Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Palilula Karaburma Marijane Gregoran

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jurija Gagarina Dvosoban Uknjižen, 2.0, cg, pr/15, lift. U ponudi je stan u bloku 45 u soliteru, po strukturi dvosoban. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinjsko-trpezarijskog dela, spavaće sobe i kupatila. U produžetku stana je lokal koji pripada vlasnicima i takodje je na podaju. Lokacija je odlična, na par minuta hoda od pijace, Doma zdravlja, autobuskih stajališta, tržnih centara i ostalih važnih infrastrukturnih objekata. Ulaz u zgradu je uredan i održavan, okružuje ga zelenilo i parkovi. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Jovana Angelovski br.licence 3509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 JA .
Zvezdara Konjarnik Bulevar Kralja Aleksandra Jednoiposoban izdavanje Namešten, 1.5, cg, 4/6, lift, podrum, terasa. U ponudi jednoiposoban stan u blizini okretnice tramvaja i Ustaničke ulice, namešten i odmah useljiv. Stan se nalazi na četvrtom spratu održavane zgrade sa liftom, površine je 34m2, orijentisan ka parku i zelenilu. Prostorije: ulazni hodnik, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, spavaća soba, kupatilo, lođa. Odlično povezan gradskim prevozom sa svim delovima grada. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Violeta Drobac Bucalo br. licence 755 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Vračar Južni bulevar Trosoban Kneginje Julije stan Izuzetan stan, novija gradnja, bez ulaganja. Sjajna lokacija, zaštićen od buke. Sastoji se od velikog dnevnog boravka sa kuhinjomm i trpezarijom, dve spavaće sobe i kupatila. Celom dužinom stana nalazi se zatvorena terasa. Stan je uknjižen na 74m2, 26m2 predato za legalizaciju. Agencijska provizija 2% Agent Ana Jovanović broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 AJ01 .
prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Dvoiposoban Jurija Gagarina Uknjižen, 2.5, cg, renoviran, 1/13, lift, podrum, terasa. Prodaje se 2.5 stan 77m2 + terasa, mereno ima 86m2. Stan je kompletno, kvalitetno renoviran pre par godina i u odličnom je, održavanom stanju. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, velike kuhinje i trpezarije, dve spavaće sobe, velikog kupatila, i velike prostrane terase-lođe. Stan ima pripadajući podrum, Mogućnost kupovine garaže od 11m2 (struja, voda). Stan je luksuzno sređen, opremljen kvalitetnim bambusovim parketom, unutrašnjom i spoljnom stolarijom... Odlična povezanost sa svim delovima grada. Blizina Osnovne škole, Megamarketa i sl. Bez ulaganja, brzo useljiv. Agencijska provizija: 2% Agent: Aleksandar Ocokoljić br. licence 2029 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 .
Dvosoban prodaja Beograd Čukarica Banovo brdo Požeška Uknjižen, 2.0, cg, renoviran, mereno 38m2. Renoviran stan na sjajnoj lokaciji. Sastoji se od ulaznog dela, spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Kompletno renoviran pre manje od 3 godine. Stan je uknjižen na 27m2, stvarna kvadratura je 38m2. Agencijska provizija 2% Agent Ana Jovanović broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 AJ01 .
Beograd izdavanje Zvezdara Mirijevo I II III IV Matice Srpske Dvosoban Funkcionalan dvosoban stan, polunamešten, odmah useljiv. U mirnom okruženju. Mesečno plaćanje. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Grocka Grocka okolina Ivana Milutinovića Trosoban prodaja Stan uknjižen na vlasnika 1/1, bez tereta i zabeležbi. Blizu stanice gradskog prevoza, pijace, Doma zdravlja, velikog Maksija, osnovne škole, vrtića. Stan je uknjižen na 80m2, mereno 53m2 grejne površine, ostatak čini prostrana terasa. Svetao stan. Ne zahteva ulaganja. Niski režijski troškovi. Odmah je useljiv. Postoji mogućnost korišćenja parking mesta na koje staju 2 automobila. Odlična zgrada, priključena na kanalizacionu mrežu, pored zgrade se nalazi uredna zelena površina koju zajednički koriste stanari zgrade. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Autokomanda Dobropoljska poslovni prostor Na samoj Autokomandi, uz ulicu Bulevar oslobođenja nalazi se porodična zgrada sa više stanova. Prostor koji se izdaje je renoviran i prilagođen za izdavanje isključivo kao kancelarijski prostor. Zakupac plaća samo zakup prostora i boks paket (internet), sve ostalo plaća zakupodavac. Prostor se izdaje na duže vreme, plaćanje je mesečno uz obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Čukarica Železnik Trosoban Svete Milutinovića Prelep trosoban stan, kompletno namešten i opremljen, bez ulaganja. Odmah useljiv. Zgrada održavana, novije, kvalitetne gradnje. Nalazi se u blizini crkve u Železniku. Parking mesto u dvorištu sa rampom, uračunato u cenu. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvosoban prodaja Beograd Čukarica Železnik Svete Milutinovića Dvosoban, neuseljavan stan, odmah useljiv. Komforan, svetao, dvostrano orijentisan. Kvalitetna novija gradnja sa maksimalnom izolacijom. Pripadajuće obeleženo parking mesto sa rampom, uračunato u cenu. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Novi Beograd Fontana i Hala sportova Studentska Dvoiposoban 2.5, 41m2, terasa 7m2, CG, IX/IX, lift, podrum, telefon, interfon. Uknjiženo 31m2. Stan na odličnoj lokaciji , po strukturi dvoiposoban. Nalazi se u dobro održavanoj zgradi sa liftom. Izrazito funkcionalnog rasporeda prostorija pa je samim tim adaptibilan po želji kupca. Sastoji se od ulaznog hodnika, kuhinje, kupatila, dnevnog boravka, dve spavaće sobe i lođe. Trenutno se nalazi pod zakupom koji može da se produži sa postojećim zakupcima. Kontak 060/7462-000 Agencijska provizija 2%
Zemun Batajnica Stanka Tišme izdavanje Višenamenski lokal od 92m2 sa velikim izlogom na prometnom mestu u blizini pijace. Uknjiže. Grejanje na gas pa je pogodno i za poslovni prostor. Mogućnost deljenja na dva manja lokala u skladu sa potrebama zakupca. Poseduje dva mokra čvora kao i parking prostor ispred lokala. Odmah Useljiv! Kontakt 060/7462-000 Broj u registru posrednika 1308 Agencijska provizija 50%
Zrenjanin Perlez Beogradski put plac Prodaje se divan plac na Zrenjaninskom putu, nedaleko od kafane Stare Dunje. Plac je ravan i ima 72 ara. Na placu su dve kuce,obe uknjižene na 64m2, dva bunara (voda je tehnička), monofazna struja. Plac je unutar zone vikend naselja. Plac ima i dve kapije; nastao je spajanjem dve susedne parcele. Obe kapije izlaze na zrenjaninski put. Puno voćki, 9 velikih oraha, lepa poljana u sredini za roštilj i druženje. Kontakt 060/340-7077 Agencijska provizija 1000 evra
prodaja Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka Dvosoban Stan se nalazi u zgradi Vista, površina stana je 55m2, obavezna je kupovina garažnog mesta u iznosu od 25000 EUR, uz stan se dobija ostava 2m2 koja se nalazi u garaži. Stan je izdat na period od godinu dana po ceni od 1400eur + računi. Zakupac može ostati ili se iseliti po volji budućeg kupca. Struktura stana: Dnevni boravak, kuhinja, prostorija za vešeraj, kupatilo, spavaća soba i terasa. Stan se prodaje sa kompletnim nameštajem i belom tehnikom.
Dvosoban prodaja Beograd Stari Grad Dorćol donji Strahinjića Bana Top lokacija! Strahinjića bana 54 Direktno od vlasnika. Kompletno renoviran ,po najvišim standardima,multifunkcionalni stan. Trenutno uređajem,kao stan na dan.Ugradni frižider , mašina za sudove i veš mašina. Valliant toplotna pumpa i poseban bojler za toplu vodu. Visina 280 cm. Monumetalna zgrada. Jedinstveni Epoksy pod sa podnim grejanjem. Izlaz u veliko dvorište. 8m2 ostava u vlasništvu. Uknjižen. Za sva pitanja obratite se direktno vlasniku na broj 0642047859
Beograd prodaja Voždovac Voždovac lokacija Bioskop Voždovac Bože Jankovića Četvorosoban Veoma funkcionalan, svetao stan na lepoj i mirnoj lokaciji, blizu škole i vrtića. U zgradi postoje samo šest stanova. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka sa izlaskom na terasu, trpezarijom i kuhinjom, tri spavaće sobe, velikog kupatila sa prirodnom ventilacijom i manjim gostinskim toaletom. Grejanje je na gas sa radijatorima koji prilagodjava temperaturu prema željama stanara. Stolarija PVC, parket hrastov, italijanska keramika. Zgrada je novije gradnje. Prikaz mape
Zemun Zemun Gornji grad Garibaldijeva Trosoban prodaja Odličan stan, gradnja 2014. godine. Funkcionalan. Sadrži dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo, lođu, predsoblje. Trostrano orijentisan. Lođa zastakljena klizajućim panelima. PVC stolarija. U cenu infostana ulazi geotermalno grejanje i hlađenje - zidno i podno. Ne postoje prelazni periodi, sami regulišete temperaturu u stanu i prelazite iz moda hlađenja u grejanje u dogovoru sa komšijama. Stan poseduje pripadajuće parking mesto na ograđenom parkingu iza zgrade i cena parkinga ulazi u cenu stana. Kraj je miran, stan je okrenut ka dvorištu, ne čuje se buka automobila sa ulice. Cela zgrada je ograđena, poseduje interfon i na kapiji i na samom ulazu. Neposredna blizina Maxija, Arome, pijace, pošte, kao i velikog broja prodavnica raznih profila.
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Dvoiposoban Jurija Gagarina stan Prodajem namešten stan na početku bloka 45. Stan ima veliku dnevnu sobu sa kuhinjom (open space), kupatilo, veliku spavaću sobu, dečju sobu sa zastaklenom terasom dužinom celog stana. Parking je slobodan u samom bloku gde se uvek nađe mesta. Nisu potrebna nikakva ulaganja, odmah useljiv. Bela tehnika Ariston ( rerna, ploča, mašina za sudove, frižider, bojler ). Vlasništvo 1/1, bez ikakvog tereta. Stan prodaje vlasnik bez posrednika. 0603571753.
prodaja Voždovac Dušanovac Troiposoban Ustanička Odmah useljiv Uknjižen Nije poslednji sprat Nije stan u kući Ostalo Terasa Lift Podrum
Dvosoban prodaja Beograd Voždovac Voždovac lokacija Na prodaju kompletno namesten stan. Namestaj radjen po meri,svaki kutak idealno iskoriscen. Stan je u odlicnom stanju.U cenu je uracunat namestaj i tehnika. Na prodaju i garazno mesto,cena je po dogovoru.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane