Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd prodaja Čukarica Banovo brdo Toše Jovanovića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Lion Koste Abraševića Dvosoban Uknjižen, dvosoban, 46 m2, na prvom spratu od 6, lift, cg, lođa, intefon, video nadzor, klima. Raspored prostorija : ulazno predsoblje, kupatilo, spavaća soba, dnevna soba sa trpezarijom,kuhinja odvojena i lođa. Stan je jednostrano orijentisan, okrenut ka južnoj strani. Zgrada se nalazi u najlepšoj ulici na Zvezdari , sa puno zelenila. Stan se prodaje kompletno opremljen sa svim nameštajem osim bele tehnike. Useljivost po dogovoru. Samo keš kupci. Agencijska provizija 2 % Agent: Milica Cagić broj licence 241 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/26-20-734 .
Zvezdara Konjarnik Živka Davidovića Trosoban prodaja Uknjižena zgrada, lux trosoban stan, 75 m2, na petom spratu od 5, dva lifta, cg sa kalorimetrima, dva mokra čvora, terasa, interfon, video nadzor, klima, internet, smart sistem u stanu. Raspored prostorija: ulazni hodnik, kuhinja, trpezarija i dnevna soba sa jedne strane, a sa druge strane gostinjski toalet, kupatilo i dve spavaće sobe. Dužinom celog stana se nalazi terasa sa koje se pruža prelep pogled ka gradu. Dodatak ovom stanu je terasa od 33m3, na koju se izlazi samo iz ovog stana i samo njemu pripada, ali nije uknjižena. U cenu stana je uračunat kompletan ugradni nameštaj, ugradna kuhinja sa belom tehnikom i svi ugradni plakari. Spoljna stolarija aluminijumska sa ugrađenim komarnicima. Moguć dogovor sa vlasnikom za kompletan nameštaj. Uz stan se možekupiti garažno mesto na betonu po ceni od 20 000 eura. Zgrada se nalazi u kompleksu Aviv parka i zidana je 2020.godine. Sve pogodonosti za porodičan život. Agencijska provizija 2 % Agent: Milica Cagić broj licence 241 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/26-20-734 .
Vračar Kalenić Trosoban Kalenićeva stan Stan u srcu Vračara, na 50 m od Kalenić pijace. Uknjižen 1/1 na vlasnika, bez ikakvih tereta i zabeležbi. Izuzetno komforan, adaptibilan salonac. Visina plafona 3,30 m. U izvornom stanju. Dvostrano orijentisan. Zbog same lokacije i rasporeda pogodan i za kancelarijski prostor. Pogodan i za kupovinu putem stambenog kredita. Odmah useljiv. Za svaku preporuku! Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Zvezdara Učiteljsko naselje Četvorosoban Učiteljska Specijalna ponuda retko u ponudi prelep duplex organizovan za poslovnio-kancelarijski apartman U stambenom objekatu novije gradnje se nalazi ova impozantna nepokretnost u centralnom delu Učiteljskog naselja..Mikrolokacija je odlično saobraćajno povezana sa ostalim delovima grada što olakšava mreža novih gradskih saobraćajnica kao I blizina autoputa. U neposrednoj blizini objekta nalazi se škola ,vrtić, pijaca, marketi, veliki broj restorana i kafića i BEO shoping maal. Visok kvaliteta gradnje sa divnom fasadom u ograđenom dvorištu trostruko obezbeđena. Na samom ulazu u objekat vas dočekuje hol od granitne keramike Sve prostorije su međusobno povezane I sa hodnikom funkcionišu kao jedna celina. Dva kupatila na svakom nivou po jedno od kojih je jedno sa tuš kabinom su izuzetno lepa i odišu funkcionalnošću dobijenom kroz izabrane boje i podržano toplim materijalima tako da deluju opuštajuće a keramika, sanitarije I sanitarna galanterija je italijnske, nemačke I španske proizvodnje. Prostor je opremljen spuštenim plafonima .led rasvetom , PVC spoljašna stolarija sa roletnama na elektropogon i velikim oknima tako da je obezbeđen mali koeficijent ulaza I izlaza toplote, odlično je zvučno izolovan, , kvalitetnim podovima hrastov višeslojni parket brodski pod, jednokrilna sobna vrata sa ramom krila od punog drveta. stan je klimatizovan I opremljen kancelarijskim nameštajem. Obezbeđeno parking mesto u cenu je uključeno I grejanje. Zakupac plaća proviziju 50% od iznosa jedne dogovorene mesečne zakupnine.
Trosoban prodaja Beograd Palilula Višnjička banja Mirka Milojkovića 3.0, 76m2( terasa 6m2), CG sa kalorimetrima, klima, lift, III/V, podrum, telefon, interfon, parking. Građevinska dozvola. Stan na odličnoj lokaciji, izuzetno svetao sa predivnim pogledom na Dunav. Odličan raspored prostorija . Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka odvojen šankom od kuhinje i trpezarije, dve spavaće sobe , dva kupatila i terasom. Prodaje se sa kompletno opremljenom kuhinjom. Postoji mogućnost kupovine kompletno opremljenog. Kontakt 069/48 47 001 Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Zvezdara Bulbuder Živojina Žujovića Petosoban 5.0, 144m2 , tri terase( 2.93+15.93+3.52), CG, III/III, telefon, interfon, garažno mesto. Uknjižen u nivou potkrovlja 95,26m2 i nivou galerije 48,52m2. Stan na odličnoj lokaciji na dve etaže. Sastoji se od pet soba, dva kupatila i tri terase. Uz stan se prodaje i garažno mesto po ceni od 25.000 evra. Kontakt 069/394-5605 Broj u registru posrednika 1308 Agencijska provizija 2%
Zvezdara Mirijevo I II III IV Dr Velimirovića Jednoiposoban prodaja 1.5, 54m2( lođa 3m2), CG, PR/IV, telefon, interfon. Uknjiženo 51m2 Stan u mirnom delu Mirijeva. sastoji se od hodnika, kupatila, odvojene trpezarije, kuhinje, dnevnog boravka ,spavaće sobe i lođe. Mogućnost adaptacije u dvoiposoban. Kontakt 069/394-5605 Broj u registru posrednika 1308 Agencijska provizija 2%
Voždovac Banjica I II Troiposoban Bulevar oslobođenja stan Prodajemo troiposoban stan na prvom spratu u zgradi od fasadne cigle, sa liftom u ulici Bulevar Oslobođenja na Banjici, odlična lokacija sa kompletnom infratrukturom i blizinom svih potrebnih sadržaja za udoban život. Stan se sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izlazom na prostranu lođu, trezarije, kuhinje sa izlazom na drugu lođu, tri spavaće sobe, kupatila i gostinskog toaleta. Stan je odlično pozicioniran (jugoistok) sa pogledom na dvorišnu stranu, zaštićen od buke i okružen zelenilom. Potrebna su ulaganja. Grejna površina iznosi 82m2 sa lođama 87m2. Stan poseduje podrumsku prostoriju. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
prodaja Savski venac Savski venac lokacija Trosoban Oblakovska Prodajemo trosoban stan površine 76m2 u prizemlju kvalitetne zgrade u izgradnji na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini Partizanovog stadiona. Stan se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, dva kupatila i pripadajućim dvorištem iza objekta površine 125m². Oprema i materijali koji se koriste prilikom izgradnje su vrhunskog kvaliteta. Stolarija je drvo-aluminijum. Grejanje i hlađenje je geotermalno na toplotnu pumpu sistem voda-voda. Ugrađuje se instalacija za sistem SMART-HOME! Mogućnost kupovine garažnog mesta u podrumu objekta. Očekivani rok useljenja je mart 2025.godine. U cenu je uračunat PDV. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Trosoban prodaja Beograd Savski venac Savski venac lokacija Oblakovska Prodajemo trosoban stan površine 79m2 na drugom spratu kvalitetne zgrade u izgradnji na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini Partizanovog stadiona. Stan se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, dva kupatila i dve terase. Oprema i materijali koji se koriste prilikom izgradnje su vrhunskog kvaliteta. Stolarija je drvo-aluminijum. Grejanje i hlađenje je geotermalno na toplotnu pumpu sistem voda-voda. Ugrađuje se instalacija za sistem SMART-HOME! Mogućnost kupovine garažnog mesta u podrumu objekta. Očekivani rok useljenja je mart 2025.godine. U cenu je uračunat PDV. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Beograd prodaja Savski venac Savski venac lokacija Oblakovska Trosoban Prodajemo trosoban dupleks površine 80m2 kvalitetne zgrade u izgradnji na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini Partizanovog stadiona. Stan se sastoji od dve etaže. Donja etaža se sastoji od ulaznog hodnika, WC-a, kuhinje, trpezarije, terase i dnevnog boravka iz koga se pružaju stepenice ka gornjoj etaži na kojoj su dve prostrane spavaće sobe i kupatilo. Oprema i materijali koji se koriste prilikom izgradnje su vrhunskog kvaliteta. Stolarija je drvo-aluminijum. Grejanje i hlađenje je geotermalno na toplotnu pumpu sistem voda-voda. Ugrađuje se instalacija za sistem SMART-HOME! Mogućnost kupovine garažnog mesta u podrumu objekta. Očekivani rok useljenja je mart 2025.godine. U cenu je uračunat PDV. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Voždovac Autokomanda Koste Jovanovića Trosoban izdavanje Voždovac, Milovana Marinkovića, 3,0 150m2, I/2, GAS, zastakljena terasa, klima, 2 kupatila, odmah useljiv. Stan je u blizini Autokomande. Kompletno namešten, odmah spreman za život. U slučaju da je potreban prazan prostor postoji mogućnost da se stan isprazni. Mogućnost parking mesta u dogovoru sa vlasnicima uz doplatu. Fantastična lokacija, mirna, u blizini autokomande, najlepši deo Voždovca. R-ID: #689Kuhinjski elementi, Sudopera, Plakari/Ormani, Kreveti, Šporet, Frižider, Veš mašina, Klima, Kablovska, Internet,
Stari Grad Dorćol donji Donji Dorćol Jednoiposoban Tadeuša Košćuška stan Jednoiposoban stan, "open space", renoviran, sa dve terase (20mkv i 4 mkv) koje gledaju na Dunav. Sastoji se iz: Dela za za dnevni boravak Dela za odmor i spavanje Trpezarije Kuhinje Kupatila Jedna od najboljih pozicija na Dunavskom keju, blizu pasarele koja vodi ka Dorćolu i autobuskoj stanici. Zgrada ima svoj parking. Opremljen je kvalitetnim nameštajem i uređajima. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
izdavanje Čukarica Filmski grad Filmski Grad Trosoban Kneza Višeslava Izuzetno svetao i osunčan 3,0 stan površine 82m2+lođa u odlično održavanoj novijoj zgradi sa liftom na fantastičnoj lokaciji, raskršću Kneza Višeslava i Ratka Mitrovića, nadomak prevoza i prodavnica i u nepoosrednoj blizini škola, obdaništa, banaka i pijace. Stan se sastoji od izuzetno prostanog dnenog boravka iz koga se izlazi na lođu, velike kuhinje sa ugradnom belom tehnkom vrhunskog kvaliteta, dve prostane spavaće sobe pri čemu je jedna od njih master room sa kupatilom koje ima đakuzi kadu. Pored toga u stanu su još jedno centralno kupatilo sa tuš kabinom i gostinjski WC. U svim sobama kao i u hodniku su ugrađeni američki plakari sa kliznim vratima. Stan se izdaje kompletno namešten na duže vreme. Režijski troškovi mali ( infostan oko 3000 din, održavanje gasne mreže leti oko 1000 din a zimi po potrošnji). Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska,
Dvosoban izdavanje Beograd Palilula Višnjička banja Višnjica Maršala Tita Stanovi se nalaze na samoj obali Dunava, poseduju terase od 15m², parking, svoj park, izlaz na Dunav sa svojom obalom i betonskim kejom. U neposrednoj blizini stanova nalazi se marina sa ribljim restoranima, na 3km se nalazi TC Big Fashion, teretane i fitnes centri kao i dunavski kej sa kafićima i restoranima, u blizini su takođe i teniski tereni, Maxi je udaljen 100m, autobuska stanica 50m. Stanovi se za sad greju na inverter klimu. U cenu je uračunata kablovska televizija, internet i sve ostale komunalije izuzev potrošnje električne energije. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Beograd izdavanje Zvezdara Konjarnik Bojadžinska Trosoban Izdajemo trosoban komforan i opremljen stan na Konjarniku u neposrednoj blizini okretnice autobusa 17, 31 i trole 19, kao i stanice autobusa 50 i 308, par obdaništa i osnovnih škola, parkova sa dosta zelenila, tržni centri Beo šoping centar i Aviv park. Stan je u novoj zgradi, sve stvari u stanu su nove, sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, dve spavaće sobe, dva kupatila, izdvojene kuhinje i terase dužinom celog stana. Mali troškovi režija, centralno grejanje po potrosnji, lift, roletne, klima i KTV. U okviru cene uključeno je i parking mesto u garaži (TTS Puzzle). Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Čukarica Žarkovo Kneza Višeslava Jednoiposoban izdavanje Lep stan. Na prelepoj lokaciji za svaku preporuku. Na duže. Idealan za poslovni prostor. Odmah useljiv. Mali računi. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaPlakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Novi Beograd Belvil (A blok) Blok 67 - Belville Dvosoban Đorđa Stanojevića stan Izadje se prelep stan u Belvilu. Zgrada Šeboj. Odlican lokacija, stan kompletno renoviran i namešten, odmah useljiv. Netflix uključen. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
izdavanje Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Trosoban Marije Crnobori Stan je kompletno opremljen svom belom tehnikom (veš mašina za sušenje i pranje veša, sudo mašina, šporet, rerna, frižider sa zamrzivačem, TV, ugaoni ugradni plakar + jedan ugradni dvokrilni plakar, kompletno opremljen dnevni boravak sa ugaonom garniturom koja ima mogućnost da se razvuče u krevet dimenzija francuskog lezaja na kome se može spavati. Stan poseduje spavaću sobu sa francuskim lezajem dimenzija 160x200cm. Kompletno opremljena dečija soba radjena po meri sa krevetom na sprat uradjenim po NEstandardnim dimenzijama tako da u njemu mogu spavati i starija deca. Terasa sa pogledom na ulicu. Stan je jako svetao u svako doba dana i kompletno opremljen. Odmah USELJIV. U krugu od 250-300m se nalazi Dom zdravlja, pijaca, vrtić, škola, igraonice za decu, parkići, Gomex, dm, lily, Dis, Maxi 24/7… POSTOJI MOGUĆNOST IZNAJMLJIVANJA I DODATNOG GARAŽNOG MESTA UZ DOPLATU Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska,
Trosoban izdavanje Beograd Palilula Tašmajdan Lokacija: Stan se nalazi u neposrednoj blizini prelepog Tašmajdan parka, idealnog za šetnje i opuštanje. U okolini se nalaze mnogi fakulteti, što ovaj stan čini savršenim izborom za studente i profesore. Takođe, kulturne ustanove, kafići, restorani i prodavnice su na dohvat ruke, pružajući sve što je potrebno za udoban gradski život. Opis Stana: Ovaj prostrani trosobni stan nudi sve što je potrebno za prijatan i funkcionalan boravak. Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravk, renovirane kuhinje sa trpezarijom, dve udobne spavaće sobe i kupatilo sa kadom. Prijava na adresi: Mogućnost prijave prebivališta na adresi stana. Kućni ljubimci: Dozvoljeni su kućni ljubimci, tako da ne morate brinuti o svom ljubimcu. Depozit: U visini jedne mesećne zakupnine. Ovaj stan je savršen izbor za sve koji traže udoban životni prostor u dinamičnom delu grada. Agencijska provizija u visini od 50% od prve mesečne zakupnine.TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Odmah useljiv Stara gradnja.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane