Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Stari Grad Dorćol gornji Karađorđeva

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Zvezdara Vukov spomenik Ćirila i Metodija Četvorosoban 4.0, 132m2 (terasa 18m2), CG, II/3, lift, telefon, interfon, garaža. Uknjižen na 102m2. Luksuzan stan u stambeno-poslovnom kompleksu Oaza sa sopstvenim obezbeđenjem. U samom kompleksu se nalaze i fitnes centar, bazen, sauna, sala za razonodu. Stan je izuzetno funkcionalan, spavaći blok je odvojen, ima dva mokra čvora. Visina palfona je preko 3 metra. U stanu je centralno grejanje dok je u kupatilu i određenim delovima stana podno grejanje. Garažno mesto je uračunato u cenu stana. Kontakt 063/770 88 37 Agencijska provizija 50%
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Tošin bunar New Minel Dvosoban prodaja Izdajemo namešten dvosoban stan u kompleksu New Minel. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, sa izlazom na terasu, spavaće sobe i kupatila. Centralno grejanje. Odmah useljiv. Depozit u visini jedne mesečne kirije. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Tošin bunar Dvosoban New Minel stan Izdajemo namešten dvosoban stan u kompleksu New Minel. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, sa izlazom na terasu, spavaće sobe i kupatila. Centralno grejanje. Odmah useljiv. Depozit u visini jedne mesečne kirije. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
izdavanje Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Tošin bunar Dvosoban New Minel Izdajemo namešten dvosoban stan u kompleksu New Minel. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, sa izlazom na terasu, spavaće sobe i kupatila. Centralno grejanje. Odmah useljiv. Depozit u visini jedne mesečne kirije. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Petosoban prodaja Beograd Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Nehruova Prodajemo petosoban dupleks na odličnoj lokaciji u bloku 44 u Nehruovoj ulici na Novom Beogradu. Na donjoj etaži stana su hodnik, kuhinja, terasa, dnevna soba i toalet a gornja etaža se sastoji od četiri spavaće sobe, galerije, kupatila, ostave i prostrane terase. Visina plafona u svim prostorijama je 2.6m. Grejanje je centralno, stan je kompletno renoviran pre nekoliko godina i postavljena je dodatna izolacija. Lift ide do 5. sprata. Prodaje se kompletno namešten. Uknjižen je na 119m2, ukupne površine 145m2. U toku je preknjižba na sadašnjeg vlasnika. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Beograd prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jurija Gagarina Trosoban Prodajemo kompletno renoviran i namešten, trosoban stan na početku bloka 45. Stan ima veliku dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom (open space), prostranu spavaću sobu, dečju sobu i kupatilo, kao i zastakljenu terasu dužinom celog stana. Stan se prodaje kompletno opremljen: bela tehnika Ariston ( rerna, ploča, mašina za sudove, frižider, bojler ). Blizina škole, vrtića, a ispred zgrade je park. Parking je slobodan u samom bloku, gde se uvek nađe mesta. Nisu potrebna nikakva ulaganja, odmah useljiv. Uknjižen, bez tereta i zabeležbi. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jurija Gagarina Trosoban prodaja Prodajemo kompletno renoviran i namešten, trosoban stan na početku bloka 45. Stan ima veliku dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom (open space), prostranu spavaću sobu, dečju sobu i kupatilo, kao i zastakljenu terasu dužinom celog stana. Stan se prodaje kompletno opremljen: bela tehnika Ariston ( rerna, ploča, mašina za sudove, frižider, bojler ). Blizina škole, vrtića, a ispred zgrade je park. Parking je slobodan u samom bloku, gde se uvek nađe mesta. Nisu potrebna nikakva ulaganja, odmah useljiv. Uknjižen, bez tereta i zabeležbi. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Voždovac Voždovac lokacija Trosoban Bilećka stan Prodajemo odličan nov, neuseljavan, trosoban, uknjižen stan u Voždovim kapijama. Stan je pozicioniran ka unutrašnjosti kompleksa i vrlo je svetao i prostran. Sastoji se od dnevne sobe sa ugradnom kuhinjom, terase, dve spavaće sobe, dva kupatila i garderobera/ostave moguće urediti po zelji. Stan je lako adaptibilan u troiposoban. Grejanje je centralno po utrošku. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Stan je uknjižen i useljiv. Za svaku preporuku! Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Blok 61 Dvosoban Jurija Gagarina Prodajemo izuzetan dvosoban stan u zgradi visoko kvalitetne gradnje iz 2015.godine, koju je gradio Neimar-V. Sastoji se od hodnika, kuhinje, dnevne sobe sa trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i lođe. Zbog visine plafona od 2.85, stan odaje osećaj prostranosti, a obzirom da je prostor maksimalno iskorišćen, pogodan je čak i za višečlanu porodicu kojoj je potreban udoban i kvalitetan dom. Stan je istočno orijentisan, veoma svetao, sunčan, izolovan od buke, na lođu se izlazi iz dnevne i spavaće sobe, ima prelep otvoren pogled ka zelenilu. U stanu nema nikakvih ulaganja,izuzetno je održavan, sa kompletnom ugradnom kuhinjom i plakarima i inverter klima uređajem. Grejanje je centralno sa kalorimetrima, i plaća se po utrošku. Zgrada poseduje video nadzor i podrum koji pripada stanu. Uz stan se prodaje i privatno parking mesto, obezbeđeno rampom u vlasništvu prodavca po ceni od 9000e. Uknjižen, useljiv i za svaku preporuku! Zbog svih navedenih parametara, nekretnina kakva se retko pojavljuje na tržištu, pogodna kako za život, tako i za izdavanje! Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Četvorosoban prodaja Beograd Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Novi Beograd Blok 62 Jurija Gagarina Odličan komforan stan. Trostrano orijentisan sa tri lođe, od kojih je jedna pripojena kuhinjskom prostoru. Adaptibilan po želji kupca. Stan je u blizini osnovne škole i svih sadržaja neophodnih za svakodnevni život. Odlična povezanost gradskim prevozom sa drugim delovima grada. Prostorije: predsoblje, kuhinja, dnevna soba sa trpezarijom, 3 spavaće sobe, kupatilo, 3 lođe Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Novi Beograd Blok 21 (10. Gimnazija) Bulevar Mihajla Pupina Trosoban Fantastičan stan, dvostrane orijentacije, odličnog rasporeda iz predsoblja se ulazi u sve prostorije. Na odličnoj poziciji u okviru bloka 21, u blizini škola, obdaništa i ostale neophodne infrastrukture. Do centra grada se stiže za 10 minuta gradskim prevozom. Prostorije: predsoblje, kuhinja, dnevna soba, 2 spavaće sobe, kupatilo, toalet, dve lođe Agencijska provizija 2%
Stari Grad Stari Grad lokacija Stari Grad Kralja Petra Dvosoban izdavanje Veoma svetao stan, odlična lokacija na 2 minuta od Knez Mihajlove. Dvostrano orijentisan, funkcionalan, idealan za mlade poslovne ljude i studente. Stan se izdaje namešten na duži vremenski period. Zgrada je uredna, održavana. Parking je u zoni. Obavezan depozit. Za svaku preporuku! Stan je uknjižen na 26 kvm, mereno 34 kvm. Prostorije: predsoblje, kuhinja, dnevni boravak, spavaća soba, wc. Agencijska provizija se plaća u iznosu od 50% + pdv dogovorene jednomesečne zakupnine
Palilula Borča Borča I Trosoban Privrednikovih pitomaca stan U najlepšem delu Borče 3, prodaje se porodičan, funkcionalan stan. Zgrada uredna, okružena drvoredima, puno zelenila. Stan je dvostranao orijentisan, svetao, održavan, dobar raspored, iz hodnika u sve prostorije se ulazi. U blizini škole, obdaništa, Maxi-ja i autobuskih stanica 95, 96, 85. Stan ima podrum. Odmah useljiv. Prostorije: predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo. Agencijska provizija 2%.
prodaja Novi Beograd Blok 65 Dvosoban Tadije Sondermajera U okviru kompleksa EXING HOME 65 prodaje se lux opremljen stan. Smart sistem koji obuhvata kontrolu roletni, klime, struje, vode, temperature. Cenralno grejanje kalorimetrima. Stan je još uvek u garanciji za sve zidarske radove (godinu dana). Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta u podzemnoj garaži. Stan je trenutno pod zakupom, tako da postoji mogućnost produžetka ugovora sa trenutnim zakupcem. U sklopu ovog luksuznog kompleksa nalazi se park za decu, restorani, kafići, Maxi prodavnica, apoteka. Stan je uknjižen. Za svaku preporuku. Prostorije: hodnik, kuhinja , trpezarija, open space, dnevna soba, soavaća soba, kupatilo, lođa. Agencijska provizija 2%.
Trosoban prodaja Beograd Rakovica Vidikovac Vidikovački venac 3.0, 84m2(lođa oko 7m2), 1/12, lift, CG, interfon, internet, klima, ktv, podrum Naselje Vidikovac pripada opštini Rakovica, i potpuno je nezaavisno u smislu svih sadržaja za udoban život. Ulica Vidikovački venac ide u krug oko celog naselja obuhvata deo od pijace pa kruži oko crkve, maksija, MUP-a Rakovica, pa sve do Susedgradske ulice. Naselje je izuzetno dobro povezano sa svim delovima grada sa više linija gradskog prevoza. Odlikuje ga poznata Vidikovačka pijaca, bezbroj prodavnica, kafića, Lidl je na nekoliko metara, blizina sportskog centra Košutnjak i razni drugi sadržaji. U prilici smo da Vam ponudimo trosoban stan na prvom spratu održavane zgrade sa liftom i interfonom. Zgrada okružena zelenilom nalazi se u u centrlanom delu Vidikovca, na nekoliko metara OŠ "Branko Ćopić", obdaništa, prevoza, pijace.... Stan je svetao, dvostrano orijentisan, adaptibilan, odličnog rasporeda prostorija, sa dva mokra čvora (kupatilo plus toalet sa delom za vešeraj). Potpuno je sređen i bez daljih ulaganja, italijanska keramika, aluminijumska stolarija, estetska rasveta, gipsani radovi.... Dve velike spavaće sobe su potpuno odvojene od dnevnog dela. Dodatnom konforu doprinosi i velika lođa idealna za uživanje na koju se izlazi iz dnevnog boravka. Praktična ostava je idealna za odlaganje viška stvari. Stan takođe ima pripadajući podrum. Od prostorija: ulazni hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, dve spavaće sobe, drugi hodnik, kupatilo, toalet sa vešerajem, ostava, lođa. Uknjižen na 84m2 građevinske odnosno 77m2 korisne površine. Brzo useljiv. Agent: Slavka Vasić 060/131 8908 R-ID: #5235 Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja. Ostava
Beograd prodaja Vračar Vračar lokacija Vračar centar Njegoševa Trosoban Fantastičan salonac u srcu Vračara, sa pogledom na Kalenić pijacu, a poseban značaj ima što uskoro taj deo postaje Pešačka zona..Stan je u zafršnoj fazi kompletnog renoviranja, koja budućem vlasniku daje mogućnost da sam izabere finalni izgled stana.Stan je projektovan u modernom stilu,sa velikim open space stilom, dvostrukim kaminom, odvojenom spavaćom sobom, velikim kupatilom sa tuš kabinom i delom za hidromasažu.Dvostran je. Urađena je izolacija,duple ploče na zidovima i plafonu, kao i OSB na roštiljskoj podkonstrukciji sa izolacijom od stiropor kuglic ana podu. Zvučna izolacija je odlična sa Alu stolarijom i Alu roletnama.Razvučene su instalacije za radijatore,a ugrađena je i Inverter klima za rashlađivanje i dogrevanje.Troškovi grejanja su minimalniU stanu nema nosećih zidova, tako da se lako može dobiti još jedna soba.Visina plafona 3.05-3,5m.Idealna prilika da kupac unese sopstvenu notu uz minimalna ulaganja.Prodaje se i kao poslovni prostor, za ordinacije, kancelarije, stan na dan i za život uopšte. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Blok 70a Omladinskih brigada Dvosoban prodaja Lep, uredan stan, vrlo očuvan, sa predivnim terasama,.. do same reke Save...u zgradama odlične gradnje. Lokacija fantastična. Uknjižen. Ag. provizija 2%.
Voždovac Voždovac lokacija Ripanj Četvorosoban Trešnja kuca U prelepom delu naselja Trešnja, nalazi se ova kuća vrlo kvalitetne gradnje., na 3 nivoa. Prvi sprat -77m2, potkrovlje sa dve terase 58m2 i podrum 66m2, Garaža ima 15m2. Na prvom spratu je hodnik, dnevna soba, spavaća, terasa, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom. U potkrovlju su dve spavaće sobe, čajna kuhinja, kupatilo i dve terase. Ag, provizija 2%.
prodaja Centar - Jednosoban Treska U vikend naselju Treska, udaljenom oko 3 km od centra Kopaonika, nalazi se ovaj prelep, namešten apartman , bez ikakvih ulaganja, u novoj zgradi sa 13 apartmana. U zajedničkom dvorištu postoje stolovi, klupe, roštilj, tako da je prilagođeno za uživanje budućeg kupca. A zgrada ima video nadzor , internet. Uknjiženo. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Troiposoban prodaja Beograd Stari Grad Skupština Dečanska Na prestižnoj lokaciji u srcu Beograda, nalazi se ova održavana zgrada iz 1934 godine u kojoj je i ovaj salonski stan vrlo svetao,dvostrano orijentisan, prostran i komforan, kompletno renoviran , (promenjena vodo i elektro instalacija, pvc stolarija, spušteni plafoni. Velika prostrana terasa sa nadstrešnicama, okrenuta je ka dvorišnoj strani. Može se podeliti na 2 odvojene stambene/poslovne jedinice, jer poseduje 2 edb brojila, 2 telefonske linije, 2 ulaza. Pripadajuća podrumska prostorija obezbeđena metalnim vratima. Zgrada nema obezbeđen parking, ali se nekoliko javnih garaža nalazi u neposrednoj blizini. Stan je prazan i odmah useljiv. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%. Salonski stan.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane