoputa Miloš Veliki, aerodroma Nikola Tesla... Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Surčin Surčin Centar Dvoiposoban Surčin; 65m2, 2.5, I/2, podno grejanje, ostava, parking mesto, septička jama; U ponudi je prozračan, dvostrano orijentisan dvoiposoban stan na prvom spratu potpuno nove zgrade u nizu. Prostorije: dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa, ostava na spratu. Useljenje je planirano za 01.06.2024. godine. Uz stan je moguće kupiti i parking mesto po ceni od 6.000€. Investitor je fizičko lice i sve cene su izražene sa PDV-om (nije moguć povraćaj PDV-a). Odlična mikrolokacija: blizina brojnih objekata za snabdevanje, Osnovne škole, autoputa Miloš Veliki, aerodroma Nikola Tesla... Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvoiposoban prodaja Beograd Surčin Surčin Centar Surčin; 65m2, 2.5, VPR/2, podno grejanje, parking mesto, septička jama; U ponudi je prozračan, dvostrano orijentisan dvoiposoban stan na visokom prizemlju potpuno nove zgrade u nizu. Prostorije: dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa. Useljenje je planirano za 01.06.2024. godine. Uz stan je moguće kupiti i parking mesto po ceni od 6.000€. Investitor je fizičko lice i sve cene su izražene sa PDV-om (nije moguć povraćaj PDV-a). Odlična mikrolokacija: blizina brojnih objekata za snabdevanje, Osnovne škole, autoputa Miloš Veliki, aerodroma Nikola Tesla... Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane